>

Söndag

Hm, det är morgon. Kanske lite onödigt att skriva ? Men jag kunde inte låta bli!!!

Jag var på middag igår, med mina föräldrar hos ett par gamla kompisar till både dem och mig! Det var jäätte roligt! Träffade nya människor och vi hade jätteroligt faktiskt! Satt och pratade hur mkt som helst, sen kom guitarren fram. Alex spelade medans vi 4 tjejer sjöng. Jättemysigt sådär på kvällskvisten!! Pappa tog tyvärr inga bilder eller något den kvällen, vilket var synd.



Och juste, det blev inga pannkakor till lunch igår. Det blev ost och skink pastasallad istället. Den blev bra, men idag får det nog bli pannkakor! =)

puusss !!

Överraskningsmiddag

Igår ordnade jag en överraskningsmiddag för min lilla körkorts tagare. Ute på tomten. =) Det var mysigt, middagen var inte speciell alls egentligen men jag kände att jag ändå ville göra något för honom.

Vi åt ute ett tag sen gick vi in och mös lite framför tv,n. Det var skönt, vi har inte varit på hela veckan.

Nu har han åkt till falun igen för att titta på cykel-sm. Tråkigt.... Menmen. Jag får väl hitta på något. Kanske ska ner till gymet en sväng idag igen. Jag var där igår med min vän Fabian. Vi körde skuldrar och triceps och det känns idag!!!!! Har faktiskt ganska ont där. Haha.
Fabbelini!



Nu tittar jag på tv, gör inegnting. Funderar på att göra pannkakor till lunch. Det vore gott. =)

Usch vilket tråkigt inlägg... Orkade inte göra något bra! =D

Grattis till körkortet!!!

Idag körde min älskling upp, och det gick bra. =)

Han lurade mig först och sa att han hade kuggat. Men sen kom han ner med bilen. =D


Graaaattis älskling!!!!!


körkort från 1916. =D


Grekland snart

Familjen drar till Grekland, Karpathos 17/7-31/7!




Ser det inte för härligt ut ? =]

Vadå inget hänt ?...

...Vad är det jag snackar om egentligen ?
Det händer saker hela tiden, jag var mitt uppe i något så jag måste glömt att jag faktiskt var på tekniska museet i Tisdags med min kusin och vi kollade på 4D bion de har där. Det var roligt, det tyckte till och med han! =)

Rymdutställning, tekniska museet!


Idag iaf, då har det hänt en jäävla massa! =D
Började dagen med att slipa våra utemöbler för att sedan måla dem. Sedan kom min mamma hem för att hämta mig och köra mig till Stinsen, där jag sedan skulle ta mig vidare till pappas jobb. Vilket gick ganska dåligt till. Skulle gå till Häggvik station, vilket bara låg bakom stinsen. Men jag hittade inte så jag gick till nästa station, sollentuna centrum... Det var lite skumt. Haha. Och jobbigt!!! Måste jag tillägga.
Men jag kom in i alla fall, sedan åkte jag och pappa direkt till Johanneshov till en hockeybutik där vi skulle kolla på nya skridskor till mig, det var naajs. =) Han som jobbade där var snyygg!! (sorry niclas men det var han)

Mina nya skridskor =D


I alla fall... Sedan kom jag hem, övningskörde lite. Sedan skulle jag och pappa till golfbanan och då tyckte han jag skulle köra dit. Och jag tyckte inte det först, men sen gjorde jag det ialalfall. Det gick hyfsat bra. En sväng gick inte så bra, annars gick det faktiskt bra. Klarade en mördarbacke, tihi!
Sen gick golfen ganska så bra, gick in på 16 poäng. För att inte spelat på riktig bana på över ett år så är det okej. =)


[ej vallentuna]


Nu ska det sovas.
Imorgon kör min pojkvän upp klockan 10.45. Då håller jag/vi tummarna för honom! =D
 
Puuuuuss! <3


Inget hänt, Inget skrivet.

Sorry, skriver inte mkt nu när det är sommarlov. Det skulle bli ganska ensidigt vilket det redan var/är.

Idag har jag varit i täby centrum med sandra på eftermiddagen. =) Det var kul. Köpte inte så mkt, bara några onödiga grejer. Sandra är nog en vän som jag inte nämnt tidigare i min blogg, så därför lägger jag in en bild på henne längre ner.

På förmiddagen så åt jag, var ute med hunden och målade hennes hundkoja. =D Det gick snabbt och var ganska enkelt, så det var hyfsade lättförtjänta pengar. Men det lilla jag kan få tackar jag för!!


Min söta vän Sandra. -  Sedan bebis-stjärts åldern. Haha!

Midsommarafton

Det blev mkt mat. Femkamp å film.

Bilder från kvällen


Det blev lite krocket innan maten.


Prickskytte med luftgevär, en av grenarna i femkampen. Vilket Niclas faktiskt vann..
 


Ringkastning över en stav. En annan gren i femkampen. :)



Hahah, stövelkastning. Ännu en gren i femkampen. Mamá, you got fired =)


Spik i planka på tid, det sög ju. Hahahahah! En till gren i femkampen.



En himlans massa skratt fick vi med också!


Protokollet.
Niclas vann, Mamma 2a, Pappa 3a, Sofia 4a, och jag.. Jag kom sist!



En väldigt fin midsommarafton fick vi i alla fall! =)

Tack för mig! Puuss!


Förlåt Mormor

Arbetslös och Sommarlov



Vad får mig att inte vilja sitta här och skriva blogginlägg nu? Och ja mormor, jag vet att du vill veta vad som händer under mina dagar. Men de är inte så himlans intressanta. Men jag ska ta om de dagar jag missat!


Tisdag: Fystester
Denna dag var det  fystester på schemat. Vi gjorde stillastående hopp, dips, bänkpress och benböj m. stång. Maxade allt, så mkt det gick utifrån dagens förhållanden. Resultat: Stillastående hopp 1.90 m. Dips, bara 6 st. :( Bänkpress, 45 kg. Benböj, 80 kg. Helt okej resultat. Lite missnöjd med dipsen. För där har jag gjort fler tidigare.
Annat jag gjort denna dag: Umgåtts med syrran, köpte lite godis och tittade på tv tillsammans. Vi lämnade också in min moppe till verkstaden och var ute och gick i ösregnet.



Onsdag: Niclas+Träning
Denna dag var jag bara med Niclas å mös. Sedan var det sista träningen innan sommaruppehållet tillsammans med laget. Det var trist men skönt. Men nu gäller det att pallra sig till gymet själv.. Känns tufft men det kommer jag klara av! Sedan vill jag bli av med hälseneinflammationen och benhinneinflammationen! NU!!

Torsdag: Michaela
Idag var jag med Niclas på morgonen, han skulle övningsköra men var inte riktigt på humör för det så vi åkte hem istället. Efter det så skulle han på träning och då passade jag på att träffa min vän Michaela. Vi gick ner till centrum och hyrde film å köpte oss lite gottigt. =) Sen satt vi och mös med cougar club. Hyfsat bra film. =) Bra, men lite seg i mitten. Men för det mesta väldigt rolig!
När jag och pappa körde hem Michaela fick jag köra hem därifrån. Det är inte sådär jättelångt. Men tillräckligt för mig som inte kört någonting! Det var kul! Och det gick bra, inget motorstopp! =D Dessutom fick jag köra pappas bil. En Alfaromeo GT för er som inte vet vad han har för bil. =D


Nu skall det sovas! =D Godnatt!! <3 Imorgon är det midsommarafton.

Övningskört

HejHopp.

Idag har jag och pappsen varit ute och kört lite med bilen. =) Det gick ganska bra. :) En hel del motorstopp.. Men sånt får man tåla. Jag tycker personligen att jag är ganska bra för att knappt ha kört ngnting. Idag var första gången med skylten på också. =D

Anyway, idag har jag även varit med min lillasyster ett tag, vi lämnade in min moppe till en verkstad för att få den fungera. Sen var jag även med niclas på morgonen, vi gjorde pannkakor till brunch. Det var gott! =D


nu är jag med niclas igen, och vi ska titta lite på tv å ha lite måndagsmys. nattinatti! =) <3
puuuuss!

Söndag.


Var med niclas på förmiddagen en stund, sedan städade jag mitt rum och sedan var jag på gymet och körde spinning. Sen tränade jag även magen och ryggen, vilket behövs!!!


 
På kvällen gick jag upp till Niclas, han var med fabian och jag skulle ta en kvällspromenad med Wilma, så ja.

Det var min dag, inte så speciellt intressant men i alla fall.


puss på er.


Skavlöten + Åströms

Hejhopp.
Idag/Då hade vi "säsongsavslutning". =) Vi började dagen klockan 2 på skavlöten då vi spelade brännboll och fotboll! Mitt lag torskade både och. Det regnade, men det var nog bara skönt! Efter detta tog vi ett bad, eller de som ville. Det var kaaallt. Men desto skönare att hoppa in i bastun senare .



Efter skavlöten åkte vi hem till Åströms på Middag. Det var kul, vi spelade biljard, hoppade studsmatta, körde singstar+guitarhero m.m. Massa god mat, och tårtorna där, MUUUMS! =) ´H´ hade lyckats!!



puuuuss!

Skolavslutning!

=D sista dagen i ettan. kändes bra men sorligt.
nu är det äntligen sommarlov!!!



Efter avslutningen i skolan åkte jag till min förra skola och hälsade på. Jag missade deras avslutning i år, det var tråkigt för den brukar vara jätterolig.

Sedan vid 14 så var det tårta hos farmor, tradition-tårta! =) JÄTTEGOD TÅRTA!!!

På kvällen åkte jag och Niclas till hans vän Benni. Vi var inte där så jättelänge för vi båda var jättetrötta. Men det var trevligt ändå! =)


puuuss!


18års dagen

Hann inte blogga i torsdags då Niclas fyllde 18 år. =)
Efter skolan åkte jag hem, hämtade lite grejer å sånt. Sedan ringer han mig och säger "Jag klarade det". Han klarade uppkörningen! =D Det är ju jättebra, så grattis Niclas! =)
På kvällen så kom hans kompisar hit, till honom för att fira honom. Det var faktiskt väldigt trevligt, men ja. Man blev ganska trött tillslut. =)


grattis älskling!  =) [byte av bild kommer]

Förresten, hans present av mig ja.. Nu kan jag ju avslöja det ! Det var ett album med bilder på oss två, och så hade jag ordnat ihop dem till en berättelse. Det var jätte uppskattat! =) Sen hade jag köpt ett par djurgårdsshorts också. Han behöver ett par shorts och sen är han djurgårdare, så det var ganska passande. =)


puuuss på er.

Jobb!

Hejhopp. Idag gick jag upp tiiiidigt för att åka med pappa till jobbet idag igen.
Det gick bra idag, jobbade på fort tog en halvtimmas lunch. Och jag blev klar med det jag påbörjade i måndags och så blev jag klar med samma grej igen som jag behövde göra om för att det skulle in i ett annat system också! Men det gick bra, jag blev klar fort och fick åka hem redan vid 16. =)

Jag är nöjd över det jag hunnit med idag och att jag slapp åka in en dag till, dock blire mindre lön men mer ledigt! =)



Nu är jag trött så trött, måste sova tidigt för jag vill ju inte vara trött imorgon. vilket jag kommer vara ändå. Och ni som inte vet vad som händer då så fyller min pojkvän 18 år!!! =D woohoo!

Grönalund

Jahaja, idag samlades klassen vid djurgården och satte oss i en park och åt lunch för att sedan dra oss vidare på grönan. Det var jättemysigt, typ. =D Sedan gick vi in till grönan, några köpte åkband andra körde femkamp, det berodde lite på vad man skulle hinna och vad man ville göra för dagen. Jag, Jossan, Amanda, Jenny, Elin och Marie köpte åkband och drog runt lite överallt. Det var kul. Jag är dock fegast av alla, men det måste ju vara någon som är det, eller ? Haha. Anyway, det var kul!



Sedan kom jag hem, gick ut och delade ut lite lappar för mammas företag så nu är jag klar med det jobbet också! =)


puuuuss, <3

Öhrlings Pwc + Handledarkurs - 9/6-08

Jobb, jobb & jobb. Nja inte så mkt.

Orkade/Hann aldrig skriva igår. Hade spanska lektion på morgonen då vi hade redovisning, dockteater. Haha, det var jätteroligt fakiskt. Fast jag vet inte om det blev så värst bra..

Sedan åkte jag direkt in till pappas jobb för jag skulle jobba.  =) Det var väl kul, om man får säga att jobb är roligt ?! Men det var roligare än att sitta och sortera papper som brukar vara det värsta man brukar lyckas få.

Senare hade jag, mamma och pappa handledarutbildning för att få övningsköra. Det var ganska långtråkigt faktiskt, satt och lyssnade i typ 4 och en halv timma. Fast utbildaren var hyfsat underhållande ändå, så det gick att stå ut!



juste, sen är jag även klar med niclas present. hoppas han tycker om den. avslöjar på torsdag, kanske fredag vad det är! =D
pusshej

En jobbig dag blev bra!

Hejhopp!

Idag har jag jobbat på som satan med Niclas present. Kan ju inte säga vad det är, men det tog typ 5 timmar och den är fortfarande inte klar. Nästan, måste fixa en grej till! Men det går fort, har förberett det i alla fall! Kanske hinner fixa det imorgon kväll!





Idag var det match förresten, ja hockeymatch! =D As roligt!!! Men jobbigt förstås. Det var bra tempo och vi kämpade på bra tycker jag! Vi vann med 7-0 mot ett lag som vi trodde var jämnbra med oss, eller som har varit hyfsat jämnbra. Det var kul att det blev ett sådant resultat. Jag lyckades dock inte sprätta in ngn puck i nätet. Ett as snyggt mål gjorde jag, men det var på uppvärmningen innan match, haha! En assist blev det tillslut i alla fall! Alltid något! Dagens bästa blev nog min fint, jag visste inte att jag kunde göra så. Dåligt nöjd jag var medans coachen bara skrattade. Hahaha! Sedan efter matchen så blev det ett segerdopp i sjön som låg precis brevid! Det var jääätte skönt i vattnet och kul vare också!


dock ej från dagens match, men samma motstånd


Nu är det kväll, och jag är trött som bara den. Ska nog ner och försöka stoppa i mig något mer innan jag går till sängs.

puss&kram,  <3

shit va dåligt!

Har ju inte bloggat på jääätte länge. aja. så kan det gå när man haft mycket att göra.

Snabb resumé av de gångna dagarna, dagens får en egen. :)

Fredag: Var ledig idag, det var Sveriges Nationaldag. Vaknade upp tillsammans med niclas, myyys. Vi åkte ner till golfbanan och spelade golf med några av hans å mina kompisar typ. Det var väl mys, ganska segt med tanke på att det var varmt som fan å de var väääldigt oseriösa! Hade heldre åkt och badat faktiskt. Sedan på kvällen så skulle niclas till ekskogen, igen! Och jag skulle till farmor på typ släktmiddag. Det var mysigt. =)



Lördag: Tog en sovmorgon, för första gången på lääänge!! Sedan åkte jag och niclas till skavlöten för att bada. Wei, då fick jag bada! =D Trots att det var lite kallare då än igår. Men det var skönt! Anna och Benni kom dit lite efter oss också, så vi fick lite sällskap. =) På kvällen skulle jag till bebbsan (johanna) på middag, det var kul! =) bebbes lilla vovsing är en riktig liten jobbig en, man fick inte ha något ifred! menmen, så är nog valpar.

pusshej, nu ska jag skriva en dagens också! <3

Ännu en rekomendation


VaniljGlass, Maränger, Colasås och JORDGUBBAR!



Passar perfekt till en video som denna.

Amen visst!

Kom inte på ngn rubrik som passar in till dagen.

Jag var i skolan, på lunchen gick jag och jossan ner till sjön å mös lite. Det var väl det enda ovanliga den skoldagen.

När jag kom hem gick jag och delade ut reklamblad för mammas jobb, efter jag sovit förstås.
Ännu senare så hade vi spinning med tjejerna. Det var skitjobbigt idag, vet inte varför. Men jag måste gjort något... =D Typ haft tugnt på eller nåt....

image151

Anyway, nu sitter jag bara och väntar. Funderar på att gå ut med ännu fler reklamlappar. Vet inte om jag orkar. Niclas som jag ska träffa sen är på skavlöten med sin klass... Och jag har INGENTING att hitta på. Så det suger, som tove brukar säga... =D



Pys & kjam !

Ingen speciell dag.

Dagen har sett ut som helt vanliga dagar, typ. Det enda som skillde sig var att vi hade 3 timmars håltimme. Eller a, det kanske inte är så ovanligt ?!




TACK FÖR DET FINA VÄDRET!...
image150


....OCH FÖR ATT DET SNART ÄR SOMMARLOV!
image149
då lovar jag att jag kommer ligga och glassa på stranden =D


puuuuuss <3<3

Vårruset

Idag slutade vi tidigt från skolan, det var skönt. Även om vi typ inte gjorde så mkt i skolan, första lektionen hade vi avslutning med pedagogiskt drama och andra lektionen hade vi läsförståelse i Svenska. Det gick väl helt okej. Vi får se.


På kvällen blev det VårRuset. Det var typ , kul ?! Jag vet inte.. Jag gick 5 km. Eller jag sprang första kilometern bara för att komma ut till vägen, men det mådde mina hälsenor inte någevidare bra av. Menmen..

Juste, sen råkade jag somna ute i solen idag, jag är skeeetaaa röd. HAHA!
image148
[random bild från google]



Puuss på er!

Kan varmt rekomendera

GLASS, HALLON OCH MARÄNGER!!!!!
image147
ser kanske inte sådär jättegott ut, men det är det!!! speciellt en varm sommardag!

Spelarmöte

Jahaja, idag var det ledigt från träningar, men det var spelarmöte. Där togs det upp vad som kommer att ske nästa säsong, vilka regler som kommer finnas med och lite allt möjligt. Det var inte så mycket diskussioner kring det hela utan det var ganska klart allting verkade det som. Det var mest om vilka tröjor vi ska ha och hur de ska se ut som utgjorde den största diskussionen. Men det kommer vi alltid ha problem med antar jag. Vi kommer från två olika klubbar och tycker om olika saker!

image146

det är äntligen bekräftat, man blir jättekär av att
spela hockey, även i motståndarna tydligen!

Söndag 1/6-08

Jahaja, glömde skriva igår så jag lägger in det lite snyggt idag istället!

Igår var jag och Niclas och spelade golf med jonte och fabbe. Det gick väl sådär men det var dock inte så himlans seriöst heller. När vi sedan var klara så drog vi till Skavlöten och badade. Det var jätteskönt!! För det var ju så sjukt varmt då under dagen. Så det var ett välförtjänt dopp man gjorde i sjön.

image145

RSS 2.0