>

SE HÄR!

BLI MEDLEM HÄR!

http://mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?userid=emlixx

Det är en sida där du blir medlem helt gratis, och samtidigt får fart på din besöksräknare. Det är jättelätt!

Wilma <3

image143

Lördag

GRATTIS MICHAELA! 17 år!
Idag fyller min vän michaela 17, för att fira det åkte jag och michan in till täby centrum och mös runt lite med varandra. =)

Sedan åkte vi hem för att titta på studenterna som gick ut skolan idag. =D Feeett skönt! För dom alltså...

image142
[bild tagen från google, sökning:student]

Efter det gick jag hem, gjorde inte så mkt .. Åt, sedan var det dags att åka upp till Niclas igen. =) Så nu är här, ikväll igen. :) Vi ska titta lite på tv nu å myspysa lite.

nr
[söötniclas!]

Heeejdåå! <3

missade igår..

.. som var en ganska ointressant dag faktiskt.

Idag hade vi orientering med skolan på skavlöten, jag fick VG! fett nöjd, för jag trodde jag skulle få IG. Det är inte riktigt min starka sida. Sedan så stannade vi där och åt matsäck och solade lite. Fast jag satt mest i skuggan, haha! (Hoppsan) Ändå kliar det på hela kroppen av solbränna typ. =S väldigt konstigt!! Men hellre det än att det regnade!

image139

Efter skavlöten så åkte jag och min vän Michaela in till täby centrum. Å handlade lite å så. Vi ska dit imorgon igen för att fika lite. Hon fyller år då så att vi ska umgås lite innan hennes storasysters fästman tar studenten.

På kvällen när jag kom hem åkte jag och syrran till Ralles och käkade middag. Mums! Jag åt en Schnitzel och min lillasyster åt kebab. Hon äter alltid det av ngn konstig anledning ?!

Nu är jag i alla fall hos min älskade älskling, och nu ska jag faktiskt ta och vara lite med honom istället för att sitta här, så PUSSHEJ!

Han ska faktiskt få komma in på ett hörn här genom en bild tänkte jag. =D
Niclas
Ååh så fin, jag älskar dig!

dag med jossan

Jahaja, jag kommer till skolan klockan 9, då vi hade fått en kort sovmorgon pga att vi inte hade något mer än en utvärdering att göra på sista drama lektionen. och sedan hade vi inga fler lektioner för det var ingen som tagit vår mentors tider nu när han är under behandling.

Så då bestämde jag och jossan oss för att åka till täby och titta runt lite, kanske hitta en present till Niclas som nu fyller år den 12/6. Där köpte jag en träningsdagbok och en av presenterna till Niclas. Och självklart blev det en välbelönt lunch på donken, haha! Det är naaajs! Sen åkte vi in till stan, för att köpa den andra presenten. Det blev faktiskt hyfsat lyckat tror jag. =) Jobbigt bara att det är så lång tid kvar tills han fyller år. Jag är så dålig på att hålla mig. Men jag tror att det enbart får bli jag och jossan som vet vad det är denna gång. =D Eftersom Niclas för första gången inte har en blekaste aning om vad han kommer få av mig så vore det tråkigt att det kom ut..

image138

Sedan när jag kom hem så satte jag mig vid datorn, som vanligt. Orkade inte blogga då.. =D Fixade massa annat, sen käkade jag sedan kom coach och hämtade mig så åkte vi till träningen. Den var skiiiit jobbig! Eller a, inte allt. Men magövningarna vi gjorde i slutet tog på krafterna alltså! Helt seriöst så sved det i magen, och det värsta är att jag inte ens kommer ha träningsverk imorgon...... För man är typ så genomtränad nu. Biff liksom, haha!


Puss och Kram.

Usch så dåligt av mig....

... att inte ha bloggat på 2 dagar! Eller nästan 3!

Lördag
Mamma och Pappa åkte till Florens, Italien. Umgicks med Niclas i stort sätt hela kvällen. Då vi tittade på Eurovision Song Contest. Och sverige gick det dåligt för, vilket man förstod. Det var massor med andra låtar som var hundra gånger bättre. Nog om det, det är väl skamligt att ens nämna eurovision nu ? Hursomhelst, Grattis Ryssland till vinsten!

image136

Söndag
Gick upp, tidigt som f-a-n. Nej, okej det gjorde jag inte. Fick sova en timma längre än vad jag skulle. Jag försov mig... Emma ringde och väckte mig och sa " Hej, vi är utanför ".  Dålig panik jag fick, och satte på mig kläderna i raketfart. Slänge i mig lite frukost, kissade och sprang ut till henne. På ca 5 min. Det är inte dåligt!! Jag skulle upp såhär tidigt för jag vara vid Bosön klockan 9.00. [Lidingö] Det var som sagt fystester, de gick väl sådär. Men ändå helt okej! Sedan på kvällen så var jag med Niclas lite till.

image134
[vy över idrottsanläggningen på bosön]

Måndag
Skola igen. Började med Spanska, som vanligt på måndagar. Men vi i min klass behövde gå tidigare för vi skulle in till gamla stan och se på Forum för levande historias utställning om åskådarrollen i samhället. Det var faktiskt intressant och vi hade en bra guide!! Så han kunde göra det lite roligt liksom. Nu har jag läst en massa i min engelskabok som ska vara klarläst på torsdag och jag har knappt börjat. Känns lite stressigt. Men det ska väl gå... Snart har jag träning också. Så nu måste jag sticka.

image135

Heeeejsveeej <3

Fredag

Hann inte blogga igår! Jag var i skolan, som alltid. Först hade jag drama på morgonen, det var en skön lektion för vi satt bara och kollade på olika grejer vi hade gjort genom terminen. Vissa grejer är ju helt galna, andra jävligt bra! =D Sedan hade vi vår sista idrottslektion för terminen, Skönt! Då var vi på kvarnis och simmade. Det var dock bara 4 pers i min klass som simmade, 1/4 dvs. Jag simmade VG och jag är nöjd, för jag är som sagt ingen hejare på att simma.
Sedan  hade vi 2 svenska lektioner kvar. Då satt vi och skrev en novell, jag tror min blev ganska bra. Början var bra i alla fall. Sedan rann tiden iväg och slutet på den blev lite kladdig kanske. Menmen.

image133


Efter skolan tog jag bussen upp till Niclas, där åt jag och duschade, sedan skulle vi till Lilla My (pizzeria) för att käka innan vi skulle iväg till en tjej i Niclas klass födelsedagsfest. Det var roligt faktiskt. Festen var också kul, de hade gjort iordning det skitfint där. =) Det var en hyfsat lugn kväll i alla fall.  Vi åkte hem vid halv tolv eller något, niclas skulle upp tidigt och allt hade börjat avta typ.

Så nu är jag hemma hos mig igen, sitter vid min kära dator, UTOMHUS! I solen som skiner. Myyyys! <3

Ha det gött, hejsvej!

Någolunda händelserik dag.

Kanske inte, det jag gjort är varit i skolan, umgåtts med niclas och varit på kalas hos min kusin.

Skolan : Började dagen med 2 pedagogiskt drama lektioner, det var faktiskt roligt. Vi hade teatersport heter det, man prövar på olika sätt av dramatisering på olika sätt. Vi fick till och med göra en radioteater med egna ljud. Det var lite häftigt. Men om vi fått mer tid på oss att öva och skriva manus så hade det förmodligen blivit mycket bättre! Och fixa fler ljudeffekter.
Sedan var det historia, redovisning typ. Det var väl, ja inte så himlans roligt. Haha. Jag vet inte om historia är min grej liksom..
image132
Vi fick iaf sluta tidigt idag, 13.40. Det var najs. Då åkte jag upp till Niclas, som jag inte hade träffat på jäääätte länge. Alltså umgåtts med på sånt sätt. Vi ses ju i skolan korta stunder ibland. Men det brukar inte hinna bli så mycket. Det var mysigt.
Besöket hos Niclas blev inte så långt heller, han skulle på träning klockan 17 och jag skulle till min kusin.

Och det var precis det jag gjorde, han fyllde 7 år. Så vi var ditbjudna av honom, fick god mat och TÅRTA!!! <3 Jag älskar tårta, hahaha! =D


När jag var hemma en stund innan jag gick tog jag faktiskt några kort på mig utan tandställning igen. =)
Här kommer en av dem
image130

ingen kommentar

image129
... efter all träning. Ni förstår inte hur skönt det ska få bli att vara ledig från all träning nu i tre dagar! MYYYYS!!! Har dock idrott, och vi ska simma. Det är grymt jobbigt, tycker jag då. Som inte kan simma, haha!! Eller jag kan, men jag är inte så duktig.
Kan ju vara bra att vila innan fystesterna på bosön också som sagt!

UschaBuscha, jag är så trött så jag skulle kunna ramla av stolen. Haha. Har inte ätit middag än heller, jag är HUNGRIG!

Men, nu ska jag sluta blogga. Det kanske kommer in något mer inlägg senare, eller kanske inte. Vi får se , hahah!

Kramis! <3

Sabina Risberg <3<3

....jag är nog kär i dig sötnos c[=


image128
 - jag saknar dig!

lägg märke till...

att jag har fixat nya kategorier nu.

Jag har insett att det kanske behövs. Verkar ju bäst så i alla fall. Ser lite prydligare ut, sen om ni letar efter något hittar ni det förmodligen lättare!!

puss, c[=

Gymet.

Jahaja, idag var det en lång skoldag. 8.20-15.20, menmen. Ska väl inte klaga, finns ju de som jobbar typ 10 gånger längre... Inte för att peka ut ngn men... (Pappa!) Haha. ;]

Efter skolan vare bara att sticka hem och äta snabbt innan jag skulle iväg till gymet. Väl på gymet glömde jag mitt gymband, Shit! Men det löste sig och jag kunde gå in och köra spinningen som tänkt. Sedan direkt efter spinningen så körde jag Core på det. Jätteskönt att ha det gjort, men skitjobbigt att göra det. Börjar bli hyfsat mör i kroppen. Det ska bli skönt att få hela 3 dagars träningsledigt denna vecka, även om jag funderade på att köra spinning på torsdag också. Är nämligen ledig tors-lör. Sedan har jag fystester med distriktslaget på söndag. Vad tycker ni, ska jag träna på torsdag eller vila ? Det är ju bra att vila, men kanske inte så länge när man tränat så pass hårt så länge ?! Blir man inte seg i kroppen då ?!... Well, I dont know! Give me a good advice please!


På tal om skolan, som det var tidigare så köpte jag en snapple på lunchrasten, MUMS! =D Denna gång blev det en Pink Lemonade. Sitter alltid fint som sagt...

Nu är det kväll, sitter/satt och tittade på eurovision song contest semifinal 1 lite halft. Är ganska så trött och sliten. Väntar på att kunna ringa niclas, för tillfället pratar han i telefon, får se hur länge det håller i sig. Kanske somnar innan, vem vet ?! =D


image127

Puuuuss <3 Kraaaam


Ännu en ledig dag.

Idag var vi lediga igen! Det var sköönt, sovmorgon säger man ju inte nej till ?!
Jag vaknade upp med min älskade pojkvän, han var snäll och tog första promenaden med hunden. Sedan gick dagen, vi grillade korv men vädret tillät oss inte att vara ute idag. Det var synd. Vi som hade tänkt att vara ute och skjuta. Så vi var inne och mös hela dagen istället.
Sedan hade jag träning, som vanligt. =D Det var jobbigt men kul. Det känns att man börjar bli lite starkare nu i alla fall! Det är najs. Here comes tha Biff! ;)

image126
jag kanske inte blir lika biffig som honom, men jag tror faktiskt jag avstår......


Jaja, annars har det inte hänt så mkt speciellt idag. Jag och pappa hyrde en film på hemvägen från träningen som jag ska se nu, så hejdå!
Puuss och kram. <3

Dagens rekomendation!

SNAPPLE! At Snapple we bring fruits together.
-
the best drink ever, whenever you need a snapple take one!

image125

bilder från dagens fys

image120

       





Måste också tipsa om en hemsida där du blir medlem helt GRATIS! Och får fart på din besöksräknare.
http://mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?userid=emlixx
Bli medlem nu! =D

tja!

Det känns som om jag ligger efter jääätte mkt i bloggandet. Och mitt i allt glömde jag ju faktiskt att berätta om att min mamma fyllde år i fredags och då lagade jag en trerätters till henne som hon önskade sig. =) Vad jag vet blev hon jätteglad och gillade maten, så jag är nöjd!
Detta serverades :
Förrätt - Smörstekt rostbröd med cremefreche, hackad gul lök och röd+svart stenbitsrom.
Varmrätt - Grillad fläskfilé med potatis kroketter och bearnaise-sås, grönsallad
Efterrätt - Gino Latino. Med blåbär, hallon och kiwi, över det var det grovriven vit choklad och kokos.

image116


Träningen igår var väldigt jobbig, jag har iaf träningsverk idag. Vi körde start och stopp på isen i typ 5 min + andra skridskoövningar innan. Sjukt jävla jobbigt. =D Sedan hade vi fys efter. Då kändes det verkligen i benen. Men det är väl så det ska vara?
Efter träningen lirade jag lite guitarhero innan jag åkte upp till Niclas. Där tittade Jag, Niclas och Benni på bronsmatchen som Sverige förlorade. Med hela 4-0, det sög ju.... Aja. Det är inte hela världen heller.

image117image118

Idag på träningen, i danderydsgymnasiums idrottshall, körde vi bandy. I början kändes träningsverken som satan! Sedan gick det väl över. Men jag kommer få ny! I promise. Vi körde stationsövningar som var gaaalet jobbiga! Och det var bara hälften så jobbiga som vi egentligen skulle köra. Jag hade aldrig orkat alltså. xD Mina hälsenor och min högra benhinna körde ihop sig under träningen dock, det kändes inte såå skönt faktiskt.. Men jag orkar snart inte vänta längre på att de ska bli bra. Jag är trött på att vara skadad!!

image119

Nu sitter jag äntligen här, helt utmattad men ändå nöjd och bloggar lite. Funderar på vad jag ska göra sen. Jag är ju faktiskt ledig imorgon, mohahaha! Den ni! ;)

Puuuuuss! <3

Länge sen nu..

Gud va länge sen det var jag bloggade sist!!! Massor har ju hänt!!

I torsdags tog jag ut min tandställning, YES!
Vi åkte till långholmens fängelsemuseum på eftermiddagen också. Sedan på kvällen så hade jag spinning med hockeybrudarna. =D
What a day!

image114
[Jag utan min kära tandställning.]

I fredags, igår alltså. Så började dagen med drama i skolan. Vi skulle framföra en monolog som skulle vara den avslutande delen i draman. Men, det gick inte så bra. Men min lärare sa för någon vecka sedan att jag ändå kommer få VG även om jag får IG på monologen. Det känns väl bra ändå. VG är inte dåligt tycker jag.
Sedan var det idrott, vi orienterade, eller "lärde oss kompassen". Hahah, det gick skitbra för mig och jossan, Verkligen! Vi gick helt fel! Vi hade aldrig klarat oss om inte vi träffat några som gjort våran station innan. Haha.
sedan gick vi tillbak till skolan, Därifrån tog jag bussen till tandläkarn, då igen.. Jag skulle hämta en skena så inte tänderna går tillbaka.
På bussen hoppade min gamla vän Andreas på, det var kul att se honom efter typ 1 år eller nått. =)

I alla fall, jag kom tillbaka till skolan sedan, då skulle vi hålla ett tal på 3 minuter om något som upprörde oss. Det gick faktiskt hyfsat bra, kändes det som iaf. Mitt tal var om Barnarbete, främst då i Kina.  Det var på 3.16, så jag höll tiden ganska bra. =)

Anyway, idag är det lördag. Sitter och väntar på att klockan ska bli lite mkt så jag får åka och träna snart . =D

Puuuss.

Onsdag.

Dagen innan " the day ".
Det har inte hänt mkt speciellt idag. Varit med niclas, det var dock ett tag sedan sist. Det var mysigt. =)

Här två bilder från skansen igår på spanjorskorna..
image112
image113

detta inlägg tillägnar jag....

NICLAS, ÄLSKLING!

image111

När jag vänder mig bort
När jag lägger ansiktet i kudden
När jag försöker gömma hur ledsen jag är
Hur kan du se? Hur kan du veta?
Jag avskyr att du ser,
Men jag älskar att du bryr dig.
                                                                                                       E, 15 år.

dagen som varit.

En helt vanlig tisdag, eller? Nja... Den började med matte nationella del 2. Det gick väl helt okej. 1 fel, vet jag att jag har. Sen är det säkert något mer! Det får vi se.. I alla fall. Efter lunch åkte vi iallafall till Stan tillsammans med utbytes-studenterna från spanien. Det var väl kul. Först åkte vi till Vasa museet. Jag är inte så värst förtjust i museum och vasa museet kanske inte är det bästa. Men sen gick vi vidare mot skansken, det var lite roligare faktiskt! Efter stan åkte jag in till pappas jobb, som då också ligger i stan dock. Jag skulle åka med honom hem.

image108


På kvällen då, när vi kommit hem så drog vi direkt till min kusin som fyllde år idag. Grattis Linnea! Plus att både hon och jag hade namnsdag. =D Grattis till oss!


Puss&kram.

Nedräkningar!! =D









SLUUUUT!!!

Idag sprang jag milen...

Okej, okej. Nu ljög jag. Haha. Jag körde ju faktiskt spinning igår för att jag inte kan springa!! =/ =) De andra i laget sprang milen medans jag gick 6 km. Ganska nöjd över det också, fick as ont i höften efter 5 km. Men jag knallade på en kilometer till. Sedan hade jag lite ont i höger hälsena, men det blir nog bra till imorgon. I Hope.

image104
(inte mina skor, snodd från google)


Innan träningen så var jag och mamma i täby, jag skulle kolla efter skorna + kjolen jag ville ha. INGEN av dem fanns. Det var ju skit. Det blev bara ett par strumbyxor, men kul ?! Nej, inte direkt. Det var iaf värt ett försök. Vi får väl åka och kolla någon annan stans efter de där skorna. Jag ville ju faktiskt ha dem, nu när jag för en gångs skull hittat ett par skor med klackar på som jag ville ha. Som har behövts under en tid nu.

image105


Juste, sedan var jag ju faktiskt i skolan också. Det var en lite speciell grej som hände, eller två faktiskt. För det första så var min Mentor Samuel tillbaka. Det var jättekul att se honom igen! Och för det andra hade vi besök på spanskan, det var några utbytes studenter från Södra Spanien. Det var lite pinsamt då och då, man hängde ju inte med alla gånger då de pratade. Men samtidigt var det roligt, det är ju alltid en upplevelse att få höra andra som kan språket prata.

image107


Anyway, pussochkram. <3 Vi hörs mer imorgon, eller senare ikväll!

Söndag.

Hej. Idag har absolut inget speciellt hänt. Jag körde ett spinning pass på gymet, that's all!

Därför blir det inget långt inlägg, men det kommer en gammal favorit bild här.

Giiirlllsss!

PUUUUUSS!

Fredag & Lördag

SOMMAR!

fy satan vilket härligt väder det har varit!!! idag var det nästan alldeles för varmt. låg ute mellan 12-15 och solade. innan det så var jag ändå ute och putsade på bilen med pappsen. jätteskönt! sedan bar det dock iväg till ishallen. Herregud så det kändes fel, men det var skönt att få träna igen . Har inte tränat sen i måndags pga förkylning.

image102

Igår så var jag med niclas, å ett tag med fabbson också, det var kul. Både och. Hm, åså var jag i skolan också i 3 h. =D 2 lektioner. Ganska onödiga lektioner också, drama och idrott liksom.. =) Whatever..


Fotot är på min älsklings voffsing, Wilma!

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuss!




ledigadagen.

Jahaja, idag var man ledig. Det var skönt, solen sken. Var först i min gamla skola och hälsade på. 2 av mina gamla bra lärare var borta, tyvärr. Det sög ju. Men dagen fortsatte ändå bra då jag gick upp till farmor och farfar, å träffade dom. =) Sedan kom Mamma och hämtade mig så jag slapp gå hem.
Efter ett tag kom pappsen hem då åkte jag pappa och sofia och köpte mat. Mamma var inte hungrig och hon orkade inte göra mat heller =P


Nu sitter jag här, inte på sådär jätte bra humör. Det finns ju folk som förstör ens dag ibland. Det känns ju bra, speciellt när det är ens bästa kompisar. Men ja!

Jag är iaf glad för jossans skull =) But I´m not going to say why. Och det kommer INGEN få veta! Om ni inte redan vet, så synd!

Nu när folk har svikit sitt förtroende så kommer jag nog aldrig mer berätta något speciellt för dom. Men ..... Vi får väl se. Det kanske går över ?

(det blir ingen bild nu, tyvärr. är inte på humör för bilder)


Pussochkram.

Bv1 rocks!

Haha, pedagoiskt drama. Måste säga att det var väldigt pedagogiskt detta. HAHAHAHAHAHAHA!!! I´m lovin it.


Ledig imorgon.

Jahaja, då är man ledig hela dagen imorgon.
Antingen går jag förbi skolan och träffar Niclas en snabbis och sedan fortsätter min vandring upp mot farmor och farfar. Eller så åker jag och hälsar på min gamla skola =) Vi får se, det beror på när jag vaknar och lite sånt. Det vore skoj att hinna vara där en gång innan vi slutar ettan....

Nu iallafall är jag trött, har suttit på ett möte i typ 2 timmar och 20 min. Det var väl, intressant ?! =S Njaaa, visste typ allt redan, men ändå.

Nu ska jag sova , puuuuss! <3

" While I´m sitting here, waiting.. "

.. for something to happen.

Finns inget bättre än att fördriva tiden med lite björngustavsson! <3


Snart äre hockeymöte, längtar dit så man får något vettigt att göra i alla fall.....
Matte nationella idag, vi får se hur det gick. Väntar med spänning på resultatet.


puss&kram. <3

dagens röra

Neeeeeej!!! Jag har blivit sjuk.. För sjuk för att få träna men frisk nog för att gå till skolan, det suger!!! Jag vill vara jääätte frisk! Men nu är det som det är.

Jag sitter och tittar på Christine och äter ostringar, MUUUMS!!! =D
image100+image101  =muuums




imorgon är det nationella del 1 i matematik. vi får väl se hur det går.

Heeejdååå <3

Kära vän!

" Kärlek har ingen ålder ", inte vänskapen heller!!!

Många frågar hur jag kan ha en vän som du, som är 3 år yngre. Lika gammal som min lillasyster. Men det är väl inte så konstigt? Jag fungerar ihop som vän med min lillasyster, lika så med denna unga dam. Jag tycker verkligen jätte mycket om henne. Hon finns alltid, hon är inte falsk som de flesta andra. Kan göra en glad, trotts allt. Även om hon inte vet att man är ledsen, eller ifall hon inte säger någonting så bara att hon finns där känns bra.
Ta hand om dig vännen, för du är en vän som jag inte vill mista. Och glöm aldrig att jag alltid kommer finnas för dig, oavsett vad!!! =D

image99
<3 du är bäst!


Sorryyyy!!!

Har inte haft tid att blogga, eller inte haft lust kanske. Mkt har hänt och jag orkar inte dra upp allt, ingenting typ. Det har varit en långhelg och det har varit mkt sol, mysigt!!!! Snart sommar, det känns bra!

Idag har det varit en vanlig dag, skola och träning. Och lyckats klämma in niclas också! =)


Kjamis!

Halloo!

Glömde blogga igår, så här kommer en kort resume av vad jag gjorde igår:
Vaknade med Niclas.
Spelade fotboll hemma och på bällstaberg.
Kom hem, åt mat, somna.

image98
(sover på niclas axel. =P)

Idag så vet jag/vi inte vad som händer. Det beror på min vän bebbe, ifall hon hör av sig eller inte. Annars åker nog jag och Niclas in till täby. Men om bebbe hör av sig åker förmodligen jag å bebbs in till täby. Haha. Så det blir förmodligen täby vilket som.
image1
På kvällen så äre iaf "tjejkväll" med hockeytjejerna. Det ser man ju fram emot iallafall! =)

Nu ska jag göra nå annat än å sitta här, pusshej! <3

RSS 2.0