>

Pulkarace.

Ja, idag var ju sjukhus dagen. Det sög förövrigt, jag tyckte dagen var ganska onödig.. Man lärde sig ju inget nytt direkt ?! Aja.

När jag kom hem iaf så skulle jag Martin och Thim ut å åka pulka, fast aa, snowracer, madrass å tefat blev det. Det var myyys. =) Kul att umgås med old buddies också! =D haha.





Snart ska jag åka och träna, jag är sådär halvtaggad. Gillar inte de där sena tiderna.. Hursomhelst. =) Vi får väl se vad som händer. Hoppas det blir kul iaf.  =)

puuuss! <3

Missade dagar.


Hejhopp kära vänner.

Jag tänkte faktiskt skriva att ingenting har hänt sedan jag skrev senast, men då skulle jag ljuga för det har hänt massa saker. Det gör det faktiskt alltid.

Blandannat så har jag spelat match mot Tullinge borta, vi vann med 6-2. Helt ok match, iallafall i 3dje perioden. Hursomhelst, den var ganska ointressant. Jag har varit i skolan, vi har religion, vilket jag.. Förlåt Samuel, tycker är ganska trist. Sen har jag ju inte bara lirat match, jag har tränat också. Ganska ointressant det med... =P



Jag har dock gjort ännu en helomvändning och försöker fixa ihop mitt fd förhållande, lite mer intressant. Men jag tänker inte skriva så mycket om det, för jag vet inte riktigt så mycket om det... än! Vi jobbar på det och mer info. Som förmodligen inte publiceras här, iaf inte på min blogg.
.. ett rejält plåster kan behövas ibland.





annars har jag ju inte hunnit med så himlans mycket mer.



Morgondagen, det är stora dagen i mitt liv. Eller ?
Jag vet inte.. tycker iaf inte om det. Men jag antar att det är vettigt. Jag ska iaf till sjukan, karolinska sjukhuset.
Ska träffa IBD teamet, (vilket står för Inflammatory bowel desease.) Kan ju bli spännande, detta fina ord är ett samlingsnamn för alla de jag ska träffa imorgon som är : Läkare, sjuksköterska, dietist, nutritionistsjuksköterska och kurator. Kan bli ganska intressant, eller ? JAG ÄLSKAR GODIS.... Så är det bara. =) Det jag ska göra där är väl att få information om vad jag har för sjukdom, vilket jag redan vet, Ulcerös Kolit. Och sen vad jag ska göra och inte göra för att låta mina tarmar må så bra som möjligt. Mums..

Hursomhelst, det finns så mycket som är värre och jag är tacksam att det inte syns utåt och att jag fortfarande får göra det jag älskar mest, Spela hockey! <3



Nu är det tack och hej slut för mig, PUUUUSS <3

Lila

Tjoho folket!

Idag har jag varit ledig, fett sköönt! Var lite orolig för att jag visste inte riktigt vad jag skulle hitta på att göra, men mamma räddade min dag. Haha!

Vi åkte till Stinsen efter att hon slutade jobbet. Det blev ett lila tema idag och det här köpte jag, eller mamma åt mig. (A)










Okej att en grej var grön, men lite lila också. =)


Puusss å godnatt <3

Träning

Idag har absolut ingenting hänt typ....
Jag var i skolan som vanligt, var hos läkarn på infomöte om livmoderhalscancerspruta.

Sen när jag kom hem blev jag så otroligt sugen på att träna så jag såg till att få komma upp till 94ornas träning och vara med. Det var snällt av dem. =D

känner mig lite ego så jag slänger in en gammal bild, hahaha!




för att inte vara allt för ego ska jag slänga in en söt bild på min vän michaela som jag fick blommorna ifrån. =)



I alla fall, har inget intressant att berätta så nu drar jag igen. Haha.
puuuuss

Helg

Jahaja, nu har helgen varit och imorgon är det skola igen.

I lördags spelade jag match med våra juniorer, vi vann med 4-1. =) Det var väl en rolig match, men roligast var efter, då vi var hos Hanna några stycken och tittade på film å hade myspys bara. Det var mysigt, å så.




Sedan, idag så var det match igen, mot Almtuna. Vi vann med 15-1, skotten blev 65-12 till oss. =) Det var en riktigt rolig match och vi var grymma allihopa. Vi jobbade ihop som ett lag, och det var riktigt kul att spela idag. =P Grymt babes! ;D

Sen efter matchen så träffade jag min vän Michaela, vi skulle bara gå ut på promenad, men när vi träffas så får jag blommor av henne, hon är så söt. Hon tyckte jag förtjänade det för att jag var en sån bra vän typ. =) Taaack darling, <3 Du är en jäävligt bra vän du med.



<3 pusspuss.
vänner är det bästa som finns, håll kvar vid dem! =)

Bio!



Idag var jag, mamma och sofia på bio i kista centrum. Vi började med mat på matstället där, mums! Sen så gick vi runt lite i affärerna och sedan så vare biodags. Vi skulle se the Wackness. Det var en helt okej film, lite långtråkig men ändå bra på något sätt. Den får iaf fram ett ganska udda budskap och ger en inblick i hur ett ganska udda liv och familjeförhållande kan se ut! =D


<3 puuuss

Dåligt av mig igen.

Naej, nu har jag varit dålig på bloggfronten igen. Har inte känt för att ha tid för den, har haft mkt med rapportskrivning, alldeles för mycket hockey att tänka på. Känns som om det blir bara mer och mer för varje dag. Fast det blir det ju inte tror jag. Sen har jag varit så jääävlans trött alltså, men a det beror väl på en del grejs. =D Här är en tröttis osminkad Emelie.


Trött på skolan också, jävla dans på idrotten. Sen så har vi haft wåfflan i 2 hela veckor nu, man börjar bli ganska less.... Ja mamma, man kan inte tycka om alla och man måste försöka acceptera. Men ha en jävla sengångare till lärare lite för mkt i 2 veckor så, NEJTACK!

Hursomhelst, jag har varit i skolan och spelat hockey de senaste dagarna. Eller senaste veckan, det är väl vad jag sysslar med. Och jo, juste jag träffar kompisar också. Då jag får tid över.

I helgen ska jag vara med några kompisar och ha filmmys, ska bli så jävla skooojsit. De är underbara, allihopa! <3


Dagens kvällsmål.


men du förresten, jag diggarej. ;) <3
puuuss på er!

Hockeyskolan





Ikväll är det min egen tur att träna, sen är det hem och laga mat å pappa och syster. Mamma är på spa, så.. Ja. Och min pappa är inte så värst händig i köket, min syster har precis lärt sig koka mackaroner, om hon ens kan det? Aja! =P

puuuuuuuuuuuuuuss <3

Neeej Lars!! =(


Tjock ?

Hahaha, kanske inte...
Kom hem från träningen, öppnade kylskåpet och blev sugen på prickig korv, men hårdmacka med ost såg också jäävligt lockande ut. Så det fick bli både och... Kände att jag kanske överdrev lite, men MUMS! =D Och ett glas oboy är som grädden på moset. Eller hur säger man ?


Poliskåren



Är ledig idag så nu sitter jag i soffan och tittar på Kopps, en av sveriges bästa filmer helt seriöst. Så jävla rolig.



Kramis!

Ibland önskar man att den bästa vägen var den lättaste också


All kärlek är bra kärlek


Kära trogna bloggläsare

The united state people. Mormor och morfar <3


sometimes you wish everything was perfect


Ormsta/DE - Kallhäll

Slutresultat : 14-0





jag älskar er tjejer.


RSS 2.0