>

Greeekland!!!

Jahaja, nu var man i grekland. Sitter pa hotellet och njuter av kvallssolen. Det ar jatteskont har. Nastan lite for varmt faktiskt!! Men det ar skont att man kan svalka sig i det turkosbla havet. Idag akte vi bat, det var jattemysigt. Havet ar verkligen turkost har.


Saknar min skrutt dar hemma, jag hoppas du har det bra och sa ses vi snart igen. Loove you darling!

Idag smäller det! =D

Om  ca 5 timmar ringer klockan, då ska vi upp för att göra oss iordning till att åka till flygplatsen. Där ett plan väntar på oss för att ta oss till Grekland, Karpathos. Mysmys.




Idag har jag varit med niclas, såklart! =) Vi har varit i täby. Jag köpte en bikini, en tröja, ett par shorts, 2 böcker till resan, och så köpte niclas ett par skor till mig. I förtidig födelsedags present, tacktack! <3


skon jag fick av niclas                    &               bikiniöverdelen, underdelen har detsamma mönster

Jag kommer sakna dig jätte mycket älskling. Men det är inte föralltid, så vi ses snart igen. Jag älskar dig!



Godnatt, önskar mupparna Emelie och Niclas, tihi! =D

På torsdag åker vi...

.. till greklaaand!! Gud så skönt det ska bli. Första gången på länge som jag riktigt längtar!


Men, jag är inte där än. Och det var faktiskt en dag idag också!

Jag och Niclas vaknade på morgonen, hade ingen aning om vad vi skulle göra. Tillslut åkte vi och bada i Waxholm. Med oss fick vi Steven och hans flickvän Johanna. Vi hade jättemysigt och roligt. Synd att det blåste så mycket idag. Men det kanske var tur det, för när vinden var borta var det rena rama stekvärmen.


Å senare på kvällen var det dags för gym, och avslutande yoga i 75 minuter. Jag kan ju säga att det var nästan det tråkigaste jag har gjort någonsin. Det gick långsamt, det gjorde ont typ överallt. Jag är inte riktigt vig på något sätt. Även om yoga är bra så nejtack!! Jag gör heldre något annat, roligare och mindre smärtsamt. Gymmade innan, det var skönt. Men musklerna kändes sega.



Snart kommer niclas, då ska vi mysa för det är vår sista kväll ihop innan jag åker. Tjoofrääs! <3

En dag på golfbanan

Idag har jag, Niclas, Pappa, och Niclas pappa Johan spelat golf på en av lindös golfbanor. Den så kallade ängsbanan. Det är pay and play där på vardagarna så vi passade på! =D  Det var kul och tråkigt, såsom golf är. Går det bra är det kul, går det åt helvete, som det ofta gör, är det tråkigt och då menar jag jääääättee tråkigt!! Men i allafall, jag slutade på 29 poäng till slut. Helt okej, men ändå inte. Sumpade några hål... Menmen.



Nu ska jag mysa lite med Nickepicke =)

Goodbye! <3

Söndag.

Helloj.

Idag har jag, niclas, anna och benni varit ute på bilresa. Typ i allafall. Vi började vår resa med middag på lilla my och fortsatte efter detta till Waxholm för lite efterrätt. =) Det var roligt och mysigt, fast väääldigt blåsigt. Vilket är synd!

Imorse, eller a, idag mitt på dagen. Så åt jag frukost och sedan hängde jag med sofia och pappa som skulle ut och gå med hunden på ett ställe. Jag skulle springa idag så jag passade på att springa där de gick!  =) Det var väl en fin sträcka, dock att där jag sprang verkade det inte så underhållt. Så det var lite för högt gräs på ett ställe. Men annars var det fint med åar som var efter gångslingan. Det var skönt. Och idag gjorde inte hälsenorna ont alls, bara litegranna ibörjan.


Nu ska jag och niclas se litegranna på tv å så.

Godnatt! <3


Köra bil! =D

Kom precis hem. Har kört bilen. Jag och Pappa var ute i en och en halv timma. Det gick bra faktiskt, hyfsat. Vi tränade på allt förutom stadskörning. Som sagt, jag tycker jag är duktig för att inte ha kört något alls typ.

Tidigare idag var jag på gymet, åkte dit själv men jag träffade syskonen frisk där. Så jag gymade tillsammans med Sandra medans Sofie gick på en maskin hela tiden. =)

Ingen speciell dag egentligen, men den är inte slut än. Ska till Sandra efter maten, vi får se vad vi hittar på då! =)


Sandra (till vänster) och jag, och våra mössor. Hahaha!



Kramis.


Mamma Mia



Idag såg jag och min familj Mamma Mia på bio. Det var premiär på Camera, så att de lottade ut ett pris till en plats. Det var på en av stolarna som vi satt på som blev utlottat så vi fick ett pris. Men det var filmen som var höjdpunkten! Riktigt bra och rolig faktiskt! Har sett musikalen innan på svenska, och denna var minst lika bra tyckte jag. Kan gott rekomendera er alla att se den!


Nu sitter jag och myser med världens bästa i soffan. =) Så , godnatt på er.
Hejdåååå <3

Kvällsmat

Säg mig, ser det inte lockande ut ?
Kanske lite dumt att göra det halv tolv på natten, men vafan! Är det sommarlov så är det!


vattenmelon&vindruvor


godnatt på er, <3


Nu har vi lämnat Ingarö och gänget...

Och vi avslutade vår sista dag ute på sjön i solskenet.



Stannade på en ö, som hade fina slipade berg.


Here are the heroes! =D


Fika på filtarna, myysmyys! =)


Den tappre som var den enda som vågade sig i det kalla vattnet denna dag.



Hejdå huset! <3

Boat Trip

Igår blev det Pizza till middag. And here's the pizzabaker !! =D



Idag sov vi länge, igen...
Sen åkte vi och handlade tillbehör till deras lilla båt, för den skulle vi ut å ha lite kul med.
När vi kom hem packade vi ner lite mackor och åkte ner till båten.

Här är lite bilder från båtresan.

Tyyyyp livrädd, haha!



Älskling kör litegranna.


And the hat flow of. =D Mohahaha


Ha det bra, för det har vi! =)
Tjohej! <3

Ingarö

Nu är jag och Niclas på Ingarö hos hans moster och morbror. =) Vi kom hit igår eftermiddag/kväll.
När jag kom hit var det middag direkt sen blev det lite film- & tv-tittandes. Det var myysigt. Av filmen fick vi en liten idé. Så vi tog ett ägg per par och gick ut. =D Men vad skulle vi med det till ? Jo, vi gjorde det till en tävling. Eller snarare 3. Jag och Niclas vann äggkastningsturneringen, mohaha!





Nu är det dag 2 här på Ingarö och vädret är inte det bästa.. Men vi åkte i allafall till Nacka Forum på eftermiddagen då vi vaknat och ätit frukost klart. =D Vi skulle kolla på en pulsklocka åt min kärepojkvän å lite annat. Sen så hann vi med lite bus inne på stadium också! Haha.



Jag är BAJARE!!!! INTE Djurgårdare.....

Puss&Kram!

Nytt utseende! Weeii!

Nu har syrran varit så gullig att hon fixat en ny header till mig och jag har fixat klart med färgerna. =) Så nu är nya bloggheadern klar!

Tack sofia!!! =D


Har tröttnat på min blogdesign nu..

Dags att göra något nytt. Tar bort denna och ska försöka fixa dit en ny snabbast möjligt! =)
Kanske kan lyckas få syrran att göra en ny redan imorgon.
Men  bara så att alla vet så är bloggen under konstruktion, den kan se bättre ut än vad den gör!!

puss och kram.

Waxholm

Idag blev det bad på waxholm! =D Jätte mysigt. Det var dock väldigt blåsigt, men det är alltid mysigt att ligga och bara vara där på klipporna! Det var jag, Niclas, Sofia K, Sofia R och Amanda som var ute en sväng. Det var ju skojsigt! =D Det var inte så värst varmt i vattnet, men absolut inte svinkallt och det var skönt när man väl var i. Men jag kan ju ärligt säga att jag var näst sist i. Efter Amanda som var lite osäker där i början. =D

Here's a pic.



Soliga hälsningar från lilla mig! Tihi.   

Het fredag!

Idag har det varit VAAAAARMT väldigt VAAAARMT!!

Ändå åkte jag och niclas kommunalt in till stan för att hämta "min" bil. Dåligt varmt det var, på vägen dit bestämde vi oss för att åka och bada, det var ett mkt bra förslag. Det var varmt på hemvägen med tanke på att bilen inte har någon AC. Men det gick, för vi fick bada tillslut också. Kom till skavlöten typ 18.00. Lite sent men det var skönt, det var fortfarande varmt och det var inte så mkt folk där. Det är mysigare så. =D Annars brukar det vara knök fullt där varma dagar.



Nu är vi hemma och sitter och tittar på 8 mile, jag slötittar bara med tanke på att jag bloggar. Men nu är han inne i battlet så nu måste man kolla. =D Anyway. Nu kilar jag.

puuuuuss på er !

Gårdagen

Jahaja, igår var vi på skara, by day. Vi kunde inte hitta något hotell som passade så vi åkte hem igen. Det gick lika bra det, förutom att vi käkade på rattugglan. Kan ej rekomenderas!!!! =D Men det gick ner i alla fall.
Skara var roligt, jag åkte mer än vad jag trodde jag skulle våga. Men ingenting var ju direkt läskigt när man väl var klar!! =D



Bilresan hem var lite spännande också, haha! Det var nära bensinstopp där ett tag, med tanke på att vi inte kunde hitta någon statoil mack att tanka på. Det hade blivit sådär halvkul ca 23.30 på natten. Haha. Men det gick bra så vi kom hem. Ankomst 01.00, då vare bara att springa upp och slänga sig i sängen. Somnade typ direkt. =D

Puuuss.

Skara Sommarland

Jahaja, imorgon bitti drar jag med pojkvännen, hans mor och syster till Skara. Det ska bli jätte mysigt och roligt. =)
Så det blir inget bloggande imorgon i guess, back on friday!



Puuuuuss!

I see you!




[bara på kul egentligen]


Idag har jag varit strax utanför gnesta och kollat på syrrans ridskoleavslutning. Det var ett trevligt ställe, men... Hästar är inte riiiktigt min grej! De luktar!! Eller vadå luktar ? Förlåt mig, Stinker!!!! =D

Nu är jag hemma, väntar på besked ifall jag ska till skara sommarland eller inte.. Troligast inte.. För det börjar bli för sent nu, menmen.

Hejsvej! =)

Ta hand om dig NU!

Jag tycker inte om det här. Jag tyckte inte om när vi åt lunch tillsammans. Jag känner dig, känner du dig själv? Känner du inte att det måste få ett slut snart? Det kommer ta slut, så småning om. Men det måste ta slut fortare än vad du vill. Jag ser hur du mår, och jag mår inte heller bra av det. Ingen av oss gör det! Vi saknar dig. Jag vill ha vanliga dig tillbaka.
Snälla, ta hand om dig! <3



Det håller aldrig i längden att leva som du gör....
Jag ser upp till dig, jag älskar dig P.

Cykel

Ja, jag hatar att cykla. Så varför egentligen heter inlägget så ?

Jo. Så här är det. Min älskade pojkvän Niclas har varit och kollat på cykel sm uppe i falun och fått för sig att han ska börja cykla.... Igen! Inget fel med det, men han gick från 0 till 100!! Det är bra det i och för sig. För då börjar han röra på sig och så. Det värsta var att vi var ute och tvättade hans förbannade cykel i typ 4 timmar igår!!!! Inte riiiktigt min grej!

Men jag har lovat att stötta honom och det ska jag göra! Jag var tillochmed och köpte delar till cykeln idag!! Amazing!


Dessa två dagar, måndag och tisdag, har jag spenderat med niclas som ni kanske förstått. Och hans cykel.. Juste, sen var vi och hälsade på Niclas mormor och morfar en sväng på måndagsförmiddagen. =D Det var mysigt, och vi fick jätte god lunch! =D Fläskfilé och färskpotatis!! Det är inte varje dag man får det till lunch inte!

Wellwell, imorgon ska jag och mammsen till taffsnäs och hämta syrran från hennes ridläger. Mysmys.

Godnatt, pusshej!


RSS 2.0