Isträning en sommardag

Ja, visst låter det konstigt? Det är precis vad det är också. Att få på sig de 1000-tals skydden för att sedan gå in i en kall ishall då du nästan bara kan gå i bikini i den varma sommar/vår solen, det är en konstigt känsla faktiskt. Man blir nästan lite ledsen, förstår du hur mycket sommar vi hockeyspelare missar egentligen? Vi lever i celebat, fast på vårat sätt. Vi är liksom inte nunnor.



Träningen började med fys, mums vad jobbigt det var! Dags att börja ta i lite nu vid fyserna, har ju varit ledig de två senaste fyserna pga saker i vägen.. Kommer bli lika mycket nästa vecka. Well, well... Ispasset var däremot roligt, jobbigt men roligt. Tycker vår femma fick in hyfsat bra spel på 3-mot-2. Hade vi spelat ett mer organiserat 5-5 spel hade det nog gått bättre där också! Men det var bra ändå, då vi orkade ta i dvs.

Nu sitter jag här hos Niclas igen, vi ska ner och se på tv. Jag röstar för Se upp för dårarna, den är bra. Eller vad säger ni? Nu måste jag gå ner till Mästerkocken, tro det eller ej men det är niclas! han gjorde en utsökt måltid. ;) Notera ordet usökt.

Tjiingeling <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0