>

Hockeybrudarnas talan

Jahapp, nu när hockeysäsongen så sakteliga drar igång igen så drar vi hockeybrudar fram kallingarna ur troslådan, skiter mer än någonsin, fjärtar och rapar högljutt och hoppas någon hör, stoppar undan det eländiga sminket som gör att jag inte får sova den där timmen extra, på med suppen och den manliga stämman. Sen kör vi!

För att inte glömma alla möjliga sorters svordomar som flyger ur munnen innan man hunnit tänka och alla fåniga halvmanliga smeknamn man får och glömmer för en stund vad personen heter på riktigt.

Kanske inte riktigt fullt såhär illa men jag vill tro ibland att vi föddes lite halvt defekta. Vi är då i alla fall ibland en sort för oss själva!


Längtar!!

1,5 timme kvar innan jag får göra det bästa jag vet!
Wehooooooo


Pluggdag

Jaha. Då var det sista pluggdagen innan min riktiga semestervecka! Känns skönt att det är snart över, mindre skönt att jag känner mig otroligt ovetande...

Jag började dagen med frukost på sängen och lite TV. Så nu måste jag upp och tråkplugga! Pluggar jag bra får jag belöna mig själv med ett ispass ikväll. :D


Just can't get enough

Jag älskar mat, och att laga den. Hatar dock att diska men det är en annan femma. Idag stod fläskkotlett med kokta morötter och fetaostkräm på menyn.

Receptet på fetaostkrämen hittade jag på nätet och hällde ner lite på måfå och smakade av. Gott!
Det man behöver är:
Fetaost, såklart!
Grekisk yoghurt, går säkert bra med matlagningsyoghurt också!
Timjan (tog torkad, i receptet var det färsk)
Flytande honung, mums!
Vitlökspulver (hade ingen vitlöksklyfta kvar hemma som det egentligen skulle vara)
Salt och peppar!

Tastes like heaven <3


Packat!

Jahopp. Då kom dagen då det skulle börja skyfflas tillbaka kläder m.m till Västerås. Tyckte jag gjorde ett grymt jobb med att packa ner allt i bakluckan!
Cykeln och lite andra saker får åka med nästa gång! :)

Nu sitter/halvligger jag i min soffa här hemma trött som fan men måste plugga. Life's a bitch!


Igår

Tränade jag
Åt jag lunch med bästevän
Pluggade
Var ute på hundpromenix

Och ja bara mös för det mesta.


Dödens söndag

Söndagen, dödens dag. Kändes det som!
Eftersom vi kom hem halv 2 från stan och jag kunde inte somna förrän efter två. Som tur var sov jag i Vallentuna så jag snoozade fram till 6.55 och jag började jobba 7.15. Skönt med nära till jobbet iaf! Sen började mördarpasset 7.15-22. Hallelujah! Men jag överlevde!
När jag kom hem hade jag så ont i fötterna och jag var helt slut i huvudet. Gick och la mig ganska strax därpå, tänkte att jag skulle upp i tid för att träna morgonen efter.


Midnattsloppet

I lördags var det dags för midnattsloppet, min duktiga pojkvän och lillasyster tog sig runt och jag fick stå på sidan av och sukta lite. Blir nog till att springa själv nästa år, det verkade superkul!

Innan vi åkte in jobbade jag och hann även med en löptur på 7,6 km. Dock fick jag galet håll och väldigt ont i hälsenorna. Men jag är nöjd med rundan i alla fall!

Efter vi åkt in till stan och hittat parkering (jag och pappa blev överlyckliga, se bild) och dumpat Sofia vid zinken så gick vi till mariatorget och åt middag på rival. Det var mumsigt!


Återkommer

Typ imorgon när jag är människa igen... Nu ska jag dö lite! Godnatt !


Familjemiddag, 2kg oxfilé och yatzy

Igår var jag hemma i Vallentuna på middag. Mys! Kvällen bjöd på god mat och vinnarskallar, men alla överlevde tillslut. Haha!


Cykelrunda

Det blev en cykeltur från Väsby till Vallentuna i alla fall. Ca 1,2 mil. Rätt nöjd med tiden som stannade på 33 minuter. Nu är det jobb som gäller!
 

GYM! <3

Nyss hemkommen från gymet, ett skönt men tufft arm/axel/bröst pass fick det bli. Kommer nog kännas imorgon, är trött i armarna redan nu. Haha!
 
 
Funderar även på att cykla hem till Vallentuna efter jag gjort matlådan och pluggat lite till.
 
 
 
 

Utemiddag

 
Idag hade jag och Patrik beslutsångest för vad vi skulle hitta på för middag. Vi tänkte åka på bio men planerna blev uppskjutna och då blev middagen lite hastigt påkommen. Det fick bli tacos, snabbt och enkelt och väldigt gott. Maten avnjöts på balkongen dagen till ära, en av de få sommarkvällarna vi har fått denna sommar. Men ska väl inte klaga, Kreta om 10 dagar. Yeaaaaaaah!

Längtar!

11 dagar kvar - GREKLAND med bästevän!
'

(Gamla bilder från grekland, och i ordning upp till ner öarna Karpathos, Skiathos och Rhodos)
 

spinning

 
Hittade en gammal bild. Från den tid jag var sjukt vältränad så det är lite deprimerande att se, men jag är snart där igen! Bannemig. Idag var det spinning på schemat efter jobbet, och efter en snabbfika med bästevän. Yumyum. Spinningpasset var riktigt kul, undrar varför jag inte kom på det tidigare under sommaren nu när mitt gymkort är inne på sina sista veckor som giltigt. Jaja, ska förlänga på friskis i Västerås tänkte jag. Blir toppen!

ledig måndag

Idag har jag varit ledig, ja eller i alla fall jobbledig. Solen har varit framme till större delen av dagen så det blev en stund i solstolen men sen var det plugg som gällde och då var det bäst att ta sig in. Nu på kvällen blev det en 7,2 km lång springrunda tillsammans med Patrik och när vi kom hem gjorde han mat till mig. Lyx va ? ;D
 

Söndagsmys

Igårkväll var det söndag, söndag kväll. Patriks semester var precis påväg emot sina sista timmar och vi firade (eller sörjde) med film, OS-avslutning och lite grönsaksdipp. Yumyum!
 

Bye Laura, Hellooo USA!

Igår firade vi av min fina vän Laura som sticker till USA för att plugga. Såhär såg det ut, ungefär.

gymspringagymspringa

 
Åh, vill träna mer än vad jag egentligen hinner. Hur ska man få ihop dagarna ? Vi skulle behöva fler timmar på dygnet helt enkelt!
Snart ska jag ut och springa, trots att jag egentligen måste plugga. Det får ta den tiden av mig, annars blir jag en säckpotatis och just nu är det det sista jag vill bli. +3kg visade vågen, dock med lite mer kläder än vad jag brukar ha. INTE OK! Dags att ta tag i det nu så min utmaning tills jag åker till grekland om 2 veckor blir till att undvika godis, chips och glass. Wish me luck!

Gårdagen

Drog in till stan med min vän Tove, eller ja jag åkte ensam in och vi möttes upp men det är bara onödig fakta. Jag vaccinerade mig, skulle byta ett par jeans som jag inte fick för jag var tvungen att tvätta dem. Men bortsätt från det fick vi en bra dag med lite presentletande och mycket ätande. Haha!
 
 
Har förövrigt snott denna bild från en av Toves kompisar som måste vara en fantastiskt bra fotograf, vilken jävla bild! =D HAHA!

Quickstop Västerås

Efter Lidköping gick vi av tåget i Västerås, där blev vi hämtade av min lillasyster som togit KÖRKORT samma dag. Fantastiskt bra gjort, det trodde jag inte! ;D Hursomhelst, anledningen till att vi klev av var för att jag skulle få gå på is på lördagen. Men först en dejt med Wellen och snabbstopp hos Clara! =) Köpte även nya kuddar så där blev det lite gjort på bara ett dygn innan det var dags för hemresa.
 
Det var så kuuuuul att få vara på is igen, vilken fantastisk känsla. Ni kan inte förstå! Är fortfarande lite lyrisk över att bara tänka på det. WehO! :D
 
 
 

Lidköping i bilder

Lite sådär halvdåliga bilder, men speglar ändå vår vistelse ganska bra! =)
 

Sorry igen!

Det är svårt att kunna hänga med i allt. Jag hinner inte blogga riktigt som jag vill när min telefon är på lagning och man kan göra det varsomhelst när som helst. Nu måste det göras på datorn, eller kanske inte men det suger från de andra telefonerna. Och bilderna blir så tråkiga. Men jag ska försöka, sitter ju ändå här varje dag nu då jag pluggar till min omtenta. Puh!

RSS 2.0