>

Påskhelgen

Nu har ännu en helg passerat i rekordfart! Igår blev det först en tur till stora mossen för att kolla på Patriks lag. Tyvärr förlust. När jag kom hem skulle pappa och Lasse till gymet, jag hängde på och körde deras "mördarpass" och sen sprang jag faktiskt hem därifrån.
Senare skulle jag iväg till Maria för att fira att hon fyllt år. Blev en trevlig kväll med trevligt sällskap. :) <3

Idag, söndag, har jag jobbat dag. Trött som tusan då vi ställde om klockan till sommartid idag och natten blev en timme kortare, dessutom var jag hemma ganska sent. Men slutade hyfsat tidigt så det gick bra :) Efter jobbet kom Farfar och familjen Brown och Bocké Karlsson på besök. Eftersom det pga sjukdom inte blivit någon påskmiddag :) Trevligt att träffa dem innan de åker hem till London igen.

Nu sitter jag i soffan, trött som tusan, och tittar på tv. Precis ätit god söndagmiddag. Tjingeling <3


Långfredagen

Nu känns det verkligen som en lång fredag! Upp tidigt i morse för jobb och sen kom vi hem nyss efter en kväll på stan. Det var dags för Magnus den stores show. ;) Uggla såklart. Sjukt bra och kul!! :D innan det blev det middag med familjen plus Ylva och Tobbe på Vapiano. GOTTGOTT! :D nu kan jag somna mätt och belåten åtminstone :D

Nä nu slocknar jag snart.. Godnatt :)

https://cdn3.cdnme.se/429113/7-3/pic_51562696e087c348acc4a9aa.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/429113/7-3/pic_5156269bddf2b31fdd60b63f.jpg" class="image">


Shopping och mysmiddag

Igår på torsdag blev det som jag redan avslöjat lite shopping. Jag fick med mig två bh:ar, Omega-3 tabletter och ett par snygga brallor i STORLEK TRETTIOSEX!! Förstår ni! :D mitt andra par, jag har gått ner 3-4 byxstorlekar. Mihihihihi! ;D

Efter det blev det lite mer plugg igen för vi fick backning återigen på helvetesuppsatsen. Den kommer bli min död upplever jag det som just nu. Menmen...

Fick iaf en välbehövlig komma iväg stund med fina vänner, Frida och Lisa. De två tvillingarna vi träffade i Grekland i somras. :) Jag, Frida och Lisa hamnade på en restaurang i Akalla och åt god mat och pratade om allt och inget :) Tack för en trevlig kväll girls! :)

(Idag, långfredagen har jag hittills bara jobbat, ätit godis och nu pluggar jag igen. Ikväll blire roligare men det blir det en senare uppdatering om :D )


Skärtorsdagen

Yeha! Nu har jag jobbat 2 dagar och förtjänar en dags ledigt. Det firar jag med mina älskade och saknade kesoplättar till frukost och sen mysdag med mamma i Täby C. Jag ska tvinga henne att köpa en sån där yoghurtglass till mig :D nomnomnom...

Efter påsk måste jag förresten ta upp mitt godisförbud igen. Det är kaos och jag är sämst på att hantera onyttigheter. Haha! Tränatränaträna!!!!!!!


Onsdag :)

Idag har jag jobbat, och ja lite till som får stanna utanför mitt annars ganska öppna och oprivata liv :P
Under lunchen åkte jag hem och var ut med Wilmis. Nu är jag hemma och myser lite med henne igen. Blir middag hemma i vallentuna igen :) och i helgen ska jag till och med sova här :) Myspys!

Nä ni, nu ska räkningarna betalas :)
Tjingeling!


Jobbajobbajooobbaaa

Jaha, nu har jag avklarat en av 2 jobbdagar. Det går hur bra som helst så fort jag kommit dit men tidiga mornar är något som jag har vääääldigt svårt för. Känner mig som ett lik, oavsett om jag sovit 7-8h innan.... Nä fyfan.

Igår var jag på 1h spinning i alla fall efter jobbet, var superkul men superjobbigt också! Mjölksyra träning utav bara den, ett tag brann det så mkt i benen så blodssmaken kom. Då tillät jag mig att sänka motståndet något. Haha! Ajaj.

Sen blev det god middag i form av typ kycklinggryta. Nomnomnom. Lite senare tokdäckade jag i soffan och nu är jag här. Halvdöd men ändå vaken ska snart till jobbet....


Fantastisk måndag!

Började morgonen med mina älskade kesoplättar. Efter det blev det en 5kms runda och återigen slog jag rekord!!!! :D
Senare var det dags för lunch hos familjen Westerlund! Fick "american breakfast" med allt där till, en riktig favorit i repris så att säga! MUMS! Sen kom jag och Diana på att vi skulle åka och köpa plantor så vi kan odla lite. Lyckliga stack vi iväg till plantagen och bauhaus och fick med oss lite hem, visar imorgon då jag glömde fröna i hennes bil. Haha!

Senare var det dags för att hämta upp mamma på jobbet och sedan göra middag till familjen. Patrik var på match. Det blev gulaschsoppa och våfflor till efterrätt. Våffeldagen till ära! Nu måste jag dock springa 3 mil till tror jag... Haha hjälp! :P

Tjingpling! Snart är det sovdags för imorgon är det jobb igen.. Herregud hur ska det gå..


Söndag

Träningen som jag tänkt göra har ännu inte blivit av och just nu sitter jag i soffan och har det ganska så skönt... ;) Men jag har iaf hunnit med en morgonpromenad till ica för att köpa hem lyxfrulle, en croissant. GUD SÅ GOTT DET VAR!

Med kolhydratbomben till frukost fick det bli en middag utan kolhydrater. Haha! Min fantastiska köttfärssås <3

I övrigt har jag pluggat mest hela dagen.. Inte så kul men det måste göras för imorgon är jag ledig! :D


Lördagspartay

Tjuhej! Igår var det lördag som sagt och eftermiddagen spenderades med att tapetsera vardagsrummet på rekordfart! 2h så var tapeten uppe. Jag tycker det blev super!! Patrik är också nöjd!!

Det blev lite bråttom med tapeten för att jag skulle iväg och fira mina och Michaelas vänner som vi träffade i Grekland som fyller år imorgon egentligen, Frida och Lisa. Det blev en god middag i Akalla innan vi tog oss vidare till O'learys i Kista för lite bowling! :D supertrevlig kväll! Tack för det tjejer!! :)


PERSONBÄSTA!

Yeah! Då har man slagit sig själv i tid. Jag fick till en runda på 5km på nästan 30min. MEN! Då ska tilläggas att jag hade rödljus nere vid Glädjens trafikplats så jag är nöjd ändå! :D

Startade morgonen men en potatis och lök omelett, var typ det som fanns. Nu fick jag till mina kesoplättar efter en sväng till ica. :)

Nu blire lite plugg innan mamma och pappa kommer hit och tapeten förhoppningsvis kommer upp :D Och ännu senare blir det middag med michaela tillsammans med de två tjejer vi träffade i Grekland med deras vänner för att fira deras födelsedag! :D wehuu!

<3


Freeeitaag

Idag är det äntligen fredag, godisförbudet är som tidigare nämnt äntligen över! :D nu har jag dock ätit mig proppis! Sånt som händer...

Idag har jag mestadels pluggat, men också städat och packat för att nu va i Sthlm i en vecka :)

Just nu är det film i soffan med Patrik, myspys ❤


GODISFÖRBUDET ÄNTLIGEN ÖVER!

Ja nu har jag fixat 5 veckors godisförbud!!! Så jävla nöjd. Men nu börjar påsken och då blire paus! :D Sedan kanske det blir en eventuell fortsättning :D


Träning och invägning

Det är vad dagen bestått av typ. :) Startade morgonen med standard kesoplättar med kvarg, funlight och hallon innan det var dags för invägningen (va inte orolig, jag la plättarna i en matlåda efter invägningen, höhö). -0,4 idag. SKÖNT! :D Med det har vi ett resultat på -2,3 på slutspurten. INTE ILLA GOTT FOLK, inte illa!... ;) I'm on the road! Men jag ska inte vara så kaxig, snart är det påsk.. Det är en farlig högtid. Äta, äta, äta!

I övrigt har jag ätit gulaschsoppa och en supersmarrig mix jag fixade ihop. Ska skriva ut receptet senare imorgon. :)

I träningsväg har ja hunnit med en sväng på gymet och ett ispass med tjejerna. Kändes som det var år och dagar sen! Inte mkt is kvar.. :/

Aja, nu är det kvälle! Nattinatt <3


Hello, I've missed you!

Idag gott folk blev det ännu en gång kesoplättar till frukostlunch. Jag kan inte hjälpa det att det är så jävla gott. Tur att det är poängsnålt för det är typ det bästa av allt!! Längtar till sommaren då alla bär och jordgubbar blir billigare! :D nomnomnom.

Nu när ja börjat dagen på bästa sätt, eller ja en promenad med Wilma har hunnits med också (i snöstormen) så är det dags att dra ner humöret med lite plugg... Bläääuuhh


Mysdag!

Idag skulle jag vara hundvakt, perfekt i snöstormen. Samtidigt som jag hade bjudit hem min fina vän Diana på lite lunch, med på köpet kommer världens gulligaste unge. <3 Vi fick en trevlig stund innan det blev dags för dem att bege sig hemåt. :)

Nu sitter, eller ja ligger.. Jag i soffan och tittar på kändishoppet och sm-slutspelet samtidigt. :P
Imorgon ska plugget tas tag i igen...


Krya på dig Morfar!


Fantastisk måndag

Jajjemensan, idag var en bra måndag.
Började dagen med en sovmorgon innan jag åkte till Vallentuna för att träffa michaela, vi gjorde god lunch tillsammans å snacka lite skit. :D Sedan skulle hon hemåt och jag på lite ärenden och i centrum sprang jag på min vän Anna, det va längesen så jag passade på att köra hem henne för att få prata lite mer. Myspys!

När Patrik slutade plockade jag upp honom påvägen hem och sedan stack jag ut på en liten löptur. Skönt att ha den gjord men jävligt kallt!! Brrhhh! (Tur jag hade mina nya "varma" springbyxor) Väl hemma igen gjorde vi iordning lite käk, stuvade morötter och falukorv <3<3 Ny favorit, fy tusan va gott det va med morötterna så! :D
Kramkram


Färdig!

Japp, nu är vi klara för denna helg. Det som saknas är tapeten på väggen bakom soffan. :) Men det blir nästa helg! :D

Blev tyvärr ingen springtur idag då det inte hanns med, var på kalas för min kusin Patrik som fyller 15. :) Och sen har vi fixat klart det sista, plus städat upp röran :)

Nu är det film framför tvn. Sen sovdags! Godnatt <3


Fix&trix

Nu är det äntligen helg och jag känner mig redan bättre. Har sysslat lite terapi sen jag kom hem till Sthlm, lite målning och inredning har vi lyckats få till. :) Även en sväng till Ikea idag. Nu börjar det hända grejer minsann!

Kanske att jag kan få till en springtur imorgon om jag hinner, nu när jag mår bättre och aptiten är tillbaka är det nog bra om jag kan röra lite på mig så jag kan hålla i förra veckans framgång! :D Tjingpling!


MINUSETTKOMMANIOKILO

Jajjemen, ni såg rätt, idag stod vågen på nästan minus två kilo. -1,9. :D 3,5kg kvar!! Känns sjukt asså... Blev så otroligt glad att det äntligen blev ett rejält drag nedåt. Speciellt när jag faktiskt gjort förändring i min kost! Det är dock min enda lycka idag då jag fortfarande mår dåligt och är så stressad!


Färg och form

Ett försök att göra plugget roligt...


Nausea

Idag har varit en seg, trött och illamående dag. Trots detta tog jag mig en sväng till gymet med min bäste vän för lite terapi. Pluggat så mkt som jag borde har jag inte heller gjort, tyvärr!

Började ändå morgonen med gofrulle men på kvällen va jag inte sugen på något pga illamåendet så då fick det bli några prinskorvar och stavmixat potatismos... Haha kanske inte skulle gjort så... Man lär sig något varje dag! ;)


(och som svar till pappa och mormor på era kommentarer på förra inlägget så är det faktiskt kallt här och fick elräkning idag på knappt 200 som vanligtvis ligger på 400kr. ;) så det så!)


Kompismys

Efter en seg dag då man varit uppe till 7 imorse för att skriva klart uppsatsen så är man värd lite kompismys. Hade dessutom innan hunnit tvätta och byta till nya rena lakan. (Ni anar inte hur underbart jag har det! :D)

På kvällen kom i alla fall Clara förbi, vi hade bestämt oss för att lyxa till det lite en tisdag som denna och gjorde hemgjord pizza. Typ i alla fall. :) Det va supersmaskigt! Tack för även denna kväll min fina vän <3


Mammas goda kyckling

För fyra portioner behöver du:
- 4 (tinade) kycklingfiléer
- 1 pkt Fetaost
- 1/2 burk (eller valfri mängd) av ICAs Pesto Arrabbiata

Gör såhär:
Sätt på ugnen på ca 200-225 grader. Skär ett snitt i kycklingen och krydda lite med valfri krydda.
Ge kycklingen lite stekyta, samtidigt som du mosar ihop fetaosten och peston till en röra. När kycklingen fått en fin stekyta lägger du den i en ungsform och fyller upp kycklingen med röran.
Sedan är det bara stoppa in det i ugnen, vänta ca 30 min (tills kycklingen är klar). Samtidigt som du kan göra en god sallad till, kanske lite ris, bulgur eller valfritt tillbehör.

Smaskens!


Hockeyfamiljen <3

Igår var det match. En sjudundrande kämpainsats från oss alla igår. Har så jävla ont, i varenda del av min kropp. Det svider, dunkar, värker.... Men säsongens sista seriematch är vunnen efter att VI, 20 starka brudar, höll ihop som ett lag matchen igenom både utanför och på isen. Det var inte lätt men vi tog oss igenom hindren tillsammans. Kärlek till hockeyfamiljen ❤❤
 
 
 
Att det var en krigarinsats märktes idag när jag vaknade, mådde så illa. (Har inte mått så illa utan anledning sedan jag började må bättre i min mage, typ när jag började ändra min kost dvs). Skulle gå till ica för att köpa något till frukost/lunch som jag faktiskt var sugen på, kesoplättar kändes lite övermäktigt en fjärde dag i rad. Det blev därför en baguette, fruktsallad och en celsius. GOTT! Men mot ica kände jag hur benen halkade längre och längre bakom mig, och min bål orkade med nöd och näppe hålla mig upprätt. Känner mig bakfull, misshandlad och allmänt "exhausted" idag. Inte jättebra när man har slutspurten på tentan, men nu ska jag kriga på!
 

Söndagen

Mamma och pappa sov ju över, vi började med en lyxfrukost ännu en gång. Kesoplättar
Sedan bar vi av mot Erikslund shoppingcenter, jag fick en ny vårjacka och en superfin klänning som är potentiell till alla event som jag ska på i maj. Tack för det bästa mor och far! <3
Vi avslutade med en lunch på stan innan vi tog oss hem och jag behövde plugga lite innan matchen. Ja thats it! Bra dag med drag! :D


Mor och far på besök

Hej och hallå!
Idag har ja mor och far på besök, de kom på eftermiddagen. Vi har ätit god mat och tittat på melodifestivalen :)
Imorgon får vi se vad dagen bjuder på, gameday är det i alla fall!

Goodnight!


Kesoplättar 4pp

Imorse provade jag att göra Kesoplättar, kör en mättande dag idag så då gäller det att hålla efter med alla nyttiga saker du kan hitta i skafferierna.

För 3 portioner behöver du:
3 ägg
3 msk Havregryn (jag hade med extra fiber)
Ca 140g Minikeso

(du kan ta vanlig keso men då blire mer propoints för oss viktväktare alternativt inte en mättandedag-meny)

Prova, you will love it!
Mums!'


Thursday

Torsdag, en riktig skitdag med några ljuspunkter. Invägningen gick skit denna vecka (+0,6) så nu ska jag prova äta lite annorlunda. Bara mat med gröna baljor, iaf varannan dag. Vilket innebär mat med mättnadsfaktor... Svårt att förklara :) Men det är väl "helare och renare" mat typ... Mer fibrer å ja lite sådär.

Ljuspunkterna var min brödbakning, älskar att baka men har inte fått göra det på länge nu pga godisförbudet. Och morgonpromenaden med Wilma såklart, tänk vad djur kan lyfta ens humör. I love u!


Onsdagen den 6 Mars

Onsdag, brukar som vanligt betyda gameday. Detta var sista gameday-onsdagen för denna säsong... Näst sista matchen spelades och vi vann med 9-2. Alltid skönt med vinst!

Men innan matchen spelades hann jag med en lunch hemma hos farmor och farfar, de fick en blomma som tack för att de tagit hand om vår stinkande vovve som jag sedan tog med hem igen. Pluggade lite innan jag var tvungen att åka hemåt för att göra middag. Blev curry-risotto med viktväktarkorv :) Mums!


Studentskiva @ Wokhouse

Idag var det dags för syrrans studentskiva, temat för utklädnaden var något på bokstaven "P".
Jag var prinsessa, därav tiaran, Sofia var pilot, mamma prickig och pappa, ja han var pappa. Haha! Bjuder på lite bilder :)


Träningsmåndag

Idag var en ren å skär träningsdag i dess former. Blev en sväng till gymet med Clara och ett ispass sådär på kvällskvisten. Emellan blev det tacomiddag med Fridström :) och på förmiddagen blev det plugg! :)


Gameday!

Idag vare dags för match igen. Äntligen en vinst. Individuell prestation slutade på 1 mål och 1 assist. Så äre... Nu äre godnatt!


Pyjamas party @emmas

Igår skulle Emma firas, hennes 20 år fyllda. Det gjorde vi i laget hemma hos henne med lagtävlingar, melodifestivalen, middag och allmänt mys i våra pyjamasar! :D


Friday

Fredag, en dag då solen sken. Ännu en gång får jag faktiskt säga. Denna vecka har varit underbar! :D SOL!

Jag tog en lång sovmorgon, segade litegranna innan jag åkte iväg å shoppade present till Emma. Hon fick även en supersnygg tavla som jag å Tove fixade ihop på eftermiddagen. Så ja, eftermiddagen å kvällen spenderades hos Tove och Carro, fick dessutom supersmarrig hemmagjord pizza och lite sällskap på fredagskvällen. Tack för det bästa ni! :)


RSS 2.0