vinna eller förlora, plus eller minus, all or nothing.

För att på något sätt försöka förklara dagens händelse. Det var vår vinst, det var vårat slutspel (!) som vi snöppligt förlorade på bara någon minut.. På 2 måls målskillnad ska man lyckas förlora det man velat så mycket, det finns få ord för en sådan sak.
Det är inte med sorg jag skriver detta inlägg, utan med besvikelse och en jävla stolthet. Tänk att 2 juniorlag från ingenting, slogs ihop kämpade tillsammans då vi började i junior serien och vann den serien första året ihop och samtidigt parallelt spelade div2 damserien östra och spelade så bra att vi kunde ta oss vidare till div1 fortsättning. Där fortsatte vi dundra på och vi klarade oss tillräckligt bra för att få stanna i division 1. Där vi spelade iår, där vi tyvärr snubblade på mållinjen. Men vad gör det.. egentligen? Vi har ett ungt lag och vi har mycket kvar att lära, kanske var det inte vår tur att gå upp, kanske var det det. Men nu kan vi inget göra så vi får helt enkelt ta en omstart. Och vad som än händer kommer vi alltid göra allting vi gör tillsammans, för varandra! För ingenting kan stoppa vår glädje och vår lagmoral och vår kärlek till varandra och sporten. Sen att pucken inte alltid studsar vår väg, sånt händer men vi laddar alltid om för nya tag.

Och nu gäller det tjejer, nu ska vi fortsätta jobba tillsammans som ett lag. Steg för steg ska vi ta oss till toppen. En för alla alla för en!




(För er som vill veta slutade matchen 2-2, men resultatet är oviktigt. Vår kämpainsats får ingen gå miste om!)

Kommentarer
Postat av: Olivia

Nu får vi se till att vinna juniorserien!:D

2009-03-01 @ 22:49:47
Postat av: Hanna

nu kanske vi kan göra 200 mål nästa år... det skulle vi inte klara av i riksserien ;) hihi

2009-03-02 @ 14:12:05
Postat av: Emelie

Smart hansi! :D

och självklart gör vi det olle, tredje gången gillt!!

2009-03-02 @ 14:30:26
URL: http://emlixx.blogg.se/
Postat av: Olivia

Jag tycker vi ska göra 300 mål för då kanske vi vinner på målskillnad:P

2009-03-02 @ 15:47:05
Postat av: christina

Hi Emelie,



Excellent view of the reality in ice hockey.

You show great sportmanship and renewed energy to fight again. Good luck to you and your team with your next performance!

"The glass is half full not half empty"



Big hugs from grandma and grandpa

2009-03-02 @ 22:32:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0