>

Gott nytt år gott folk!




önskar Karlsson/Lindquist :D

Nu har det käkats, och vi ligger i soffan med matkoma. :) Vi får se vad kvällen bjuder på, det börjar nog med lite JVM iaf. Tjingeling och ha en fortsatt trevlig kväll! <3

plankstek hos...

171cc7ddae6d73a6b97b989f8ac1c17e.png

Kolla varifrån!

plankstek hos lindquist/karlsson, sugen? ;-)


jul och...

2bc7daba48260b222c85700a0a3fcb0c.png

Kolla varifrån!

jul och nyårs outfit. :-)


Julafton

Jahaja, nu har några timmar av julafton passerat, klockan är snart 12 och om en timme ska jag vara uppe hos farmor och farfar. :) Skojsigt då.

Grannen var precis och knackade på, jag ska tydligen vara deras tomte..  :P Intressant! Jag är typ skitnervös men det ska väl gå bra, jag måste bara försöka hålla mig för skratt. Hahaha :D


God Jul på er alla! <3

städning, något segt

Hej och Hallå.

Som vanligt behövs ett blogginlägg då det är dags för storstädning av mitt otroligt lilla rum då man tänker på hur otroligt stökigt det kan bli känns det dock enormt. Det är sjukt tråkigt och denna gång något tuffare än vanligt då jag var och tog dos 2 av svininfluensasprutan idag och passade då även på och tog blodprov så min vänstra arm är väääldigt slö.

Sitter även med allmenackan och lutar mig bakåt och känner efter hur det ska bli med ett väldigt lugnt lov för en gångs skull. HELT UNDERBART! Inte sant ?

Hm, juste måste slå in lite klappar idag.  :) Spännande, snart julafton. Borde slå in patriks nu, han kommer sen. :) Mys. <3


Tillbaka till julklappar och sedan städning, tjingeling! <3

JULLOV!

Äntligen är det jullov, nu ska det firas. Jag ska börja träna igen hade jag tänkt, skriver jag medans jag sitter och hostar i soffan. Jaja, det är väl bara å dra dit och köra så får man se om man får sova något inatt eller om man hostar ännu mera. Skolan är det iaf ledigt från nu, guuud vad skönt det ska bli.

Idag efter avslutningen fick jag äntligen träffa michaela! :) Vilket var år sen, kulkul! Fast det blev inte så länge för det var kallt som fasiken, det är minusgrader å en massa snö! Igår natt kom det typ 30 cm, det märktes på bilen. Den såg man knappt. Anyway...

Efter träningen ikväll blire bollstanäs och patrik. :) Ska bli mysipysigt som satan.
Naej, lägger in en julig bild annars var det nog för min del. KRAMIS!


Pic's - lagaktivitet




Varm å go´

Jajjemen, nu har jag precis suttit och värmt mig lite i bastun. Superskönt! :) Har ju frysit en del under veckan då jag varit och fortfarande är förkyld på något vis, har inte sovit på typ 3 nätter då hostan hållt mig vaken. men jag jobbar på att få bort det. Té har varit min drog denna vecka. Nu är det dags för dusch, sen ikväll är det lagaktivitet med bowling och sedan våning. TJOOOHOO! :D

Taget från Almtuna IS hemsida

Tvärnit för damlaget

2009-12-13 21:55

Ormsta visade var skåpet skall stå.

Vårt damlag räckte inte till mot ett Ormsta som i rask takt marscherar mot serieseger. Man får lägga sig platt för detta skönspelande lag som har tre kompletta femmor med ett samspel som inte synts hos något annat lag i årets serie.

Efter 4-0 i första perioden var dagens bortamatch stängd. Almtunatjejerna kämpade på men var ett nummer för litet. Det blev inte bättre av att två av våra spelare fick gå av på grund av skador under matchens gång. Det var emellertid inte matchavgörande på något sätt utan segern var odiskutabel. Ormstaflickorna var ruskigt effektiva framför mål och satte puck efter puck distinkt i kryssen, så det var inte mycket för målvakten att göra heller.

11-1 fick vi ihop på kulramen innan det var dags att åka hem.

Vi lyfter på hatten, bockar och tackar för lektionen. Almtuna behåller sin andraplats i tabellen med fyra poäng tillgodo mot trean Segeltorp 2 som dock har en match mindre spelad.

Nästa match blir hemma mot Tullinge TP nu på torsdag den 17:e december och med nyladdade batterier kommer Almtunadamerna att kriga för att befästa sin position.

Matchfakta: Ormsta-Almtuna 11-1 (4-0, 5-0, 2-1)
Målet, Almtuna: Linda Eckardt.



Det här om något är väl det man kan vara stolt över. :) Vi har förstaplatsen och den ska vi bannemig behålla! :D

en trecentimeterssnöhög...

-32fcaad2fc4c32c8510a08b58de5a5d.png

Kolla varifrån!

en trecentimeterssnöhög på min halsduk. Känns bra va?


räknar matte,...

745ecbf1f82d32c44ac54799a69d8242.png

Kolla varifrån!

räknar matte, här ett bra exempel på hur kul det är. :-D


äntligen har...

4e1d3cee26a643c66942f3843117b247.png

Kolla varifrån!

äntligen har vår mörka värld med lite kylig vit snö lyst upp. Hoppas på en positiv förändring på allas humör. :-)


sitter här...

0-51c335a7f93bb1ee957f6d85deb5c9cc.png

Kolla varifrån!

sitter här på jaktis med mitt hjärta och ser på tv och kurerar min hals med lite mango te. :-) det ni! <3 godnatt.


det finns ingen som du

Min älskling, detta inlägg är tillägnat dig bara för att du är du.

Du som många andra vet att jag gillar eller rent ut sagt älskar choklad, och polly är ett plus. Då jag var ledsen, eller vad jag var är du så bra så att du tänker på mig och så fort vi träffades hade du ett fint kort med fina ord och en pollypåse beredd. Vem tänker så ?, jo du min älskling. Du ska bara veta hur mycket jag uppskattar det, det visar på hur mycket du bryr dig om mig.
När du sedan ringer och väcker mig, eller bara ringer och kollar så att jag är vaken på mornarna för att du vill att jag ska lyckas är ett av de alla exempel som visar hur bra du är. Även om jag just då blir helt tokig för jag hatar att bli väckt eller bara vakna som du vet så blir jag glad för du visar än en gång hur mycket du bryr dig.
Ingen annan än du min älskling kan titta in i mina ögon och få mig så varm som du får, när du sedan ler har jag nått 100 grader och jag smälter.
Jag har aldrig haft det såhär bra och underbart med någon, du är kravlös och jag kan verkligen vara mig själv tillsammans med dig
Jag älskar dig Patrik Daniel Lindquist, och det kan jag lova är sanning från botten av mitt hjärta! Det finns ingen som du!



GRATTIS BOBBAN!



jag och min glömska hjärna, öh. sorry bobbi. du får detta inlägg som tröst för att jag glömde bort att säga grattis så fort jag såg dig. hahaha. typiskt mig! xD


Dec. 9, 2009

Tänkte blogga ikapp, men jag insåg ganska fort att jag inte orkade. så jag tar vad jag gjort från igår.

Igår på dagen var det en kort skoldag mellan 8.20-10.50 då vi fick träffa en tjej från Amnesty och sedan en kille från Unga Humanister. Det var intressant, kul med lite nya människor så man inte bara sitter och lyssnar på sina gamla lärare. :p

Efter det åkte jag till täby c för att möta upp Olivia, det blev en liten lunch på a la donk och sedan vidare till skanska hallen där vi skulle titta på en skol-dm match mellan södervik (väsby) och skarpängskolan (täby), täbys lag vann med 3-2 så det var en jämn match även om jag och olle hade roligt åt massa annat samtidigt. :D
Sen åkte jag hem, var duktig och räknade matte! Det ni!! På kvällen så var det dags för träning, det gick bra. Nackdelen var att vi var så få för alla är sjuka och så. När jag kom hem igen så var patrik här, då blir man alltid glad. :) Tjoohoo.

Påtal om att alla var sjuka, idag när jag kom till skolan så skulle vi få träffa en tjej med borderline. men nej, hon var sjuk... Då gick jag upp till min matte lektion, men nehe då var tydligen min mattelärare också sjuk! :) nu sitter jag hemma, ska snart till skolan för en filosofi lektion. sen i eftermiddag blire iväg till bollstanäs. tjofräs!! <3

Veckan i stora drag

Oj oj, nu har jag bara publicerat massa bilder. Även om det är roligare att få se än att läsa vad jag gjort så tänkte jag dra lite snabbt vad veckan har bjudit på. :)
I måndags sov jag hos patrik och han tvingade upp mig på tisdagsmorgonen men jag vandrade mig till soffan där jag tittade på julkalenderns första avsnitt, helt okej. Men eftersom jag varit trött har jag missat de två senare, fasiken.. =/ :D Det har varit korta sköna dagar i skolan, känns bra!
Sedan har det varit en del hockey också, som vanligt. Ingen vidare hockeyvecka men det ska bli bättre snart, hoppas jag! :)
Igår onsdag var jag hockeyledig och då träffade jag Johanna och Olivia i täby centrum och jag köpte klart alla mina julklappar, det känns bra! :) Det fick även bli, några ringar, trosor och en halsduk till mig själv. Hihi. Det var en trevlig och skön dag, förutom att fötterna ömmade rätt olite efter 5 ½ timme vandrandes i affärer.




Idag var det också kort dag i skolan och senare ikväll är det match, superskönt. Ska nog gå och lägga mig framför tvn ett tag och powernapa lite, vad tycks ? :P


  Pööössssiiis!

Vänskap

För mig symboliserar denna bild vänskap



förkärlek till tomteluvor

satt och tittade igenom lite gamla bilder och hittade detta....
njut av tomteluvor och min utveckling, hahahaha.

Jul 1998


Jul 1999


Jul 2000



Jul 2001


Jul 2002


Jul 2003


Jul 2004


Jul 2005


Jul 2006


Jul 2007 (fanns ingen bild med hur jag såg ut)


Jul 2008

första lussebullen...

0-6cdba77bed9a0f2655ad432dd6722df6.png

Kolla varifrån!

första lussebullen invigd! :-)


RSS 2.0