>

byebye gotland!...

20c9234a3d1f4eb10108bd541fe90f67.png

Kolla varifrån!

byebye gotland!


nu sitter...

389a991292aa1826126ef0da7f7077a5.png

Kolla varifrån!

nu sitter vi och picknickar och väntar på solnedgången. :) mysigt va? Vi tittar ut över stora och lilla karlsö! :-)


grattis till...

168aa64c23be79ecd5042cac586f36ca.png

Kolla varifrån!

grattis till mig själv! :-) nu sitter jag på en restaurang i visby. Vi har varit och shoppat hela dagen! :-) bästa presenten hittills var datorn jag fick av min kära familj i morse! :-D puss och kram på er.


idag har...

0-7719cb6273f02e90b04ac95289e48693.png

Kolla varifrån!

idag har vi legat vid stranden vid ljugarn större delen av dagen. :) sen kollade vi på lite raukar och nu är vi på väg upp till något gammalt kalkstens brott. Tänk så mycket man hinner med på en dag. :D


idag har...

5c53f9178eea6d3c6760e78f8f7d7f7f.png

Kolla varifrån!

idag har vi bilat på södra gotland, vi har sett hoburgsgubben och några raukar och en hel del kossor. :D


Nu lämnar...

7aa71a3b6e875f902716dc3edccbdb91.png

Kolla varifrån!

Nu lämnar vi nynäshamn! :-) jag körde ner hit och även upp på båten. Det är en upplevelse bara det!
pusshej.


429113 mitt...

0-5ced103b794b1b18f55e506121bc935d.png

Kolla varifrån!

mitt första mobila inlägg


Gotland

Imorgon (idag) bär det av till gotland, hemse. Kommer hem 27 igen!

(bild kommer)

och förresten, glöm inte min födelsedag! =D

clean up

japps, idag har jag städat. mest för att mamma ville det, men nu känns det genast bättre. det tog sin lilla tid om man får säga så. vet inte om jag är 100 % klar än. jag är dock rätt nöjd ändå ! =)

blir bildbevis imorgon om jag hinner.

bloglovin, tråkigt eller ?

Okej, som ni förstår har jag tråkigt. Så tråkigt så att jag t.o.m. gick med i Bloglovin. Varför inte följa min blogg därifrån ? :)
Följ min blogg med bloglovin




pöööuuus! <3

in summer days just pass by

Dagar som kunde varit värda att skriva något om men som det aldrig blev något eget inlägg för kommer här

Tisdag
Denna dag skulle jag övningsköra, LÅNGT. Enda ner till Vingåkers factory outlet, inte nog med att deras kläder för tjejer var ganska illa så var det ganska påfrestande med 4 andra personer i bilen också. Som min fyndiga lillasyster sa under resans gång "Nu börjar det bli lite väl otrevligt här" var ett bra citat för att visa hur bilresan var. Men det kanske ingår i övningskörandet? Ömh, skulle inte tro det. Nu har jag iallafall övat på det, haha!
Vi åkte förbi en hel del vackra landskap och en himlans massa höbalar, se bara!!! Och det där var ändå bara dem man såg från den vinkeln. Det stod säkert 10 rader till bakåt, helt enormt!!



Torsdag
Bad i waxholm med familjen, vi åkte till Eriksö och badade och senare på kvällen åt vi middag inne i waxholms stad. =D Jättemysigt var det. Medans pappa lekte med min telefoniii så tog han kort på mig och min syrra, vi har en jättedyster bild på oss men vi tar den finaste. =) Kanske har pappa fler bilder, men han är inte hemma nu så det får bli en annan gång.




Fredag
Denna dag spenderades hos familjen Rosendahl Nilsson tillsammans med min pojkvän som trot' eller ej faktiskt bor där. =) Vi mös i solen och hjälpte till inför Sofias (Niclas systers) konfirmation som skulle vara dagen efter. Även en bild togs denna dag, flitigt va ? ;)
denna bild var inte den snyggaste men minst suddigaste, så vi bjuder på den


På fredags eftermiddagen bar det av till jobbet, stod i kassan större delen av tiden.


pössis

let me introduce you to

INDIANA BROWN
a.k.a Indi.

 

Denna lilla krabat bor hos oss denna helg, inte för att jag varit hemma så mycket. Men i natt är jag så vi får väl se om han vågar sig upp i min säng i natt. =) Wilma är inte så mycket för att ligga där.... Bara om man har mat..

sitter här


smuttar på min lemonade och småtuggar digestivekex med ost




åh gud silken njutning!

Mys vid sjön med en underbar vän

Ja, det var ju det jag skulle göra igår och så blev det. =)

Jag och Elin möttes upp i täby kyrkby där jag hämtade upp henne för att sedan åka och handla lite fika. Det blev lite maryland kakor och en kladdkaka att dela på. =) Jättemumsigt. Vi skulle först ner till gustavsudde men där var det folk så vi drog ner till kvarnbadet istället och satte oss vid den sidan av sjön. Passade oss lika bra, förutom alla ankor å så. Vi pratade och njöt av värmen helt enkelt. Glömde bort att kameran var med men det blev en bild på Elin i alla fall. =)


Sommarlovet

Och bara ett sista inlägg för att fylla upp litegranna.

Sommarlovet har gått och det märks ju på bloggen.. Jag har jobbat en hel del, umgåtts med min pojkvän och varit borta lite här och där, övningskört, shoppat. Jättehärligt än så länge faktiskt.

Idag ska jag träffa Elin, eventuellt några till om de kan svara någon gång!! Vi ska förmodligen ta en fika nere vid vallentuna sjön. Har inte träffat den lilla damen sedan vi slutade skolan, så det ska bli jätteroligt!

Juste, kan lägga in en dagens outfit också. =)


Ingarö

Dagen efter tegelön åkte jag ut till ingarö. Också ett väldigt mysigt ställe och iår var det tredje gången så det är väl en tradition ?!

Jag insåg ganska fort att jag glömt kameran hemma så det blir nog inte några bilder om inte suss eller niclas kan ge mig några, vi får väl se. I sådana fall blir det senare... =)

Det vi gjorde var badade, hade femkamp, mös och ja bara var.

Tjingeling!

Tegelön i bilder

Majsan gillar inte måsar så hon förklädde sig som ett träd, visst blev hon lik ? =D



På väg ut ...



Tre muppar efter kvällsbad, skönt!



Nu var det dags för ringåkning, kul!



I väntan på mat nere vid bryggan



Badminton



Nu ska vi hem, med båten. Det åskade och blixtrade rätt ordentligt.






fler finns på facebook!

Dags att rycka upp sig.

Ja ni, nu är det verkligen tajm för mig att rycka upp mig själv och denna blogg. Jag har lovat bilder ett tag nu och nu tänkte jag faktiskt kämpa med att försöka lägga upp några. =)

Tegelön

Hej och Hallå.

Som ni märkt har det varit rätt tomt på inlägg, och det har självklart berott på att jag och mina vänner, olivia, johanna, maria och emma (som kom lite senare) har varit strandsatta på en ö i stockholms skärgård. Jag kan väl säga att det aldrig känts så bra att varit strandsatt som dessa 5 dagar. =)

Vi har tränat, ätit, badat, solat (även om det varit en väldigt liten mängd av den delen), spelat tvspel, glott igenom en hel säsong av gossipgirl (YAY!) och ja, massa annat. =) Ni ska bara veta. Bilder togs självklart och jag tänkte bjuda på några godbitar. =)


Men nu krånglar tydligen bildsystemet och datorn så jag kan inte ladda upp några bilder. =/

Åker till Ingarö idag, kommer hem lördag. Kanske kan bli lite bilder då! =) <3
Tjofräs!

Hej och Hejdå för nu drar jag.

Igår jobbade jag, plus var i täby centrum i sväng. Jag köpte en bikiniöverdel + två underdelar. Och en fin klänning, eller vad det var... =D

Idag ska jag dra till tegelön så jag hinner inte visa vad jag köpte tyvärr. Gör det när jag är hemma igen, kommer den 7de. =)






puuss

RSS 2.0