>

Härliga dag!

Hej och hallå!
Idag började jag dagen med invägning, -0,6 kg. Delmål ett, dvs 5% av min startvikt är nu borta! Skönt! :) firade med en sväng på stan, handlade bara lite nödvändiga basplagg. (jag önskar mig dock strumpor och plastpåsar men det kan vi ta om du ringer mig någon gång mormor... :P)
Väl hemma igen städade jag balkongen, sopade och torkade rent bord, stolar och fönsterbräda. Allt detta för en härlig lunch ute i solen. Nu får man väl officiellt kalla det vår, det var till och med 5 grader varmt halv 6 idag och ljust! Efter lunchen hade jag inget val, det var bara att ta fram skolböckerna och börja plugga. Sen dess har jag inte gjort annat än suttit här, förutom min lilla matlagningspaus på 20 minuter typ. :P idag blev det omelett med keso och kalkon. :) gött!
Nejni, nu ska jag packa för träning. Yähäj! :) bjuder på några härliga bilder som vanligt från min dag, dock i ett annat inlägg antigen idag eller imorgon. Appen strular och jag får inte in bilderna till datorn.
tjingeling! :D

Dinner of the day

Idag har jag varit i skolan och övat inför examinationen på torsdag. Sen fick jag ännu en knäpp och tog mig ut på ännu en löprunda. Varje gång tanken slår mig blir jag lite yr och varje gång jag genomför iden blir jag svimfärdig. Haha.
35 minuter och ca 4,8 km. :) ganska ok för en otränad sate som mig. :P

Nu äter Jag min andra portion gulaschsoppa för dagen, råkade bli både lunch och middag. Och knäckemackor med ost!

 


Veckans första dag!

I måndags var det dags för mig att ta mig tillbaka till Västerås! Men innan jag åkte passade jag på att träffa farmor å farfar en stund. Jag fick även med mig Fia och hunden, så vi började med en promenix sen gjorde bästa farmor lunch åt oss alla. :) gott! Vi var kvar där tills jag var tvungen att köra Sofia till gillinge där hon skulle på riskutbildning inför körkortet. Idag har hon varit på halkkörningen, undra hur kul hon tyckte det var. Jag minns att det var jättekul! :D tänk, nu har jag snart haft körkort i 2 och ett halvt år. Vad fort det går!!!

Sen åkte jag till Västerås och åkte direkt ut till Erikslund för lite fönstershopping och matinhandling! :) betalade även räkningar och beställde en dekor till en vägg i vardagsrummet! Ska bli spännande! :) men nu är pengarna slut igen. Haha, nästan i alla fall! :P imorgon ska jag betala månadsavgiften för ViktVäktarna också vilket även betyder min 4de invägning. Är som vanligt nervös.. :P
Nej ni, nu ska jag plugga! :) kanske även ta mig ut på en springtur om en stund, det är sånt härligt väder!! :)


Weekend!

Är så dålig på att blogga under helgerna när jag är hemma. Men igår var jag och Patrik på bio, vi såg Peter Magnussons nya film. En gång i Phuket. Den var kul, men ändå en ganska vanlig svensk film! :) sen hade vi myspys framför melodifestivalen efter att vi tryckt i oss lite onyttig mat. Kändes som att jag gick upp 5 kg! :P

Nu idag har vi inte hunnit göra så mycket, jag har varit ute på en springtur i vårsolen. Det är underbart väder hemma idag! Inte ett moln på himlen, det enda man kunde klaga på var blåsten. Fy, det var inget vidare att springa i motvind. Speciellt inte för mig som är så otränad... Men jag klarade det, 30 minuter fick det bli. Det räckte kan jag säga. Jag var fint knallröd i ansiktet när jag kom hem. Haha.

Bjuder på en snygg bild efter springturen när jag låg på hallmattan helt slut!
<3


Fridaaay

Igår, fredag började jag dagen med morgonträning. Orkade verkligen inte ta mig upp för att äta frukost innan så det fick bli en smörgås och te i min fina termos påvägen. Efter träningen var jag ändå nöjd att jag åkt dit, alltid skönt att ha det gjort. Sedan var den hem en stund för att äta lunch och städa undan inför hemgången! :)
Fast först var det dags för skola, idag var det cvk, pvk och KAD på schemat! Superkul! :D

Sen tog jag och tanka bilen och tog mig hemåt mot Stockholm för helg! Bjuder som vanligt på lite bilder från dagen!


Vårsol

Idag sov jag tills det var dags att städa upp lite, dammsugning var obligatoriskt för dagen och innan passade jag på att röja upp allt annat också! :) skönt med en fräsch lägenhet!
När jag drog upp persiennerna imorse upptäckte jag att det som tidigare varit en fin park är nu en stor sjö, eller typ ett träsk. Gungorna är nere i vattnet, syns tyvärr inte på bilden. Ska tilläggas att det var snö igår innan jag gick och la mig!

Sen kom Ellinor till mig, hon har tenta imorgon så hon ska sova över här! :) vi började kvällen med en promenad. Sedan slog vi på stort å käkade på pizza hut. För att hålla på mina dagliga points tog jag en Caesar sallad, supergod! :) nu tittar vi på big brottet och hon pluggar! :)

Kram å hej!


Idag välkomnar vi en prinsessa till världen!

Grattis Victoria och Daniel!


Grym skoldag

Helluu! :) idag har jag varit i skolan igen, det var superkul idag. Praktiska övningar, det som stod på schemat var venprover, injektioner och sondinsättning! :D man kände sig nästan lite skadeglad! Haha!

Sen åkte jag hem, åt lunch och sov några timmar i soffan. Så skönt! Sen var det dags för middag. Gjorde kyckling i ugn med mozzarella och pesto och stekta grönsaker till det. Mums!

Ciaoo!

 


Solig tisdag

Blir mest bilder som får representera dagen, för idag sov jag länge och sen bar det av till ViktVäktarna för invägning. Ner 1 kg även denna vecka! Nu har jag sedan årsskiftet tappat ca 5,5 kg. Känns bra! :) sen gick jag till konditoriet och köpte semlor, haha. Det var ju faktisk fettisdagen idag. :D de skulle användas till den picnic som kom att bli av på eftermiddagen nere på Mälaren. Härefter får det bli bilder! :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/429113/images/2012/pic_190600640.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/429113/images/2012/pic_190600640.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/429113/images/2012/pic_190600640.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/429113/images/2012/pic_190600640.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/429113/images/2012/pic_190600640.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/429113/images/2012/pic_190600640.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/429113/images/2012/pic_190600640.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/429113/images/2012/pic_190600640.jpg" class="image">

 


Måndag - läkemedelsberäkning plus kvällsbesök

Ja, då var det dags för skola igen. Läkemedelsberäkning stod på schemat. Vi har haft det förut men nu är det mycket svårare! Det är med infusioner och dropptid å sådant. Var lite trött så i slutet var det jobbigt att hänga med! Men jag ska göra massa övningsuppgifter sen tänkte jag, förhoppningsvis klarnar det då! :)

Väl hemma däckade jag i soffan, och gjorde i princip ingenting förutom lite lunch tills jag var tvungen att ännu en gång göra lite middag till mig. Det fick bli gulaschsoppa till middag. Det är så gott om man inte föräter sig på det! :)
Efter middagen fick jag förfrågan av min vän Clara om hon skulle komma så vi kunde se Sofias änglar tillsammans, plus titta på bilder från lördagen. Självklart ville jag det, så på kvällen så var hon här och vi tittade på tv, prata en massa, titta på bilder å drack te. Väldigt bra måndagskväll måste jag säga! :)

 


Söndag - 19 februari

Sov alldeles för länge, men det behövde jag förmodligen efter lördagens party. :P sov tills jag var tvungen att ta mig upp för att få i mig mat. För på kvällen var det dags för match mot AIK. Det gick åt pipan, förlust med 8-1.... Saknade tyvärr några spelare men man kan inte skylla allt på det! :)
Eftersom att matchen var hemma i Stockholm passade jag på att stanna en natt och träffa min älskling några timmar, dagen efter var det tyvärr dags för skola igen!

Det var min söndag det, en ganska kort dag.. Men skön! Bjuder på en bild från lördagen!

 


Lördag - party rockin'

Nu var det länge sen igen, har haft fullt upp! :) börjar med lördagen!

Dagen började med att titta på några tjejer i laget som spelade uppvisningsmatch nere i centrum (Västerås). Efter det åt jag och fina Malin lunch på ett supermysigt fik innan vi begav oss ut på presentjakt. Tillslut hittade vi något som vi trodde kunde funka och det fick det bli! :)
Sen var det bara att stressa hem för att hinna göra sig lite snygg, så gott det går, innan Clara skulle hämta mig här så jag slapp gå dit. Tack för det! Det var alltså fest och middag för Clara som stod på schemat! Firade henne med hennes gulliga kompisar och bra brudar från hockeyn! :) kvällen slutade på blue moon bar med massa dans innan vi begav oss hem och jag däckade i sängen! Det var en grym lördag, helt klart!

<3

 


Fredag - en lång dag

Hej och hallå! Nu är snart fredagen över och jag har tryckt i mig en sjuukt god sallad. :) dagen började med tenta, Superfin morgon men inte hjälpte väl det.. :P trött å jävlig kämpade man sig igenom tentan, haha. Det gick kanske inte hela vägen men jag gjorde ett försök i alla fall! :) tog bussen till sjukhuset och gick hem därifrån, tog en kvart och jag fick gå förbi det fina landstingshuset som ni ser på bilden.
När jag kom hem igen försökte jag ta igen lite förlorad sömn men jag blev så hungrig så jag gjorde mig en kycklingwok. Sen blev det städdags, hann ändå inte dammsuga. Får försöka hinna det imorgon! :) det var i alla fall dags för en städning som ni ser... Herregud, sådär illa har det inte sett ut här sen mamma och pappa renoverade här. Haha!

Nejni, nu ska jag se om jag kan hitta något spännande att titta på. Inte TV4 nyheterna i alla fall. Roligare än så kan man väl ha en fredagskväll i soffan.

Tjohej!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/429113/images/2012/pic_189916551.jpg" class="image">

 


It is thursday today!

Plugg, mat, promenad. Yäppyäpp. Imorgon ska jag gå och göra bort mig. Tur att man har siffror och inte namn på tentorna. Jag lovar att jag kommer svar fel på en fråga om IBD... (inflammatory bowel disease) som jag borde vara expert på. Äh, kommer fler chanser!

 


Idag är det ingen vanlig torsdag...

.... För det är faktiskt min fina vän claras födelsedag! :)


Onsdag

Började morgonen med att åka till viktväktarna för invägning, skulle gjort det igår men jag hann inte! -1,7 kg. Bra gjort om jag får säga det själv, var lite nervös då jag kände mig tjock igår kväll.. :P får se om det blir ett väg-gupp nästa vecka nu när det gick så bra denna vecka! :) unnade mig en Chailatte på bussen hem, så skönt att åka buss ibland. Ibland är det dock det värsta jag vet. :P
Sen kom det typ 10 cm snö inatt, det blir så fint , mycket ljusare!! Sen lyckades jag få en häftig bild på solnedgången från min balkong! :P annars har jag bara suttit och pluggelipluggat!

Natti

 


Alla hjärtans dag!

Ja, har varit en helt vanlig dag förutom att jag överraskade Patrik med en ask choklad i hans brevlåda innan jag åkte till Västerås igen. Idag var det seminarium och på fredag är det tenta! :| usch...
Idag var jag hos kiropraktorn igen... Var inte alls bra i ryggen sa hon, fast det visste jag. Jag är beordrad styrketräning 2 ggr i veckan, Hualigen det var länge sen! :P hoppas jag blir bättre. Fick inte träna imorgon heller. Jaja, lika bra.. Behöver ändå plugga som en galning!

Nu ska jag faktiskt fortsätta med det! :) Ciaoo!

Tog bilden idag påväg hem till västerås då jag tyckte molnen gjorde sig så fina med solen! :)

 


Nyfrissad

Idag har jag varit hos frisören! Ringt läkaren för att fixa med försäkringar, ringt kiropraktorn för att få bukt på min onda rygg.. Man skulle nästan kunna tro att jag ska göra en total makeover. Sen har jag pluggat men det var helt onödigt då allt jag gjort försvann.. Blä! Jaja.. Nu ska jag tokplugga, göra mat och sen sovaa!
Kiropraktor och seminarium imorgon.
Ciaoo!!


.


Torsdagskväll

Nu är det kväll, snart natt. Jag lyssnar på gamla godingar via spotify och pluggar patologi (läran om sjukdomar). :) spännande men mycket, stort område!
Ska fortsätta ett tag till, imorgon är jag ledig. Ska köra stenhårt plugg! Om en vecka är det tenta!
Bifogar bild på min middag (fläskfile med viktväktarnas recept på dragonsås) och hur det ser ut framför mig just nu!
Tjohej!


Min dag, helt klart!

Varit i skolan fram till 12, stannade där och åt. Skulle sedan åka hem, strul med bussarna. Som vanligt när jag ska åka buss... Åh! Tack gode gud för mitt körkort och bilen <3
Sen när jag kom hem och skulle sätta igång och plugga händer detta....
Exakt, mitt fina soffbord går sönder. Visst att det varit vingligt men man måste väl få dutta till det. ÅH! Ett ben är i sin normala position, försökte laga det men det är total gängpaj så jag gav upp... Fick bli detta provisoriska istället då jag insåg att jag MÅSTE ha ett bord där när jag skulle sätta upp fötterna på bordet som inte existerade. Great!
Fult och litet bord som tidigare gömts bakom/brevid soffan och av min feta skrivare ovanpå. Jaja, tack kära bord för att du är fult, stabilt, användbart och tillfälligt. Ser för bedrövligt ut i mitt vardagsrum nu. Ett trasigt bord, ett alldeles för litet soffbord och skrivare i ena hörnet. Sen har jag inte bäddat sängen men det går nog att göra något åt det.
När jag väl satte mig för att plugga kommer jag på att när sjukhuset ringde idag för att ge mig nummer till en sekreterare så rev jag ut en liten bit för att kunna skriva upp numret som hon ville ge mig på en sekund..
Självklart fick jag med mig en bit av dagens föreläsning i all hast. Nu är den lappen borta, och jag har ingen aning om var jag ska hitta den. Och inte minns jag heller vad som skulle stå där det saknas ord och bokstäver. Jamen vad braaaaaaaaaaaaaaa!
Undra vad som händer här näst ? Ska iaf gå en promenad med min käre vän Clara om en stund, det kan ju inte gå fel. I guess ? Skönt att komma ut lite.
Hejsvej på er.

Vecka 1 avklarad!

Jaha, då var vecka ett avklarad. Var på den andra Invägningen idag och det gick ju bra. :) -0,8. Helt ok. Hellre minus än plus!
Nu har jag precis lagat mat efter en lång skoldag och möte med ViktVäktarna. Nu är det dags att slå upp skolböckerna.

Idag blev det vegetariskt förresten, falafel, kokta grönsaker och Coleslaw för 10 poäng! :)
Tjingeling!


Måndag

Idag var det så fint väder, igen!! Jag och Wilma var ute 1 timme och tog några fina kort. Detta är några resultat! :)

Imorgon är det skola igen! Tjohej och godnatt!

 


Trött

Lång dag, buss tur och retur Sveg. Match! Kaos med bil... Ja, det var en kortare version av dagen. Tar mer imorgon för nu vill jag sova!

Så fint! Var snötäckta träd, höga snövallar och stjärnklar himmel! :)


Kallt men härligt

Precis kommit in från dagens första promenad.. Den blev lite framskjuten pga vi båda på och snooza länge idag! :) men solen sken och -12 grader. Lite för stark vind men det gick att överleva! :)
Hemma är det inte alls lika bra väder har jag hört. Hihi! Fast.. Det lär väl komma hit ikväll.... :/


Mummsig matdag! :)

Gårdagens mat, för idag blev det rester och fil till middag! :)


RSS 2.0