>

natt

Hoppsan hejsan, nu blev klockan mkt. Men jag väntar på lite låtar av min pojkvän.

Tänkte bara informera om att det kommer inget inlägg förrens söndag om ni har tur, pga att jag är borta i övik som sagt. =)

Hejsvej, kvart i åtta hämtar johanna mig här hemma.

Hej alla söta!

Bra rubrik, bra text. Eller ? Haha, kanske inte men i alla fall.
Min dag idag då, jag vaknade vid 8 typ av att min hund skällde och var typ galen. Då var jag tvungen att gå upp och gå ut med hundfan, medans niclas låg kvar å sov. Jävla lycko unge. Anyway, sen gick jag ju och la mig igen och somnade om, som tur var. Men innan det hann hunden jävlas med mig lite till.

I alla fall när jag vaknade för andra gången, gick jag, Niclas och Wilma (hunden) ut igen. På en lite längre promenad och köpte lunch eller frukost.. Beror på hur man ser det. Klockan var iaf halv 1. Haha.
Sen så åkte vi och gjorde lite ärenden å så.
Men sen vare bara hem å mysa och ta det lugnt.

Nu så packar jag inför Övik imorgon, längtar faktiskt! Det är hockeycup med laget , involverat med en elitseriematch på Swedbank arena (MODO - Färjestad) Heja modo faktiskt! =D Jag hejar egentligen på HV71, men de spelar ju inte tyvärr.... Dock typ klara vinnare av serien, and thats great! =) Får se hur det går i slutspelet.

ska snart sova, väntar på att få lite musik från niclas... menmen.

Godnatt så länge.

Juste, dagens bild. Slänger in den här under då ! =D
image21

27/2 - 08

Okej, jag har fyra minuter på mig att få ihop något vettigt om denna dag som precis passerat.
Min förmiddag var sisådär, gjorde typ ingenting. Tittade på en film med syrran som sööög! Sen var jag och pappa förbi EagleSports en snabbis för att köpa skridskosnören och tejp. Mina andra snören drog jag sönder förra träningen. xD

Men sen till kvällen så bar det av till match, mot tullinge tp. Vi vann med 6-1 och min kedja gjorde 5 av dessa mål. I think. =) Varav jag gjorde ett. Vi spelade väl inte sådär jättebra. Men vi vann, typ som vanligt. Haha.

Men nu måste jag sluta, hejsvej . Godnatt. ska sova med niclas nu. :) han var uppe till 5 imorse så det är med all respekt vi ska sova nu.

Juste , glömde nämna att jag faktiskt var uppe hos farmor och farfar en snabbis också. Det var skoj att få träffa dem igen! Godnatt igen! =)

dagens bild blev dagens video

Idag får ni en video istället för en bild, det kanske kommer en bild senare who knows ?!
Det är i alla fall en söt video om azuzephre "dockorna".

försenad dagens bild - johanna

Hej, sorry. Glömde nästan bort att lägga in dagens bild. Det får bli en igårdagens bild typ. Klockan är ju ändå inte så mkt över tolv. Vad gör det ? =)
Ville bara lägga in en söt bild på en jätte söt vän! Jag tycker om att ha dig som en vän i hjärtat Johanna, du gör en glad!
image20

sen kväll

Jaha, nu var det mörkt och snart natt igen. Klockan är kvart i tolv typ och jag sitter här.
Idag hade vi träning i Toyotahallen, inomhus! Great! =D Det var faktiskt en rolig träning. Även denna gång smålagsspel på slutet, det var kul och inte alls lika oseriöst som i söndags. =D

Jag sov i alla fall över hos niclas, och det var jättemysigt . =) Skönt att få sin tid med den man älskar också. Han är dock galen, men det gör nog ingenting. För jag älskar honom ändå.


Nu är jag trött och ska fundera starkt på om jag inte ska ta och sova litegranna =) Godnatt <3

Vårkänsla!

Herregud, nu är det faktiskt nästan vår. Jag tittade på termometern alldeles nyss, i och för sig är det den termometern som alltid är i solen, men ändå! Det är varmt ute!!! 18 grader i solen. =D Herrejösses!

Just nu väntar jag på att få gå ut till bussen, jag ska åka till min älskade pojkvän som jag inte träffat på typ 1000 dagar. =D Sen i torsdags i alla fall. Skit glad! =)

Sen igårkväll så hade jag ju träning, det var as skoj. På slutet lirade vi tvåmål, haha det var sjukt oseriöst men roligt! Det var jobbigt också att träna igen, man fattar inte hur mkt man har tappat förrens man väl står där. Men det var kul, så nu är jag nog back on track igen. =) Lite förkyld fortfarande men magen känns typ bra nu! =)

Thanks for reading this, if you do ?! haha

Hejdå! =)

dagens bild - hawaiivågorna

Notera pappa som kommer i vågen bakom, HJÄLP!

image19

träningsfärdig igen!

Hejhopp!
Imorse vaknade jag, gick ner . Åt frukost med mamma och pappa.  Det var gott, jag tror jag var hungrig! Sedan så sa de att jag var frisk nog att få träna idag. Jag blev jätteglad! =D Jag som längtade till tisdagen liksom. Jag längtar tills klockan 9 ikväll då vi går på is! =)

Gymade idag också, med mamma och pappa. Och så var fabbson där också =) Det var skönt men det kändes tungt. Det är välinte så konstigt med tanke på att jag varit sjuk till och från i 3 veckor nu och har inte tränat alls på 1 vecka. Men jag är nöjd över att jag tog mig till gymet i alla fall. Så det inte blir bara datasittande idag. Eftersom jag inte får träffa niclas så har jag inget vettigt för mig... (och ni som hänger med vet anledningen) En flicka utan liv utan sin pojkvän. Kanske för att han är mitt liv ? =)

Anyway, nu ska jag väl sitta ett tag till vid datorn och sen ska jag åka och träna. Fyfan va roligt!! =D
Går av isen klockan 22.00, och ja.. Jag går och lägger mig hyfsat tidigt nu för tiden. Så jag bryter nog inte trenden och går och lägger mig när jag kommit hem. Så vi hörs nog inte mer förrens imorgon!

Hejdå på er , nu ska jag roa mig! =)

ingen kommentar, dagens bild bara

image18

GLAD!

Tänk er en ständig kramp i solarplexus i två veckor, 3 veckors illamående och ätsvårigheter. Tänk er sedan att få bort denna känsla, jag är så jävla glad. Mår typ bra! Det är helt sjukt skönt! JAG ÄR GLAD!

Frida feat headline gick vidare direkt till final, YES! Jag hejade på dom. JAG ÄR GLAD!

Jag har sjukt mkt överskotts energi.

I allt positivt finns det alltid något negativt, jag saknar min pojkvän som jag inte får träffa förrens vi blivit friska. :(

ormsta/de - västerhaninge

Idag åkte jag, mamma och pappa till hanvedens ip, haribohallen för att titta på mitt lag när de spelade mot västerhaninge. Det var en match med fart och fläkt. Tjejerna spelade inte sådär som de kan, men de hade en jävla vilja och kämpade. Det var jätteroligt att kolla! Hade dock heldre spelat. Men nejnej, det får man ju inte när man är sjuk... Ska träna på tisdag igen tror jag . Det ska bli jätteroligt! Längtar verkligen! Det blev 3-1 till västerhaninge förresten, men det är inte fy skam det heller. De vann serien utan en enda förlorad match. Vi kom tvåa i dam. =)


Nu är klockan middagsdags och jag ska snart äta middag. " Grabbarnas Kyckling " Ska det bli idag, haha. Många konstiga namn på maträtter. kyckling låter väl bra =) sen ska jag ha lite film mys och kolla på melodifestivalen tror jag. =) Får tyvärr inte träffa niclas, för han är sjuk och jag får inte träffa honom förens han har blivit frisk för att jag inte ska bli smittad igen. =/

Nej,  nu ska jag nog ner och äta strax. Bäst att jag slutar skriva. Hejdå så länge! Ha det bra!  =)


medicin - dagens bild

Dagens bild tillägnar jag min magkatarrs medicin som faktiskt hjälper min stackars mage! =)
medicin

doktorn.

HejHopp.

Idag tog jag itu med mitt magont för imorse kände jag att jag verkligen inte orkade ha det så här någe mera. Jag gick till doktorn. Han kände lite på min mage, och jag berättade var jag hade ont och hur jag hade känt mig och ja allt det där. Jag fick göra graviditetstest, men gravid var jag inte. Vilket jag visste men han ville ändå extrakolla. Han sa att jag hade magkatarr, i alla fall vad han trodde. Han skrev ut en medicin till mig, som jag inte kunnat hämta ut än, för jag är pank. Riktigt pank. Vilket är konstigt för jag borde få mitt studiebidrag nu?! Får det den 20 varje månad.
För er som inte vet vad magkatarr är så är det en "sjukdom" som utlöses av bland annat stress och dålig mat. Symtomerna för magkatarr är följande :
  • smärta eller obehag i övre delen av magen
  • tidig mättnadskänsla när du äter
  • hungersugningar i magtrakten
  • känsla av uppkördhet
  • illamående och rapningar
  • halsbränna, som egentligen är ett eget tillstånd, men ibland kan vara ett delsymtom vid dyspepsi.

  • känn på den du!
    Det känns jätteskönt att jag tagit itu med saken, jag hoppas det är magkatarr och att medicinen hjälper mig. Det vore ännu skönare. Så jag blir bra någon gång!

    Efter doktorn gjorde jag mitt idrottsprov, det gick väl sådär halvbra. Det var svårt men ändå inte svårt. Det var svårt att få fram bra svar till frågorna liksom. Efter det så hade vi lunch, sen gjorde vi inte så mkt mer. För jag var klar med min uppsats så jag behövde bara lämna in den sen gå hem. Så nu är det SPORTLOV! Det ska bli jätteskönt! =)


    Ha det bra, nu ska jag nog åka och hämta ut medicinen i think. Mamma kom i alla fall.
    Kramis. <3


    hockeybild - dagensbild

    Den här bilden ägnar jag åt min saknad till att stå på is. Kolla vart pucken är påväg, mohahah. Och btw så var det meningen att vi skulle stå på knäna och skjuta! =)
    hockeybild - dagens

    sex och samlevnadsdag 2.

    Idag hade vi sex och samlevnadsdag i skolan igen. Ungefär lika skoj som förra gången. Det är ganska intressant faktiskt. Haha.

    Men efter skolan så fick jag i alla fall vara med Niclas. det var jätte mysigt, vi hade sjuk-mys eftersom att båda är sjuka. Haha, vi sov nog mest. eller niclas iallafall. =D
    jag är på bättringsvägar, men fortfarande inte helt hundra..

    kramis.

    Dagens bild

    Från och med idag ska jag börja med dagens bild, det kanske inte kommer upp en ny bild varje dag. Men så ofta jag kommer ihåg det. =)

    Här kommer den första.

    image15


    sjuk... igen.

    Har ni sett den här rubriken tidigare eller ? Jag är så förbannat trött på att vara sjuk hela tiden! Vet inte vad det är med mig...

    Kvällen igår blev inte alls lika mörk som dagen idag. Jag och Pappa hyrde en film som vi satt och kollade på, det var kul. Eller a, skönt i alla fall! =)
    Idag kommer jag förmodligen inte göra någonting, har match ikväll. Men eftersom jag inte mådde/mår bra så blev det inget av med det. Beroende hur jag mår på kvällen så kanske vi ska åka och kolla på den. Det skulle jag jättegärna vilja, men vi får se...
    Nu ska jag fortsätta ta det lugnt och tråka.

    Ha det bra. =D

    sex & samlevnad

    igår hände absolut ingenting, jag låg hemma och var sjuk ännu en gång. därför la jag enbart in en video på björn gustavsson i egen hög person. =)

    idag däremot hade vi sex och samlevnads dag i skolan, mkt intressant. nejmen, det var faktiskt jävligt roligt. förutom att jag inte mådde sådär jättebra och var tvungen att springa och dricka hela tiden för att min hals höll på att döda mig.. hade svårt med maten idag också, inge bra alls... kanske borde kolla upp det nu? men jag trycker i mig så mycket det går och det har ändå blivit en hel del idag. =) inte så mkt som behövs kanske.

    kvällen ser dock mörk ut, kommer inte ha något att göra. niclas är på hockeymatch i hovet, djurgården mot södertälje eller något. jag lät honom göra det, när vi för en gångs skull hade ledigt båda två... men det var för att jag som sagt inte mår så bra och jag hade inte varit något rolig person att umgås med... eller jag är nog inte. haha!


    ha det bra , :)

    Hahaha!



    Jag älskar björn gustavsson och jag tycker alla borde se det här klippet!


    match.

    Hejsvej! =)

    Idag var det match igen, mot Norsborg. Jag hade en sjuk träningsverk så jag kunde knappt gå. Men det gick ändå hyfsat. Vi vann i alla fall med 8-0, så nu är vi klara till div1. =D Det känns bra!. Jag assisterade till alice på ett mål, men annars gjorde jag inte så mkt nytta tror jag. Eller inte mer än vanligt i alla fall!

    Vaknade upp på morgonen med Niclas, lika underbart som vanligt. Men nu är det dags för nästa natt och den tillbringar jag ensam i min stora säng. Jag är trött och förkyld nu, så jag ska sova.

    GODNATT! <3

    dagens läge.

    jag började dagen med en hockeyträning på danderyds uterink, vallen. det var faktiskt skönt ute idag, nästan vindstilla. solen bländade dock litegranna. men sen åkte jag hem, satt vid datorn ett bra tag innan jag åkte upp till ishallen med sandra.. Niclas var där på tränarutbildning. Jag frös, det var i vår b-hall.

    Jag orkar inte skriva så mkt idag, är trött. Kan meddela att jag har träningsverk.. JÄTTE MKT! I alla fall, nu ska jag umgås med niclas .

    Hejsvej, GODNATT! <3

    15 februari.

    Hejhopp! =)

    Idag har jag varit i skolan, ätit väldigt mkt olikt skit =) Eller inte skit, bra mat faktiskt. Klämde ner hela två äpplen också! Plus all annat mat. Jag är ganska stolt över mig själv och mår inte alls lika illa som alla resterande tidigare dagar. Det är jag glad över.
    Efter skolan idag så gick jag upp till ishallen, vi fick sluta tidigare för alla lärare på arbetslaget var typ sjuka. =D Vilket verkar hända rätt ofta faktiskt. Iallafall, jag gick upp. Tittade lite på min pojkvän när han hade gymnasieträning. Det var intressant faktiskt. Ganska tråkigt också, men mest kallt. Efter det väntade jag ett tag, och åt lite till faktiskt. =) Sen så hade jag själv träning,  en timmas ispass i b-hallen. Det var kul som fan, hade längtat efter att få träna. Det känns som om det var år och dar sen. Vilket det kanske var, jag har ju spelat match och så. Men jag har inte kunnat träna så mkt med tanke på min mage och mitt matintag. Men nu går det som sagt mkt bättre och det blir i sin tur mycket roligare. Efter det så hade vi fys, stonk och stön! Det var jobbigt men jävligt kul faktiskt =) Jobbade mest ben, sen körde vi lite boxning. HAHA, jag fick köra med min coach, Christian. =) Jag har aldrig sätt han så glad, han såg ut som en lite pojke som leker någon krigslek. Det var kul! HAHA!

    Men nu är det kväll igen, jag sitter här vid datorn. Väntar på att niclas ska komma hem för att kunna ge mig besked ifall han ska bort imorgon på ngn tränarkurs eller ej. Jag hade gärna viljat ha honom hemma imorgon, men jag ska inte hindra honom heller. =) Han brinner verkligen för tränar yrket och ska inte låta honom att inte göra det han tycker är riktigt kul. Men vi får se . NU är det iaf slut för bloggandet idag. Tack och hej!

    Kramis! <3

    igår.

    Hej och Hallå! Förlåt för att jag inte skrev igår. Kom hem sent och var trött och orkade aldrig. =P

    Igår så var det i alla fall världens mest överskattade dag! Varför fira alla hjärtans dag när jag och min pojkvän inte ens firat vår ett årsdag !? Kärlek ska finnas alla dagar på året inte bara just den 14 februari. Men jag är glad att den finns också, mamma är glad och får blommor av pappa, once in a life time. Haha nejdå! =) Inte riktigt så illa är det. Sen får man gratis godis av mamma och ngn liten present. =) Thats great! Men allvarligt, var är alla hjärtlösas dag någonstans i kalendern ? Jag kan verkligen inte hitta den!!! =O
     
    I alla fall, jag skulle inte spela aikmatchen nummer 3, vilket tjejerna förlorade tråkigt nog. Jag var inte ens där, för jag, niclas och niclas kompis jonathan var på DIF - MODO igår på hovet. Det var jätteroligt faktiskt, dock inte matchen! Djurgården vann med 3-0 och det var riktigt dåligt spel ifrån båda lagen. För att vara elitserielag i alla fall. Men de är mänskliga de med, (kanske inte modos målvakt, menmen..) så de får ha dessa matcher! =)

    Kram och Hej! :)

    soskokitot

    SKIT
    -
    dagens känsla typ.

    idag.

    Hejhopp!

    Jag kom hem för ett tag sen i skolan, vi hade halv studiedag. Första halvan var studiedagen om Miljön. Det var jävligt tråkigt faktiskt =D Och sen andra halvan av dagen hade vi vanliga lektioner, dock att polisen kom till oss sista lektionen. Men det beror på vårat tema som vi läser nu, kriminalitetens konsekvenser. De kom och berättade lite om deras jobb osv.

    I alla fall, nu ligger jag här. Väntar på att jag ska till tandläkarn som jag har tid hos klockan 17.15.

    Sen måste jag erkänna att jag har en väldigt söt kusin. Hon fyller 10 år i Maj. =) Såhär skrev hon :


    kalla mig nean säger: 
    är du och niclas forfarande ihop

    ☆ emlisen - jag älskar dig niclas säger:

    Ja, det är vi!

    kalla mig nean säger:
    ska ni gifta er ?

    ☆ emlisen - jag älskar dig niclas säger:

    hahaha, det vet jag inte.

    kalla mig nean säger:
    jaha

    ☆ emlisen - jag älskar dig niclas säger:

    tycker du vi skulle det ?

    kalla mig nean säger:
    aaaaa!!!!!!!

    ☆ emlisen - jag älskar dig niclas säger:

    haha, va söt du är

    kalla mig nean säger:
    ni skulle bara passa ihop


    trött.

    Hejhopp!

    Nu är jag jätte trött och vill sova!! Men måste ju blogga lite. =D

    Idag har jag och min klass varit på polismuseet och på en rättegång. Rättegången var skit tråkig, typ alla satt och sov. =D Till och med en av dom som satt längst fram och var med och beslutade allting. Det såg lite skoj ut faktiskt. Men polis museet var as häftigt =) de hade massa grejer som var från riktiga brottslingar. som tex anna lindhs mördares keps. en blå nike keps som det stod just do it på med röd text. helt ointressant..

    kom hem vid typ fyra och då skulle jag gå upp till niclas, jag missade bussen.... det var jobbigt men jag tror det var skönt med en promenad. det var jätte mysigt! =) som vanligt. tihi. men jag saknar å få umgås med niclas hel dagar. men det kommer väl! :)

    Pusshej!

    den här bjuder niclas på!

    image14

    jag tycker den här bilden är så underbart mysig, min trötte och älskade pojkvän. <3
    jag älskar dig verkligen niclas. du och jag , det är så det ska va.

    sjuk... igen.

    Hej.

    Jag är sjuk fast ändå inte.. Helt sjukt less jag blir, får väl antagligen skylla mig själv. Jag mår bra och äter och så, var ute och gick en långis med Wilma och pappa också. Så jag är nog inte magsjuk. Jag har bara svårt att äta och det medför att jag blir väldigt hungrig. =/

    Anyway, promenaden med hunden och papps var väldigt trevlig. Tog lite kort och så, vem vet , det kanske kommer in något kort ?! Det var skönt att komma ut lite också. Missar träningen ikväll med tanke på den lilla incidenten så det var bra med lite rörelse. =)

    Men nu mår jag typ bra som sagt. Ska fortsätta tare lugnt och titta på tv!


    Kramis!

    skolan

    Nu sitter jag här igen, vid en dator. Bloggar lite. Jossan sitter snett brevid mig, hon bloggar hon också! =) Vi har lunchrast men maten var äcklig. Såg äcklig ut i alla fall, sen äter inte jag potatis och skink gratäng. Det är äckligt, och maten brukar vara äcklig i skolan, så då borde gratängen varit VIDRIG!

    Jag är trött och seg och vill bara gå hem, men vi har inte så långt kvar på den här dagen. Det är skönt.
    Skriver mer sen i slutet av dagen.

    pusshej!


    söndag.

    Amen tja bloggen.

    Imorse vaknade jag 6.45 av niclas mobil. Men jag sket i att bli arg för jag var så glad så glad över att han var hos mig! =) Han skulle iväg och jobba, men så fort han hade åkt så gick jag och la mig igen, det var skönt. Men ensamt.

    Senare när jag vaknade för andra gången så bar det av till match mot hanviken. Matchen var väl sådär, men jag är inte missnöjd över min insats. Dock inga gjorda poäng, men det är inte det som räknas hela tiden. 2-2 blev slutresultatet vilket egentligen inte visar hur duktigt vårat lag egentligen är. Vi gjorde en ganska pissig match och Hanviken gjorde väl bra ifrån sig kanske ? =P Direkt efter matchen åkte jag och mamma till Kista, glömde ordentliga kläder , så jag gick med mjukisar och ett par crocs, mkt vackert! HAHA. Anyway, jag köpte en skjorta typ och ett par nya, AS SKÖNA mjukisbyxor. =D

    Nu är jag trött så trött, och hungrig som FAN! Har varit hungrig hela dagen =P Hoppas det är middag snart.

    Kramis!

    lördag.

    Dagen idag blev inte så tråkig som förväntat. Jag kom på att jag behövde köpa nya kläder så jag ringde min vän Michaela. Vi åkte in till täby centrum och köpte två klänningar. Billigt som fan! =D

    På kvällen var det träning, jag hade typ pms. HAHA! Menmen, det verkar gått över nu. För nu är jag as glaaaaaaad!
    Niclas kom. =D och han ska sova här så tjooohooo! =D jag är överlycklig! så jag ska umgås med honom nu när han äntligen är här.

    HEJDÅ!


    idag, eller a igår typ.

    Tja!

    Idag som nu helt plötsligt blev igår, för en hel timme sedan och lite till, så var jag i skolan. Började dagen med drama. Jag var sjukt otaggad på det , men det blev faktiskt väldigt roligt. Vi jobbade med komik, alltså hur man får folk att skratta. En grupp fick till det riktigt bra! Vilket gjorde så man fick skratta litegranna. Vilket var bra för då fick man träna upp skrattmusklerna så man inte slet av dom på idrotten. HAHA! Vi spelade badminton, det på något vis blev väldigt roligt. Jag, Jossan, Gustav och Martin spelade på en bana det var tydligen väldigt roligt. =P Vi skrattade åt varandras misstag även om det var en as svår boll typ. =S Men det var kul. Sen var det lunch, POTATISBULLAR! Det var gott, första gången ever skolmaten har smakat bra i skolan. OMG. =O Anyway sen hade vi test inför nationella proven i engelska. Fick skriva en uppsats. Det gick väl sådär, så bra det kan gå när det gäller min engelska dock. =D Gjorde mitt bästa i alla fall!
    Efter skolan så åkte jag hem, var där en kort stund sen skulle jag till danderydsvallen och träna. Ganska oseriös träning, men det var skönt. Fredag kväll, uterink. Vad får man ut av det egentligen? Det var min pappa som höll i ispasset, våra tränare är borta nu fredag och lördag.
    Sedan efter det köpte vi Mc Donalds påväg hem, åt det, åkte och hyrde två filmer. Mamma var i stan med en kompis, så därför blev det Mc Donalds. Men det var gott. Är dock mätt nu, åt lite godis å chips till filmerna också.. Första filmen var helt okej, den såg vi alla tre. Sen var hunden kissnödig så jag och pappa gick ut med henne. Sen när vi kom in så satte vi på andra filmen, den var skitdålig! Trodde den skulle vara bra men icke sa nicke. Den var tillochmed på spanska, och jag som äääälskar spanska liksom. Nejtack! Dock textat, men ändå!

    Nu känns det som att det blev en väldigt lång dag med väldigt lång text. Men man behöver ju inte läsa allt, eller hur?
    Just nu ligger jag och deppar inför morgondagen, som egentligen är idag. Det är lördag och jag har inte ett piss att göra förutom en träning på kvällen. Det suger, som tove brukar utrycka sig. Niclas jobbar på LG Hockey Games som jag har nämnt så honom lär man ju inte se röken av. Det är synd, jag saknar honom. Sen tror jag att jag har tjatat färdigt om att jag saknar honom nu. Skriver det i nästan varenda inlägg. Kan inte låta bli. Det bara blir liksom. Men nu är jag trött och min mage är mätt. ( lite för mätt ) Så jag, och min mage, ska sova litegranna nu. Vi får se hur dagen blir. =) Löser sig väl alltid, kanske ska gyma med farbror och pappa. Eller kanske åka till täby C och handla lite nytt. Skulle behövas.

    GODNATT! Vi ses.

    Hej!

    Jahaja, igår så funkade inte bloggfan så ja . Får skriva om igår idag istället. =D
    Igår var jag i skolan på dagen, en helt vanlig skoldag helt enkelt. Hade dock lite info om eget val eller vad det är till tvåan. Sen på kvällen bar det av till match mot Segeltorp. Det var kul , en rolig match. Det blev dock 1-1, vilket var synd för jag tycker vi borde vunnit matchen faktiskt, men de hade en duktig målvakt och vi lyckades inte trycka in våra chanser. Och Sara, vår målvakt gjorde en strålande insats hon också. Hon var inte direkt ensam kring målet om man säger så. =) Stor stjärna till Sara!


    Men till idag då, INGEN SKOLA! Underbart!
    Var på hovet och lirade turnering med pappas jobb. En mycket prestige fylld turnering, HAH! Kanske inte, men kul var det i alla fall.
    Placeringar.
    1. SEB
    2. ÖhrlingsPricewaterhouseCoopers  (mitt lag)
    3. Svenska Spel
    4. Ramirent

    Så för övrigt gick det helt okej för oss. =) Men sedan hade vi middag alla lag tillsammans i Hovets viprum. Såg inte sådär jätte vipit ut, eller vad man nu säger. Inte så mkt att skryta med dvs. Men hyfsat god mat vare. Efter maten och den lilla prisutdelningen vi hade så gick vi alla över till Globen för att titta på Sverige-Ryssland, LG Hockey Games. Det var en jävligt spännande match med mycket fart, synd bara att Sverige förlorade med 4-3. Ryssland hade en ruggigt duktig målvakt, och sen måste jag ärligt talat säga att Daniel Larsson var duktig i målet idag också. =) Brukar inte vilja erkänna det, för jag vill inte göra min pojkvän allt för nöjd. ;) Men nu är det som det är.
    Honom fick jag också träffa idag, hela två gånger! =D Han jobbar på LG så han kom över till Hovet efter en match å sa hej, å sen sågs vi i en periodpaus. Mysmys! Men nu kommer jag sakna honom, för nu jobbar han tills på söndag tror jag och ja.. Jag ska inte in på några mer matcher.

    KRAMIS BLOGGISAR!

    Romme

    Tja! =)

    Idag har jag varit i romme, som sagt. Det var jätte kul. Det var mycket snö, mer än förväntat iallafall! Och sen så fick jag ju träffa niclas också. Han följde tillochmed mig hem efter. Det var mysipysi.

    Iallafall, nu är jag helt slut så jag ska sova.
    GODNATT <3

    romme imorgon.

    uppstigning 05.50 imorgon då.. För att packa klart och åka ner till skolan, för där blir det avfärd till romme. =)

    Jag längtar väl sådär halv mkt, men vi får se . Jag längtar mest efter att få träffa Niclas igen!


     Och jag var ju faktiskt och tränade idag, jävlar va kul det va att stå på is igen!! Men det var tugnt, iallafall i början, hade lite ont i magen å lite illamående, men det gick över succesivt. =)

    Anyway, nu måste jag sova med tanke på uppstigningstiden imorgon, NATTINATTI på er alla. <3


    måndag, dag i skolan.

    HejHopp.

    Idag var det en vanlig dag i skolan, som de brukar vara. =) Slutade dock 13.40 , det var skööönt! Idag var niclas sjuk... Jag saknar honom jätte mkt nu. :(

    Och idag ska jag få träna , det är dock på vallen (utomhusrink) och det är väl inte så kul, men jag längtar efter att få stå på is! =)

    peace! <3


    now its time for some bloggish! =)

    Hejhopp!

    Nu har jag sådär tråkigt igen så jag måste sätta mig och skriva av mig lite ! =)

    Idag var dagen , en söndag faktiskt. Jävligt seg dag. Sov ganska länge, gjorde pankakor till lunch frukost. Det var gooott! =) Och jag är nöjd över att jag har börjat äta normalt igen. Hyfsat iallafall! Men tillräckligt. Sen så åkte jag och pappa upp till ishallen , IGEN! För att titta på aik mot berlin.  Aik vann, såklart men berlin gjorde en väldigt bra match måste jag säga. 4-3 till aik. Men det var nära kvittering i sista minuterna.

    Sen åkte jag hem , lirade lite guitar hero med pappsen. Har förövrigt umgåtts väldigt mkt med pappa i helgen som ni kanske märkt? Det gör ingenting för jag tycker om honom för det mesta... :P Förutom när han säger idiotiska kommentarer som händer lite för ofta ibland. Sen kan jag också tala om att jag har klarat hela medium så nu börjar jag på hard. :) Svårt som fan , men det ska nog gå. ´Jag slutade spela för bara någon halvtimme sen för jag fick så jävla ont i fingrarna. xD Så nu sitter jag här...

    Kramis!

    funstuff - hipphipp!


    bättringsvägar.

    Hejsvej!

    Idag har jag ätit massa mat, speciellt nu på kvällen. Har blivit hungrig. Måste väl gå upp de kilon jag tappat under bara de här dagarna :S Eller dagen.... Helt sjukt! Men om man inte äter nått å rensar hela magen så är det väl klart man tappar litegranna.

    Men det medförde att jag fick åka upp till ishallen och kolla på tjejernas match mot Nyköping, det sög dock. Blev så jävla sugen sen var det en rätt tråkig match faktiskt. Tjejerna vann med typ 17-2 eller nått. :S Helt sjukt dåliga Nyköping var. Men det var alltid något. :)

    Dock är att niclas kom det bästa som hänt idag. Och att vi firade ett år förstås. =) I love you!


    Kram bloggläsare.

    niclas <3 ett år.

    Jahaja, idag är det  I all skit kom min älskling till mig precis och iaf pratade litegranna. Det var skönt och det kom att bli det bästa som hänt mig idag. Jätte glad blev jag, även om jag typ grät hela tiden .. =P

    familjen.

    Det här kortet är värt att visa.
    Jag älskar min familj =)
    image11

    kväll.

    HejHopp bloggen.

    Jag har tråkigt och är typ helt förstörd, som sagt.. jag hatar att vara sjuk.. Men jag har ändå ätit idag och fått behålla det också, tack gode gud!

    idag har jag inte gjort så mkt, suttit här vid datorn och sovit. jag har också försökt lära mig hur photoshop fungerar, men det sket sig för jag fattade naadaa! sen har jag smsat med massa folk känns det som. kanske bara 3 st , men ändå.. 

    tjejerna hade match idag, jag skulle spelat men ja , det blev ju som det blev, de vann iallafall. UNDERBART! fortfarnde serieledare och det känns skönt. det var tove som förmedlade resultatet först!!!
    sen efter ett tag ringde björn och christian, det var kul och snällt av dom. men samtidigt jobbigt för de får mig bara tänka ännu mer på att ajg inte mår bra och inte får träffa dom och resten av laget. ( det är mina tränare för er som inte vet det )

    men det som är jobbigast är nog min och niclas ettårsdag imorgon, känns surt att inte vara frisk å få umgås med honom ordentligt... vem vet, han kanske vågar sig hit imorgon? det spelar ingen roll vad han gör, jag vill inte att han ska bli sjuk bara... =/ jag saknar honom så otroligt mkt. det finns ingen jag älskar så mkt som jag älskar niclas, det är en helt sjuk underbar känsla.

    TOVELITO

    Tillit
    Otyst
    Vänlig
    Energisk

    måste erkänna att jag tycker mkt om min vän tovelito! =D

    image8
    den här bjuder vi också på, eller hur tove ? ;)

    morgon, sjuk.

    Hej.

    Inatt spydde jag, vilket betyder att jag inte mår så bra nu heller. Försökte gå till skolan , men det gick inte.. Nu känns hela min helg förstörd. Får inte spela match, jag firar ett år med pojkvännen.. Hur fan ska jag göra det ?! Jävla skit! Jag hatar att vara sjuk. Jag hatar att vara hemma. Jag hatar att erkänna att jag mår dåligt.

    ha det bra  , kram.

    RSS 2.0