>

Kallhäll - Ormsta/DE

HejHopp bloggen!

Igår var det match igen,  =) Vinst även denna gång. Nu var det kallhälls tur att åka på torsk, trots att vi gjorde en riktigt pissig match tyvärr.
Gjorde ungefär en riktigt bra/rolig grej på hela matchen det var då jag gjorde feta finten på någon, och det hann vår duktiga fotograf Helene med att ta kort på. =D Så den kommer upp här, det är NAJS!





Idag var jag i skolan igen, vi började med att ha en fortsättning av Oliver Twist, som vi började att titta på igår, och sedan plockade vi upp alla saker för att vi skulle flytta längst ner i skolan. SKÖNT! Slippa alla jävlans trappor. Så nu är det gjort, packade ihop allt och flyttade ner våra värdefullaste saker. Nu har man bara 1 trappa ner / upp till skåp och klassrum. Jag hamnar dock lääängst ifrån Niclas, haha. Vi har íaf skåpen brevid varanda. <3


Anyway, nu är jag suugen på mat för jag tränade precis och aa. Sedan ska jag upp till niclas som nu är i ishallen.
Hejsvej, Kärlek till alla! =)

today, just a day passing by

Idag var vi lediga från skolan för att lärarna skulle packa ihop lite saker och vara på någon utbildning och lite sånt tror jag. De packar pga omflyttningar av klassrum och ombyggnationer. Vi ska tydligen flytta läängst ner. Jag vet inte vad jag tycker om det faktiskt... Menmen. Det som är skönt är väl att slippa de förskräckliga trapporna.

Tack gode gud så går Niclas i min skola, så att jag spenderade dagen med honom. Vi tog en sovmorgon, gick ut med hunden och sedan gjorde frukost. Mummsii! Sedan spelade vi lite spel och tittade på tv. Bara tog det lugnt liksom, nästan alltid skönt det med. Även om jag kände mig ganska uttråkad och ville hitta på något idag.
Vid halv 3 skulle jag till sjukan och ta spruta, gardasil, livmoderhalscancer förebyggande grej. Hursomhelst, det gick också bra. Spände lite i armen och man känner av det lite nu också. Men sånt som måste göras, eller kan vara bra iallafall. Sjukhus är ju min grej, eller ? Man börjar ju undra... Sedan när jag kom hem så var Niclas där fortfarande han pluggade, duktighan! =)


vi bjuder på den, haha kolla niclas söta öron. :D (förlåt älskling)

Sen efter ett tag kom mamma hem, helt galen eftersom hon hade fått parkeringsböter i täby. Det var typ som om världen gått under för henne. Vet inte varför, men hon var sur idag. Vilket händer lite då och då, smällar man får ta. :P Det är nämligen så att vi har en elektrisk p-skiva som var inställd på sommartid dumt nog. Så egentligen var det inte rätt.





Och idag har jag hunnit med att träna också, det var skönt! Det var hyfsat roligt idag också, kände mig lite segare idag än de två tidigare passen. Men det är lugnt, match imorgon så nu ska jag sova och tagga! =D NATTII! <3

En dag i stan med mina kära klasskamrater

Jahaja, idag har vi varit i stan som ni kanske förstått. =) Vi var först på nationalmuseumet inne i stan, och sedan gick vi till Max vid kungsträdgården för att få i oss en välbehövlig lunch. Gud så goda hamburgare de har där! Mycket mer äkta än donken. ;) Efter det drog vi oss vidare till statsbiblioteket för att fixa bibliotekskort och låna en bok. För mig blev det Huckleberry Finn, vi får väl se hur det bokvalet passar mig...


väntar utanför museumet!


gaaalet mäktigt bibliotek, jag var helt fascinerad!


Hursomhelst, nu sitter jag här brevid min kusin och gör ingenting. Väntar på att niclas ska komma hit! Weii! :) Han går dock inte av isen förrän 21.00 idag, suck... Aja, det är bara att hålla ut.



Och till mormor, mitt rum är fortfarande fint och städat! ;)


Hejsvej . <3

Varm oboy med grädde, MUMS!

& en helt okej bok. =)
Det fick bli min eftermiddag.



Kvällen avslutades med ett spelarmöte där de tog upp mitt i cup slutspelet och lite sånt som börjar närma sig, kul! Hoppas man får lira! :D
Och sen träningen gick bra, var nog fortfarande lite taggad från gårdagen. Riktigt rolig match! Fast slutet sög, eller a, inte helt i slutet när jag och christian tränade direktskott men helplansmatchen sög. Hursomhelst. Nu är det sömnen som är viktig också.

Godnatt! =) <3

Ormsta/DE - Segeltorp

Vinst!!!!
Igår var det match på kvällen, åguuud så spännande och roligt det var! Skönt att jag fick göra första målet, jaja. Ibland får man skryta lite. Det var bara liiitee jäävligt jäääätte snyggt! =D Friläge och sen rätt upp i kryllan!  Myys!



Reslutat
3-1
Skott
25-13



Idag är det träning med laget igen.. Men först ska jag gyma med martin i min klass efter skolan och sen hem och sooovaa! =D... Med tanke på att jag pluggade till mitt historia prov halva natten och dagen igår så behöver jag nog det. Kanske, eller? Hade provet precis, det gick nog bättre än väntat iallafall, hoppade över några men jag gjorde iaf tillräckligt bra ifrån mig så att det blir ett godkänt. Innan kändes det som ett ig. Men nu är det lugnt! =) om jag inte missuppfattat hela provet, men det skulle jag inte tro.





Puss&Kram!

Dammråttor vs. Städtanten

Idag är det en vecka sedan jag sa att jag borde städat mitt rum, då jag la upp en bild på mitt otroligt ostädade ofräscha rum.
Idag gjorde jag det, jag tog till mig orken och städade mitt rum, grovstädade!
Idag var dagen då Städtanten vann mot dammråttorna.

ÄNTLIGEN KLART! Och som jag sa skulle jag lägga upp lite bilder på mitt fina rum och det tänkte jag göra här och nu! =)










Puss & Godnatt.
Nu ska jag ha lite myspys med min käre pojk. =) Hejsvej!

Torsdag

LÅååång skoldag... 8.20-15.20, inte nog med det. Matteprov också. Matte är kul, men prov. Nejtack! Om de bojkottar prov hade livet varit perfekt! =D

Å andra sidan fick jag en underbar eftermiddag och kväll med min pojke. Vi tog en promenix med hunden å gick runt mös ute i vintermörkret. Mysmys. Sedan kom vi in och bestämde oss för att fixa Chinamat till oss allihopa, vilket var till mig niclas sofia(syster) och pappa. Gooott!!! Mamma var på bio med en kompis och då är det alltid partymat! Det onyttigaste man kan hitta ska man alltid ta! =) Hursomhelst, sedan satte vi på en film. Mycket bra film,

the fast and the furious tror jag den heter. Riktigt frääscha bilar! =) MUUMS!



Aja, orkar inte skriva så mkt mer. Ska väl soova. NATTI! Puss.


Dj-Emelie feat Hansi.

Hahaha, efter endoskopin åkte jag hem och vilade. Sen kunde jag ju inte missa vår match vi hade på kvällen. Det var ont om folk till speaker båset så jag tog mitt ansvar och lekte Dj eller Discjockey vad du nu vill kalla det. Haha, det var as kul! =D Hade min medhjälpare hansi. Grymt!

Vi vann matchen med 11-1, så bra jobb brudar! ;) Segeltorp på Söndag. VIKTIGT!

Sjukhuset

Idag var jag på sjukhuset. Det gick fort idag, mycket fortare än sist vi var där då vi fick vänta i typ 5 timmar. Nu var vi klara tidigt och var hemma redan 12.15 eller något. =)
Har inte så mycket att skriva. Tog några bilder på sjukan, så jag tänkte bjuda på dem.. :D



  


Shofräs på er!

Hunger

Jag förstår inte de som går utan mat i flera dagar, de som får uppsvälda magar och synliga revben. Jag kan verkligen inte förstå det. Ni som hängt med i tidigare inlägg vet att det är min dag då jag ska fasta. Suck, det är olidligt jobbigt. Eller det går i perioder ibland går hungern över på något konstigt sätt och ibland är jag hugrig. Just nu är jag någonstans mitt i mellan.

Jag var i skolan hela dagen idag, 2 mattelektioner och 2 engelska lektioner sen hade syon lite info på slutet också. Det var väl en helt vanlig dag antar jag. Dock lite jobbigt utan mat, svårt med koncentrationen då.. Efter skolan blev jag upplockad av min käre pojkvän. =) Så vi åkte hem, där räknade jag matte en snabbis medans han sov / tittade på tv. Sedan gick vi båda upp och la oss i min säng och sov ända till 20.45, haha. Det var så galet skönt! Har inte mkt energi när man inte äter och jag tror att Niclas är ganska så trött. =) Så det var välbehövligt för oss båda! :)

Just nu sitter jag och gör ingenting, ska duscha och sen sova i guess. Vore skönt iaf! Så det fick bli imorgon så jag kunde få lite mat i mig snart. Längtar!

kväll, igen...

Träning avklarat. Det var roligt idag!! Vi fick mycket feedback och vi tränade mycket på våra uppspel och det. Varvade dock lite med en tjej i laget så jag var inte med hela tiden men ändå tillräckligt. Anledningen till det är att jag inte får spela på onsdag eftersom det är min undersökningsdag... inte så kul. =/ Men det måste väl göras antar jag. =)

Tänkte inte skriva så mycket nu heller, funderar på att gå till sängs. Men först äta något, imorgon är det ju fasta som gäller som sagt. Wei, jag kommer typ hungra ihjäl. Idag hade jag ätit frukost vid 8.30, sen lunch vid 10.50, sen en macka vid 13.00, vid 15.20 höll jag på att hungra ihjääl. =O =P Och jag brukar ändå klara mig bra.

Juste här är mammas middag idag, det ser bra ut va ? ;) Måste berömma henne då hon väl gör något gott. Hahahahaha, förlåt mamma. Ta åt dig av det bra bara. =)


det var finare innan jag rört om .... :P


Godnatt  <3

äggmacka ?

Jahaja, nu sitter man här igen. Trött och seg som aldrig förr, tänkte gå och lägga mig men nej. Jag var för hungrig och gjorde mig TRE äggmackor. Varför? Ja, jag vet inte. Känns bra att äta idag med tanke på att jag måste fasta imorgon. Bläää.
Sitter och tittar runt lite på bilder från matchen igår, hittar inte så många sådär jätteroliga bilder menmen. =) Träning snart också, känns okej. Kul att komma iväg och göra något. Skulle egentligen träffat Niclas ett tag nu innan träningen men han skulle iväg och vara ass coach till Vallentunas J-20. Så det sket sig, sen kan han inte smsa heller. Jag vet inte vad han gör ?! Men han skulle höra av sig senare. Vad är senare ? Det har gått en halvtimma nu... Whatever. Jag har ju massa annat jäätteroligt för mig... =p "Naat". Bara för att citera majsan som faktiskt fyller år idag! ;) 17 år den lilla fröken löken hon är. Jag och bebbe ska ge henne våra paket efter träningen, det blir mys. =)

majsan i luften.

sen som sagt så fyller min syster 15 år idag också.
GRATTIS TILL DE BÅDA. <3


Heejdåå! =)

Tååårtaaaa!



Idag fyllde år men det blev tårta för min lilla söta lillasyster Sofia som fyller år imorgon. Muuummsiii. Farmor och farfar, Lars och Charlotte med barn var här idag å fikade lite med oss.


Efter tårtan var det dags för borta match på Stora mossen, vi vann med 10-1, alltid skönt med vinst. Även om vi kanske inte spelade vårat bästa spel. Men siffrorna är väl helt okej ändå! =) Vi borde gjort 20 mål egentligen. =)
Efter det så fick jag köra hem och pappa lurade in mig i halkan och sthlm city, hm.. Men det gick bra, jag sitter här och vi överlevde. Nyttig träning iaf!





Time for bed, godnight!
Love, peace and understanding (:

Grattis Johanna!

Min käre vän Johanna, aka bebbe fyller 15 idag! =D

Sol & Skridskor

Vad kan bli bättre? Jo, att man njuter av det tillsammans med sina bästaste vänner.
Orkar inte skriva så mycket, låter bilderna tala för sig själva! :)

från vänster: Sophie, Sara, Jessica, Hanna, Michan


marias mamma eva reste på sig precis


ollebolle med valle i kopplet i täten


Allihopa utom jag då förstås som är bakom kameran.
från vänster och runt bordet:
Bebbe, tovsson, sivan, michan, goofy, emma, sophie, dumbo (sara), majsan, olle, laura, teresia


sebban trycker i sig sin burgare, å titta på hur han försöker gömma sin coca cola också!! fyyy ;)



jag kör  x:et


från vänster: hanna, emma
fina flickor. =)


ollebolle, såå schteeekiig med coach brillor och hennes snygga haat.


jag och älsklingsbebbe på isen! =)


En dag fylld med glädje.
Nu är jag så trött så trött och ja, jag ska alldeles strax städa mitt rum. Någon gång ska jag ta kort på mitt rum när det är fint och rent. Blir inte nu, för jag måste grovstäda för att det ska bli så. Mitt rum är faktiskt ganska fint. Hursomhelst, GOOODBYYYE! <3

Mysig fredag

Hyfsat lugnt i skolan, lite film med godiiis! =D

.. och bobban såklart! ;)

Sedan skulle man ju träna, fast man kom 30 minuter sent till ett 60minuters pass. HAHA, anledningen till det var att jag och majsan sprang runt i vallentuna för att fixa en present till vår käre vän johanna som fyller år imorgon! =D Wohooo! Det kommer bli så bra så! =D

jag och majsan! =D


Efter träningen drog jag och några hem till den lilla pluttegrisen som fyller år på söndag, bebbelitoo! =) vi hade lite myspys med tacos å så. Det var mys och roligt som vanligt! <3 Vi tittade på pirates, åh jack sparrow är så snygg. mumsi. :D
När det var dags för att åka hem kom min käre pojkvän och hämtade upp mig åså åkte vi till honom och sov. Det var också mysigt.

Det var en bra dag, med några snedstepp som att jag missade bussen. Att det var dåligt utbud på det vi behövde och a, att det blev så stressigt till träningen!


Tack för mig <3

Borde typ...

... Plocka undan mina saker på mitt rum, eller snarare mitt golv.
... Damsuga.
... Byta lakan.

Men jag är för lat och för trött för det.


så ser mitt golv ut nu... suck.


Blogg under konstruktion

Fixar om min blogg, hade den förra så länge! Tjingeling! =D


Sjukhus ?

Allvarligt, nu blir jag nästan lite besviken. Måndag och Tisdag i skolan har vi skrivit en insändare till valfri tidning om något i samhället. Jag valde att skriva om Arbetslöshet och nedläggningen av Saab, med rubriken "Är det statens ansvar?". Jag argumenterade för att staten skulle gå in och köpa upp Saab. Idag får jag höra av mamma och läser i tidningen om att de ska varsla 900 personer ut från Karolinska universitetssjukhuset. Perfekt, verkligen jätte perfekt! Varför ta bort sådan viktig personal? Då kan de fan lägga ner alla jävla bilfabriker i hela sverige, heldre bort med bilar än att riskera personers liv. Kära nån, har de aldrig varit på sjukhus eller? Ta akuten, jättebra att det finns. Men fungerar det? Akut för mig är NU!!!! fort, whatever. Något sånt, inte 10 timmars väntan i alla fall....... De är redan för få för att ta hand om alla sjuklingar, varför dra ned på mer personal? Och som ett annat exempel, väntan för tunntarmsröntgen 3 månader, 3 jävla månader. Fattar ni ??? Tänk om man är dödligt sjuk och inte får veta det förrän det är försent? Det är helt sinnessjukt! Eller? Om staten ska hjälpa till med något är det fanimej sjukvården och de saker som värnar om folks liv!
Ja, finanskris... Men ska alla behöva dö eller? Åååh, blir galen.
Dessutom måste jag säga att det känns jävligt bra att precis fått en sjukdom som måste underhållas och sedan nu kommer det inte finnas personal så det räcker till oss alla. Bra, perfekt! Precis vad jag behöver! =)



Tack för mig. =)

My new life

Jahaja, så var det de där med mitt nya liv. Kanske lät spännande, men det är det faktiskt inte. Däremot är det BRA! B - R -A för lilla mig! (:

JAG HAR BÖRJAT ÄTA FRUKOST!!!!!!!!!!
Kors i taket, jag har faktiskt varit jätteduktig och kommit igång på dagarna på ett väldigt bra sätt. Seriöst så mår man mycket bättre.






Tack och hej för mig.   :)

Prövningar - Hopp om ledighet

Herrejösses, vem kom på idén med att ha skola efter prövning ?
Här tvingas man upp 7.00 på morgonen för att vara i skolan 8.20 för ett litet fjuttigt onödigt prov för att sedan ha lååång håltimme och sen skola igeeen.
Jag som, på min lugna söndagkväll planerade in att åka och shoppa i stan. Men nej, då blev man påmind. SKOLA! Shit också! Eller som min käre mormor säger "shoot". =P Tack gode gud så blev det lite shopping i alla fall, dock väääldigt besviken. Det finns ju bara skit! Hittade lite småsaker som tex ett par korta shorts till sommarn, fattar ni ? SOMMAREN!!!!!!!! som snart är här igen  =) En ny vit bh fanns på inköpslistan, det var tillochmed svårt att hitta en vettig sådan, men det blev iaf en tillslut! Det var väl typ det, och juste min syster fyller år om en vecka så det blev en present till henne också.


mina nya shorts, lite blågråa typ :)

Well, dagen blev ändå inte meningslös. För på min lillahåltimme, som typ var jättelång, gick jag upp till niclas för han hade sovmorgon. Jag smög in på hans rum och sedan pussade jag honom försiktigt på axeln, å han vaknade av att det blev kallt. Hans min är värd mycket alltså! =) Det var riktigt roligt, ännu roligare var det att han tog det som en positiv överraskning och inte negativ för att jag förstörde hans sovmorgon =D Underbart!

Efter täby centrum blev det hem till honom för andra gången denna dag, där hjälpte han mig med att börja med min insändare som vi ska skriva till någon tidning för skolan om arbetslöshet. Hjälp, hur ska det gå ? Har ingen egentlig åsikt faktiskt, men det blir nog bra. Med lite hjälp från höger och vänster. =)

Hej och godnatt! =)

ps. jag har glömt att berätta lite om mitt nya liv, men det kan jag ta imorgon när jag är lite piggare.

Myskväll - Lördag

Jag och Niclas skulle ha myskväll, och så blev det. Med jacuzzi och allt, gud så härligt! =)

suddig och mörk, men man ser iaf på ett ungefär :) hur vi hade lagt ut ljusen, eller niclas gjorde det...  väldigt fint!


Niclas i badet, han gillar inte att jag lägger ut det här men det skiter jag i! =D Tihi, jag är busig! Däremot tog jag den mörkaste med flit. ;) Myspojke, <3


 Tänk så mysigt man kan få ha det.
Ha det bra allihopa, pusshej! =)

Väntan...

HejHopp.

Sitter och väntar på mat, är hungrig faktiskt. Tränade idag som sagt, och sedan åkte jag iväg för att kolla på juniorerna som hade match. Åt 2 toast där och en chokladkaka, mums. =) Men det kanske inte riktigt är tillräckligt, vill ha middag NU! känns sent =/ Sen väntar jag på att få åka upp till Niclas, vi ska ha myskväll ikväll. Mysmys =)

 

Skola och annat

Skolan har ju dragit igång igen efter jullovet. Det var kul att få se och träffa alla igen. =) Sen gick vi ju bara 2 dagar så det var skönt med en mjukstart, hade dessutom bara 4 lektioner. Skönt värre. ;) Vi hade bara matte också, vilket är mitt favorit ämne konstigt nog. :P Jag kan ju inte säga att jag har haft mkt i skolan, men aa. Den har börjat igen i alla fall, och jag har gått halva tiden av gymnasiet. Känns helt sjukt!!
Känns som om jag ska försöka göra något bra av det kanske ?! Typ satsa på bra betyg ?! Men har jag tid ?, ja kanske.... Men orkar jag ? Njaa, jag gör det jag kan och vill kan man säga. =P Det blir ändå hyfsat.

Kul att jag skriver om skolan nu på en lördag, hursom. Jag hade inget för mig och jag har lovat mig själv att börja blogga igen. =) Kan ju säga att jag har tränat hela veckan och imorgon är det match. Okej, jag var ledig i måndags. Yeah! Jag känner mig lite trött men träningen idag var jävligt rolig och det gick ganska bra också. Tack gode gud för det. Det har gått sisådär de senaste träningarna. Så det känns bra med match imorgon, första matchen innan uppehållet. Kulkul!



Puss&Kram

åh herregud

Nu har det varit ett enormt uppehåll igen, men jag har försökt leva ut lovet till fullo och inte suttit så värst mycket vid datorn. Har spenderat min tid tillsammans med Niclas för det mesta och tränat. =) Men eftersom jag varit dålig på att skriva har min käre mor skaffat blogg, det var på tiden kan man säga! =D Hon har tjatat om det jättelänge nu.

Sen har det ju varit nyår också, på dagen tog man det mest lugnt och så. På kvällen var jag och Niclas hembjudna till herr Nilsson (Oscar). =) Där bjöd han och hans käre flickvän, Mikaela, oss på mycket god och uppskattad mat. =) Vi tittade även lite på Jvm matchen som gick då, Sverige-Ryssland. Efter ett tag kom Zacke och hans flickvän (Jennifer) dit för att vi sedan skulle ta oss vidare till Ekskogen. Av alla ställen i Vallentuna, haha!

 

 Nilsson steker i köket. ;)


Niclas typ runt tolvslaget =)


Folket. :)

 Puss och Kram skumbanan! =)

RSS 2.0