>

Ny bil - check

Idag medans jag var och jobbade åkte mamma och pappa och tittade på en Ford focus och idag hade vi marginalen på vår sida. Forden blev min, fantastiskt!


Btw,

Medans jag ligger här och försöker härda ut smärtan tills jag somnar tänkte jag bjuda på en fin bild på mig och My som jag träffade idag. Älskar denna bild!


Hipphapp dag

Känns som jag flängt runt en del idag. Det första inplanerade för dagen var en lunch med mamma, åkte dit men hon var tvungen att sitta på möte så det fick bli en snabblunch ensam för att hinna till doktorn i tid. Läkarbesöket gick väl bra. De tog bort min leverfläck som legat och skavt länge, just nu känns det som jag har träningsvärk i hela kroppen och vet inte vart jag ska ta vägen. Förhoppningsvis är det bara en reaktion på bedövningssprutan ja fick idag eller något och att det är över imorgon.

Plus att när jag väntade på mamma smsa pappa och sa att bilen vi skulle titta på idag hade dragit sig ur, trist för en sån fin bil!

Det var väl det negativa med dagen. Sen gick klockan fort innan jag skulle åka till min fina vän My och hennes kompis maria, fick bli lite köer in som inte är så positivt men det vare värt! :) kul att träffa henne igen! Vi hade lite myspys med te och mina bullar.

Sen kom jag hem igen och nu har jag och Patrik legat i soffan och tittat på några avsnitt av en serie vi tittar på. Mys!

Snart är det sovdags, ny dag imorgon! Förhoppningsvis mår jag bättre än nu!


Tisdag-onsdag

Vad har hänt? Jo jag har tränat, i tisdags med mitt lag och igår med mitt gamla lag. Kul båda två! Men jag använde aldrig mina nya klubbor som jag faktiskt köpte igår... Får bli när jag kommer tillbaka till mitt lag tror jag. 2 st bauerklubbor fick det bli, behövdes efter att en gick av i slutet av förra säsongen och en gick av i början av denna. Typiskt!

Men ja, i tisdags tokstädade jag heeela lägenheten igen. Behövdes efter att ha haft Wilma där en vecka i regn och ruskväder. Och efter bullkalaset i måndags såklart... ;)

Och igår (onsdag) var jag i skolan och efter det så var jag och Amanda (klasskompis) och åt lunch på Erikslund shoppingcenter för att jag skulle byta ett par skor. Bytte skorna men upptäckte inne på Ikea barkarby, där jag skulle köpa korgar till hatthyllan, att den ena var lite sönder. Så jag åkte till närmaste skopunkten och bytte dem innan jag hämta mamma på jobbet.


Idag är en ny dag, vet inte riktigt än hur den kommer sluta. Det enda helt bestämda är läkarn kl. 13.. Känner att jag förfaller när jag måste skriva en lapp för att komma ihåg alla mina åkommor...


Jag kommer föralltid minnas dig....

.... för att lova mig själv att aldrig bli sådär igen.
 
 
Man ska njuta av vardagen, men variera sätten att göra det på.

Tjuvstartade kanelbullensdag

Heeela. Och då menar jag verkligen hela eftermiddagen och kvällen har gått till bullbak med mina fina vänner. Över 100 bullar med olika fyllningar har gjorts och närmare 10 plåtar har skyfflats in i ugnen. :D

Känner mig lite groggy nu efter att ha andats in bullångorna en hel kväll. Men goda blev dem. Ohja! Bjuder på lite bilder! ;)


Måndagmorgon

Tvättstugan 7-12. En maskin - fyra omgångar tvätt.... Inte ok! :(

Kallt som faun var det imorse också... dagen kan bara bli bättre! :)


PM

Nu har mitt hjärta åkt ifrån mig efter en helg här i Västerås och jag måste återgå till pluggvardagen vilket betyder att jag just nu sitter och kämpar med vårt PM.. Pust!


Höst

Tjock stickad tröja och vinröda brallor matchar hösten tillsammans med de vackra röda bladen på trädet. Höst är vackert!


3-3

Matchen idag slutade 3-3, var en jämn och kul match! :D

Nu har Wilma åkt också, vi åt middag på McDonalds med pappa efter matchen när han skulle ta med sig wimpen hem <3 saknar henne redan ändå. Trots att det är ganska skönt att slippa gå ut i mörkret och regnet nu. :p

Goodbye! :)


Gameday!

Börjar dagen med morgonmys med vovven medans Patrik är ute i köket och gör frukost! :D yumyum!

I eftermiddag är det dags för match! Heja oss. Linden/VIK - Leksand


Slapparfredag

Wehoo! Nu är min älskling här. Vi har haft en slappdag, har pluggat lite men annars har vi mest bara tagit det lugnt, varit ute på några hundprommisar och en vända till affären och videoshopen.

Så nu ligger jag i soffan med Wilma och Patrik i sängen, haha... Tittar på en hyrd film men efter den blir det sängen. Match imorgon! :D wiiiee

<3 natti


Gårdagen

Invägningen gick toppen! -1,2. Wehoo! I'm back on track! :)
Det firades med en lunch tillsammans med min fina vän Wellen! Blev ingen viktväktarlunch direkt, men vad gjorde ju det när jag hade sprungit och skulle ha isträning senare! :)
Efter vår lilla dejt åkte jag hem och pluggade en stund innan jag skulle till ishallen för träning.
Sen var det sen kväll och Sofie kom för att sova över. Med sig hade hon en muffinsplåt. Mums!!! :D nu ska det bakas!


Invägning

Idag är det dags för invägning, så tog mig ut på en löprunda. Gick åt helvete men jag tog mig ut iaf. Nu är det dusch sen hundpromenad innan jag ska ner på stan! :D


Skitväder

Idag började dagen med skola, PM handledning. Gick ganska snabbt och var snart hemma igen. Självklart skulle det ösregna när jag gick ut med Wilma men sånt är livet här i Sverige.....

På kvällen hörde Clara av sig och ville ses. Sagt och gjort blev en bra kväll med skratt och lite bölande till youtube klipp också. Haha!

Nu är klockan på tok för mkt igen och Wilma snarkar sen flera timmar tillbaka. Godnatt!! <3


Just do it!

Jahapp, då har jag börjat dagen med en hundpromenad för att sen köra 4,9 i spåret med Wellen! Awesome!

Nu ska jag snart duscha för att sen göra lite lunch. :) något med tacofärs ska det bli. Mums!

Ikväll blir det ispass igen. Kul! :D


Emelie och Wilma-dag

Idag har jag och Wilma bara haft en lååång mysdag. Vi tog sovmorgon till halv tolv!!

Tänkte ta mig ut och springa men det stormade så värst så det blev inget av med det. :/ blir dubbelpass imorgon istället! :D


Tröttmössesöndag

Igår tog vi oss hem från Eskilstuna, vi som sov över. Sen slappade jag mest tills syrran med hunden kom och då fick hon lite middag. Senare kom Clara och Wellen förbi på filmkväll, se så mysigt i alla fall dem hade! ;) haha!


Bilder som symboliserar en grym lördag!


Fredagskvällen

En kväll med middagssittning på kåren med uppträdanden och liknande med ett avslutande disko! Sjukt rolig kväll, tänk att jag inte gjort detta innan!


Fredag!

Idag började morgonen i tvättstugan. 7.10 stoppades tvätten in. Puuhh...

Senare var det dags för träning med hockeygymnasiet mellan 11-12. Det var kul. Min käre vän Clara var på is för första gången i år också, kul! Plus att hon hade sin nya snygga ryggsäck. Hahaha!! Bilden är fantastisk!

Nu ligger jag i sängen, har provat ut min outfit för kvällen. Jag ska på middagssittning på kåren (skolans studentkår) och temat för kvällen är typ "dröm-yrke". Jag kör på "man tager vad man haver-tema" då jag inte har råd med någon direkt outfit. Därav tvätt-tiden imorse! :P man vill ju inte lukta usch direkt. Haha!

Ciao!


Torsdag



 
Idag har jag kikat på bil men mest pluggat, rätt så trist men intressant på samma gång.

Städa städa städa

Imorse blev jag typ väckt av hantverkarna som kom 7.20. Nä tur som var hade jag klivit upp och var nästan redo att lämna mitt hem. Stack ner till ViktVäktarna för invägning -0,5 denna vecka. Bättre än 3kg upp som sist. Aja baja! Det var dock hela sommarens resultat men mest pga Grekland. Nu är jag på g igen!

Efter det åkte jag till skolan och pluggade för att fördriva lite mer tid. Vid lunchtid fick jag nog och tog mig hem. Och när jag kom hem väntade nya fönster på mig. Inte bara det!!! En smutsig lägenhet, flottiga fönster och dammiga ytor. Så det blev storstädning! (och ja mormor jag täckte över det som var närmast fönstrena som är svårt att torka av + skrivaren)
Jag damma, dammsög, skura, städa toaletten, diska och tvätta fönster. Herregud sicket slit. Städa är ganska okej när man ser resultatet. Men jag tycker faktiskt de hade kunnat dammsuga upp det värsta!

Hursomhelst, nu på kvällen blev det lite jobb på a-lags matchen. Det flöt på men nu är jag äntligen hemma igen!


Jahopp

Idag har varit en halvseg dag som innehållit en hel del. Började med att åka till Sollentuna c för att vaccinera mig, twinrix spruta nummer 2. Det gick bra. Tog ett varv i centrumet där och råkade få med mig en stickad tröja och lunch. :) åkte direkt till skolan där jag och Amanda (min uppsatskompis) letade artiklar till vårat pm. Vi hittade en hel del som ska läsas imorgon!

Efter skolan fixade jag lite med min skrivare, och plugget. Bland annat nya bläckpatroner. Fick åka 2 ggr till netonnet för att jag fick fel. Fick byta och lägga till massa pengar för att få det rätt. Jaja, bara tacka och ta emot!

Efter andra turen till netonnet åkte jag direkt till ishallen och sen vidare till Eskilstuna för träning. Åt middag för en timme sen och nu ligger jag här och måste sova. Fönsterbytarna kommer imorgon 7.20.... Uuuhh... :/ de har förövrigt använt min lägenhet som förråd nu över natten. Haha. En av bilderna ser man faktiskt att de bytt några fönster! :)

Godnatt!


Dagens besök

Idag startade dagen med en hundpromenad till min käre vän Michaela. Det var dags att byta foton sinsemellan. :) så nu har jag fått hennes och ska så snart jag får tid över fixa till dem lite och bjuda på några härliga inlägg mes greklandsbilder! :)

Efter jag varit där gick jag och Wilma hem igen och åkte sen till farmor och farfar, bjöds på fika och visade lite bilder från Grekland. Alltid lika mysigt där! Det tycker Wilma också för hon vill aldrig gå därifrån! :p

Nu ligger jag utslagen i soffan efter ännu en dag, snart ska det sovas och imorgon bär det av till Västerås igen för en ny skolvecka! :)


3 år <3

Vår 3årsdag firar vi med min "äckliga" köttfärssås (som Patrik älskar) och lite snacks framför TVn och X-Factor premiären! :)


Vinst!!!

Jajjemen, ni såg rätt! Idag vann VIK/Linden sin första träningsmatch tillsammans. Siffrorna slutade i 3-0 mot Vita hästen, från norrköping?! Tror jag. :p

Kul med match! :D heja heja!


Tagga match!

Idag är det säsongens första träningsmatch och lagets första match tillsammans! Ska bli spännande! :D

Har hunnit gå och köpa lite ordentlig frulle och ätit den framför en film. Nu ska jag ta mig ut till bilen och sen är det matchfokus som gäller! :D


Today

Idag har varit ännu en låååång dag. Först skola i eskilstuna, sen hem för att äta innan det var dags för Eskilstuna igen och denna gång träning. Hann aldrig ens äta, bara göra maten men sånt är livet ibland!

God mat blev det i alla fall, fick tips av en kompis på ett recept med kassler eftersom jag hade det hemma och kände mig lite fantasilös.

Middagen gjordes på:
Milda "matlagningsgrädde" typ 4%
Fetaost
Röd pesto
Kassler

Man gjorde bitar av kasslern och la ner det i en röra av matlagningsgrädden och peston och blandade runt. Sen smulade man bara på lite fetaost och sen in i ugnen. Jag tror jag hade ca 200grader i 20-25 minuter. :) Gott!! Till det hade jag quinoa, funkar säkert till ris eller annat liknande! Prova vettja!


Livet som en bergodalbana

Igår var livet på topp, tack vare det positiva beskedet på tentan. Idag blev det desto dystrare. Bilplåtarn ringde och sa att försäkringsbolaget inte vill betala reparationen för min älskade bil utan ska köpa den av mig istället. Jahapp, det var min älskling det. Blev inte sååå glad över beskedet men vad ska man göra. Grina lite och sen lösa det på bästa sätt typ.

Annars har jag haft en rätt bra. Började med löpning med Clara, hem och duscha innan jag åkte till henne och käkade frulle plus tvättade lite (fick slänga in några av mina grejer så det var bra). Sen var det seminarium i skolan en stund som också gick bra och efter det blev det en sväng till förbi Clara för att bland annat hämta min tvätt men så fick jag middag där också. Hur bra? ;) juste, så gjorde hon en jättefin nyckelring till mig! :) den ser ni på bilden.

Hursom, nu ska jag inta soffposition och bara ge mig själv lite qualitytime med kanske en bra film och lite vindruvor. Ciao!

Juste, har fått besked om fönsterbyte. De kommer nästa onsdag! :)


Bra dag med drag

Idag har dagen gått i ett, precis som igår. Kan inte minnas när jag sist hade såhär fullproppade dagar. Och min kalender är oftast väldigt full ändå. Idag har jag shoppat, fast jag inte borde. Men det var jag värt för lite senare fick jag veta att jag klarat omtentan jag gjorde innan kreta. Tjuuhuuuu!!! Så man kan säga att jag undermedvetet gav mig själv en present för ett sjujävlabra jobb! ;) sen åkte jag en sväng till Ikea också och köpte fina skålar till mammsen! :)
Dock blev det kanske mest tröstshopping idag då det var plus TRE kg på vågen idag. Inte okej!!!! Så nu är det hårdkörning igen. Herrejösses. Känner mig lite motivationslös men den är snart tillbaka! :)

Sen har jag varit och haft grupparbete hemma hos Amanda,vi har fnulat lite på vårat PM eller ja en ide till vårt PM i alla fall. Skitseg kurs just nu men den är snart över! :)

På kvällen gjorde jag något för min egen skull, eftersom jag varit så seg kände jag för lite gym/träning. Körde på ganska lugnt men ändå hårt pass, var skönt att få ut lite. :)
Men nu har jag Sofie här som sover över. Hon har praktik och slutade 22 idag och börjar 7 imorgon bitti. Fyfasiken! :P

Äh... Nu måste jag sova. Godnattis!! <3


Crete, Analipsis, part one

 












Trött så trött

Bloggaren fungerade inte tidigare idag så jag fick lägga ut det jag skrev då nu. Brukar ändra inläggen men idag orkade jag inte. Är så jävla trött och denna dag har gått i ett. Nu ska jag verkligen ta hand om mig själv och sova gott! Vi hörs imorgon!


Hoppsansa

De där bilderna jag pratade om, de får nog dröja lite. Just precis nu har jag inte tid och igår var det fullt upp med städning och iordning fixning av massor till lägenheten så jag kan bo här ännu ett år. :) pretty good!

Såg även att nu är fönsterbytet på g i min port. Får se när de faktiskt byter för just nu är det en enda stor röra hemma.

Idag har jag varit i eskilstuna på föreläsning hela dagen och snart ska jag till Eskilstuna igen på träning. Det blir mycket Eskilstuna i veckan. 3 skoldagar och 2 träningar och eventuellt en match!

Nu måste jag göra lite mat! :)
Kram å hej!


Hemmaaaa!!

Igår kom vi hem från Kreta. Idag har jag försökt pyssla och donat med allt som behövs nu när de gamla rutinerna ska börja igen. Lovar att blogga mer om resan imorgon!! Lägger ut några mobilbilder också, sneak peak!

Så länge kan ni gotta er med några bilder på Michaelas blogg: http://michameela.blogg.se

<3 ciao


RSS 2.0