>

Valborg

Hej och Hallå!

Idag vaknade jag upp med älskling, han och hans mamma skulle åka och handla så då stannade jag hemma framför tvn. Skön morgon helt enkelt. Sedan skjutsade jag Patrik till hans kompis, och där ska han vara kvällen ut skulle jag tro. Jag fortsatte min färd hemåt igen och precis när jag kom hem så skulle mamma och pappa på shoppingrunda. Det blev en visit på elon i rotebro, mekonomen i häggvik samt stinsens köpcentrum. Där blev det lunch och fika, mums!
Hittade ett par skor som jag ska fundera på ett tag... :p Jag gillade dem, någon annan som vill tycka? Skriv!


Nu är jag hemma igen, ikväll blir det god mat och gott folk. Förhoppningsvis blir det bra väder så brasan kan brinna ordentligt! :)
Hejsvej!

Hör och häpna! Emelie är på gymet! :D Dukt...

imag0117 (MMS)

Hör och häpna! Emelie är på gymet! :D Duktig tjej!


plugg i solen, även idag

Vädret är helt underbart! Solen har varit framme i säkert 2 veckor nu. Hoppas det förblir så, hela sommaren och gärna lite till. ;)

Därför pluggade och grillade vi utomhus även idag, supermysigt! Dessutom hade vi i vår pluggpaus en tvstund framför det brittiska bröllopet mellan Kate och William! :D
Thats all I´ve been doing.
  


Ciao!

Eller juste!! Jag glömde att nämna det viktigaste och bästa av dagen! Jag fick låna pappas bil idag, brumbrum!! :D


Musikens dag

Hejhopp!

Igår var det en solig torsdag, dock inte så varm.
Började dagen med gym, skönt att ha avklarat det! sedan var det bara att åka hem och sätta igång att plugga, fast det blev det inte så mycket av för jag åkte och hämtade wilma istället. :) Vi åkte hem, sen satte jag igång och plugga mer seriöst. med spotify dunkande i bakgrunden.

På kvällen var det dags för musikal, som tidigare nämnt. Hair på stadsteatern, den var jättebra! Lite snurrig emellan åt, men har inte heller sett den riktiga filmen så jag har inget bra att jämföra med. :) Men sångarna var duktiga och skådisarna likaså.
Extra kul att "Kaj Lindgren" från gamla tv-serien "Tre kronor" var med! :D





Nu ska jag åka till sollentuna och plugga alldeles strax, till lunch blir det grillning om vädret tillåter. Det ser så ut i alla fall! :)

Kram och hej!

Missade precis tåget... skit!

imag0116 (MMS)

Missade precis tåget... skit!


En dag med 2 goda besked!

Hej och Hå!

Igår på morgonen ringde min blivande chef för sommaren och sa att jag var så välkommen att jobba tillsammans med dom. Gissa om jag blev glad, tjoooho! :) Det var för hemtjänsten i Vallentuna, kaviarmackan jag åt innan intervjun måste ha fungerat! :D Eller?

Senare på dagen var det dags för att åka till skolan igen, lagom nervös var man för det var praktisk examination i förflyttningsteknik och grundläggande omvårdnad. Det innehåller tillexempel omhändertagande vid dödsfall, matning, renlighet, bäddning av säng osv. Det var jätteroligt, men nervöst speciellt då lärarna satt och skrev konstant under tiden man hade sin redovisning. Nervositeten släppte lite för en stund men sedan gick den igång igen värre än vanligt då beslut skulle fattas och besked skulle få. Hela min grupp (vi var tre i varje redovisningsgrupp) fick Godkänt! Tycker vi hade gjort oss förtjänta av det. Så då kunde man pusta ut och sova gott med 2 goda besked den dagen.

Känns som att denna dag gjorde mig ett steg närmre till sjuksköterska, även om det känns långt bort ännu!
Kanske lägger in en passande bild senare, måste sticka till bussen nu. Jag, familjen och patrik ska till stan och titta på teater och äta middag. Vardagslyx!

Ciao! :)

Solig dag med mycket plugg

Gårdagen alltså, igår hade vi liten gruppträff och satt och pluggade lite. Det var supermysigt, vi grillade till lunch. Jag hade slagit på stort och köpt oxfile, 175 kr för 2 små bitar. :O Helt sjukt! Men det var lätt värt det när man fick resultatet, denna gången skippade jag även bearnaise såsen, det ni! ;)



Sen åkte jag hem snabbt för att sedan bege mig till västerås för lägenhetsvisningar... Den första var inte alls lika fin som...



...den andra!



(Bilder är lånade från hemnet.se)

Väl hemma igen var jag tvungen att plugga lite till, sedan vare bigbrother och sen nattinatt! :)
Idag ska jag till skolan och ha praktisk examination, vi får se hur det går.

blablabla, allmänt shiat talk

Hajjhajj!

Idag kom jag och Patrik hem från Lidköping. Borta bra men hemma bäst, enligt mig i alla fall. Har haft en jättehärlig påskhelg där nere men samtidigt är det skönt att vara tillbaka till reality. (Jag vet att inte patrik håller med mig)

Det gick rätt snabbt hem, vilket var skönt eftersom när man är påväg hem vill man bara hem. Någon som känner igen sig i det?
Väl hemma igen träffade jag min käre vän Michaela, vi gick en lång promenad på 1 & en halv timme och pratade om allt möjligt. Bra grej liksom! :)


(klicka på bilderna för större storlekar, från mobilkamera)

Nu har jag precis kollat på bigbrother men är något upprörd då häxan är kvar, rodney åkt ut och sista 10 minutrarna försvann för datorn hackade upp sig. Jaja, inget att göra åt. Är ju inte hela världen, ellleeeeer ?? :P (Får väl kolla på de sista 10 minutrarna imorgon om jag får abstinens, hahaha)


Nu ska jag ringa till min älskling, om han fortfarande är vaken. Sedan ska jag soooovaaaa. Imorgon ska jag träffa mina bästaste pluggtjejer. Kram och Godnatt!

Vår i luften!

Hej alla glada! Nu är påsken snart över, hoppas ni har ätit en massa påskgodis. Det har i alla fall jag. :) Trots att jag skulle börja min nyttigare vecka... Det gick ju som det gick.

Har spenderat påsken nere hos Patriks pappa nere i Lidköping, är i skrivande stund fortfarande här. Det har varit superfint väder och det verkligen känns att sommaren är påväg. Just nu blommar träden och blommorna börjar titta fram, VÅR!

Bjuder på en bild tagen med min mobilkamera


Idag har vi tagit det ganska lugnt, tog en promenad som avslutades med glass. Blev dessutom hemgjord pizza till middag, haha. Nyttigt värre! Patrik skulle hjälpa till med matlagningen men han ställdes inför ett mega problem. 3/4 ?! Vad är det, 3 till 4 deciliter eller ? Hahahahaha. Det hade vi ganska roligt ut. Min pappa och patrik kanske ligger på samma nivå då det gäller matlagning, men det gör väl inget när de har tjejer som kan stå i köket för dem.. eller hur mamma ?


Nu äre snart söndagsfinal i BigBrother, det kan jag ju inte missa. Haha!

Utflykt i södra platta Sverige! Underbart ...

imag0099 (MMS)

Utflykt i södra platta Sverige! Underbart väder! :) Glad påsk på er alla!


Sitter just nu ute och pluggar och ska sna...

Sitter just nu ute och pluggar och ska snart se efter om jag blivit båge rikare... troligtvis inte... Väntar på Patrik och hans pappa medans de springer, eller vad de nu skulle göra, i spåret.


SMS-inlägg

imag0097 (MMS)


från en föreläsning

sitter och pluggar lite och bläddrade lite i mina anteckningar. Hittade en dikt som faktiskt är ganska bra.
vuxna tror att lek
är tidsfördriv,
men de har fel i detta,
lek är liv

Onsdagen den 20 april

Hej kära vänner!

Som ni märkt tänkte jag försöka få igång bloggen igen, tyvärr åker jag iväg i några dagar nu så då blire ett uppehåll igen, eventuellt. Ska se vad jag kan göra! :)

Nu har jag kunnat checka av nästan alla punkter i mitt dagsschema. Det återstår två, packningen och resan. Har städat och fixat så det kommer vara fint när jag kommer hem igen, och nybäddat! Det älskar jag! :D


Nallen vaktar äggen....



Ciao! :)


hejjj

nyss vaknat, solen skiner.

idag ska jag bädda om sängen, packa klart, dammsuga, fixa påskägg, ta ut hunden, träna, åka till lidköping

time for sleepypants

Måste sova nu då det blir långkörning ner till Lidköping imorgon kväll, plus att jag ska orka med att gyma också. Tänkte göra det på förmiddagen, måste bränna lite fatsooofett. :)

Kanske ska baka nått också, så man har nått ifall man blir stående. :D Alltid vara förberedd inför en roadtrip!

Godnaaaatt!

dåligt med bloggande

HajjhajJ!

Nu vare väldigt längesen det blev ett blogginlägg.. Har tyvärr problem med att mmsa in en bild då telefonen skickar bilden som bildspelsbild och det kan inte blogg.se öppna. Jaja, not a big problem. Får se till att blogga när jag är vid en fast punkt, dvs en dator.

Det som har hänt är mycket och varierande.
Jag kan punkta upp och ge en kortare beskrivning, för att inte bli allt för långrandig.

- Plugg
Har ju självklart pluggat en hel del. Vi har även haft skoj i min älskade studiegrupp, så jäkla underbara tjejer! Vi invigde MAX hamburgerrestuarang på deras öppningsdag i Västerås, vilket varit ett måste sen vi såg skylten. Bra jobbat och bra tajming med skola just den dagen!


- Arbetsintervju inför sommaren
Jag var på arbetsintervju för hemtjänsten i Vallentuna. Man utgår från ett ställe som heter Rosen, som ligger vid Rosengårdens äldreboende. Suveränt, bara att gå upp för skogen. Sånt gillar vi! Jag tror jag fick det, hon bad mig i alla fall boka in ett möte där information skulle ges ut inför sommarens arbete. Men de hade som rutin att ringa efter referens så jag måste vänta tills hon har gjort det och nu var det självklart påsklov så då åker folk bort.. Jaja, bara att hålla ut tills nästa vecka!
- Mormor har fyllt år, 45 var det väl? Tihi! ;)
Förlåt mormor, men om mamma inte säger till när du fyller år blire svårt att säga grattis. Så grattis i efterskott gulledu! Snart ses vi så då får vi väl fira din 45årsdag ordentligt ! ;) Hahaha! Kramar till er!
- Tjejkväll
Mamma i London och Pappa i Finland, kan inte bli bättre lämpat för en rejäl tjejkväll! Och det var precis det som blev. Men det var superkul och supermysigt sen mådde man som man förtjänade dagen efter, sånt man får ta. Snart är jag väl back on track igen!
- Myskväll
Träffade 3 underbara tjejer, Anna, Josephine och Maria och vi tog en middag i Vaxholm. Trevlig kväll med god mat och väldigt bra sällskap. Tack för det! <3
- Patrik
Självklart har jag umgåtts med min älskling också. Vi har dock inte hunnit göra något speciellt, blir rätt mycket när jag pluggar och så men imorgon åker vi iväg på "semester" till hans pappa. Tyvärr åker pluggböckerna med även dit.
- Lagavslutning
Vi hade även avslutning med mitt lag, som jag hade anordnat. Det blev först lasergame på lasedome, surbrunnsgatan inne i stan. Superkul och Supersvettigt! Sedan begav vi oss vidare bara över gatan för lite nutrition. Alltså, det blev middag på Hard Rock Café. Bra mat, bra personal och bra sällskap. Kunde det bli bättre? Naej, skulle inte tro det! :)

RSS 2.0