>

Hektiskt schema

BORTA

12-14 sept, träningsläger med region (fre-sön)

19-21 sept, ullas cup i ö-vik (fre-sön)

27-28 sept, distriktslags uttagning (lör-sön)

3-5 okt, träningsläger furudal (fre-sön)


Positiv energi.

Haha, förra inlägget blev så negativt. Jag vet inte varför ?
Jag tänker inte berätta om idag, det var inte så kul. Gick upp halv 7 trotts att jag hade sovmorgon till 10, jag skulle till tandläkaren. Men i alla fall. Dagens inlägg ska handla om gårdagens träning.

Det kändes som om det var en träning, eller ja. En dag där allt skulle gå fel. Men så blev det inte, dagen rullade på och sedan var det dags för träning. Som vanligt ungefär. Jag var på konstigt humör, typ gå ut med skydden på isen humör. Eller alla vill slå mig för att jag är så jobbig humör... I alla fall, så blev det inte. Jag gick ut, det kändes bra. Ny slipade griller, och allting gick finfint. Träningen gick och det var ganska många sura miner på plan, men inte från mitt håll. Allt gick så bra och allt var så roligt. Det liksom flöt på. Trots att jag var trött så kändes det ändå bra. Jag tror jag kan utvecklas ordentligt denna säsong. Det ska bli roligt att se i alla fall var all denna träning leder till.

När jag ändå är inne på hockey, och skriver om det idag kan jag nämna att laget åker snart på cup. Och det ska bli så jäävla roligt =) Fick kallelse idag. weeiii!

Vi har gjort nya matchställ också. Det äär naaajs!



Puuuss!

Helt slut.

Jag är död, jag tror jag nått botten. Eller nej, det går nog lite till. Jag orkar inte ens äta en värsta god efterrätt. Är för trött för att föra skeden in i munnen. Blä. Jag vill bli pigg! Dumt nog tränade jag idag, trotts att jag inte hade någon ork eller lust..
Skolan har börjat också, vilket Inte gör saken bättre. Men man får kämpa på! =)




Igår var det också träning, och innan dess var det överraskningsparty för Benni hos hans mamma också. Det var väldigt roligt att se hans min, hahaha. =D Han såg ut som " Vad i helvete är detta, nu drar jag ". Men jag tror han blev glad. =D Kanske kommer några bilder senare, får se om jag kan få några från fabbsen. =)


<3kramis


Vissa är ju bara för söta ihop!

Hej hopp.
Nu har det inte varit mycket bloggande, har inte hänt så jättemycket egentligen. Har tränat, grinat, shoppat å umgåtts. =P Grät gjorde jag för jag hade så ont i kroppen och var så trött efter all träning. Å andra sidan har det hänt en hel del. Matchen förlorade vi, tyvärr. Men vi borde vunnit.... Kan inte säga anledningen till det eftersom jag inte vet exakt vilka som läser bloggen.....

Mormor och morfar är ju här och de körde mig till mörbycentrum idag och därifrån tog jag tunnelbanan in till stan, skulle gå runt och kolla lite innan jag åkte till pappas jobb. Vi skulle vidare till släktträff. Det var väl.. Kul ?! Jag fick iaf träffa mina kusiner som jag träffar 1 gång om året typ, tyvärr. De är faktiskt väldigt snälla och det är tråkigt att vi inte har bättre kontakt. Men så kan det gå!
I stan köpte jag en ring som nödköp för att mitt finger var så fult utan, haha. Det har ett vitt sträck efter grekland. =P Och så köpte jag en svart tröja och ett par örhängen. Inte så mycket men ändå litegranna. =)

Och för att koppla rubriken till något så var det när jag var i stan idag vääärldens gulligaste par, eller a. De fanns flera, de såg ut som att vara helan och halvan alltså! Det är så kul att titta på sånna, man blir glad av deras kärlek typ. =P
Min pojkvän är det inget fel på alls och jag älskar honom med hela mitt hjärta, men jag tror inte vi ser ut som de som jag såg idag. För övrigt är det kul att vara i stan och bara titta på folk, käka en glass, sitta på en bänk någonstans.


Vad är finare än kärlek ?



Ha det bra ! <3

Paintball!

Wohow, idag har hockeytjejerna lirat paintball! Första omgången, innan vi förstod vad det gick ut på, så var vi ganska fega och försiktiga. Men sedan kom vi väl igång och då var det skitroligt! Alla var uppe i varv och jag tror de flesta tyckte det var roligt!
Själv blev jag endast träffad 1 gång, av bebbsan (johanna), på vänsterhands pekfinger. Det sved men det gick över så fort. =P

Red team!



vs.

White team!



Men bara roligt skulle vi ju inte få ha det, efter paintballen åkte vi direkt till Enebybergs Idrottsplats, Toyotahallen, ishallen whatever. Där käkade vi lunch ihop och sedan bar det av till lite allmänt hockeysnack, och sedan fys. Fysen var rätt lugn idag, mest brottning och lagkamp. Nej, jag skrev inte fel, det ska Inte vara dragkamp, jag menade lagkamp!! Sedan hade vi 1 ½ timmas ispass, det var kul. Mycket spel och tajmingsövningar, det är dagen innan match. Så det var väl dags. Imorgon ska femmorna förhoppningsvis få spela ihop på träningen på eftermiddagen som ska lira på kvällen. =) Coach har lovat mycket spel imorgon.



Puss och Kram.

Fystester =D

Nu har hockey äntligen dragit igång igen.

Mina skridskor är rena helvetet, har sååå ont i fötterna. Menmen, sånt man måste genomlida med nya skridskor liksom.

Igår var första ispasset och idag hade vi det andra.
Det gick väl hyfsat.. Känner mig lite som bambi, men det går väl. =P
Idag hade vi fystester, igen. För att kolla hur vi skött oss.
Jag förbättrade mig på 2 saker då jag gick ifrån 6 till 9 i antal dips och så höjde jag mig från 80 till 95 kg i benböj. Sen hade jag samma resultat på bänkpressen, 45 kg. Lite missnöjd med det.. Menmen. Sedan på spänsthoppen framåt, så försämrades jag litegranna. Men det är inte min starka sida... =)

Iallafall, hockey är så jääävla roligt!!!! =D



Pusspuss.

Ishockey.

Hejhopp alla glada!

Idag har jag varit med niclas, han sov över i kväll. =) Mycket mysigt!! Men vid klockan 3 var han tvungen att åka hem för att han skulle på match.
Efter en timme eller något så åkte jag och pappa ut och övningskörde, vi körde till åkersberga och tillbaka + lite motorvägskörning på och avfartsövningar typ. =D Det gick väl hyfsat. Har lite problem med att hålla filen i rondellerna men i alla fall.



När vi sedan kom hem från övningskörningen så åkte jag direkt upp till ishallen för att titta på Niclas lag, Vallentunas 95or, som hade match mot skå. De har aldrig vunnit mot Skå, om så var det för länge sedan i alla fall, och idag fick de chansen. Vallentuna vann med 7-3 och killarna spelade riktigt bra! Det var kul att se alla deras överlämningar och snygga spel i anfallzon. De jobbade som ett lag och de ska de ha cred för. =) Kul att se hockey, oavsett ålder, så länge det är bra hockey!


Puss. =)

Åh, jag blir så lycklig av dig!

Hej allihopa.

Idag har jag varit i ishallen en sväng. Bara för att titta till hur det var och så, och självklart för att köra lite med min moppe som äntligen är tillbaka från service. =D Jaja, 17 år och kör fortfarande. Moppe är bra och ha, sådeså! Det var i alla fall underbart! Saknar isen så otroligt mycket.


(tovelito in action. mohaha.)

Best of the day var ändå när Niclas kom till mig på kvällen, jag saknar honom så mycket. Vi ses bara korta stunder, men det är lika bra att vänja sig. Med tanke på att nu drar hockeysäsongen igång igen... Både negativt men också mycket positivt! =)
Iallafall, jag och Niclas gjorde ingenting. Absolut ingenting. Vi bara var och pratade med varandra, sådär enkelt och underbart. =)




Godnatt på er , <3

Kom på't

Nu när bilderna från Grekland är uppe kom jag på vad som hände när jag kom hem.
Min käre pojkvän hade faktiskt gjort en väldigt uppskattad surprise för mig. Så här såg det ut. =)

Hjärtballonger på sängen och vanliga ballonger på hela golvet. Hela 69 st.
(även tack till benni, anna och fabbe som hjälpte till att blåsa upp dem!)


Och den här bjuder vi på, haha!
....jag iallafall



Kram och puss, <3

Bilder från Greeecee

Karpathos




Balkongen


Staden på kvällen


Jag och mamma i vattenbrynet, mysmys


Min kära fotomodell till syster, haha!


A la boattrip, haha.


Lägg ner med det där va!

A la Grekisk kyrka


Jotack, lite iste fungerar alltid!


A la grekiska båtar och grekiskt vatten.

Laddar

Mycket bra rubrik måste jag säga. Passar till 2 grejer i alla fall.

Laddar in bilderna från grekland nu nu nu!! =D Kommer upp i nästa inlägg.
Laddar inför hockeyveckan nästa vecka, trycker i mig mediciner å ja, gud vet vad.


Mormor och morfar är här och hälsar på, de bor i usa resten av året. De kom egentligen för ganska länge sen... Men har inte kommit på att skriva att de faktiskt är här. Hursomhelst, nu får man sängen bäddad varenda dag. =D
Idag har jag fixat mina skridskor som jag fick av dom i födelsedagspresent, mysmys. =D

Juste, sen har jag faktiskt haft kalas för familj och släkt typ. Tyvärr var jag inte så ätglad så det blev inte så mycket goda tårtor och sådant till mig. Men jag antar att jag får baka om det med tanke på att recepten var från min bakbok som jag fick i födelsedagspresent också =D


Blir inga bilder i detta inlägg, kommer senare.

puuuss på er! =)

Hemma igen.

Tjoho! Nu är jag hemma igen, eller ja. Jag kom hem i torsdags, men sedan dess har jag varit med Niclas. Och så var vi hos benni igårkväll.

Jag är sjuk nu. =( Vill att det ska gå över fort.. Det är magen som krånglar igen. Känns inge bra.

Ska lägga in lite bilder från grekland senare, har inga på denna dator. Men det kommer kanske ikväll eller imorgon eller något liknande!!

Pusshej! <3

RSS 2.0