>

Grattis morfar!!!

Idag fyller världens bästa morfar år, grattis!!!!! ☺️


I övrigt på din födelsedag har jag jobbat på kvällen och haft en lugn förmiddag innan dess.
Nu sovdags innan jobb imorgon igen.


A day off

Efter två dagars jobb var det dags för ledigt igen. Perfekt start innan en förmodligen tuff helg..

Var hemma och mös lite med Wilma på förmiddagen.

Hämtade även ut min julklapp från jobbet som ramlat in på posten, fin va? Äkta läder.


På kvällen åkte jag hem till Lukas igen, spelade tv-spel med hans lillebror, gjorde tacos och senare myskväll i soffan.


Nu är man trött och det är dags för jobb imorgon igen, så godnatt för nu. Hörs imorgon!

Back on track

Då har man kommit igång och jobbat igen, många snurriga gamla gubbar just nu så finns att göra! Tuffa första dagar men det har gått bra tack vare fantastiska kollegor.

Min fina mamma paxade en matlåda till mig första dagen ☺️👍


Nu sitter jag hos Lukas, vi ska ha en lugn kväll med film. Jag är ledig imorgon, skönt!! Sedan blire jobbhelg..

Ciao!

Monday!

Måndag, måndag... Skulle egentligen jobbat idag då min sjukskrivning tog slut igår. Men min fantastiska kollega och vän (vår schemaplanerare) ordnade så att jag fick flexledigt och kunde därför njuta av en extra dag. Jag skulle jobbat 6dagar denna vecka men kände att det var en för tuff start, hör ni?! En för tuff start för mig, jag som verkligen älskar att både jobba och hålla igång!?!!! Otroligt va, men denna gång slog sjukan till mig och där med hårdhandskarna, jag ska hålla mig frisk nu. Hela 2015, därför måste jag lyssna på mig själv - på mitt förnuftiga jag.

Spenderade förmiddagen med Lukas innan han var tvungen att jobba. Fick till en hundsväng, en trip till arninge för lite shopping och lagade god middag till hela familjen innan jag återigen däckade till en film i sängen.



Födelsedagskalas

I helgen var det dags att ta sig upp ur sjuksängen och piffa till sig lite inför firande av min käre kollegas 25-års partaj. Det blev en otroligt trevlig kväll med god mat och fantastiska människor! Så mycket glädje och kärlek bland alla, underbart! Precis sånt som gör en friskare åtminstone mer välmående! Mina fina vänner!!! ❤️
Det blev tyvärr lite senare än planerat, men det var det värt! ☺️👍






Kunde ju trots allt vila helaaaaa söndagen. Och det var precis det jag gjorde. Film och sänghäng en hel dag, sköööönt!




Fredagsmys


Lukas fixade mat, skonsam för magen. Så mätta och belåtna blev vi. Sen spelade jag Sofia och Lukas yatzy innan det började en film på tv som vi tittat på tills nu. En lugn skön fredagskväll helt enkelt ☺️👍

Rehab

Dessa dagar efter sjukdom handlar om rehab. Känner att så fort jag gör något mer än att ligga i soffan blir jag trött, usch så trött jag blir. Dessutom pajar ju min stackars mage såklart av antibiotikan så det blir toabesök, illamående och magknip emellanåt. Men kan hursomhelst äta mer än vad jag gjort på heeeela veckan.



Nu ligger vi i soffan igen efter en sväng med Wilma och en sväng ner på byn för lite middagsshopping. Trött men vad gör det. Får maten lagad, som vanligt ☺️

Nej nu är det dags!

Att börja blogga igen, känner jag. Får se hur länge det håller i sig. Hehe...

Jag startar från nu för allt annat som trots allt varit rätt bra är nu passé. Jag ligger i min säng nu helt slut efter dagen, är för första dagen på en vecka nu äntligen feberfri! Har natten till idag bara vaknat två-tre gånger och hostat sönder mina lungor. Juste, jag har lunginflammation. Sånt där som mina patienter har.... Så det känns underbart! Men jag lyckades skotta uppfarten efter en liten hundprommis, bra gjort tycker jag - tyckte inte pappa.
Sen kom Lukas förbi och överraskade mig en sväng, helt fantastiskt! Fixade middag till hela familjen och ja, umgicks helt enkelt. Lovely!


Tillbaka till lunginflammationen som i början var en sjujävla influensa, den värken i kroppen alltså. Överkörd av lastbil, typ javisst. Men vaknade först upp på fredagen av att jag inte fick luft, panik, ångest - helvete... Ringer vårdcentralen om en tid. Läkaren säger nej, ingen lunginflammation. Du får hostmedicin, lycka till. Ja men det va ju skönt, nu ska det vända men NEJ! Det vänder inte... Jag blir sämre under helgen. Värre ångest än andningsbesvär får man leta efter, lägg då på för lite sömn och ingen mat på flera dygn. Tårar!! Tillbaka till vårdcentralen på måndag, jodå finfint rassel på vänster lunga. Insatt på antibiotika och lunginflammationen var här. Nu 3 dagar senare känns det så mkt bättre men lång väg att kämpa vidare på! Sitter fortfarande upp och sover typ.

Ska väl göra det snart igen, godnatt 😘

RSS 2.0