>

Glajjer hämtade

Yupp, nu var de klara. De duger absolut utseendemässigt och herregud vad skönt att se klara trafikljus, skyltar och trädgrenar. :D

Har i övrigt pluggat resten av dagen, snart måste Wilma ut igen och nu skiner solen. Härlig Valborg på er!! :)

 


Go middag och överraskning!

Idag blev det lyxmiddag på jobbet och när jag kom hem hade älskade Patrik satt ihop sängstommen och fixat! <3

Wehu! Inatt kommer jag sova gott, nu är Wilma här hos oss också <3 Godnatt!


Träning, mat och plugg

Typ mitt liv just nu. Haha! Jag gick upp hyfsat tidigt imorse. Eller ja halv 8 är jävligt tidigt för att vara mig. Städade i ordning lite här hemma och gjorde mig lite frukost. Sedan blev det plugg, folkhälsotenta på torsdag. Hejaheja!

Sedan ledsnade jag och tänkte ta mig ut och springa, insåg att det typ var storm ute 13-14m/s är ingen motvind jag vill springa i. Så jag bestämde mig för att åka till gymet här i Väsby och betala 50kr för ett gympass. Körde biceps, axlar och rygg och sedan avslutade jag med 5kms löpning! :D skönt! Efter det lunch, och nu sitter jag mest och väntar på att ja ska åka och jobba. 15.30-22 idag...

Tjingpling! :)

https://cdn2.cdnme.se/429113/7-3/pic_517e660e9606ee3175b625c6.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/429113/7-3/pic_517e66119606ee31849e475f.jpg" class="image">


Hard workwork

Då jag insåg att jag inte jobbat en endaste timme i hela april kände jag att det behövdes ändras på. Nu sitter jag här efter 12 timmar på jobbet, med 3h kvar och längtar hem! Drog av ett mördarpass idag mellan 7-22 och sen blir det jobb måndag och tisdag. Tenta på torsdag men det ska nog gå vägen! :) ska försöka få bort tisdagspasset... Men vi får se. Ingen vill väl jobba på Valborg.

Det här är min middag jag precis fått i mig, inte den mest färgglada måltiden, men röd blev den i alla fall :D
Nä nu ska jag fortsätta jobba. Hejaheja!


Underbart vårväder!

Idag har det varit fantastiskt väder!! Blev väckt idag 7.14... Helt sjukt på en lördag. Min käre morgonpigga vän ville ha upp mig. Sagt och gjort, vi åt frukost och sen gick vi och satte oss vid ån i Uppsala och solade och pratade. Myspys!

Sen var det dags för mig att åka hem och vidare mot barkarby. Jag å Patrik skulle köpa en sängstomme, blev den på bilden och den blir hemlevererad på måndag! :D wehu!

<3 puss å hej


Uppsala

Idag var det först skoldag hela förmiddagen. Sen bar bilen av mot Uppsala, skulle först träffa Johanna för en fika och promenad. Myspys!!! Vi har inte setts på evigheter!

Nu sitter jag istället hemma hos Michaela och Alex, som nu har en lägenhet här i Uppsala. Vi har ätit god grillad middag med ett glas fredagsvin till. Som riktiga vuxna. Haha! Nu är det lite lets dance på tvn och ja stenhårt vi se :)

Tjingpling!


GRATTIS PÅ 12-ÅRSDAGEN!

Grattis älskade Wilma på din födelsedag, idag blir du 12. Tiden går. Vi älskar dig! <3

Onsdag

Idag började dagen med skola, gruppen skulle ses och förbereda inför fredagens seminarium. Vi var ganska effektiva så det gick hyfsat fort. Hemma till lunch igen då jag laddade upp med ordentlig lunch innan jag gick och hämtade min bil som varit på verkstan för ett hjullager som gick på sin sista vers och innan gymet. Tog bara en dag för bilen så det var toppen men nu är jag 2000kr fattigare. Tjohej!

Sen blev det somsagt gym med Clara innan vi skildes åt några timmar för lite plugg. Sen kom hon tillbaka till mig å vi pluggade tillsammans en stund, åt soppa och nu har vi precis smällt i oss glass och jordgubbar. Dagen innan invägning. Haha. Kommer nog inte gått någe vidare tyvärr.... :/ Men sånna veckor kommer :) Shit happens helt enkelt.

Ajuste, imorse sken solen. Kände för en somrig outfit och så fick det bli. :) Sen var resten av dagen rätt grå och trist :)

Ciaaaoooo!


Äntligen!!!

Bloggappen har inte velat funka för mig i helgen... Men nu är jag tillbaka! :D

Helgen, eller ja, dagarna i Stockholm har bjudit på en hel del.
Träning såklart, mysfika med fina vänner och pojkvän, promenad med en annan fin vän, lunch med mor och syster, gottiga frukostar, grillat, fönstershopping, dumpat pappa på arlanda och ja nya glasögon har jag fått beställa. Är tydligen närsynt å har brytningsfel, inte så stort men tillräckligt för att det stör mig på typ föreläsningar och när jag kör bil.


Tentafredag

Innebär som vanligt en trött fredag då det blivit för lite sömn under natten innan tentan. Jag hoppas verkligen att jag gjorde tentan för sista gången nu!!! Jag orkar verkligen inte med den där skittentan en gång till.

Sen har jag städat hemma i Västerås, kört min vän claris till stationen, åkt hem till Stockholm med Wilma och ja åt middag med min familj och moster. Fick även ögonbrynen noppade, TACK snälla! :) Fixar inte den persen själv. Haha! Jag är för snäll mot mig själv.
Det blev en myskväll framför let's dance innan jag hämtade upp Patrik vid vallentuna station och vi åkte hem till oss. Snart blir det sovdags då vi båda inte sovit så mycket inatt.

Nattinatt <3


Livet som hund

Ja, ibland skulle man vilja vara hund. Se hur sköt hon har det. Bara snarkar och förflyttar sig mellan säng och soffa.

Jag har pluggat idag, i mängder. Ätit god mat, som vanligt. Och tränat, stenhårt benpass!


Äta gottis

Ja idag har jag som alla andra dagar ätit massa gott, och jag har dessutom bakat. En skitagod sockerkaka med hallon och vitchoklad.... Herregud. Fick pressa i mig den annars väldigt goda middagen. ÄR SÅ MÄTT!!!! :P

Har iaf annars hunnit med 3 hundpromenader och plugg. Trött som fan är jag och motivationen för att plugga är borta med vinden. Hatar denna tenta!


Lyckad invägning igen!!

Wehu! Även denna vecka gick det som jag ville. Minus på vågen, glädjetjut av mig. Haha! Det är fantastiskt hur man kan bli så glad för så lite. Som ett litet barn på julafton, typ varje vecka. Underbart!

Efter invägningen tog jag min standardrunda inne i ett köpcentrum nere på stan innan jag drog iväg till gymet och körde ett triceps och ryggpass. Skönt! Armarna mår bra nu, likaså jag!

Mot målvikten och viiidaaareeee


Rör på fläsket!

Idag har jag äntligen pallrat mig iväg till gymet igen, inte bara det cyklat dit och hem i regnet! (Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder).. Cyklade även till och från skolan, bra där Emelie! Plus hundpromenaderna med Wilma men de räknas knappt. Haha.

Jag mår iaf bättre idag, bara hostan som håller sig kvar. Imorgon är det invägning för det är stängt på torsdag, inte taggad alls... Känns som det blir plus på vågen denna vecka. Det blev bland annat därför yoghurt till middag. Med goda jordgubbar och flingor PLUS (!) underbara kardemummaskorpor! Tog de sista 2, Buhu! Nu måste jag köpa nya.


TRÄNA!

Jahaja, jag är fortfarande halvdan och hostig och har inte vågat mig på någon konditionsträning. Det är sååå tråkigt och jag vill vara igång igen! Imorgon kanske, förhoppningsvis!

Jag tog med Wilma till Västerås i alla fall, så jag får promenader åtminstone! :)

Första grillningen

Ja självklart blev det grillat första dagen med grillen. Det blev faktiskt överraskande bra resultat för att vara en elgrill!! :) Smaskens! :D


VÅR!

Idag är det varmt ute, solen skiner och vårkänslorna flödar! Underbart!! Vi får hoppas det håller i sig.

Jag och Patrik stack ut på en shoppingtur, kom hem med en elgrill. Bästa! :D mohahahahah. Så ikväll blire grillat! Ännu mer VÅÅÅRKÄNSLOR!!


Kärt återseende!

Lördagskvällen bestod av myspys hemma hos Sandra tillsammans med Michaela.
Det var jättekul att ses igen som vanligt. Trist bara att det inte hinns med oftare. Men det är väl så nu när man är lite "äldre", haha.

<3 <3


Fredagsmys

I fredags var det dags att åka hem till Stockholm igen! Innan det var det en förmiddag i skolan och en snabblunch hos min fina klasskompis Sofia!

Väl hemma stack jag och Patrik ut på en planerad löprunda på 5km. Så skönt och då tyckte vi att vi var värda lite plankstek! :D Det var smaskens! Sen blev det myskväll i soffan helt enkelt. :)


Dagens megabra resultat!

Ja idag har det varit två fantastiska resultat, vilket uppenbarligen gav mig en rejäl trötthetssmäll. Haha, beror nog inte på det men ändå. ;)

Morgonen började med lite sovmorgon, om man jämför med resten av veckan, innan det bar av ner mot stan för invägning. Trodde absolut inte jag skulle gått ner, om så kanske att jag stått still. Men vågen visade på hela -1,3!!! Vilket betyder en total viktnedgång på 20,7 (om man räknar de 2 kilona jag gick ner själv innan Vv) och en dagsvikt på 62,2. Kan inte minnas när jag vägde så lite sist! :P Glad och lycklig for jag vidare till nästa mätning. Det var dags för fettmätning!!
Det visade sig att jag hade en fettprocent på 17,92% och hamnar därför inom kategorin "fit". Så nu är jag både lätt och fit. HAHAHA!

Sen blev det golunch i form av hemmagjord ceasarsallad och sen när jag skulle börja plugga däckade jag istället i min säng. Inte bra!


Grattis på födelsedagen Mormor!


Opepp, inte helt 100 idag :(

Jaha, sömn och honungste hjälpte inte. Eller ja, jag har inte ont i halsen som igår kväll men vaknade med typ samma känsla fast liksom bakom näsan. Jaha, ingen träning tänkte jag. Och så fick det faktiskt bli! Måste bli frisk fort så får vila idag så blir det på't imorgon igen. Även om det onda försvann till eftermiddagen har jag sån galen huvudvärk. Blä.

Blev istället en cykeltur till Hälla nu på kvällskvisten för att panta burkar, köpa lite middag (världens godaste yoghurt) och några trosor :) Något måste man ju få när man inte känner sig 100 och är allmänt opepp.

Var iaf i skolan idag och hade grupparbete. Gick bra, vi blev i princip klara. Bara några referenser nu och lite småpyssel kvar skulle jag tro! Så nu är det fullt fokus på omtentan nästa fredag. Heja mig!


"Träningsnarko"

Ja, det fick jag höra idag. Det glädjen mig. Haha! Av min kära pojkvän, dock på skoj.
Hursomhelst sprang jag 5km i måndags efter lunch hos farmor och farfar. Tack för det! <3
Sen idag innan skolan blev det en powerwalk och sen efter skolan senare på kvällen blev det gym. Mkt rörelse blir det! Plus cyklat fram å tillbaka till skolan och till clara idag. Pretty good!

Men allt detta är bara beroende på att jag har bestämt mig! Jag är fast besluten att målvikten måste vara nådd till syrrans student! (Tyvärr börjar jag känna mig lite krasslig nu, beror förmodligen på kylan jag utsatte mig för på cykelturen till skolan imorse). Men det ändrar vi med en kopp te med honung och sömn!

Godnatt på er älskade familj, släkt och vänner!


Älska mat!

Ja det gör jag just nu, guuud vad mkt god mat jag ger mig själv! Värt varenda öre! Skulle dö om jag bara fick leva på nudlar och blodpudding typ, riktig studentmat. Nä fyfan. Riktiga matorgasmer skare va! Jag är kär!

Här är två bilder på måndagen och tisdagens middagar <3


Fix och trix med avslutande drama

Hallå!

Idag var det söndag. Jag vaknade upp i Västerås men vips var jag hemma hos mor och far i vallentuna. Det var stora däckbytardagen idag då även farfar va på plats och bytte däck. Alla bilars däck byttes och så även mina. Å som pricken på i't snöade det senare under dagen. Wehu!

Det va inte bara däck som det fixades med idag. Min snälla pappa hjälte till att frakta sängar mellan Väsby och rotebro ;) Jag å Patrik köpte två 90 sängar och lämnade bort 120 sängen. Skönt! Så nu inviger vi den. Även om den står på golvet just nu :P

Dagen avslutades med middag på Vapiano med min älskade familj innan vi tog oss vidare till Stadsteatern för att se "west side story". En tragisk och inte så rolig men bra musikal. En bra julklapp helt enkelt! :) älskar musikaler, vill vara med själv varje gång! Tänk vilket underbart jobb! ÅH!

Nä nu är det sovdags! Imorgon börjar en ny vecka. Godisförbud, ny träningsvecka, stenhårt plugg m.m. NU KÖR VI! Determination is your best friend!

https://cdn3.cdnme.se/429113/7-3/pic_5161f7ffddf2b356584b9840.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/429113/7-3/pic_5161f800ddf2b3564e860d2d.jpg" class="image">


Lördaaag

Lördag, startade dagen på bästa sätt efter en sleepover hos min käre vän Clara, med kesoplättar såklart! ;) OCH en rejäl dos frukter. Nomnomnom! När hon skulle till jobbet åkte jag hem för att plugga, innan jag drog iväg till gymet. Välbehövligt då jag fortsätter missbruka godis och annat efter påsk.. Nä, nu är steg skärpning.
På måndag börjar godisförbudet igen. Craaaaap! Tills målvikten är nådd! :/ Vilket kan ta lååång eller kort tid!

På kvällen bar det av hem till goda vänner för trettioårsfirande för Carro! :) En trevlig kväll, god mat och bra folk! Tack för det <3 och grattis igen ;)


Bio och toksen middag

Jaha, då var det dags för filmrecensionen jag lovade er. Jag är besviken! Av 2h och 20 min av min tid i biosalongen var det ca 1h som var värd att se. Visst filmen hade en röd tråd men jag kan fortfarande inte komma på vad den går ut på eller vad det faktiska budskapet är. Jaja. Fick i allafall biopopcorn. ;)

Senare åkte vi hem, dags för att göra mat sådär 23.20 en fredagskväll... ;) Det blev hursomhelst apgott och nu är jag nog 3kg tyngre igen.. Ohno... Haha.

https://cdn2.cdnme.se/429113/7-3/pic_515fcd2a9606ee4b6d9b137d.jpg" class="image">


Solen fortsätter stråla

Ja, solen skiner ännu en dag. Idag började dagen med föreläsning om ojämlikhet i hälso-sjukvård, spännande faktiskt! Vem visste att kvinnorna får sämre behandling och sämre och billigare mediciner än män? Vad hände där?!
Efter föreläsningen bestämde jag och fina Sofia att vi skulle äta lunch tillsammans. Blev en smarrig baguette på kåren innan vi åkte hemåt. Efter det har jag förberett lite plugg och varit på gymet med Clara. Idag blev det ben, lite bröst och löpning i 30 min :D

Snart blir jag hämtad för vi ska se på bio ikväll. :) Mer om det efter filmen, då får ni en liten recension! :D
<3 ciaaoooo bellaaas


Torsdag- en allt i allo dag

Idag har jag städat, tvättat, sovit på balkongen, tränat, haft invägning och ätit massa god mat. Middagen toppade allt! Smaskens! <3


Avslutning

Idag var det då avslutning för denna säsong med laget med alla involverade, spelare, ledare och andra övriga familjemedlemmar. Det var kul men samtidigt trist att denna säsong redan svischat förbi. Jaja, tiden går och vi kan inte göra så mkt åt det.

Tack alla mina älskade tjejer för en fantastisk säsong, självklart tack till alla manliga ledare. Tjohej


Tisdag

Började denna morgon med en liten sovmorgon innan det var dags för plugg och lite frulle. :) Jag var så effektiv (tycker jag) så jag tog mig ut på en löprunda på sisådär EN MIL!!! :D så härligt väder och vadå, när jag ändå var ute kunde jag ju springa lite till. ;) Förbättrade dessutom tiden med 10 minuter från för ett år sedan. Fantastiskt ju?!! Tycker jag i alla fall.. Sen dog jag ute på balkongen efter att jag tryckt i mig lite mat och duschat förstås.

Nu har jag lite ont i stjärten måste jag ändå medge... ;) Men ska ta mig ut igen för lite ärenden. Tjohej! :)


April, april

Dagen i sin helhet blev något i form av långpromenad med michaela på förmiddagen, sedan packning för att bege mig hem till Västerås igen, direkt till Eskilstuna för träning och det var fortfarande ljust när vi klev ut ur hallen. FANTASTISKT! :D direkt till affären och sedan god snabbmiddag framför plugg och tv.

Förresten, tack för påskkortet ni skickat till mig!! :)
Nu är det sovdags. Godnatt!


Vårfint

 
Fick tråkigt och kikade runt på lite vårfina plagg som finns på önskelistan =)

RSS 2.0