>

blä...

" when life has become to be
what it not should be"

KÄMPA! <3


lymfom

Hejsan!

Idag fick vi svar på spanska nationella, iaf några av oss. Vi som ville veta och vi som var där dvs... jag fick G på hörförståelsen och VG på läsförståelsen, jag trodde det skulle vara tvärrt om. men inget ig iaf så jag är nöjd! =)
vi har dock inte fått veta hur skrivdelen gick.. menmen..

sen har det inte hänt så mkt idag, det är valborg dock. ska äta middag med några tjejer... tror jag?! fast har fått ganska dålig info. annars ska jag träffa några andra av mina kära vänner. =) vi får se hur kvällen artar sig helt enkelt.


puuusss bloggen, <3

3 nationella prov.

Hejhopp idag igen.

Idag har vi haft 3 nationella prov i skolan, yummiiiiie!!! Nejtack. Men det gick väl hyfsat i hope. Det var Engelska alltihop. Först hörförståelsen, sen läsförståelsen och sen pratövningen... Läsförståelsen gick sämst tror jag. Det var samma med spanskan. Menmen... Man vet ju aldrig ? =)
 

Sen hade jag träning idag som vanligt. Det var bara 4 pers på träningen idag, Jag Maria Olivia och Sophie. Haha. Och så björne förstås. =P Efter träningen fick vi Cocacola, haha. Det var naaajs. Sen som på beställning fick jag min chokladkaka som jag bad om igår. Okej, inte bara en. Jag fick 7 st =D Gav bort två, typ tre. För en halv åt min mamma upp och andra halvan åt pappsi och björne upp. Men det är de värda antar jag. =D Haha.


Kram och Puss!


ny design, igen.

Hejhopp. Kändes att det behövde lite uppfräschning med tanke på att min gamla blinda mamma inte såg när det var svart mot lila. Okejokej, det gjorde inte jag heller =D Sorry mamma, ta det inte så allvarligt!!!

Så nu får det vara såhär tills jag ångrar mig igen.

Nu ska jag äta sen dra till gymet,
Pusshej. <3

"stick to the shit' you love"

Nej, det finns nästan ingen koppling mellan min rubrik och texten jag snart kommer skriva.

Idag vaknade jag upp med min sjuka pojkvän, han trodde han hade halsfluss. Men nej, det tyckte jag inte att han kunde ha. Jag gjorde lite te åt honom, sen började han prata normalt igen typ. Han hade dock fortfarande ont, men halsfluss vare nog inte. Dock en vanlig förkylning med tanke på att han låg och nös också.

Senare på kvällen bar det av till träning, det kändes som en omöjlighet med tanke på att jag typ haltade pga träningsverk. Haha. Det är väl skönt? Nej, det var det inte!!!! Vi spelade bandy i DanderydsGymnasiums idrottshall. Och lite stationsövningar typ. =) Det var kul, men jobbigt! Fast det är väl antagligen så det ska vara.


Nejni, imorgon är det sovmorgon fy satan va skönt. Måste dock ut med hundfan, men det får väl gå.

image97

Hejdåååå! <3 Jag tror jag ska göra som lilla sötnosen på bilden, SOVA! <3<3


någonting.

Hejhopp.

Hundproblemet jag hade i torsdag löste sig, min hjälte niclas åkte ner och gick ut med hunden tillsammans med mig. Sen lyser solen fortfarande, underbart!!!

En gammal bild på lilla Wilmis (Wilma), men ändå så sööt =)
image96


Tränade idag, på is och fys. Det var skönt, i alla fall efteråt. Känns bra att man gjort något dvs. Vaknade upp tillsammans med niclas, men eftersom träningen var så pass tidig så lämnade vi varandra ganska fort. Jag tror dock jag ska upp till honom senare ikväll, eller det ska jag. =D Men först kommer gästerna, mamma och pappas vänner kommer på besök. Pappa är och hämtar dom nu, så nu ska jag gå.

HEjdååÅ! <3

SOL!

Hejhopp.

Sitter för tillfäller ute i solen tillsammans med min dator. Det känns som sommar. Inte bara det, det var en riktig sommar nyhet på radion alldeles nyss. Det brann i gräset mellan filerna på E4an vid rotebro. Kanske inte så kul, men jag tycker det typ är kul. Inte att det brinner, men att det gör det så pass tidigt på året. Det är så jääävla skönt!!!!!
image95
Pusshej! <3

kalufs.

Halloj.

Idag började jag och mamma dagen med att komma försent, som vanligt. Haha! Det var bara två mattelektioner idag dessutom, slutade klockan 12, det var as skönt!! Så då gick jag och niclas hem till mig, vi hann inte mer än å göra lunch å gå ut med hunden. Menmen.. Vi ska ses imorgon också, wow! =D Det blev inte mer pga jag skulle kapa kalufsen, mohaha. Jag var hos frisören dvs. Det blev väl helt okej, som vanligt ungefär =D.
image94


Nu har jag, klantarslet själv, glömt bort hunden. Och mörkrädd som jag är vill jag verkligen inte gå ut. Vafan ska jag göra ??!??!? Måste ju ut på något sätt... För jag antar att mamma och pappa inte kommer hem typ nu. Whatever. Får lösa det, måste gå nu i alla fall.

kramis. <3<3

tröttis

HOLA!

usch, jag hade nationellt prov i spanska idag igen. det gick pinsamt dåligt, haha! menmen... alla har väl dåliga dagar?

sen hade jag i alla fall träning på kvällen, det var sköööönt!!! eller , jag var inte så taggad på att träna innan eftersom jag var trött efter min duktiga dag igår. men nu när det väl är avklarat känns det underbart. jag älskar känslan efter att ha tränat. man känner sig så bra liksom. =) fast jag är fortfarande lika trött tyvärr. haha. nu har jag hockeyledigt i två dagar, vi får se vad som hittas på.

imorgon ska jag i alla fall klippa mig klockan 2, vi får se hur det blir.
image92

pööözzz.
(skrev med z:ätan eftersom tove är inne på det spåret, haha)

duktiga emelie

Idag har jag varit duuuktig, tycker jag i alla fall !!! =]
Jag har tränat en massa idag, först körde jag spinning, sen gick jag direkt till nästa sal och körde core-passet (mage och rygg). Sedan hade jag lite tid över så då gick jag faktiskt och körde lite eget uppe på gymmet. =D Det var jätteskönt. Sedan åt jag en wrap som jag köpte där och åkte sedan upp till ishallen för att titta på när tjejerna tränade. Det var löpning idag, och som sagt har jag hälsene inflammation så jag kan inte springa.. Eller får inte dvs.



Jag och coach, vi står och beundrar mina naglar. Mohahaha. Busteeed!
image91


ännu en måndag.

Hejsvej.
Eller nejnej, idag är det måndag igen... Fruktade måndag.

Speciellt idag, jag började morgonen med nationellt prov i spanska! Skitbra verkligen, speciellt när man knappt kunnat sova ett piss!! =S Det blir iaf inget ig, tror jag...  Blev klar ganska tidigt så vi hade 2 timmars håltimme. Det var skönt, fint väder var det ute också! Sen hade vi historia, det var väl sådär halvkul . Men jag antar att det är ett måste det med... Efter detta hade vi kanske ett klassråd på ca 10 minuter sen fick vi gå hem. Det var sköönt! 13.15 fick vi sluta idag. =)

Jag gick upp till ica och köpte mig en glass och gick hem för att jag precis missade bussen då vi slutade. Det var fint väder, så varför inte? När jag kom hem så gick jag ut ännu en sväng, denna gång i sällskap med min lilla voffsing. Sedan var jag hemma en stund, efter det så åkte jag upp och hämtade niclas som hade slutat skolan så vi kunde umgås ett tag idag. Mysipysii ! =]


Nu ska jag nog gå och duscha, =] Pusshej, <3

Fler bilder från Scandevo-cup.

SARA - MÅLVAKT

image88


JAG STOLTSERAR MED BUCKLAN, MOHAHAHA!
image89


ORMSTA/DE CHAMPS!
image90

Några bilder från Scandevo-cup.

jag, 12. olivia passar         - MÅÅL! -             Goalies 1 & 2 =D
  image87
MY GIRLS.


pusshej , <3


Ormsta/DE, <3

Yes, vinst!!!! Första gången vi fått lyfta bucklan denna säsong. Har mest snubblat på mållinjen hela tiden. Gud så skönt det är och gud så mkt jag älskar mitt lag! =D För det mesta i alla fall! Hahaha.

Våra matcher såg ut såhär:
Seriespel, lördag
Almtuna - Ormsta/DE, 1-8
Ormsta/DE - Tullinge, 1-0
Seriespel, söndag
Noux - Ormsta/DE, 0-9
Ormsta/DE - Segeltorp, 5-1
Final
Ormsta/DE - Segeltorp, 7-0

image83
(globen, final, 2007)

Nu är jag så trött så trött. Godnatt!

Scandevo-Cup.

Jahaja, idag har man själv spelat cup. Dock bara 2 matcher, fler imorgon. Vi vann första med 8-1, jag gjorde tre mål. Min femma spelade 7-1. Så det är ju great! Andra matchen vann vi också, med ynka 1-0, men det gick ändå! Hört från många att det ser ut som om att jag är på topp för tillfället, det är kul att höra.. =) Då har man ju gjort något bra i alla fall. Det är kul!

Nu ska jag nog snart ta å sova litegranna, ladda inför morgondagen.
Weehooo, Ormsta/DE


Puss! <3

SM-GULD!

JAG ÄLSKAR ER!

image82

JAAAAA!


dagens läge.

Imorse startade jag dagen med nationella provet, uppsatsskrivningen i Engelska A. Det gick faktiskt helt okej, skrev om när vi reste till Hawaii. =) It was cool.

Efter skolan så skulle jag till tandläkarn min, det gick väl bra. =) Tandläkarmottagningen ligger i Mörby Centrum, mörby dental groups heter det. Så då passade jag på att köpa en ny bikini, en tröja och ett nytt skärp. Eller jag köpte det inte, det var mamma. =P Till mig. Hihi.
image80

Jag är glaad idag, fast  jag kan inte säga varför för det är en hääämlis! =D =D =D


pusspuss.

Förresten, min pappa åker till finland idag, han ska på hockeyturnering. Jag hälsar honom lycka till! Har beställt lite godis å en ny parfym. Yummie .

Här kommer en bild på min nya bikini, som jag faktiskt blev ganska så nöjd med  ! =D
image81

Hv71 - Linköping, sm-final 5.

SAMMANFATTNING

image76

PERIOD 1

image77

PERIOD 2

image78

PERIOD 3

image79


HV71 i mitt hjärta! <3

sextonde april

Tjabba! =D

Just nu sitter jag i soffan, med en skål med vanlijglass med laktrits-sås och polkaströssel, och tittar på Hv71-Linköping. Sm-final 5. Det står 2-2 i matcher och just nu leder Hv med 5-3. Me like it!!

Idag har jag ...
... Varit i skolan, då vi har ; tittat på en film, skit sorlig typ och haft spanska, övat på hörförståelse till nationella i spanska, kul...?!?!?!! nejtack!
... Haft träning, igen. Det gick bra idag, gjorde lite nya grejer så imorgon kanske jag får lite träningsverk igen? Hoppas på det så det känns att man gjort något.


nu ska jag titta vidare, pusshej. kommer lägga in resultat i matchen sedan här under. =D

ps. Hv vann med 7-3, haha! ds.


Skamligt.

Men man måste ju bjuda på sig själv ibland också. Dock en företagsturnering, med pappas företag som jag spelade för ett bra tag sedan. =D Vi såg ut såhär.


image75

I vanliga fall hejar jag på Hv71 som ni kanske märkt.
Och inte ens i fotboll är det djurgården som gäller, där är det Hammarby.
Men vafan, man såg ju bra ut. =D

Fika.

Hejhopp Solrosknopp!

Idag skulle jag och niclas vara, vilket vi var. =) Vi slutade ca 11.30 båda två, fett sköönt!!! Anyway, då kom vi hem och gick ut med min hund en sväng. Sen när vi väl kom hem så ringde vår vän Fabian, han ville ta en fika.
Så då fick vi gå ner till centrum igen för att fika med honom. Det var kul, jag tror varken jag eller niclas har träffat fabbson på ett tag. =)
Det var också kul att jag fick en stund med niclas, det är inte så ofta jag får det längre. Trotts att träningarna minskat en del. =/ Men, sånt är livet. Och vi har faktiskt valt att ha det så, så vi får lösa det på bästa sätt.

Bild.
Närmast kameran, Fabbson. Mitten, min älskling. Längst bak, Jonte.
grabbarna grus
Jonte var dock inte med och fika, men jag gillar bilden på dom tre =)


Nu ska jag nog börja tejpa hälsenan å klä på mig lite. Har träning idag, igen.. =D
Kommer kanske in med något inlägg senare, =)
Hejsvej! <3 Pys & Kjam. =D

Hv71 utjämnar.

Jaha, själv får man bara titta på. Shit va sugen man blir, man känner att man vill va lika bra som de i elitserien. Det känns för övrigt ganska långt borta. Men, vem vet ? =D

I alla fall, jag är glaaad för Hv har idag utjämnat till 2-2 i sm-finalerna, efter vinst med 5-1 mot linköping. Weho! Lite vackert från Hv bjuder vi på idag!

 1.)        2.)        3.)

1.) 2004, Sm-guld
2.) Tifo
3.) Mååål! Final, 2008

Film, Best of Hv71. Dock en gammal film från förra året.

13 april, söndag.

Jaha, nu har en hel dag gått utan att man gjort något speciellt.
Okej, jag tränade. Men jag vet inte om det kan kallas speciellt. All annan tid denna dag har jag gjort ingenting ... Skit trist egentligen. Men man har väl sånna dagar också antar jag. Imorgon är det skola igen, då gör man iallafall något. Har en kort dag imorgon, det är skönt. Slutar 13.40. =)

Tittade dock på parlamentet idag, fy va de hackar på soran ismail bara för att han råkar ha mörkt hår och bruna ögon ? Han pratar ju fanimej bättre svenska än vad ngn annan på parlamentet gör! Sluta göra skämt om hans bakgrund, det är att gå över gränsen tycker jag!!!!
Soran och björn är nog de bästa på parlamentet , kanske för att de är unga och man förstår vad de säger men vafan!

Nu ska jag sova lite granna. Trött och utmattad.

Godnatt! <3


Juste en bild för att få det se lite trevligare ut, here it comes.
429113-69

Alla älskar väl detta ?! =D Jag typ vann detta race över min pojkvän. =D

Kungafamiljen.

Hej.
Kollade runt lite på aftonbladets hemsida precis, läste att prins carl philip var en blivande racerförare. Coolt!! Det är kul att det kan skrivas lite om honom också! Det känns som om det är mest Madeleine och Victoria det skrivs om.. Victoria om när hon ska gifta sig och blablabla, och madeleine om att hon är den snyggaste tjejen i sverige osv. Visst, man kanske tycker att Victoria och Daniel borde ta steget nu, men det går nog inte snabbare om pressen tjatar??? Och ja, madeleine ser väldigt bra ut. Men har ni sett prinsen? Shit, första gången jag såg en bild på honom på länge, he is really handsome. OMG

image66

Vad som händer vid tidsfördriv.

Tja!

Jag har absolut ingenting att göra. Började morgonen med att ta en långpromenad med mamma och hunden. Förbi kyrkan och tillbaka, det var skönt. Då fick jag i alla fall röra på mig litegranna.

Sedan efter hundra varv i huset av uttråkhet så bestämde jag mig för att baka. Slutresultatet blev en halvgod kladdkaka. Den hade varit godare om vi haft kakao hemma, istället fick det bli oboypulver, light dessutom. Ingen hit, inget jag rekommenderar dvs.

Menmen, nu sitter jag åter igen här och spenderar ganska onödig tid på att blogga. Jag målar även naglarna, skitfult blev det. Men vafan, har man inget att göra så får man hitta på sina egna tidsfördriv.. Däremot hittade jag världens fulaste gammal bild på mig som jag tänkte bjuda på. Jag förstår inte hur jag lyckades..... Men jag var väl så att säga, Ung och Dum.

image65

Det är jag till höger, min lillasyster till vänster och Wilma, vår hund över =D


Whatever, man måste ju bjuda på sig själv i alla fall.
Nu sitter jag bara och väntar på att niclas ska komma hem. Vi kanske ska ses något ikväll. =)

Bloggen under ombyggnad.

Håller på att ändra om utseendet på bloggen, har haft samma allt för länge. Det kanske inte ser så bra ut, men det ska det bli ordning på..

Nu måste jag sova.
Godnatt <3


dagens bilder

haha, det får bli lite dagens bilder eftersom jag inte har haft några bilder i de två senaste inläggen idag. =) here they are. det är hockeybilder från finalen på hovet. innan och efter. Haha.

Uppvärmning, jag är tredje tjejen från vänster =)
image59
Hahaha, Party party. Efter matchen, trotts förlust. Vi firade vår otroligt framgångsrika säsong. Det tackar vi coacherna och de övriga ledarna för ! Tacktack!!
image60
Cap and AsCap  =D Jag och Majs med andra ord.

Playahead.

Tittade runt på den nu så kallade " blogen " på min pa. Hittade lite saker som jag tänkte kunde sätta in här. =)

1. Dikt till min farmor, då hon var sjuk.
Det är så orättvist.
Varför, varför du?
Alla vet att du är en ängel.
Men ingen vill ha vingar på dig än.
Snälla farmor, kämpa nu.
Vi tror på dig.
Jag behöver dig.
Jag älskar dig.

2. Bara en text
Vi begår misstag för att inte göra om dem. Vi är otrogna för att sätta kärleken på prov. Vi bryter mot regler för att veta vart gränsen går. Vi ljuger för att inse att sanningen varar längre. Vi glömmer för att påminnas. Vi bråkar för att sedan förlåta. Helt plötsligt verkar allting ha en mening.

3. VETTIGT ATT HA LÄST!!!

En man hade föreläsning för ungefär 500 ungdomar.

Han tog fram en hundralapp och höll upp den så att alla kunde se. Han frågade sen: Är det någon som vill ha den här hundralappen?! Alla räckte ju självklart upp handen för det var ju ganska mkt pengar. Mannen knölade sedan ihop lappen och räckte han upp den igen: Någon som vill ha den här? Alla räckte upp handen. Han la hundralappen på golvet och stampade på den så den blev smutsig: Fortfarande någon som vill ha den här? Alla räckte upp handen. Då sa han: Jag tycker ni ska lära er något av det här. Även hur smutsig och ful någon är så har hon eller han lika mkt värde!

4. Få folk må bättre.

Åtminstone 2 personer i världen älskar dig så mycket att de skulle dö för din skull. Minst 15 personer älskar dig på något sätt. Den enda anledningen till att någon hatar dig är att de skulle vilja vara EXAKT som du. Ett leende från dig kan ge lycka till vem som helst, även om de inte känner dig. Varje kväll tänker någon på dig innan den somnar Du betyder ALLT för någon. Om det inte vore för dig, skulle någon inte leva nu DU ÄR SPECIELL.



Jag ville skriva dessa ännu en gång. För de väcker minnen. Har enbart skrivit den första själv, de andra vet jag inte var de kommer ifrån från början. =)

Puss och Kram.


Grattis mormor!!

Idag fyller mormor år, så jag tänkte att hon skulle få komma in på ett hörn i bloggen. Det är ju faktiskt en händelse i mitt liv, trotts att jag inte träffar henne just idag =D

Hoppas du får en bra dag mormor.
Puss och Kram,
ditt barnbarn Emelie!

Trött.

Sorry, bloggade aldrig igår. Hade träning, eftersäsongsis med laget och sedan fys. Sen när jag kom hem var jag så trött så jag däckade typ =D Gjorde absolut inget intressant igår alls egentligen.

Inte idag heller för övrigt.
Är bara trött hela tiden.

Eller jo, en grej. Jag var med niclas idag, första gången på väldigt länge faktiskt. Det var mysigt, som vanligt. Vi hann inte vara så länge dock för att han skulle träna sina små 95or i viggan.
Nu har jag pluggat till idrottsprovet jag ska ha imorgon och jag är trött så jag tror jag svimmar snart. Ska väl sova antar jag.

Godnatt ! <3

Förresten, idag blir det en bild på........
image19

HAWAII VÅGORNA, Pappa i vågen och jag flyr för livet =D

Stan med klassen + annat

Amen tja!
Idag var vi i stan med klassen, hade något slags politiskt rollspel i en inhyrd lokal på armémuseét. Låter ganska tråkigt, men det var faktiskt ganska kul. Vi blev indelade i 5 grupper som fick vara varsitt land. Och så skulle vi styra detta land på bästa möjliga sätt. Det måste vara skitsvårt att vara poliktiker alltså. Haha.
Efter detta så skulle hela klassen på burger king. Vi hade ett endaste problem. INGEN visste var det fanns någon BK resturang, verkade det som. Så efter ett par irrvarv i stan och hundra stopp, då man typ höll på att frysa ihjäl i vårjackan, fick vi äntligen gå skilda vägar å äta. YES! Jag och Josephine gick in på närmaste Mc donalds, kan ju bara säga att mat aldrig smakat så gott typ. Jag både frös och höll på att hungra ihjäl. Donken was a lifesaver for today! Ni har förresten aldrig fått se jossan, herrejösses! Ni har ju bara hört talas om henne, de flesta i alla fall.
Here she comes! Dock inte den bästa bilden, men hon var inte online så jag kunde inte få ngn bättre bild av henne. Bilden är från vår tjejklassfest..... =D
429113-58

Sedan, istället för att åka hem drog vi till gallerian en snabbis, gick runt lite där. Blev inget köpt. Sedan när vi skulle hem tog vi en sväng förbi jossans favoritbutik, Urban Outfitters. WOW säger jag bara. De hade like awesome stuffs där!! Köpte en as häftig godis skål, det var typ kärlek vid första ögonkastet. ;D


429113-56

LOOOVE! Men jaja. =D Haha. När vi var påväg hem klev jag av i tibble för att fortsätta min vandring i shopping världen i täby centrum. Där hittade jag lite mer, ett linne, ett halsband, en nessesär och en ny mascara, som var mkt nödvändigt!!! Men men, inte så intressant. Sedan blev jag upp plockad av min mamma för hon skulle hämta syrran hos hästen. Hennes nya foder häst eller vad det heter. Hade aldrig varit där så jag täntke jag kunde passa på att hänga med och titta litegranna på hur hästen faktiskt ser ut =D Nu ska hästen och syrran komma in på ett hörn också. Jag tillägnar dem en bild på de båda. =D




Nu är jag så trött, så trött, mest trött på vädret dock. Att det snöar och så... Jag vill ha SOMMAR som sagt, eller i alla fall en FIN vår!!! Nu känns det inte så bra längre.... Inte för att det är nå fel på snö, men nu vill man bara ha vår. Kan inte snön få komma på den riktiga vintern istället för sent som vanligt ??? Bajs-snö!

Nu ska jag sluta blogga för dagen, okej. Iaf för detta inlägg. Haha. Kommer kanske ett till, vem vet ?

PUSSHEJ!

Vill ha sommar.

Usch och fy så mysigt det ser ut. Tog bilderna i vårvädret i lördags. =D
Vill bara ha sommar när man ser det här, kom nuuuu!!

429113-55  429113-54

Söndag + bilder!

Hejsvej. =D
Igår var det söndag, som alla vet.
Då spelade jag turnering med sthlms distriktslag. Vi vann hela skiten!!! =D Som förra året, och året innan det, och året innan det. HAHA! Här kommer lite bilder från det som min pappa tagit.

 
Uppvärmning            Ormsta Tjejerna     Hela laget, Sthlm!
  
Pommac efter            På väg till målet               MÅÅÅL!!
vinst!!



Här är lite fler bilder från pappas match mot rimbos b-lag. =D


  
Målvakt                       Pappa & Eke             Slutresultat 3-18


Lördag.

Tja!

Idag vaknade man upp av en typ pigg pojkvän, som ville mysa. Men man kanske inte riktigt var på myshumör när man var så trött som jag faktiskt var. Men lite glad blev jag faktiskt, för vädret var fint!! =) När vi sedan kommit upp ur sängen och ätit frukost gick vi ut och sparka boll. =D Å mös lite i solen.
Jag älskar våååreeen!!! Och därför gick jag in i en ishall. Haha, nejmen.. Pappa hade match mot Rimbos B-lag =D Det var typ kul ?! Veteranerna vann med 18-3 och pappa gjorde 3 mål. Det var ett riktigt pisslag de mötte. Man kan ju fundera på hur bra deras riktiga A-lag är ?!?! =S
Efter detta så åkte vi till min kusin som fyllde år. Var där, käkade lite och sen åkte vi hem. Nu är vi alltså hemma och jag ska snart gå till sängs för att tagga ordentligt till turneringen imorgon. =D Är as taggad, det ska bli jätte roligt!!

Det blir tyvärr inga bilder idag, sitter vid mammas jobbdator nu och där finns inga bilder. Hoppas det går bra ändå. Kolla på bilderna på inlägget under, de kan man glädjas åt länge!!! =D


Godnatt <3 Kram och Puss.

HV71, sm-final

YEEEES! HV71 TILL SM-FINAL!!!

längesen med dagens bild

Hej igen. Har glömt bort dagens bild helt, försöker istället lägga in bilder hela tiden för att få bloggen se lite roligare ut.

Nu kommer lite bilder från dagens lektion med samuel, han är så oootroligt bra på att rita!! =D


De två första bilderna försöker samuel förklara hur en konflikt uppstår ur ett beteendeperspektiv, eftersom jag går beteendevetenskap. Ni förstår säkert, eller inte.... =D Tredje bilden är en väldigt oseriös bild i think, det var då vi frågade vilken grupp han tillhörde när han gick i skolan, ifall han tillhörde nördarna, sportfånarna, de populära eller de alternativa, då ritade han sig själv längst ner i högra hörnet på tavlan, plus massa hundar där eftersom vi pratat om hundar. Hahaha.

Sen måste jag lägga in en bild från vår tjejklassfest som vi hade på skärtorsdagen, det var glitter och glamour. Väldigt fint, och några av bruuudsen var lite dragna när denna bild togs. Så de ursäktar för det.. =D Haha.
image44
Jag älskar er tjejer! Ett stort tack till Sanna och Nickie som var värdar för kvällen!




Godnatt bloggen! <3

igår & idag

Hejhopp. Igår kom jag hem sent och orkade inte skriva något blogginlägg. Jag gör det nu istället. I alla fall så hade jag träning med distriktslaget. Det var skitroligt, det gick väl halvbra, bättre än väntat. Hade nya handskar så jag trodde inte passningarna skulle sitta så bra som de ändå gjorde. (och pappa om du läser det här så kan jag fortfarande säga att mina andra handskar är bättre) Vi har turnering i helgen, och jag hoppas det kommer gå ännu bättre då. =D Plus att vi ska vinna hela skiten, iår igen. =D Här kommer en bild på mig maria och sophie från förra årets distriktsturnering, då vi faktiskt vann. Jag och maria gjorde målen i finalen då =D
image39

Idag så har jag varit i skolan först, stressade ihop en engelska uppsats men jag tror ändå den blev bra. Hoppas jag gjorde rätt bara!! Sen var jag med niclas en kortis, det var mysigt. Men jag ska umgås med honom imorgon också. Lite längre än bara en timma dåra =) Det ska bli skooojsit.
Senare på kvällen hade vi vår första eftersäsongsfys! Det var helt gaaalet jobbigt. Vi körde inne i A-hallen med Vallentuna AJ's vikter. "Ryssgymet". Det var iuförsig bättre än att springa spåret. MYCKET BÄTTRE. Mina hälsenor har typ pajat ihop igen.... Det är sorgligt för om det är något jag behöver så är det att springa!!
Imorgon kommer jag typ inte kunna gå, haha! Kan knappt gå nu. Sen armarna, jag orkar inte ens schampoonera mitt hår. Liksom hallååå, det börjar typ bli allvarligt. =S =D Det ska väl gå bra. Om inte får niclas hjälpa mig med allt imorgon. Har iaf lovat min tränare att gå en låång promenix imorgon för att dra ned på träningsverken imorgon. Han sa att jag skulle ha en sjudundrande träningsvärk imorgon... Hjälp!


Whatever, nu måste jag pluggaaa!!
Pys och kjam! <3 Hihi!

Ännu en kväll.

Kvällen artade sig bättre än vad jag hade trott och fick inte alls så tråkigt som jag trodde jag skulle få. Michaela hörde av sig, så vi bestämde oss för att gå ut och gå i den friska vårkvällen. Det var jätte mysigt. Något som var mindre mysigt var när vi gick ner till den nerbrunna kvarnen. Väsby kvarn så som den hette. Vallentunas kvarn har brunnit ned och vallentuna är i sorg, typ. Många frivilliga hade länge arbetat med kvarnen för att renovera och få den fin, det kanske tillochmed skulle bli ett fik. Och gud så mysigt det hade blivit eftersom den ligger i anslutning till vallentuna sjön. Inte för att man badar, men utsikten därifrån är ändå enormt vacker! Det har nu gått 2 dagar sedan branden startade och det glöder fortfarande i det lilla som är kvar av vår stolthet. Den enda lite komiska grejen med detta är att när de försökte släcka branden brandmännen hade framför sig så började de brinna även bakom brandmännen. Det var en brandbil som hade fattat eld, det var tydligen några kablar som det hade blivit något fel med. Det gick att släcka så pass fort så det blev ingen större skada skedd. Men kvarnen gick tyvärr inte att rädda. Här är bilder på kvarnen och brandbilen.
image37image38

Källa för infotext om branden: alltomvallentuna.blogg.se
Källa för bilder på branden: Fotograf; Tommy Jansson / www.bildproffsen.se

Hej igen.

Alltså, jag har verkligen ingenting att göra.... Tittar på youtube för tillfället. Är tvungen att visa ett klipp från mitt favoritprogram. Denna gång är det inte björn gustavsson som får vara med utan den nya Soran Ismail, en ny också väldigt bra komiker. Ganska lik björn egentligen, de har samma ansiktsdrag ibland om man tänker efter.



Och eftersom björn är min favorit ger jag er ett välkänt klipp med honom också! <3
 

Puss och Kram, kommer förmodligen fler inlägg idag.

VÅRVÄDER!!!

Hejhopp i alla varma hem, framför datorn .. Förmodligen.

Egentligen, varför sitter man här ? Alla borde vara utomhus idag. HELT GALET SKÖNT VÄDER! Jag älskar när det börjar bli varmt!! Idag fick vi sitta ute på mattelektionen och jobba, det var as mysigt!! Jag och Jossan hade varsin godispåse och redbull. Yes, liksom!
Vår vår vår, äntligen kommit. =D Det är värt en sång och en bild.

image35image36
Blåsippan
Blåsippan ute i backarna står
niger och säger: "Nu är det vår!"
Barnen de plocka små sipporna glatt,
rusa sen hem under rop och skratt.

"Mor, nu är våren kommen, mor
nu få vi gå utan strumpor och skor.
Blåsippor ute i backarna stå,
ha varken skor eller strumpor på.

Mor i stugan, hon säger så:
"Blåsippor aldrig snuva få.
Än få ni gå med strumpor och skor,
än är det vinter kvar" säger mor.

1 april

Alla luringars dag idag, eller ? Jag har inte blivit lurad. Än i alla fall ?! Okej, jag tror min kompis michaela försökte, men hon är inte så bra på sånt. =D
Sen försökte vi, några tjejer i klassen, lura de andra klasskompisar att vår mentor hade åkt till finland. Den första som kom in sjöng och hoppade för att han trodde att vi skulle få vara ledigt, haha. Tillslut så insåg dom att vi var alldeles för vridna i ansiktet för att inte skratta, så de förstod att det var ett skämt. Men det var roligt att se någon ändras från så lycklig till så besviken på bara någon minut. Vissa är smarta, andra inte liksom.

Däremot kändes det som om någon försökte skoja med mig, jag MÅSTE ha en ny hjälm .. Min gamla har gått sönder. Vi ringde och åkte och kollade på FYRA butiker men ingen hade min strl eller färg. Blev smått galen och jävligt nervös. Ska träna med distriktslaget imorgon, och det vore ju bra med en hel hjälm, eller?? Men det var inget aprilskämt, och det var det som var jobbigt!! Tillslut fick vi tag på en hjälm, den är inte köpt men far min ska köpa den efter jobbet. Det känns väl ganska skönt i alla fall! =)


dagarna då bloggen var borta typ

Skriver nu om hur det gick när jag var barnvakt åt min två-åriga granne Emma på lördagen. Det gick faktiskt alldeles utmärkt, det var ingenting att vara orolig för! Inte alls...... Nejmen, det var det faktiskt inte. Hon var jätte snäll och kunde göra det mesta själv. Sen så lyssnade hon på mig och så. Det var bara när hon skulle sova som det inte gick lika bra.... Hon ville bara att mamma skulle natta henne, men hon var ju för guds skull inte hemma.... Så vi fick gå ner och titta på en film, det blev madagaskar tack gode gud! Jag trodde aldrig hon skulle somna då hon frågade mig en gång i sekunden vad de gjorde. Jag svarade lugnt, Emma titta så ser du vad de gör. Men hon vägrade ge sig.. Tillslut somnade hon i soffan brevid mig. Hon snarkade som en man typ. Hahaha, nejmen mycket för att vara en två-åring. Men hon var nog lite förkyld. I alla fall. Fick 300 spänn för att egentligen inte göra så mycket. =)


Sen, min vårjacka-jakt har gått sådär. Var i Stinsen där mitt sista hopp var. tyvärr, inte där heller. men jag hittade en annan som jag har börjat trivas med. Så den får bli bra tills vidare. När min riktiga blogg kommer ska jag lägga in lite bilder. Försöka i alla fall.... Sen har jag köpt lite mer kläder. men det är inte så intressant som min jacka. hahaha!


Kram och Hej!

Bloggen tillbaka!

Bloggen funkar igen. =) Gjorde en preliminär blogg.. Ska kopiera det jag skrev där hit genast!!!

Puss och Kram!

RSS 2.0