>

Torsdag

Jahapp, förutom göra en fantastiskt god middag har jag dessutom varit på invägning -1,2 denna vecka vilket betyder -18 kg totalt nu. :D 5 kg kvar. Amaziiinngggg!! :D sen bytte jag lampa på bilen också, det va ett jävla pill men dit kom den tillslut!

På eftermiddagen vare ju dags för en sväng till skolan också, sista handledningsträffen. Check! Och senare träning. Sitter nu i soffan, helt slut som vanligt och ska väl sova snart :)

<3 nattinatt


Ugnsgratinerad kassler med ost och ananas

Smaskens middag blev det idag.

Såhär gjorde jag:
- satte på ugnen på 225 grader
- skivade kassler ca 0,5 cm's skivor
- la på en skiva ananas per kasslerbit
- hällde sedan på ca 20g riven ost och kryddade med lite curry

In i ugnen tills osten fått lite färg.
Serverade med 1dl (kokt) bulgur och tomat. Allt detta blev 8 points. Perfekt viktväktarmat!


GAMEDAY!

Är nu en trött tjej som just kommit in innanför dörren å slängt sig i sängen. Hade en lugn dag med storhandling på schemat innan det var dags för match. Tyvärr förlust på straffar men ett poäng fick vi i alla fall med oss, man får vara glad för det lilla ibland. :)

Nu är det godnatt! Imorgon är det skola... Puh! Man blir lite lat när man knappt behöver gå dit. Haha..

Men juste, var på plantagen å fixade lite fina blommor också då min orkidé stått och dött ett tag nu. Vårkänslor!


Tisdag - Back in Vässan

Igår, tisdag tog jag mig hemåt till Västerås igen. Påvägen tvättade hag bilen, som bilden visar var det välbehövligt! :)
Hade dessutom lovat att ställa upp och sälja 50/50 lotter på a-lagsmatchen så att så fick det bli. I övrigt idag har jag mestadels pluggat och fick en snabbdejt eller ja, snabbreunion med lilla gänget bestående av mig, Clara, Wellen och blomman som är hemma i Västerås på sitt sportlov. Kul å se henne igen! :) <3

Gjorde rårakor för första gången idag också, med morötter i. Blev superdupergoda!! Mums, det blir det flera gånger! :D

Idag är det match igen, äntligen!! Som jag längtat nu när jag varit sjuk! :D wehuu.


Härliga måndag!

Japp, idag tog jag som typ alla andra dagar lite sovmorgon. När jag gick upp fixade jag lite med tvätten som måste tvättas innan jag far hemåt mot Västerås imorgon.
Sedan var det dags för lunch med mamma och syster på Kardemumma i Täby kyrkby, Gott! Blev en ceasarsallad och fantastiskt valnötsbröd (wooppsii). Men det gick jag senare bort på en solig härlig promenad med min fina vän Diana och med sötaste Elsa i vagnen.

Ja, sen dess har jag lagat en fantastisk köttfärssås och tomatsallad med mozzarella och pluggat..... Om någon timme lägger jag ner för dagen. Skönt!

Och ja, jag mår bättre idag. MYCKET bättre! Solen gör underverk! :D


SUNday

Välkommen sol! Idag började jag morgonen med ännu en lyxfrukost sedan blev det plugg och en kort och långsam men oerhört skön promenad i solskenet. Nu ska jag handla lite för middagen ikväll innan det blir mer plugg.


Musik-Lördag

Jajjemen, idag blev det en lördag i musikens tecken. Började med att ladda upp med en lyxfrukost, eller ja brunch blev det eftersom vi sov till 11 typ. ;)

Sedan var det dags att fara in mot stora staden och gå till China teatern och se musikalen Rock Of Ages klockan 3! Gryyyym var den och Johan Rheborg, vilken man!!!!! Han var sjukt kul och om ni får möjligheten, gå och se musikalen!! Tack älskling för den julklappen! <3

Efter föreställningens slut åkte vi hem igen, handlade med oss lite mat för att göra lyxmiddag framför melodifestivalen. Och idag var det nog den bästa deltävlingen hittills måste jag säga. :)

Lördagen avslutades dock något sorgligare med filmen "The Impossible", en film om Tsunamin. Herregud säger jag bara. Tårarna forsade ner. Nu är jag helt slut och ska försöka sova lite.. Får se hur det blir med det.


Fredagshockey

Idag, efter ett morgonbesök hos doktorn som slutade med antibiotika och hostmedicin och efter en heldagsplugg fick jag äntligen träffa mina bästa brudar igen! :D blev fredagshockey i ritorps ishall, tyvärr förlust.

Så... jag kanske inte vaknar kärnfrisk imorgon, men lycklig i själen över mina fantastiska lagkamrater. Ni är bäst! <3


Känns något bättre...

... Efter en lyxlunch från donken, lite solsken och en uppfriskande och väldigt välbehövd dusch!


Så jävla sjuk

Japp, ursäkta språket men det är precis vad jag är.... Har inte ens andningspaus i hostan. Har knappt fått sova jag både svettas och fryser och har ont överallt i överkroppen. Tror typ det är influensan, vad tror ni?

Fick läkartid imorgon 8.45, men hallåååå jag behöver hostmedicinen nuuuu!!! :(

Tur är iaf att jag har myswilma som sällskap de här dagarna, det är lite jobbigt att gå ut när hon tycker jag går för långsamt men det får hon stå ut med. Nej nu blire alvedon, försöka sov/vila en stund och sen plugga...


Pluggilugg

Har suttit å pluggat lite idag så gott det går för hjärnan känns sprängfull med snor och hostan river sönder lungorna typ. Tog ändå en pluggpaus och åkte till jysk för att köpa en ny matta och nya överdrag till kuddarna! Blev turkost, kommer bli fint. Har hittat en superfin tapet också :)


En resultatbild

Samma klänning, samma tjej. -17 kg!


Godisförbud

Jaha, då var det dags att göra något drastiskt igen då. Jag Emelie allt-onyttigt-ätaren Karlsson ska ha godisförbud. VIlket inkluderar läsk, godis, chips och fika. Jag är less på att stå still eller få de där +0,2 på vågen. Fyfan. Sist jag sa att jag skulle skärpa mig gick det inge vidare, men nu har jag bestämt mig!

Jag har flera med mig och detta vet jag att vi fixar nu kör vi girls! =D

Gameday

Vinst med 13-0 mot Göta/Traneberg. Blev 3 mål och 1 assist för egen del. Kul att man får göra mål någon gång! Klättrade upp lite i poängligan :)


Gårdagen

Igår firade vi, 12 härliga brudar, världens bästa Clara! Var en trevlig kväll med god mat och trevliga människor! Här får ni ett litet smakprov på hur det såg ut :)


Torsdag och fredag

Ja, dessa dagar håller liksom ihop. Igår var det match och alla hjärtans dag såklart.
Det var ingen hjärtefylld match direkt utan mycket fult spel. Och domaren var en sort för sig. Tove var den som råkade värst ut och fick en riktig smäll och ramlade rätt på bakhuvudet. Blev en rejäl hjärnskakning och jag hann inte mer än att komma hem innan jag fick åka iväg och hämta upp henne för att åka till akuten. Men vad gör det, mellan ca 2 och 5 satt vi där två fnittriga trötta tjejer. Haha! Och hon mår bättre idag kanske jag ska tillägga! :)

Det har speglat dagen lite då jag mestadels sovit med undantag för ett ispass med hockeygymnasiet. Nu tittar jag på gladiatorerna och äter cheezeballs. Mums! :D


My valentines

Ni med det där lilla extra, som sätter guldkanter på mina dagar! Älskar er mer än hjärtat förmår! <3


Ny dag, nya möjligheter

 
 
 

 
Idag står plugg först på agendan, senare kommer Emelie hit och så ska vi fortsätta plugga lite innan det är dags för att laga mat och dra iväg på träning. Ispass ute ikväll, blir långkallingar. Brrrhhh!

Fettisdagen

Nu har vi bakat semlor, ätit och njutit! Smaskens! :D


Smärtas

Idag har jag träningsvärk! Efter allt mina ben fick uthärda igår är det ändå helt okej!

Firade ju kvällen igår med mina favoriter. Ost och sylt på rostmackor. Hela fyra stycken dessutom, därför blir det löpning även idag. Det är ju faktiskt semmeldagen idag också! Wehuuu!


Skönt!

Benpass a la 45 minuter avklarat med avslutande löpning på 30 min. Duktig tjej! :) Ikväll är det ispass också! :D

Nu kör viii


En arbetsdag

Avslutas proppmätt efter tacos och diverse onyttigheter i tvsoffan framför melodifestivalen. Jag håller stenhårt på Sean Banan! Han är kingen, for sure!


Nu ska jag förklara!

Jajjemen, nu ska jag förklara. Det finns flera av mina icke-sthlms vänner som frågat om varför Stockholmare använder stövlar som ett "mode-plagg". Igår när jag spatserade runt på stan, egentligen bara 750m från stationen mellan karlberg station och pappas jobb så insåg jag varför.
Efter 100 m blev jag galen av att försöka undvika allt vatten, det var omöjligt. Det var ÖVERALLT!
Efter 200 m var jag mer än irriterad och sket i att undvika dem och gick på.
Efter 3-400 m så var jag dyngvåt och fula fläckar hade skvätt upp på mina annars fina röda jeans.
 
SÅ JA! You need gummistövlar i Sthlm under alla årstider som inte är sommar. Sen mitt i sommarn, ja det har jag fortfarande ingen bra förklaring till. Kanske bara för att vi bor i Sverige och you never know when the rain is coming. :)
 
 
Ciao på er!
 

Matchen igår!

Halluuu!!

Igår var det ju gameday! Som slutade med vinst 5-0 mot Västerhaninge. Själv fick jag vara med och hjälpa till vid 3 av målen, gav assist till målgöraren som i detta fall enbart var Colle som gjorde hattrick. Yehay!
 
Löjligt hur mkt man kan älska en idrott på detta sätt. Att höra hur skenorna fäster tag i isen och du flyger framåt och lyckan i laget när vi presterar och vänskapen som uppstår. We are a family! <3
 

Bebismys och gameday

Jajjemensan idag fick jag äntligen träffa min fina väns lilla Elsa, 3v gammal liten skruttunge! :)) så sööt!

På kvällen bar det av till Västerhaninge för match, åkte in till pappas jobb så bjöd han på mat och skjuts till matchen! :D tack papi <3 vinst blev det också, 5-0 till oss och 3 assist från min sida. Inte illa pinkat. :)

Nu är det snart sovdags sen blir det jobb i 2 dagar :) natti!


Nyfrissad

Glömde visa igår. Jag klippte av mig håret. Eller ja bästa Erica fixade till risbusken! Voilaaaa


Dags att dra åt skärpet!

Hello!

Nu är det dags för skärpning, igår var det vägning +0,3 kg upp. Plus på vågen igen! Imorgon börjar vi!
Visst, 0,3 tänker ni.. Det är ju ingenting! "Sluta vara så besatt", men vet ni vad. Om jag skulle gå upp 0,3 kg varje vecka under ett helt år skulle det bli 15,6 kg. Är inte det sinnessjukt mkt ändå? Jorå! Det är det. Inte skulle jag vilja lägga på mig dem igen i alla fall!
Hur som haver är det dags att ta tag i sig själv igen, har blivit för mkt slarvande efter jul. Och hallååå, waaakeeeywaaaakeey Emelie, det är februari nu!!!
No more 3 för 10 av de där godsakerna i kassakön på ICA. Ni vet dem där man blir sådär fantastiskt sugen på och som man dessutom måste glo på i minst 5 minuter för att hon i kön före dig är fruktansvärt långsam på att packa upp sina varor.
No more extrapris på kaffebröd. Åh kolla en delicatoboll för "bara" 6 kr. Det är 6 kr åt helvete för mkt speciellt om man går till affären minst 3 ggr i veckan, det blir alltså 18 kr i veckan, 72kr i månaden och hela 936kr på ett år. Tur att jag inte håller på så hela tiden i alla fall.....
No more "Äsch, jag kan ju ta den där lilla". Hur många gånger i veckan gör man så? Många! Jajjemensan, de där små blir enorma mängder på en månad, ett år.
No more fika bara för att kompisen tar den godaste fetaste bullen, det finns faktiskt te, som går att dricka utan socker och mjölk, samt en torr men ändå god kaka. Billigare i både pengar och poängmässigt (ViktVäktarna).

Nej ni förstår, kan göra listan till en evighet. Vi (jag) ställs hela tiden inför fruktansvärda utmaningar och val och alltför ofta faller vi för frestelser vi kanske egentligen inte velat. Detta visar sig på vågen ville sköljer över en enorm besvikelse trots att det inte är hela världen. Besvikelsen trycker dit en så man tröstäter lite till.. Fantastiskt va?

Älskar att jag dessutom skriver detta efter att jag och min vän idag tryckt varsin semla, men hörrni!! Det var ju faktiskt 2 för 15 på Ikea! ;) Notera dock att jag skrev start fr.o.m. imorgon!

Dags att dra åt skärpet och hitta det nya hålet! Ciaoooo!


Slappardag

Idag har jag hängt i soffan o stort sätt hela dagen. Förutom ett undantag när jag var och tränade. Annars soffan aaaaall day long! :P


En solig dag

Jahupps! Då var även den riktiga söndagen förbi.. Hahaha! Igår kändes väl som söndag. Hur som haver, dagen har bjudit på hockeymöte med laget, glida lite på isen, plugg och matlagning.

Är fortfarande väldigt trött. Förhoppningsvis är min hals bra imorgon för då blir det träning på riktigt! :D Ciao folket!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/429113/images/2013/pic_510ec2a2ddf2b354a143ec16.jpg" class="image">


Tröttmössesöndag

Haha. Idag har varit en riktigt tröttisdag.. Man har inte riktigt varit människa till fullo men det har ändå varit en suverän dag. Vaknade upp med några av tjejerna som sov kvar, vi åt frukost och försökte vakna till liv. När alla de som sov kvar hade lämnat kom en annan vän (malin) över för att hämta sin bil och lite kvarglömda saker. Sen kom vi fram till att vi skulle åka och ta en fika och sen hälsa på Clara på jobbet och samtidigt handla lite mat. Väl hos Clara kom vi på att vi skulle äta middag tillsammans, så sagt och gjort blev det middag tillsammans alla 3 här hos mig innan de åkte vidare till jobb och annat kalas. Då byttes dem ut mot Pillan som kom hit för att titta på melodifestivalen och äta lite lördagsgodis.

En väldigt innehållsrik dag trots att jag nog fortfarande inte är människa till 100%. Haha! Godnatt! ;)


Några bilder från gårdagens bravader!

Jahupp! Gårdagen bjöd på skönsång, dans och härligt umgänge med bästa brudarna <3
Och ja lägenheten står kvar! ;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/429113/images/2013/pic_510d9e71e087c321951db64e.jpg" class="image">


OMG It´s FRIDAAAAAAAAAAAAAAY

Fridaaay means partyday! Idag kommer världens bästa brudar och invaderar min lägenhet för lite partaaayyyyy. <3
 

RSS 2.0