>

Emma.

Hejhopp.

Idag så är dagen med stort E. Haha, jag ska vara barnvakt åt Emma. Klev nyss ut ur duschen. Igår när jag gick över till dom så var jag där jäääätte länge, mkt längre än förväntat. anyway, vi sprang några varv i huset och lekte lite. Men jag stod nog mer och pratade med Emmas mamma ... =D I alla fall, snart ska jag över. Och jag är faktiskt lite nervös. Men det går nog bra =D Skriver om hur det gick sen.

Hejsvej

doktorn & väsby centrum

Imorse vaknade jag av att klockan ringde, helvete tänkte jag. Fast det var bara att gå upp, behövde ju ta de där rackarns proverna. Men inte trodde jag att det var så många. =O Ett stick in i armen, sen skulle nålen suga upp blog till 6 stycken rör varav 2 st STORA!!!! jag trodde det aldrig skulle ta slut. efter det kändes det som om armen typ somnade och all kraft försvann. Men nu är den tillbaka. =)

Efter det åkte jag direkt till Väsby Centrum på jakt ännu en gång efter min jacka. Men Nej. Den finns tydligen inte någonstans i hela stockholm. Kanske i stinsen om jag har tur, HOPPAS HOPPAS!!!! Men jag köpte i alla fall ett par skor, ett par brillor, det där berlock halsbanden två inlägg ner, fast i silver, sen en helt vanlig vit v-ringad t-shirt. Kan va bra att ha.

Tog en bild med brillorna, som syrran fick leka med. Hon ändrade bara hårfärgen, här kommer den. =D

image34

Nu ska jag över till grannen typ, Tjingeling! =D

En dag i stan

Hejhopp.

Imorse vaknade jag brevid ett monster, haha. Skojade bara, jag vaknade brevid min älskling. =) Men man kan ju undra ibland ?! ;D Haha.
Vid klockan ett så körde han hem mig för jag skulle till Stan med min mamma och min syster. Vi skulle in och titta runt lite i gallerian innan vi skulle på en teater i stadsteatern, "Djungelboken". Inte den helt vanlige djungelboken, det var en förnyad version om stadsdjungeln fast det var fortfarande djur. Fast människor. Svårt att förklara. Men den var bra. Aporna var bäst så de får komma in på en bild, *POSE*POSE*POSE*. HAHA, det där sista kan vara svårt att förstå om man inte sett den. Aporna var i alla fall som Stureplansprofiler fast mer aplikt. En ganska bra förklaring tycker jag. =)

image29

Sen självklart, eftersom jag var så taggad på att köpa lite nya kläder så blev det ju en del. Köpte en grå tunika, en svart jeanskjol, ett par jeans och en orange blus. Tunikan blev den som jag har bild på i gårdagens inlägg som ser ut som ett linne, dock annan färg. =) Hittade inte min jacka som jag ville ha mest. Så jag blev lite ledsen. =( Skorna och berlocken är inte jätteviktiga... Men jag hittar den nog snart. =D Och eftersom jossan är lite av min idol, så ska jag ta kort med kläderna så att ni får se. HAHAH! Here they are;
   
grå tunika                     orange blus typ       svart jeanskjol         mörkblåa jeans
gina tricot                     gina tricot                  åhlens                      åhlens


Bilderna på jeansen och kjolen var svåra att få någon bra bild på... De var så mörka och smälte in i det bakom, golvet typ, men det får duga som det är nu. =)


Nej, nu är jag trött faktiskt, ska nog sova. Ska upp tidigt imorgon och åka till farbror doktorn och ta prover... igen. Men jag antar att det är bra. =P Så jag måste väl.

Inflik.
En annan spännande sak är att jag ska till mina grannar imorgon, de har en två-årig dotter som jag ska vara barnvakt till på lördag. Är lite nervös, tänk om hon hatar mig ? De har bara bott här i ett år och jag har pratat med Emma som hon heter typ 2 gånger seriöst. Hur seriöst det nu går att prata med en två-åring. =D Det ska nog gå bra, skriver om det imorgon. Juste, anledningen till att jag ska dit är för att lära känna henne och hitta lite i deras hus. Även om det är likadant som vårat, så toan hittar jag nog. Haha. Skojade bara. =D

GODNATT FOLKET. Vi hörs!! <3 Love, peace and understanding.

vill ha!

Hejhopp. Satt och tittade runt lite på lite hemsidor.

Åså hittade jag lite fina saker, enligt mig, som jag vill ha till våren. =)

   

våffeldagen

Hejhopp!


Idag så var jag på massage, det var skönt. Men det gjorde ändå skit ont. =P fast jag hade inte räknat med ngt annat. På vägen hem så köpte jag våfflor till mig min syrra och niclas. Det var gott!! =D Det var ju faktiskt våffeldagen idag, så om du missade äta våffllor, SYND!

Nu är jag i alla fall med niclas, vi har tittat på Hajar som hajar precis. Den är as rolig. =D Har sett den förut men den är lika bra ändå. Jag älskar Lenny, tänk om alla hajar kunde vara som honom ?!


Nu ska jag gå, hejdå ! =D Tihi, det rimmade.

förjävligt...

... dåligt uppdatering på bloggen på senaste tiden
... mysig kväll igår med michaela
... mkt träning för mig ( sjukt najs )

I lovin' it! <3

Tjejkväll!

Hejhopp.

Igår hade Bv1 tjejerna ett litet party, det var as skoj. :) Mkt bättre än förväntat. Jag tackar värdarna sanna och nickie hjärtligt. :D


Förlåt för dålig uppdatering här, sitter inte så mkt vid datorn och ibland går det inte att komma in... I alla fall så förlorade vi finalen i hovet med 1-0. Det var synd, de gjorde målet när det bara var 2 minuter kvar. Menmen, vi vann skotten med 28-19 eller något. Det är kanske inte hela världen.

Förutom hockeyn så har jag varit i skolan och haft ganska mkt tid för min pojkvän, vilket jag tycker om. :)
Nu är jag faktiskt hos honom och ska umgås lite med honom istället för att sitta här, Hejsvej. Vi hörs ngn gång!

dagens (final)bild typ.

image24

träning innan final

Jahaja, idag var dagen innan den stora dagen. HAHA.
Imorgon är det final på hovet 11.00.
Det ska bli fett skoj, även om jag antar att jag kommer få sitta en hel del eftersom jag varit sjuk och borta så pass länge som jag faktiskt varit. Det kommer nog ta lång tid för mig att återhämta mig rejält. Men det gör ingenting, för bara känslan av att få vara med laget är helt underbart! =D Jag är taggad i alla fall.

Anyway så hade vi träning idag, ännu en gång i Husbyhallen i Kista. Det var kul det med, enda tills min skena gick av... Men det löste sig. Men det verkar vara så att jag inte ska få spela den där rackarns finalen imorgon. Hahaha.

Nu ska jag nog vila litegranna.. =) Och tagga lite extra inför matchen imorgon!


Seee you! =)<3


Träning =)

Hejhopp.

Idag stod jag på is igen efter måååångaaa dagars vila... Jag är frisk, eller någolunda frisk i alla fall. =) Det var kul men jobbigt som fan.

Nu ska jag iaf ha en mysig fredagkväll med min pojkvän. Så hejsvej. Hare gött så hörs vi ! =D

SR P4 Radio Stockholm

Hejsan . =) Nu är jag hemma igen från fjällen, kom hem igår kväll efter 9 timmars bussresa. Lite jobbigt, men det gick an.

Idag i allafall så var jag i skolan för första gången på jäääätte länge. Det var väl kul, eller a .. Vad man nu ska säga. Men jag åkte på eftermiddagen för en radiointervju på radio stockholm.

Den handlade om mitt i cup finalen som vi spelar på söndag och min hockeykarriär typ. Det var ganska kul, men nervöst.
Om du vill lyssna så gör du såhär:
Gå först in på nedaståndende länk
www.sr.se/cgi-bin/stockholm/program/index.asp?ProgramID=76
Sedan skrollar du ner lite grann och där hittar du där det står som det gör här nedanför.
15.30 - 16.00 torsdag 13 mar 2008
Klicka där och så kan du lyssna på mig och Emmy Alasalmi efter Nyheterna, trafiken och en låt. Du kan också spola. haha.

Fjällen.

Jahaja, då försvann veckan då man skulle få vara ensam hemma..
Måste med till fjällen idag.. De vill inte lämna mig hemma eftersom de inte vet om jag kommer bli sämre eller bättre igen. Idag har jag i alla fall mått hyfsat bra, det är bara nu emot kvällen jag har mått lite sämre. Jag har fått vara med niclas några timmar också. Så att jag är JÄTTEGLAD FÖR DET!! =) Jag har saknat honom helt sjukt mkt i sjuksoffan här hemma. Det är helt galet hur mkt känslor som kommer ut när man upptäcker något så saknat.

Jag åker i alla fall idag 8/3 ungefär vid elva tiden, imorgon på söndagen så kommer farmor och farfar upp. Det ska bli kul! Men jag kommer fortfarande sakna niclas. Sen på onsdagen den 12/3 kommer jag hem igen tror jag det är. Sent på kvällen, men jag kommer hem.
Om inte kommer jag den 14/3 eller 15/3. Det beror helt på hur jag mår. Hoppas jag mår bra så jag får komma hem.

Dagens bild får bli en bild på en pistkarta. =) Vad kunde inte bli mer passande liksom?
image23

haha.

måste bara visa det här . det här får seriöst bli dagens bild. tagen från alltomvallentuna.blogg.se. därför är det en länk istället för en bild !! xD

http://alltomvallentuna.blogg.se/1204482472_hur_vet_man_att_detta.html

Hejhopp.

Nu har det gått yttligare någon dag sen jag skrev sist. Jag har förklarat och bett om ursäkt så ni vet varför.

Idag mår jag mycket bättre än tidigare. Men känner tyvärr redan nu att det börjar smärta litegranna. Ska försöka tänka bort det.

Iallafall, jag har inte gjort så mkt mer än legat i soffan och degat framför tvn som jag tittat på men jag vet inte hur mkt jag orkat ta in..

Jag saknar niclas jätte mkt och det är oerhört ensamt och deprimerande att vara utan honom såhär länge.....

Och för er som inte förstått någonting ska få en förklaring på allt detta sjukande :

Jag var magsjuk för en månad sen. Efter det har jag haft ont i magen och mått illa. Nu vet jag att jag har magkatarr och fick medicin för det. Det gick en vecka sen slog det till igen, jag åkte då in till akuten och då sa de att jag hade en infektion i kroppen som förvärrade min magkatarr och gjorde så att min medicin inte fungerade.


Ursäkta.

Har verkligen inte orkat blogga.. Kom hem i söndags, det var jätte roligt i övik. men nu har jag ont i magen och mår illa igen. Igår orkade jag inte göra ett piss, det är lite bättre idag. Men nu känns det sämre igen när jag precis åt lite fiskbullar och ris som sägs vara bra för magen....

Kanske ska gå ut och gå en sväng.
Jag kan bli lite frånvarande från bloggen nuförtiden, det är jobbigt att skriva om att man mår dåligt hela tiden.

Hejsvej! =)

RSS 2.0