>

En händelserik onsdag

Godkväll, eller godnatt. Slänger in ett snabbt inlägg om dagen. Började med att åka till Ersta för läkarkontroll, det gick bra och jag mår bra. Toppen! Fick åka med pappa till stan också, tack! 👍🏼

Väl hemma plingade det på dörren, det var brevbärarn som stod där med ett paket. Tackarrrr!!! 😍👌🏼 jättefina kökshanddukar, jag behöll båda!

Sen kom Clara och hennes nya pojkvän. Vi har varit i täby och ätit lunch (gissa vart), spelat bowling, ätit gott och spelat kort. Mys!






He's back home!

Nu är han äntligen hemma igen min kära sambo, kom hem välbehållen med några flak öl. Haha.

Jag har fortsatt och jobba fre-tis, nu ska jag äntligen få två dagar ledigt. Även om jag får besök mer om det sen.
Här är vi efter en härlig söndagskväll på jobbet ☺️

Måndag efter jobbet tog jag och min fina vän en spontanfika i Mörby centrum innan vi skiljdes åt. Mys!

Sen har jag ju även påskpyntat hemma. Nu gör jag inte mer!



Jobb, gym och mys

Wii, helgen går. Dagarna går. Längtar efter min kära sambo nu. Vi hade knappt setts innan han åkte och jag har tjurat för det. Älskar dock att jag verkligen tagit tillfället i akt att njuta extra av mina vänner denna helg ❤️
Startade dagen med jobb. Kul när patienter delar med sig till sina sänggrannar. Denna höna fick en patient från en annan. Hahaha. Sån rolig historia men tyvärr kan jag inte dra den där. Se och njut bara, eller nå..

Efter jobbet var jag ombytt och klar för gym, mitt i passet hör sandra av sig och kommer förbi. Körde ben och rumpa idag så lär va död imorgon.


Sen vare hem och dammsuga och duscha snabbt innan jag blev hämtad av dessa två brudar. Vi åkte och handlade mat innan vi stationerade oss i soffan hemma hos mig. Pratade gamla minnen och skrattade massvis.




Ensam jobbhelg

Nu har jag inlett min jobbhelg. Är uppe alldeles försent men var så pigg och kollar repris på lets Dance.

Lukas har åkt till Tyskland sedan igår. Jag gör allt för att slippa vara ensam och som tur är jobbar jag hela helgen.

Igår hade vi tjejmys på en tapasresturacng inne i stan! 😍👌🏼 så gott och mysigt!

Snart sovdags, börjar om några timmar bara.. Haha.

Tack

För det fina påskkortet som landa i brevlådan igår.



Igår vaknade jag och sen blev det en kortare promenad innan gym. Blev även ett kortare gympass då en kompis till mig berättar att hon har krockat och har känningar efter detta så jag tvingade in henne till akuten. Först åkte vi till en närakut och sen blev vi skickade till Karolinska. Det var en fruktansvärd väntan då datasystemet låg nere. Men hon mådde okej, inga frakturer.

Vi var glada i alla fall! 👌🏼 fram tills typ 3 tiden när vi blev alldeles för trötta och hungriga.

50 shades of pink

Här kommer en bättre bild på min fina vas och 21 vackra tulpaner i rosa.


Dagen började med sovmorgon innan ett gympass med min PT. Lukas var också på gymet men skulle jobba sen. Körde honom till jobbet och sen passade jag på att köpa lite lunch påvägen hem. Mums! Även om det ser lite smetigt ut.

Inatt blir det jobb så nu ska jag bara vila, sticka lite på min filt. Den är snart klar!! 😍👏🏼


 

Ledig helg.

Provat på att vara änka i helgen. Lukas har jobbat verkligen hela helgen så jag har sysselsatt mig med annat.
I lördags var det dags för föräldramatch. Himla fint väder också så innan matchen drog jag förbi mamma och pappa och satte mig ute i solen med mamma, stickade lite på min filt - som snart äntligen är klar!!! 👏🏼
Föräldramatchen... Ja en klass för sig. Tyvärr förlust och pappa är fortfarande kanske liiiite bättre än mig. Tyvärr..

På kvällen var det mellokväll, final i Melodifestivalen. Den sågs hos en hockeykompis då även hon var barn och man-ledig. Haha! Vi pratade mer än kollade så jag såg reprisen idag. Bra program och förvånansvärt bra låtar iår.

Idag har vädret inte varit lika strålande så blev en shoppingtur med mamma först.
Köpte en vas och massa tulpaner.

Kannan och ljuslyktorna hade jag sedan tidigare. Ska ta en finare bild imorgon.

Även denna dag var det hockeymatch. Träningsmatch mot AIK. Tyvärr förlust även idag men det va en kul match och jag använde min tyngd som fördel. Haha, bilderna ovan har typ 10sek emellan. Hon gav sig tror jag. 😜

Nu ska jag sova. Lukas är hemma men sover redan i soffan. Jag har PT-pass imorgon, trött i kroppen så vi får se hur det går!

Friday!

Äntligen fredag! Har tränat 5 pass nu på 5 dagar. Chockstartade med 2 pass i måndags och så tog jag ledigt i onsdags. Grymt tycker jag! Bara fortsätta nu så kommer förhoppningsvis resultat! 👊🏼


Ligger just nu i soffan trött i kroppen och väntar på att Lukas ska duscha klart. Tacosen står på värmning och det blir middag och Let's Dance ikväll! Resten av helgen jobbar Lukas så vi får passa på att njuta idag.


En månad sedan, exakt

Som jag bloggade sist. Eller ja nu har klockan slagit över till 9e men ändå. Vi är inne i mars och snart har första kvartalet passerat av detta år och jag har tillskillnad från förra året, då jag hann med både vinterkräkan, influensa och lunginflammation vid den här tiden, så har jag nu klarat mig lindrigt undan med en förkylning. Prisa influensavaccinet! Och ja lite tur på det, för jäklar vad folk blivit sjuka i influensan iår! Puh..

Har äntligen kommit igång med träningen lite igen (förutom hockeyn då förstås). Eller ja, har bara kört några enstaka pass men jag känner mig förvånansvärt motiverad. Så nu får jag gasa på ordentligt så jag kommer in i det! Heja mig!

Vad mer har hänt? Jo vi har plockat hem vår andra nya bil. Äntligen!

Vi har lekt med faceswap



Tagit mängder med promenader och jobbat en del





Och ja vad mer? Köpt lite nya fina saker hem - såklart. Får cravings på nya saker så fort lönen dimper ner på kontot.




Och jag jag köpt garn till förbannelse och så ett par rundstickor på det. Jag som inte ens visste vad det var och nu håller jag på med nästa filt. En riktig ullfilt. Mys!



Ja, nu när jag inser att jag får varje dag att fyllas så kanske det är dags att sparka igång bloggen igen. Vi gör ett försök!
Ciao och godnatt!

RSS 2.0