>

Hard work work!

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Jobbat 7-22, helt slut och börjar 7 imorgon igen. Bjuder på bilder från dagen iaf! :)

Lördag - lite oplanerad men bra dag!

Det blev inte alls någon springtur på morgonen... Blev istället flera timmars shopping med mamma. Eller i alla fall fönstershopping för min del. Mamma blev nästan irriterad för att jag var så snål. Haha! Men hon fattar nog inte hur det är att leva för ca 4000 i månaden och veta att bensin och mat ska få plats.. :p
Vi åkte iaf runt till Ikea, rusta, plantagen och kista galleria men allt jag köpte var ett fint "läder"skydd till telefonen. :) visar samtidigt som de andra sakerna jag köpte igår. Har inte orkat idag..

Väl hemma igen så gjorde jag och Patrik ett ryck och städade hela lägenheten, tvättade och bytte sängkläder så nu längtar man lite till sängen! :D efter det så var jag "tvungen" att ta mig ut och springa. Det kändes jätte dåligt idag verkligen. Gjorde ont överallt och ja kändes bara
Konstigt... Hur som helst så tog jag mig runt 5 km och det är viktigast!

Nu ligger vi här halvdöda i soffan efter en lång dag.
Bjuder på en crazy bild på mig och som standardbild, min löprunda! Ciao!

Det gäller ju som sagt att bjuda på sig själv. :D


Lördag morgon

Vaknade lite för sent med tanke på att vädret är toppen men man behöver verkligen sova ut dagen efter tenta då man spänt sig en hel vecka och sovit för lite kvällen innan.

Nu känns det bra igen så nu ska jag ut och springa långdistans! :) eller ja 5 km iaf. Sen får vi se vad dagen bjuder på mer, det är fint väder så jag ska definitivt ut i solen mera!! :D

Bjuder på en härlig morgonbild på mig!


Fredaaag och tenta avklarad

Imorse var det dags för tenta, jag vaknade innan klockan ringde och det gör jag väldigt sällan. Ett tecken på tentaångest kanske.... Men det kändes ok trots allt.

Sen cyklade jag hem igen och satte mig en stund på balkongen i solen. Underbart! Väntade på att få åka å titta på min vän Claras nya lägenhet men det blev inget av så jag ska dit på tisdag istället. Spännande!! :) så åkte hem till Stockholm igen och tog en shoppingrunda. Blev lite smått å gott! :) visar senare eller imorgon!

På kvällen blev det en promenad med min käre vän Laura. Jätteskönt eftersom vädret var så grymt idag!

Nu är det lets dance i tv soffan med lite ostbågar faktiskt. Tihi! :D
Trevlig fredag på er alla!


Resultat - face

5 veckor
Från 18 feb-25 mars

Vad är det man säger? Det går fort när man har roligt!


Middag framför TVn

Idag blev det middag framför TVn och Anna Skipper. Älskar att hon lär ut andra att äta hälsosamt genom massa konstiga gröna drycker å äcklig mat. Jag har klarat mig bra på vanlig mat. Usch! Men själv röker hon, det är väl lika illa som att lida av övervikt, fetma. Man kan få minst lika allvarliga sjukdomar av att röka, i alla fall vad jag vet?!?
Jaja... Innan middagen hann jag springa intervaller i sisådär 3 km. Plus köra lite bål. Idag har jag tränat bra så imorgon är jag ledig!

Till middag blev det en egenkomponerad soppa av saker jag hade i kylskåpet. Recept finns som vanligt på min matblogg http://loveplate.blogg.se

Nu måste jag verkligen plugga!!
Hejsvejz!


Rättvisa!

Fick idag pengar från försäkringsbolaget, för att jag är "medicinskt invalid" som de så fint valt att kalla det. Haha. 23000 lyckades de skramla ihop åt mig å det är mycket pengar för en fattig student. :D

Nog för att man hellre skulle vara frisk å leva utan sin sjukdom, men om man väl blivit sjuk å ska vara det hela livet så tackar man ju inte nej till lite stålars. Hejaheja!

Tack trygghansa och tack skattebetalarna! Puss på er. Haha!


Morgongym

Har varit på gymet, det var skönt. Blev lite bröst och biceps. Riktiga "killövningar" men vi (jag å Clara) körde 3*15 och det är ju mer förbränning än muskelbyggande som tur är. Har fortfarande en hel fel fett innan jag kan bygga allt för stora muskler. Inte för att det är något mål heller men ändå!

Nu ska jag göra mig en megagod och stor brunch. Är så hungrig då jag inte hann äta innan gymet.

Ciao!


Recept?

Många bad om receptet på morotsfrallorna, de finns nu ute på min matblogg. Kika in vettja, och om ni bakar glöm inte säga vad ni tyckte! :)

http://loveplate.blogg.se


Baka en kaka

Sitter i köket och pluggar. Väntar på mina morotsfrallor (2-3 points/fralla). Kände för att baka, å gjorde för en gångs skull en lite nyttigare variant av bakning!

Men dagen började inte här, den började ju som tidigare nämnt som vanligt med hundpromenixen. Sedan ner till ViktVäktarna för invägning, yehoooo!! -2 kg idag vilket gav mig en viktminskning på totalt 11,6 kg med Vv plus 2 egna kilon. Alltså typ -13,6 kg. Hur grymt? Det trodde jag aldrig. :D

Nej nu måste frallorna ut och Wilma är nog kissnödig. :) ciao!!

 

 


Kvällspowerwalk

Gick en snabb promenix på 2,5 km. Så skönt ute, tyst och nästan varmt! Så härligt!


Gym

Dagen började som vanligt när hunden är här med en promenad. Sen åkte jag ner och gyma med kära Clara som faktiskt kom och överraskade mig igår kväll! :)

Nu sitter jag i soffan, ska hoppa in i duschen för att sen få sätta mig å plugga på balkongen en stund! Idag är det varmt!!!

Insåg att med kläder syns det lite skillnad. ;) sen att mina tuttar är snart ett minna blott är väl något jag får lida med. Kanske hellre det än 20 kgs övervikt.. ;)

Pussåhej!


Grattis till världens finaste 11åring!

love u

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/429113/images/2012/pic_199746897.jpg" class="image">


Springeling

Morgonen började med en promenad, gick i god tid dock bara 1,5 km men lite för att hinna mysa framför TVn med frukosten. Te och leverpastejsmackor till frulle, mums!

Sedan var det seminarium i skolan, det gick bra. Var segt som vanligt men det är bara att genomlida eftersom det var halvdag. Nu är det stenhårt plugg med omtentan som jag har på fredag som gäller. Direkt efter skolan handlade jag mat så jag ska klara mig veckan ut. :) gött!

Väl hemma igen tog jag med mig Wilmis ut på en springrunda, märks att hon börjar bli gammal. Sen var det ju faktiskt ganska varmt också, men hon hängde knappt med, släpade benen efter sig. :P tänk då kände jag mig stark, ända tills jag räkna ut att hon fyller 77 imorgon. Haha!

Nä, sen har jag bara haft myspys med mig själv, pluggat, suttit ute på balkongen, ätit middag m.m. Snart blire hundpromenixen sen soffhäng!

 


Vad hände här ?

Vilka var detta?! :P Som ni ser är jag ingen miljonbloggare direkt, men... 282 pers ?! Det är väldigt många.....

Sunday

Helluu!

Idag vaknade vi inte allt för sent men inte supertidigt heller.. Låg och drog mig i sängen tills jag blev för hungrig för att ligga kvar. Gick upp och åkte till Patriks mamma för att äta rester från gårdagen. Hon hade nästan mer än hälften kvar!

Sedan åkte jag hem till Vallentuna för att hämta med mig Wilma som skulle med till Västerås men emellan blev det en långfika med bästevän, lite längre än vad jag tänkt mig men jag hann hem innan det blev ljust ändå, så det var det värt!

Nu sitter jag i soffan, har läst igenom några reklamtidningar jag fått under veckan och småtittar på tv. Snart är det dags för en dejt med kudden. Men först måste jag skriva ut papper inför skolan imorgon! :)

Godnatt!


Potatissallad

Dessa läckerheter gjorde jag och kerstin idag till dagens kalas. :) en med vanliga tomater och en med soltorkade tomater! Supersmarrigt! Lägger nog ut recept på matbloggen imorgon kväll.

Fick en trevlig eftermiddag och kväll med Patriks släkt. :)

Godnatt!


Lördag

Morgonens löprunda på 5 km avklarad. Skönt! Idag väntas det tårtkalas för Kerstin (patriks mamma) som fyllde 50 i veckan! Har lovat att hjälpa till med lite mat och så ska vi hämta lite smörgåstårtor. Så nu måste jag duscha så jag hinner med allt!


Grupparbetet avklarat, nu är det fredag!

Idag började dagen med grupparbete, vi var effektiva som vanligt och blev klara ganska snabbt! :)
Vi var hemma hos Nora i rotebro (hon på bilden med hennes kissemiss). Lite läskig men gullig på sitt sätt! :P

Sen åkte jag å handla, tyvärr upptäckte jag att mitt kort var borta. Måste glömt det i Parkeringsautomaten på morgonen. Typiskt mig! Jaja.....


.


Håll igång dag

Hejhopp!

Nu sitter jag här och pluggar. Lite sent men har inte haft tid förrän nu.

Har jobbat under dagen, och det var en Superfin morgon!
Sen hem till Vallentuna en stund för liten hundprommis och lite annat fix å trix.
Sen hem till Väsby igen, hann vara där Max 30 min innan jag och Patrik tog oss iväg på bio. Det blev titanic 3D och tacobar till middag, mums! Eftersom filmen var 3 timmar så kom vi hem för bara en halvtimme sen. Har dock sällskap av en lycklig brynäsare då brynäs vann sm-guld å Patrik har nog lite svårt att somna! :D

Nej nu måste jag sätta fart. Goodbajs!


Gifts from USA

Bjuder på ett litet bildregn på saker som jag fick av mammsen (och mormor) från USA.


Onsdag

Dagen började med invägning 7.30. Idag gick det piss, bara -0,1. Men det var ju iaf inte plus. Kanske börjar det plana lite, eller så har jag skaffat lite muskler eller så kan det faktiskt vara så att jag har slarvat lite. Jaja... Konsulenten tyckte inte det var något konstigt med det. Men denna vecka är det hårdkörning från min sida!

Efter invägningen var det seminarium sen åkte jag hem för lite lunch och städning innan jag skulle tillbaka till Sthlm igen. Väl hemma var det dags för mig att sätta på sig träningskläderna, fick bli ca 5km igen. Skönt! Sen kom jag på att jag borde träffa min käre vän Laura då det var länge sen sist. Vi tog en långprommis på sisådär 8,5 km. Så idag blev det en genomkörare som hette duga.

Nu ligger jag i sängen halvt utslagen å försöker plugga. Imorgon blir det jobb. Kul! :)


4 veckor, 4 cm, 4kg

Bläddrade igenom lite bilder nu såhär på kvällskvisten när man inte kan sova, såg att det faktiskt ger lite resultat i bildväg också. :D


Solskensmåndag

image descriptionimage descriptionimage description
Hej hopp! Idag skulle mamma komma hem. Vilket hon gjorde, hann inte prata så mycket med henne då hon sov mesta dels av tiden jag var hemma. Ändå fick jag med mig 2 kassar med grejer! :P tack Mami <3 och mormor! :)
Annars var det grupparbete hos Sofie i edsviken på förmiddagen. Vi var effektiva så det gick ganska bra, även om det ibland blir lite hetsigt med typ 7 tjejers viljor! Haha!
På kvällen åkte jag och Patrik till hans mamma på fika, hon fyllde 50 så hon hade bakat tårta. Så good!!! Tur att jag hann springa 5km innan!

En date med två av mina finaste vänner

Idag träffade jag Josephine och Anna på förmiddagen innan jag skulle till Västerås igen. Vi fick se Josephines lägenhet hon hyr tillsammans med hennes pojkvän och hade en trevlig förmiddag med god lunch från café biscotti.



Väl hemma i Västerås började jag packa upp alla saker jag fått och det som är gammalt. Har insett nu att jag glömt en väska... Får ta det imorgon, eller aldrig eftersom jag inte se några galgar kvar. Var dessutom tvungen att möblera om i mina garderober för att allt skulle få plats. Men det blev bättre än innan så jag är nöjd! :)

Sen på kvällen fick jag lite småabstinens efter träning så jag tog mig ut på en powerwalk på ca 40 minuter. Utforskade ett nytt område i Västerås, hittade bland annat en skottramp som kanske kan användas! :)

Puss å hej!


Sunny sunday

image descriptionimage description
En mycket finare dag än gårdagen, solen sken och värmde! Denna dag skulle vi förbi Väsby för lite däckbyte. Sen åkte jag hem till Vallentuna igen för middag hos farmor och farfar. Fick supergod kycklingwok med sås!! Som dessutom fick lite extrakrydda med påskmust som jag råkade spruta över hela bordet... :P
Upptäckte även att jag kom i mina gamla chinos men de var för stora nu... :(

Väderguden fick baksmälla

Ja... Denna dag var det snö, ännu mer snö, nästan 2 dm snö kom under natten, och lite panik från min sida. Sommardäcken på och man kände sig fast hemma. Då döör jag!
Men vi (jag och Sofia) kom ut senare mot kvällen till gymet. Då plogbilen gjor sitt jobb och vägarna börjat torka. Till kvällen sprack himlen upp och det blev superfint!
image descriptionimage descriptionimage description

Fredagen den 13de

"Otursdagen" började med frukost på sängen, till mig själv, gjort av mig själv. Skulle ladda upp inför en ny lång skoldag.

Efter skolan var det dags att åka hem, och denna gången var det hem till Vallentuna. Skulle bo där över helgen för att mor och far var borta. Myselipys! Jag, Sofia och Patrik hade fredagsmys med chips å dipp. Smaskens!

 


Efter onsdag kommer torsdag!

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Idag sken solen, men vad gjorde det när vi skulle till Eskilstuna hela dagen?! Efter två hyfsat värdelösa föreläsningar tog i oss hem igen med skolbussen som dag ut och dag in kör mellan Västerås och Eskilstuna.
Jag gick hem tillsammans med en klasskompis som bor nästan granne med mig. Vi bor i samma huslänga i alla fall! :) då hittade vi maskroser, nog för att det är ogräs men det är ju ändå ett tecken på lite senare vår. Och det var det ju, så jag passade på att plugga lite ute på balkongen innan solen gick ned. Sen tog jag mig in och skulle plugga i soffan men det tog mig 20 sekunder och sen blev det en powernap på 2 timmar och lite till. Fick en bra chock när jag vaknade och insåg att klockan var 8!!
Som tur var ringde Clara mig och ville gå på promenad, sagt och gjort. Det blev en härlig kvällspromenad genom Västerås rich and famous område nere vid mälaren. Dem som bor där har en helt fantastisk utsikt över staden!
Tjohejs! :)

Här var det dött....

Ja ni, jag har glömt min sladd till telefonen hemma och bloggappen fungerar inte, som vanligt! Det är det värsta jag vet med blogginlägg utan bilder så jag vägrar bara skriva....
Ska blogga i kapp när jag kommer hem till Västerås ikväll hade jag tänkt. Håll ut!

En regnig onsdag i april

Idag var det fortsatt skitväder och ska typ fortsätta veckan ut. Men trots det dåliga vädret så hade jag och Clara bestämt oss för att ta sig ner till gymet innan hon börja jobba och jag skulle till invägningen för att gyma. Blev ett magplass med lite rygg och rumpa inblandat. Skönt!
Tog mig hem snabbt för en dusch och sen ner till invägningen och viktväktarmötet. Ner 1 kg denna vecka, så jäklans lycklig!!!!! Trodde jag verkligen inte efter påskens läckerheter. :D
Sen åkte jag förbi hälla shoppingcenter för lite fönstershopping för att fördriva lite tid. Sen hann jag inte mer än hem å sätta mig i soffan innan Nora ringde så då åkte jag ner och hämta henne. Hon ska sova över till imorgon så vi har bara haft myskväll med film och god mat. Blev hämtmat från en thairesturang i närheten, supergott! Man får ju fira lite varje gång man går ner ett kilo. Det har jag gjort varje vecka. Jag älskar viktväktarna! Man äter bort kilon och man kan äta precis vad man vill!! Trodde aldrig jag skulle bli såhär fast, tycker till och med att mötena är roliga då jag i början tyckte det kändes jättefånigt och onödigt. Är glad att jag äntligen fått något som motiverar så mycket igen!


Tisdaaag

Dagen började med seminarium i skolan, var segt att kliva upp efter påskens "ledighet". Men det gick och seminariet gick det också!
Sen vare hem och äta lunch, yoghurt fick det bli då pengarna mina börjar ta slut. :p som vanligt. Tack till min älskling som i alla fall tankade bilen.
Efter lunchen började jag packa ihop lite och drog sedan till gymet. Sprang 5km på löpbandet innan min vän wellen (Malin) kom. Då körde vi ett benpass, så skönt!
Sen vare bara att ta sig hem och börja göra mat igen. Gjorde så sjukt god mat men receptet och vad jag åt får ni se på min matblogg. http://Loveplate.blogg.se

Känns som att äta och träna är det enda jag gör nu för tiden. Haha. Och plugga lite dåra!

Nej nu ska jag hämta Clara från jobbet så ska vi ha myskväll framför TVn. Dricka lite te och snacka lite skit, som vi brukar. Haha!
Det är skitväder och det är väl det enda som drar ner denna dag lite.

Tjohej!

 


Annandag påsk

Denna dag hände det inte heller så mycket, åkte tillbaka hem till Västerås tog mig förbi gymet i någon timme och sen hem för att plugga lite inför seminariet jag hade idag (tisdag).
Men det som inte får glömmas bort är överraskningen som låg och väntade på min säng här hemma som min finurliga vän lagt dit medans jag varit borta. Ett superfint kort hade hon fixat också! :) TACK! <3

Påskdagen - söndag

Denna dag gjorde vi ingenting på förmiddagen, på kvällen/em var det dags för jobb. Det var en skön jobbkväll som gick väldigt fort.
Det var en fin dag och att årets första nyckelpiga skymtades får inte glömmas bort! ;)

Påskafton

Denna dag var ätandets dag, vi åt och åt och åt. Fanns ingen hejd kändes det som. Fick som grädden på moset ett påskägg av farmor och farfar. :) (Tur att jag hann med 5km löprunda innan) Det var även där vi fick den goda maten, lamm med potatisgratäng. MUMS! Men ska man gå upp något kilo ska det väl vara över påsken. Hualigen. Eftersom det nu är tisdag, har försökt lägga upp detta inlägg i evigheter, så ska jag inte skriva så mycket utan enbart lägga upp lite bilder.
(Bilderna får bli sneda då min dator inte fungerar som den ska och jag inte kan vända dem utan att datorn dör)

Långfredagen

Denna dag har bestått av 2km löpning, 1h gym, 5 km promenad med hunden till farmor och farfar för en snabb och 5km cykling hem (långsamt tempo). ;) sedan har den även bjudit på en familjekväll med pappa och Sofia. Vi har tittat på film, ätit göttis och bara haft det bra!


Skärtorsdagen

Igår jobbade jag 13-22, ett längre kvällspass men det var lugnt! :) innan det hann vi med att slutföra ett grupparbete och så var jag på arbetsintervju i 10 minuter som inte gick nå vidare, kunde inte jobba de veckor som de ville. Menmen, jag trivs så bra på mitt andra jobb! :)
Har försökt lägga upp detta inlägg tusen gånger med tillhörande bild utan framgång. Så det får
Bli såhär.
Godnatt!

10%

image description
Woho! Idag hade jag nått mitt 10% delmål! :) kilona bara trillar av. Känns så bra! Fick en liten nyckelring som present.
Denna vecka var det -1,3 kg som stod på vågen. Gud alltså, känns som man har gått upp 3 kg innan varje invägning! :D

En helt värdelös skoldag avslutades med 3 timmars träning

Skoldagen idag var som vanligtvis Eskilstuna, lång och helt värdelös..

Underbart med träning dock. Fick ihop ca 3 timmars träning idag. Lite sjukt men jävligt skönt. Började med intervaller och lite ben. Sen köpte jag gymkort så där avverkade vi 2 timmar överkropp..

Nu är jag trött å ska sova. Inorgon är det invägning. Wish me luck. Godnatt!!!


Måndag

Idag har jag jobbat å åkt tillbaka Västerås. Jag och en kompis skulle sola men det var strömavbrott så det blev inge av med det.
Jag köpte en bunt med bär idag, men jag glömde mjölken så det blev inte så bra som jag ville... Jaja. Inte hela världen. :) Försökte lägga upp ett inlägg med fler bilder från telefonen men som vanligt strulade det. Så nu orkade jag inte mer... Godnatt!
image description

Överraskade min vän

Idag bestämde jag mig för att åka och överraska min käre vän michaela på jobbet. Fördrev några timmar i kista centrum medan jag väntade på att hon skulle jobba färdigt. Sedan tog vi en fika på levinskys. Jag ville ha en hallonpaj, och det fick jag nästan. Snarare vaniljsås med hallonpaj. Haha! Sjuuuukligt mycket sås. Åt nästan ingenting av den man blev äcklad nästan bara av att se den. Men den var god och pajen likaså! :D trevligt å få en liten stund tillsammans iaf! Köpte mig en fin somrig stickad tröja! :) visar den imorgon kanske.
Nu ska vi äta mat sen lite senare är det big brother. Byebye!


Trotsade kylan med en trevlig lördag!

Imorse vaknade vi upp till snö, nej jag är inte schizofren men jag syfta på mig å Patrik, och det var väl inte riktigt vad man hade velat. Men lördagen blev absolut inte fy skam!
Jag tog mig ändå ut på en löptur. Blev 5,4. Gick väldigt långsamt men det fick duga! :) Behövde det efter 2 bortbjudningar på samma dag...

Började med en lunch hos farmor och farfar för att fira farmor som fyllde 75 och fick träffa massor från släkten man ser sådär någon gång per år och sen åkte vi vidare till våra vänner Diana och Mattias å bjöds på ännu mer god mat och trevligt sällskap!


Jag kan absolut inte klaga på min lördag iaf. Hoppas eran varit bra!
Godnatt!!


RSS 2.0