>

Robert (tha rocker) Nilsson



en svårslagen vän, sådeså!


'allmänt'

att äta, kan inte, går inte
att göra, kan inte, vill inte
orkar inte, allmänt trött, allmänt
stressad.


lördagsjobb

jahaja, nu har jag ännu en gång mist en sovmorgon en underbar helg. jaja, vad gör det ? jag ska ju åka och tjäna pengar nu.. *gäsp*. idag är jag faktiskt inte såå taggad, men det blir nog roligare när man är där.



direkt efter jobbet blire till att åka mot ishallen för match, spännande. hoppas det går bättre idag! =D
pöss på er.


första skolveckan avklarad

Inte en allt för hemsk vecka har gått igenom med både en rasande fart några slowmotion tillfällen. Måste ändå säga att jag har världens bästa vänner! :) Utan dem skulle skolan bli skit typ.
Denna vecka har varit jävligt intressant, vi har börjat med Psykologi B och Filosofi. Vårt tema för 4 veckor framåt ungefär är Ångest. Jävligt intressant då vi människor inte kan gå igenom ett liv utan att någon gång känna på ångest. Det är faktiskt väldigt vanligt att gå och bära på ångest av något slag.

Jag har fastnat för filosofen Sartres tänk och det kan väl sammanfattas på det sätt att han anser att desto mer frihet ökar ansvaret och vid för mycket ansvar kommer ångesten. Så om man får en frihet som man inte klarar av att hantera kommer ångesten, det finns en massa saker som man koppla till just det tänket. =) Om man tänker efter är det väldigt sant.

som i en saga


nyklippt



ömh, bilden visar kanske inte riktigt färgen.. men vad fan! :P

skit

thats all i have to say folks.

nu ska jag och putte spela bubbleshooter, tjingeling!

då jag shoppade...

...Köpte jag detta. Vad tycks ? :)


 
Väska från Accessorize, 419 kr.                   Vitt linne + "halsduk" från
                                                                     Ginatricot, 99 + 149 kr

 
Nyckelring (Putte)                     Ring från Accessorize, 95 kr
från Accessorize, 65 kr                                                                

Glömde visa tjocktröjan, men jag orkar inte lägga in en bild på den nu. Det är en grå oversize tjocktröja för 199 kr från Ginatricot.

klassiker

Jahaja, igår var som sagt första skoldagen. Skolan gick fort och det blev en klassiker till "efterrätt". Mohaha, Biscotti efter skolan med många bra vänner. Yay!





tjofräs

sorry.

det blir nog ingen visning av mina nya saker ikväll, är trött och arg. sedan glömde jag kameran där nere som jag inte orkar hämta. =( det blir inte för imorgon kväll. men det kommer! =)



Hade träning nyss som sagt och ja, det gick som det gick. Jag blev lack. Tjingeling.

shop til' you drop

HejHopp.

Idag har mitt shoppingbehov krymt en aning. Mer info kommer ikväll efter träningen.



bilden togs när jag skulle få iväg ett mobilblogg inlägg. men blogg.se är sämst så det kom aldrig iväg. debiteras jag på det, då jävlar! iaf. här gick jag med ömande fötter och tunga påsar :)

NU är det träning, PÖSS!

jag är glad

i´m so happy i´m so glad that i´ve got you, i would like to thank you and thank you means merci

ville bara säga det, hihi.
imorgon börjar skolan, emelie är typ glad och taggad.

ännu en söndag i mitt liv

ja, det kan man bra säga att det var.
jobbade 11-16 så jag klev upp i lagom tid för att åka till jobbet
kom hem, slängde i mig ett mellanmål och direkt upp till ishallen för samling innan första träningsmatchen.
vill ni veta hur den gick ? ;) det fåår nii inte. haha, skoja bara. den gick ömh, dåligt. vi förlorade vi spelade absolut inge bra. men vad gör det ? :) ny match, nya tag.

outfit i lördags å lite annat



detta hade jag på mig i lördags då jag var med min pojkvän och hans familj i täby centrum för en snabbvisit för att sedan åka hem och övningsköra med mamma som förövrigt gick sådär för att sedan åka till niclas och vara där kvällen ut för att sen sitta hemma och sova för jag skulle jobba dagen där på. tjing och hej! =D

update på vårt s.k. badrum



(obs, bilden är på sniskan. orkade inte vända)

hjälp mig!

lönen närmar sig med stormsteg och man känner hur shopping begäret kliar i fingrarna, just nu är det ett par nya converse som lockar. men jag vet inte vilken färg och om jag vill ha höga eller låga. vad tycker ni? jag var mest sugen på röda höga.



här kommer collaget.....

skratta inte, jag fick som sagt ryck (:



synd bara att man inte ser hur mycket smink jag egentligen har.. haha. bild längst upp till vänster symboliserar väl för hur brun jag är i fejan. dock passar det till resten av kroppen så det ser bara fräscht ut typ. :S sen bilden under visar ögonen. dem andra två får ingen kommentar.

ryck

nej, nu bara kände jag att jag inte kunde sitta här och se ut som en sjuk jättebäbis. röck upp mig och sminkade mig as fuck. haha. tänkte bjuda på ett collage om jag lyckas få ihop något fult på paint eller så.
photoshop är iiinte min grej. däremot syrrans, fast hon tar jävligt fina bilder redan från början så jag hajar inte vad hon har photoshop till egentligen.

pööss, fixar som en tok. :) det här är värt att se!

fonder hit, pengar dit

fy fasiken vad tråkigt det är. jag fasar för den dagen jag ska deklarera som pappa tycker ska bli jättekul. och den dag jag ska betala skatt för min inkomst. vilket blir typ nästa månad om inte månaden därpå.. jaja, det är väl bara att göra.
nu fick pappa mig att sätta in 500 kr till på mitt ständigt sjunkande fond/sparkonto. ganska värdelöst måste jag säga, han bara pratar pengar som om han vore 80 bast och har ett ordföråd när det gäller det ämnet som är större än jorden typ.. nej, sådant är inte okej när man är totalt ointresserad. nu får vi väl bara hoppas på att det går bra, annars jävlar.

för att prata lite mera pengar så kollade lönen jag ska få för det jag jobbat i augusti precis, den är också najs. synd bara att den kommer i september. jaja, kanske lika bra det. :)



bajsbajs

Ashäftigt ju!


det är ett helvete..

... när du börjar inse att lillasyster är längre än dig själv.
och inte lite heller...

denna bild togs för max 10 minuter sen, herregud!




Pratade med Niclas precis, han är hemma nu. Men vi kan inte träffas för jag är sjuksjuk. =( Inte kul! Menmen, det är väl det bästa för honom så att han kan vara frisk tills han går ut i fält nästa vecka. Förhoppningsvis är jag bättre imorgon och kan träffa honom! =) Vore mys.

Pöss på er, <3

Goddag!

Idag väcktes jag tidigt (!) av elektriker som var här och spökade runt i huset. Snarare skrek, banka och skruvade. Jaja, de skulle iaf bara vara här en dag. =)

Eftersom jag inte kunde sova/somna om i oväsendet så gick jag ner och satte mig och pratade lite med mormor vid köksbordet. Sen blev det en promenad till sörgården och tillbaka. Jag hade kameran med mig så jag bjuder på lite härliga morgon bilder istället för att prata så mkt.

någon är sugen på glass, hihi. men den var min! okejdå.. hon kanske fick smaka liiite bara. :D




 

sörgården kör "ut med gammalt in med 2000 stilen". right ?



världens vackraste vovve, wilma.



kvällsté

   

Vart är världen påväg ?

Uscha, läste precis om en tjej som hade blivit våldtagen i sin skola under skoltid. Hur fan kan sådant hända ? Sällan att ingen undrar var hon är, det måste ju vara genomtänkt eller något. Usch så hemskt!!! Varför finns det så många idioter till människor nu för tiden?

Låt människor vara ifred, vill man inte så vill man inte!
Artikeln kan du läsa r!

babbel

sitter här, ser ut ur min fönster som för tillfället är täckt av röda gardiner så man måste titta extra noga för att se den faktiska blåa himlen. funderar på saker och ting som faktiskt finns, såsom möjligheter och annat. snurvlar till då och då för att se till så täcket inte blir fyllt av snor, det skulle väl bli en tragedi ? jag hade iaf inte velat sova i snor inatt. just vid dessa tillfällen önskar man att det skulle komma en bra person, vän eller pojkvän, sak samma. gärna medhavd en stor påse godis med favoriterna och en bra komedi. bara för att lätta på stämningen, och jag antar att jag är ganska lättroad då det egentligen går att köpa vilket godis som helst och vilken pissig komedi som helst för tillfället.

solen börjar gå ner nu och mina gardiner shiftar färg mot det oranga hållet, det är ganska fint det med bara det att det inte riktigt passar in i resten av rummet, men vad gör det ? det är ju inte direkt världens största problem, det är nog mer att min hjärna snart exploderar av snor.

jag börjar lyckas med mitt mål, skriva ett långt inlägg fyllt med blajj. men det kan bli såhär ibland. hope you enjoy.

vill ni veta vad jag gjort idag så är det ingenting förutom för en liten stund sedan för då var jag ute och åt med min käre familj, kycklingben med coleslaw blev min mat. gottigott, förutom att coleslawen var lite för stark. inte alls lika god som mammas. (där ser du mami)

här kommer kvällsmålet också, underbart! någon som vill smaka ? :)


godkväll alla dystra, glada, tokiga bloggläsare. vi hörs senare. yaaaao!

uttråkad

usch vad detta är tråkigt.

sjukis

hej och hå

idag är jag sjuk, som igår ungefär. varken sämre eller bättre. lite rossligare i halsen kanske. jaja, det suger anyways. jag missar träningen idag också. :( jag har nog inte feber i alla fall, tack gode gud för det.



Jag gick upp 05.20 imorse för att åka till bilskolan och ha körlektion 06.00. Det gick bra, läraren tyckte inte jag hade någonting att ändra på mer än att han kunde hålla med vägverket lite om att det kan gå lite för fort fram, men inte tillräckligt för att de skulle kugga mig på det.

aja, nu måste jag plugga körkortsteorin. för tredje gången.
puss på er. <3

en dag av snor, fika och några mcfeast.

vaknade upp, snorig som en gris. jag kände hur allt gick ur mig, men jag tog mig ändå upp ur sängen. jag skulle ju faktiskt fika med två av mina bästa vänner. gustav och robert heter dem.

vid ett så träffades vi nere vid centrum och begav oss till cafét i vallentuna, biscotti. det var nästan tomt där när vi kom, men det fylldes sakteliga med folk. lunchrushen var väl slut och nu var det dags för eftermiddagsfikat antar jag. det var i alla fall mysigt att träffa dem igen. vi satt och pratade om allt möjligt mellan himmel och jord, typ i alla fall. haha. för mig blev det en morotskaka å en coca cola, mums.



nu är jag nyss hemkommen från jobbet, jobbade 16-21 idag. skön tid, jag vet. :) speciellt idag när jag inte mådde så jäklans bra. men nu är jag hemma och det känns alltid lite bättre!



kram på er, <3

jag har världens vackraste farmor



jag älskar dig, du är bäst!

åh, älskade mormor

när jag kom hem, helt slut från träningen som förövrigt gick ganska bad så hade hon gjort iordning en fruktsallad med melon och jordgubbar som jag sedan doppade i lite vaniljkesella, MUMS!  tack mormor, <3


vaken

efter powernap, fortfarande trött. men vad ska man göra ?

nu ska jag åka och träna. tillbaka vid halv tio ikväll.

Natti , <3

it´s raining men hallelujah

nja, det kanske det inte gör. men regnar gör det iaf.
jag fick äran att gå ut med hunden, eller snarare jag tog åt mig äran. det var bara att klä på sig ordentligt med regnkläder. tyvärr fixade jag håret i morse. plattade det och gjorde fina snurror till det kortare håret.. det är inte lika fint längre.. tyvärr =/ måste nog kolla väderrapporten innan jag fixar frillan, annars får man väl vara en poodel resten av livet.



ful bild, jag vet men jag skulle bara visa frillan.

lunchning med bittert avslut

Hej och Hå! =)
Idag ringde klockan 11.00, najs va ? Jag gick upp gjorde mig iordning för att sedan dra mig iväg till centrum för att möta upp michaela. Det tog sin lilla tid för henne att ta sig ner dit men det gjorde inte så mycket för systrarna frisk var där och gjorde mig sällskap en stund! Trevligt, trevligt!

När Michaela väl hade pallrat sig ner bestämde vi oss för China resturangen istället för Biscotti som var knökfull nästan, vi skulle ju ändå bara ha lunch! Vi tog lunchen med oss och begav oss ner mot sjön, sketa mysigt å bara sitta där och titta ut över vattnet och käka kina med en bra vän! =) Tack för det gumman.



Efter det så fick jag skjuts av Michaelas pappa till doktorn. Skulle ta ett blodprov, idag blev det bara ett rör.. Kors i taket! Fast jag måste säga att det känns mer avdomnat i armen än vad det brukar göra, hm... =S
Nu regnar det men det låter som om regnvädret är påväg bortåt. Man kanske skulle pallra sig ut med hunden en sväng!

Pöösss!

dygna ?

njaaa. borde nog sova snart va ? täcket är redo! =D


efter sorg kommer glädje

så.. inlägget efter tröstshopping handlar om allt annat än de dåliga sakerna. =)





jag har tränat, det går bra. förutom ikväll fast kai tyckte tydligen det så det är bra! tummen upp för det!

jag jobbar, jag tycker om det. =)

niclas har varit hemma, också bra!

jag har hunnit träffa mina älskade vänner

imorgon är det lunch med michaela som gäller

på onsdag blire fika med gurra och robert

braaa vaaa ? =)



pööss, <3

a night

Hejhopp.

Nu sitter jag uppe sent, vad skönt det är att göra det!! =) Imorgon jobbar jag, tjohoo. Missar dock träningen men, ibland kanske det är värt det. Who knows ?, jag får pengar iaf och det är rätt onajs när lönen plingar på dörren. Mums!

Idag har jag förutom tröstshoppat och gjort teorin tränat i ca 3 timmar sammanlagt. Först fys sedan ispass, det var skönt men jäklans vad segt det kändes i benen. Kul att komma igång med träningen igen, hoppas bara det kan hålla i sig så. Nu börjar mitt liv stabiliseras lite igen, måste bara få bort körkorts skiten nu innan jag blir galen. Men det ska nog gå! =) Pöösss, <3

tröstshopping

precis.. det blev lite tröst shoppande idag. jag kuggade IGEN på teorin, blir tokig.. 51 och man ska ha 52. blä!! tänkte iaf visa vad jag köpte. =)


1. Armband med berlocker från H&M, 49:50 kr



2. Söt brun blus med lite broderingar från Lindex, 349 kr



Lång skön hoodtröja från H&M, 249 kr



3. Jeansleggins från Lindex, 199 kr



4. Långt linne med typ paljetter från Lindex, 149 kr



(köpte även ett ljusbrunt flätat skärp till min vän johanna, får se om hon vill ha det nu då. hihi, visst är jag snäll?)


operation utbyggnad av toalett pågår

Ja, nu är morfar här och som vanligt drar det igång nya byggprojekt detta år är det att slå ut väggen och bygga ut våran toalett på övervåningen för att få in en bastu och lite så. Har lite bilder från idag. Haha.



  
1                                      2                                    3

1. Där ser man sneväggen fortfarande, men allt annat är utplockat
2. Vägen in till mitt rum, fult va ? Mormors påhitt med plast..
3. Taget från samma vinkel som bild 1, nu är taket och väggen borta.

plugg igen, tråk

Nu sitter jag här igen, med huvudet instängt i massa teori. Vet inte om det någonsin kommer gå bra, haha. Men jag kämpar för det och nu jävlar.
Kuggade på körningen igår också, det sög. Men jag får väl göra om det också.. =/ Jag körde lite för fortfram till korsningar, thats all !??! jag kunde inte förstå det..

Jaja, idag fyller Hanna år! =) Grattis vännen! <3



Sen ska jag jobba idag och igår var det träning. weho! Förresten, är det konstigt att man längtar till jobbet ibland? =/ =P Det gör iaf jag just nu, vill komma härifrån och göra annat!



Nej, nu måste jag pluggilugga igen, pösshej!

övningskör del 1 och 2






ursäkta den dåliga kvalitén... men såhär roligt hade jag och pappa idag.
höj volymen förresten! =D

En dag med Emelie bara

Ännu en dag, och vad har då den bjudit på ?
Jo, en jädrans massa släkt och lite bilåkande. =)

Dagen började med att övningsköra genom solna, kista, sundbyberg och lite så. Det gick bra!! Fickparkerade också 2 gånger åt varsitt håll, det gick också galant! ;) 10 av 10 enligt pappa. Iaf på första .. =D Sen påväg hem fick pappa för sig att filma mig, ömh. Det blev en historia för sig. hahaha!





Vi gjorde också några ärenden påvägen, fixade sladd till videokameran, köpte tårta, var på banken.
Efteråt vare födelsedagsfika för mig. :) Lite sent, men det blev iaf av! Gott med tårtan!! Jag fick en gps av farmor och farfar. <3 taack. Hihi, nu gäller det bara att jag får körkortet så jag får användning av den. Haha.



Och nu planeras det lite mys nere vid sjön. Får se om jag får åka dit. Vore najs efter denna vecka. Så kyss på er! =D


great song, right dad ? :)

detta är låten jag och far min spelar sönder just nu




This is my life
this is my time
just show me the light
and I go there.

Give me the wine
bitter and sweet
and a little bit of bread
that's all I need.

No, I don't want the gold from Xanadu
I think I leave it all to you
this is my life and I don't care.

This is my street,
are you restless feet
carry me on to anywhere.

Take the fear
take it away
and give me some hope
for one more day.

I saw a ghost behind the door
when the kids were coming home from the war
with broken dreams and nothing more.

I heard a woman singing her song
and it was good and warm and strong
She made me cry I don't know why.

I don't want to bring you down
I declare it's good to be here
this is my life and I don't care!


dagen var som denna
8.45-12 jobb
13.30-15 ispass
16-22 jobb

godnatt

älskade vänner, <3

jag har världens bästa vänner jag skojar inte och då räknar jag med alla, jobbarkompisar, hockeykompisar, skolkompisar och ja alla andra! :)


skulle bara säga det. och för övrigt, igår var vi babes ute på stan igen, vi såg sommaren med göran. rolig film , några skrattade så vi grät .. fast det är sant, vi behöver egentligen ingen film för det.
2 bilder från promenaden när vi var påväg hem kommer här



mcflurry daim med extra kolasås var favoriten denna kväll tror jag






idag har jag jobbat, men jag fick sluta tidigare taack vare bästaste marie! hon kunde ta min tid, i lööve you babe. hahaha.
pga att jag fick sluta tidigare hann jag träna och det är alltid lika underbart att träffa alla tjejer.

och förresten, det är jobbigt att vara naken. idag fick vi för oss att allt med ordet naken var roligt. att man inte fick vara naken där och göra si och så. och olivia fick inte var naken i duschen, då drog hon åt sig handuken och sa något i stil med att naken var hon faktiskt inte alls. det var roligt så här har vi beviset! =D



visst har hon tränat bra i sommar.... detta är då näckolivia, najs va ? =D




puss och hej.

juste mormor och morfar är i sverige nu, de är hemma. kul va ? :)

ironi

hej så här glad är jag just precis nu



jag är stressad, trött
jag har träningsvärk och nackont

ni vet de här gångerna man vill krypa under täcket och inte komma fram förrän allt är över? EXAKT så känner jag nu.
positivt inlägg, jag vet! =)

idag, tisdag

jobb + hockey + övningsköring


och en dag i ensamhet , tjingeling.


GODNATT!

what a' day!

Ja ni. Idag ryckte min kära pojkvän in i lumpen. Hur ska jag klara mig ? Det löser sig alltid men ändå. =) När jag kom hem fick jag veta att familjen skulle till norrtälje och sola och bada litegranna så jag skulle med för att övningsköra, the big day is soon here. Ömh, påminn mig inte förresten!
Det gick väl sådär, som alla andra gånger.. Men jag ska fanimig klara det! Efter jag varit där gjorde jag en utsökt pastasallad till mig själv och sedan sparkade jag igång mopeden och var på min väg emot Enebybergs IP. Yes, ni hörde rätt. Hockeyn har alltså börjat igen. Jag var väl inte sådär superduper taggad när jag åkte dit och jag var knappast mer taggad när jag åkte därifrån, ett litet mellanting kan man säga. Jag vet inte varför men jag har väl bara för mycket nu för att orka med, frågan är vad som måste prioriteras ?!... Jaja.  Nu är jag trött och ska absolutelytutely sova. Tack för mig. <3


bloggstopp ?

Ja , lite kanske. Men nu har jag fått order av Olivia att blogga litegranna! =)

Sedan jag kom hem från gotland har jag jobbat tis-fre och sedan även idag.



I lördags då jag var ledig, för er som var smarta och kunde räkna ut det. =D Då var jag och niclas inne i stan och tittade på pride paraden, inte riktigt som förväntat men ändå helt okej! Efter paraden blev det Harry Potter tillsammans med Niclas moster och morbror, mycket trevligt. Vi var på pride med dem också, däremellan hann vi med att äta på en china restaurang någonstans i stan. Min mat var god, vad de andra tyckte får stå för dem. Chopsticks hette restaurangen, någon som känner till ? För att betygsätta Harry Potter i ord så måste jag säga att det inte var den bästa filmen, men så är det alltid med efterföljare även om Harry Potter brukar lyckas. =) Slutet var alldeles för öppet på något sätt, och jag hoppas dumbeldore kommer tillbaka! =)



Hursomhelst. Då jag inte har jobbat har jag varit med niclas, han rycker in imorgon redan. Alltså.. Tiden går så sjukt fort, jag börjar snart skolan igen också!!!.... I fredags var vi med benni och anna, vi började med att fiska i någon sjö här i vallentuna (nej, inte vallentunasjön!) och sedan åkte vi hem till mig att grilla vilket blev en historia för sig. Men det var kul! =)


nu ska jag umgås med min pöjk.

ajuste, av de 6 timmarna jag var på jobbet idag jobbade jag 3... sjukt va? sen fick jag tack gode gud gå hem 3 timmar tidigare ocskå... skulle slutat om en timma egentligen!


puuuuusss

RSS 2.0