>

Provsmak

Idag fortsatte bakandet, efter en låååång sovmorgon till 12. Somnade väl sisådär 3.30 efter att ha hämtat Lukas i stan. Han sov till 14.30, haha herregud. Sov igenom både bakmaskin och elvisp, hör inte till vanligheterna!

Nu har allt provsmakats och godkänts av Lukas iaf, vi får se hur det blir imorgon 😍
Bara städning kvar, den överlåter jag till sjusovarn medans jag sticker till Ikea.
Godnatt! <3


Friday - kortisonkaninen

Efter ännu en sömnlös natt, typ.. Sov mellan 3-6 typ innan det var dags stt köra Lukas till jobbet för han skulle eller är fortfarande iväg på after work med sina nya kollegor.

I övrigt har jag haft en väldigt produktiv dag, trots sömnbristen. Började morgonen med att skriva klart shoppinglistan för helgen, efter jag skjutsat Lukas. Fick även iväg sjukdomsanmälan till försäkringsbolaget då min diagnos ändrats från ulcerös kolit till Chrons, plus bokade en tandläkartid. Sen var det dags för Frans och brynfix hos bästa terese, så nöjd!!! 
Kostar lite men det är det värt!
Direkt efter en sväng till täby för lunch on the go och shopping inför helgens Adventsfika med våra familjer. En julklapp är nu färdig också. Lovely! Har nästan bestämt alla julklappar vilket känns skönt.
Påvägen hem shoppade jag bakgrejer, ingredienser för 800kr... Haha det blir dyrt men så gott!!!


Sen har jag fixat med lite julpynt här hemma, och bakat 4 olika saker. 

Polkabräck, jordnötsbräck, Apelsintryffelbiskvier och halva delen av en choklad och toscakaka jag ska göra.



Sofia höll mig sällskap ikväll också, tog en paus i allt fixande för lite idol. Annars åt vi soppa och godis och hade en helt vanlig fredagkväll.

Nu väntar jag på att Lukas ska ringa och be mig åka och hämta honom någonstans. Men tror jag går och lägger mig. Faktiskt trött.
Natti / kortisonkaninen 😴😘


Finbesök!

Idag har jag haft finbesök av bästa vän från Västerås! Hon kom toktidigt på morgonen och väckte mig, vilket tyvärr resulterade i att jag glömde bort mina mediciner som ger mig en sömnlös natt... 😴 Men det får det va värt, vi hann med en del iaf!


Började morgonen med frukost framför tvn innan vi gjorde oss iordning för en heldag på stan. Blev lunch och middag ute idag innan hon sen tyvärr var tvungen att fara hemåt för jobb tidigt dagen därpå.

Fick ett ryck sen när hon åkt och tack vare USA är det black friday så jag åkte och köpte lite mera julbelysning. Visar senare när allt kommit upp ordentligt ☺️ blir så fint här hemma!!

Nu ska jag kortisonkaninen försöka sova igen... Godnatt! <3

Birthdayboy <3

Idag gott folk är det exakt 1 månad kvar till julafton, exakt 4 månader sen jag fyllde 24 och idag får jag åter igen äta godis/kakor/glass/chips efter 4månaders uppehåll. Och juste.. Tänkte att jag glömt något. Just precis idag är det min älskade fantastiska kärleksfulla sambos födelsedag! Grattis på födelsedagen mitt hjärta ❤️



En sväng förbi jobbet..

Tog sovmorgon, såklart eftersom jag är ledig och har grova insomningsproblem nu... Är trött på kvällen och sen händer något och jag blir pigg igen 😒
Sen blev det en tur för att handla Lukas födelsedagspresent, vet att han kommer bli glad då han själv valt den. Eller typ. Känns mer värt att lägga pengar på något man vet att den andre vill ha och behöver samtidigt som jag älskar att överraska. Därför har jag gjort en mix. Lilla paketet i kylskåpet är en surprise, vi får se reaktionen på det.. Hihi!



Blev även en vända till jobbet idag för att lämna sjukskrivningspapper och lägga nästa schemaperiod.. Hamnade på en liten eftermiddagsutbildning också. Hihi. Kul att träffa alla!

Nä, nu måste jag lägga mig tillrätta och hoppas att John blund hittar hit snabbare än kvickt. Godnatt ❤️

Sleepless

Är intressant vad mediciner gör med kroppen... I förrgår natt var jag uppe och kissade och svettades som en gris hela natten. Vaknade varje timme... Sliten dagen därpå såklart. En natt är inga bekymmer.
Nu är jag igång igen, dock bara sömnlös - ansiktet brinner och hjärtat känns som det snurrar på i 180... Puh! Stirrat in i mörkret ett tag nu, är trött men får ändå inte sova....

Har trots detta haft en bra dag, och jag har hållt igång med att leta present till Lukas... Tror det börjar ordna sig nu. Tur det ☺️👌🏼

Nu ska jag göra några fler spin-offs så får vi se om ja lyckas somna 😴

Helg!!!

Eller vadå helg?! Jag är ju hemma jämt numera så... Äh, helg låter bra! Lukas får hjälpa mig att ha olika dagar. Får gå lite efter hans schema helt enkelt.

Igår firade vi ett år som offentligt par, grattis till oss! Lukas jobbade kväll så jag fick fixa iordning lite mys tapas och han kom hem med fina blommor till mig.


 Tidigare på dagen frågade min älskade lillasyster om jag ville äta lunch i täby med henne och Kalle, och det kunde ju va trevligt så att så fick det bli. Lyckades även knåpa ihop pappas födelsedagspresent - perfekt!


Tog inte lång tid innan Lukas däckade i soffan efter det delikata mysplocket jag fixat.. Så det blev sovmorgon idag innan vi åkte ut på en reka runda efter att hitta någon bra present till Lukas. Han fyller ju tyvärr år dagen innan pappa... Hejdå pengar 😥

På kvällen gjorde jag återigen middag och fixade frallor som ska jäsa över natten i kylskåp så vi kan ha söndagsfrulle imorgon innan nya äventyr!

Ciao! 😘


Gran canaria - Taurito!

En vecka sedan vi kom hem, en vecka sedan vi åkte. Helt sjukt vad tiden går snabbt... Bjuder på lite värmande bilder från vår resa nu när snön närmar sig med stormsteg!

Har satt vi då alltså för 2 veckorn sen, laddade på flygplanet mot värmen! Från vänster: Irma, Damir jag och Lukas.
Det bjöds på superfint kvällsväder. Vi utforskade stranden lite innan det blev ett dopp i poolen strax före solnedgången.


Fredagen var det marknad, i byn där mamma och pappa befann sig, som de skulle lämna för att dra sig hemåt till.




Dagarna gick, för det mesta låg vi och dega i solen vid poolen. Men en båtutflykt, lite tennis och andra aktiviteter orkade vi med.















Gran canaria - taurito del 2

För att inte överbelasta inlägg så fortsätter jag nu här...




Dessa två bevisade att det går om man vill... Somna två pers på en solstol. En mulen lite frusen dag, eller ja beror på vad man jämför med..
Lukas värmde sig med lite Waterpolo.

Solen kom fram lite på kvällen och medans grabbarna spelade pingis och Irma stod och fixade sig smög jag ner till en sten vid havet och tittade på solnedgången. Så mäktigt!



Vårat rum...
Då var det dags att säga hejdåå!
Vi var nöjda och glada med resan!




Tyvärr på flyget hem blev jag väldigt sjuk och vår fortsätta helg fick avbrytas och jag försöka bli frisk. Gick tyvärr inte för egen maskin denna gång utan den fantastiska sjukvården fick hjälpa till!

Nu en vecka senare mår jag mycket bättre igen. Trött men utan smärtor. 👏🏼


Internationella mansdagen

Idag är det internationella mansdagen fick jag en påminnelse om. Efter allt elände som pågår just nu är det inte konstigt att den glöms bort. Och vem bryr sig egentligen? Förutom dem som tycker den är helt onödig kanske. Jag tänker i alla fall ta tillfället i akt att hylla mina män, eller ja. De som finns närmast hjärtat och utan er, inget mig. Jag älskar er! ❤️ Slår även ett slag för alla män där ute som krigar för fred och inget annat. 🌸 spread love folket, inte hat! Och lägg för tusan inte energi på fel saker!!!




RSS 2.0