>

hjärtat



det är såhär det ska va
ett år på lördag, couldn't be better!

today.

Hejhopp.

Skriver ingenting om min dag i skolan, för den var tootally ointressant!

Jag skulle gyma direkt efter skolan, men det fick jag inte för jag skulle tydligen upp å vara måldomare första matchen.. SUCK. hursomhelst så var jag det, det var väl lagom roande... tryckte på knappen 1 gång :P
jaja, efter matchen gick jag ner till gymet, ÄNTLIGEN! sprang lite å sen tränade jag överkropp å armar. =) det var skööönt! känner mig nöjd!

nu är jag trött och utsliten, dagarna blir bara längre och längre typ.

KRAMIS!

igår å idag.

igår skrev jag inte så mkt , mer än när jag satt i skolan.. på kvällen hade jag match med damlaget mot tullinge. vi vann med 6-2 , gjorde en ganska dålig match med dåligt fokus, men kul hade vi ! =D

sen idag så vaknade jag, med huvudvärk som egentligen borde kallas som en vana nu. men man orkar inte erkänna det. sen så gick jag till skolan, som vanligt på en vardag typ. klarade av dagen bra tycker jag allt. =) sen efter skolan så fick jag umgås med min älskade pojkvän. myspysigt.

senare på kvällen så åkte jag, niclas och pappa upp till ishallen och kollade lite på europa cupen. det var väl sådär måttligt roande, men jag hade inte förväntat mig mer heller. :P men dagen har varit lyckad hittills i alla fall, typ . =D

ännu senare , typ bara för en halvtimme sen fick jag veta något som gjorde mig typ helt förstörd. kan tyvärr inte berätta vad det är, men ja. nu mår jag inte så bra i alla fall.

men nu orkar jag inte mer.

GODNATT!

skolan.

Hejhopp!

Nu sitter jag här med Elin och Marie, gör ingenting speciellt för tillfället. Men vem vet vad som händer senare?

Imorse vaknade jag och ville inte gå till skolan, för jag var tröööttt som fan! Aja, nu ska jag inte vara så tråkig.


HEJDÅ!

glömde nämna en grej...

glömde nämna att jag åkte cadillac idag. =D pappa hämtade en cadillac på svensk bil till europacupen som börjar imorgon.

sen kan jag ju nämna att jag har match mot tullinges damlag imorgon också. =D jag tippar på vinst faktiskt!

hejdå igen! =D

28/1 måndag.

HejHopp.
Imorse vaknade jag med pojkvännen brevid mig, mysmys som alltid. Älskar verkligen att ha honom brevid mig. Sen gick det några timmar sen skulle niclas åka iväg till ishallen ( som vanligt ). Då fick jag tråkigt så jag satte mig å lirade guitarr hero. =D As kul!! Jag är grym också för den delen, inte som pappa som sitter och stylar på expert.. Menmen, jag ska kämpa mig upp tills hans nivå . =D
Sen till räddning så fick jag sms av michaela, å vi bestämde oss för att ta en fika på det nyöppnade cafét. Det var jättemysigt. =) Det är så fint där åsen är det roligt att träffa michaela och prata litegranna, vi hinner inte med varandra så mkt nu förtiden. =/ menmen.. idag var det en sån där dag vi kunde träffas en snabbis. i alla fall, sen skilldes vi åt för vi skulle hem och äta middag.
Efter det bar det av mot danderydsvallen för träning. (gud så jag älskar vallen, INTE!) det är uterink för er som inte vet vad vallen är... Det suger och blir nästan aldrig några bra träningar där för typ hälften av laget är fett otaggade. Men nu är jag äntligen hemma, nyduschad och fräsch inför natten. Gud så skönt att få sova igen, jag älskar att sova . =D

Anyway, Nattinatti bloggen. Nu ska jag sova, lika så du.
KRAM! <3

dagens visa

Dagen började tidigt (kl. 10.00) med att niclas väckte mig å sa att han var hungrig... *grrr* Vi gick upp så han fick ta sig några mackor sen fick vi gå och sova igen. MYYYS, jag älskar att sova ! Speciellt med ngn man tycker om brevid sig ! =D Sen vaknade jag ännu en gång å då vare niclas jävla bajs telefon som ringde! Men det kanske var tur det för niclas skulle på match och annars kanske vi hade sovit för länge ?! =D när niclas åkte så kom farmor och farfar till oss för en fika. det var mysigt, för jag älskar min farmor och farfar! sen när de hade åkt åkte jag och pappa iväg till arninge för att fixa lite grejer, efter det åkte vi upp till farmor och farfar för att hämta hunden som dom tagit med sig upp när de gick hem.
efter det åkte jag hem, lekte ltie med mitt  nya dataspel =D (trafikskolan teo). sen senare på kvällen så åkte jag och pappa upp till ishallen för pappa hade match mot waxholm. dit kom också niclas å tittade med mig, nu sitter han här brevid och är allmänt störande som vanligt. :P haha, nejdå. men ja . ibland kanske..
nu ska vi typ gå, hejsvej..

Kram.


match.

jahaja, idag var det match mot västerhaninge. vi spelade faktiskt ganska bra större delen av matchen, sen att vi kunde gjort mkt bättre ska man ju inte haka upp sig. =) vi gjorde iaf en bra match och förlorade bara med 3-0 ( västerhaninge är serieledare).
anyway, vaknade imorse av att min pojkvän niclas kom och väckte mig , han hade varit på träning. as mysigt var det. =) kunde ju inte börjat dagen bättre! sedan gick vi ut och gick en promenad med hans mamma efter jag vaknat till lite, det var bra uppladdning inför matchen. sen skulle niclas in och se djurgården - linköping (djurgården vann med 6-0, så niclas är glad i alla fall). då åkte jag hem till mig, fixade mina muskler lite med lite elstötar typ. haha, låter läskigt men det är typ skönt. sen kom sophie och hämtade mig för jag skulle åka med henne till matchen.

men just nu sitter jag här vid vår stora dator hemma hos mig, pojkvännen är i duschen han ska sova över hos mig idag. =) couldn't be better! ( jag älskar dig niclas )


puss & kram!

Idag!

halloj!!

just nu sitter jag vid min pojkväns dator, =) ikväll har jag en heeeeeeelkväll tillsammans med honom. fett mysigt för det var jättelängesen! jag saknar det.

skoldagen idag har varit som vanligt, ungefär. det var dock pankakor till lunch och det är nog första gången jag ätit maten sen jullovet. :S men det var gott. men nu ska jag gå och umgås lite granna tror jag.


puss&kram bloggen och de som läser.

Match och kväll.

Jahaja, nu sitter man här ännu en kväll helt jävla utmattad. Försökte hitta en bra bio eftersom imorgon är jag hockeyledig så jag tänkte det vore en rolig grej med bio. Men icke sa nicke, det sög. Fanns ingen bra film i närheten. Men man ska inte hänga upp sig på det. För imorgon ska jag i alla fall få vara med min älskade en heeel kväll för en gångs skull! =) Det är ju underbart! Jag saknar det , och honom!
Som jag nämnde hade vi ju match mot tullinge, vi vann med 2-0. Jag var helt sjukt seg i benen och det tror jag fler va. Grattis till Malin som höll nollan i målet. =D

KRAM PÅ ER!

bloggis!

hej hopp allihop!

nu har jag slutat skolan, eller a , slutade typ 14.30 idag men ändå. =) så nu ligger jag här hemma helt slut, har för övrigt damsugit hela övervåningen. nu så väntar jag på pappa för vi ska åka till eagle ( en hockeybutik ) för att köpa en ny klubba till mig. jag glömde säga att jag sköt av den igår. Det var sådär halvbra med tanke på att det är match ikväll mot tullinge och man brukar ju vilja känna på klubban innan man spelar match. Men nu får det gå. =) Jag hade ny klubba förra gången mot dom också, iuflörsig gick det åt helvete, men det var inte klubbans fel!

kramis.

dagen idag.

hejhopp, idag var det en lååång dag i skolan.... avslutandes med spanska som förövrigt fortfarande är såååå jääävla tråkigt!!!!! men å andra sidan så vare jävligt skoj på lunchen idag, tydligen.. jag jossan och nickie hade nån jävla attack , men sånt händer ju. HAHAH!

på kvällen var det träning, jag var trött och seg i benen och det gick åt helvete typ. men så kan det ju också vara liksom, det är bara ta nya tag för imorgon ere match igen mot tullinge. jennifer is tha captain, jag har länkat till hennes blogg. :D MOhahah!




KRAAAAAAAAAAAM!


Skolan.

Just nu sitter jag i en liten och varm datasal brevid jossan. Vi skriver en engelska uppsats, jossan är grym jag är sämst. Men det är bara att acceptera läget liksom. =D Vi hade för övrigt precis rast , det var skönt. Men vi har ingen lärare så vi kan ta rast när fan vi vill! Ojsan, nu svor jag allt.

Ikväll är det match, grymt viktig förövrigt. Så det gäller att ladda ordentligt inför den. Skriver mera sen ! =D


Kraaaaaaaaam!

Nytt utseende, ny kväll.

Hej Hopp! =)

NU efter mycket stök så har jag fått ordning på utseendet på bloggen. Jag har också insett att jag är värdelös på allt som kallas för att redigera olika saker när det gäller den tekniska biten. hahaha!  *pust* Tack vare Jennifer fick jag ordning på min blogg tillslut, ( läs hennes blogg J3mpas.blogg.se ) <3 Och btw så har jennifer de finaste ögonen i hela universum, JAG VILL HA DOM! Kolla bara på bilden liksom, man blir typ käär! =D



Sen så hände det inget roligt som jag nämnde tidigare att det kanske kunde gjort, men nej. Så blev det inte... Jag saknar min pojkvän och som det ser ut blir det en tuff vecka, som alla andra. Men det brukar gå. :) Jag sitter fortfarande här vid bloggen och tittar runt lite på internet å så. :)


See you someday! :D

Gym&Sim.

Hej Hopp! =)
Idag har jag varit i skolan, började dagen med spanska där vi har en underbar lärare. HAHAHA, skoja! Han är fett tråkig, har ingen personlighet och idag trodde han att han var rolig men man skratta bara åt honom för att han är så otroligt tråkig. Absolut ingen utstrålning alls.
Sen efter skolan skulle jag gyma med min pappa , vilket jag gjorde. Och nu ligger jag här, helt jävla slut i armarna. (Eftersom det var dom jag tränade idag, och alla andra gånger) Men det är skönt att ha det gjort. :D

och imorgon är det en viktig match så nu ska jag väl ladda inför den , käka lite och sen sova . =D Sen kanske jag hittar på något annat skoj. Vem vet vad som händer ?


Gymet.

Pojkvännen min

Jag älskar dig mer än allt. 2 veckor kvar till ett år! =)

image3

HejHopp!

Nu försöker jag med ännu en blogg. Min förra blev totally oseriös! Men Hej igen! :) Förra bloggen var lillemli.blogg.se, men det senaste inlägget är från april eller nått. :S

Idag fyllde min syrra och min vän maria år ! :) Och så spelade vi match mot Norsborg med damlaget. Vi vann med 9-1 , vi har tre raka vinster nu. Känns bra. Jag gjorde 1 mål och 2 assist och en utvisning. :) Sen får vi inte glömma att nämna att min vän Toves måltorka har släppt ! :D Jag och hon tillsammans är väääldigt glada över det ? Eller hur tovii ? :D


Hare bra! <3 image1

RSS 2.0