Pysseltokig

Eftersom jag blir såå lätt uttråkad had jag nu börjat pyssla, till förbannelse. Försöker komma på kreativa idéer med hjälp av olika sidor och gör deg billigt. Ändå blir det mycket pengar, men det får det vara värt. Blir ju isf lite gladare för i ärlighetens namn börjar jag känna mig rätt depp på att va hemma. Trots att jag gör saker varje dag nästan.
Mina senaste projekt:
Och ja så håller jag på att försöka lära mig locka håret med plattång också... Det är inte så lätt och håller i typ en timma 😏


Fredagskvällen piffades upp med middag och idolfinal hemma hos min bäste vän michaela och hennes sambo Alex. Kebabrulle middag blev det, fruktansvärt onyttigt och vansinnigt gott! Skönt att lämna egna husets väggar en stund och socialisera.

Idag fixade jag lunch till mami och papi, som är mitt uppe i köksbygget. Så duktiga så! Lessnade efter en stund för är inte så socialt att vara där heller drog jag iväg och shoppade lite julklappar och mer pysselgrejer istället...
(Rolig bild på paps utan huvud som Fia skickat)
Väl hemma gjorde jag lasange till Lukas så han kan ha matlådor och lite tacos till mig på kycklingfärs. Mycket gott!! Och städade upp lite igen, typ det jag gör om dagarna. Stökar ner och städar upp, Lukas hjälper till att stöka ner men städar inte mkt nu när jag bara är hemma. Är tydligen mitt jobb... 😏 typ.

Nu ska jag försöka somna.. Ibland går det och ibland inte. Så jobbigt 😴


Kommentarer
Postat av: chris

Handelserik dag,svart att forsta att du har trakigt. Mest for att du inte mar sa bra,tror jag.
Aj aj inte stada upp efter Lukas,borja ratt och lat honom ta reda pa sitt. Fast jag kommer ihag nar DU var liten, och mamma och jag inte gjorde annat an stadade upp efter en virviel vind till Emelie,hm.
Eller hur,Camilla?
kram

2015-12-06 @ 06:47:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0