>

tja!


jag orkar inte...

Det här är mitt liv, och det ska ni ta ifrån mig ???
jag försöker ju verkligen, men det går inte....
önskar någon kunde känna det jag känner, så ni kunde förstå. men nu kan ni inte det och allt blir bara så svårt.

here we go again

... magfan...


anyway, imorgon är det provtagning. för nu börjas det igen. alla 10000 undersökningar på vad som skulle vara fel på mig. jag önskar verkligen det hittade.

värst av allt är att jag ska fasta i tolv timmar innan provtagningen, och jag är väääldigt hungrig nu... får bara leva på vatten de resterande 10 timmarna.puss&kram.

Patrik 1,5

Bio idag!


Tappat lite.

Hejhopp.
det är inte alls samma publicitet här som förut, trist kanske. vad vet jag ? har bara inte orkat. händer inte så mkt speciellt i mitt liv just nu.. mest hockey som gäller liksom!

Idag har jag dock varit och fikat med Elin, Anna och Robert från klassen. Det var mys. :) Synd bara att fler inte kunde hänga på! Jag åt en morotskaka, lika så Elin. Anna avnjöt en kladdkaka och robert en bit av en prinsesstårta, bara för att han är en sån prinsessa. Mohahaha!
Nej, sen hämtade jag ut biljetter till Patrik 1.5 som jag och Niclas ska se imorgon! =) Naaaaaaaajs jö! =D

Anyway, vad skulle min dag vara utan lite grädde på moset ? SJÄLVKLART så hade jag träning idag ocskå. 21.30-23.00 istid. Mums, jag hatar den tiden!! Så sent, känns som man borde gått och lagt sig för länge sen liksom. vi fick gå av tidigare men jag stannade kvar som vanlgit. Eftersom jag måste träna på lite detaljer. Jag har fått en slitning i min fotled så jag kan inte belasta den ordentligt just nu, det känns lite jobbigt eftersom jag ska till ö-vik i helgen. Juste, jag fick slitningen i Norrtälje i helgen, jag var där på träningscamp med region öst. Kan kanske berätta lite mer om det senare idag. Men inte just nu för nu ska jag faktsikt sova.Dagens bild, på mig. MOahhaha


Puss&Godnatt! <3

glädje!Idag var det match igen då som sagt, mot Segeltorps 94or.
Vi vann med 7-4. Det stod 5-0 efter 2 perioder. Men vi var enbart 10 (11) spelare och match + träning igår tog på krafterna så vi tappade lite i sista. Men inte allt som tur var. Skönt med ännu en vinst. Och ännu skönare är att jag satte en friläge för första gången på hur länge som helst! Så jävla kul, rätt upp i kryllan. Inte nog med målet så är jag faktiskt nöjd med min insats i dagens match. Det känns som om jag börjar hitta spelet liksom. KUL!

Hockey

Ja, det är ungefär mitt liv. Och kommer att vara de närmaste 7 månaderna..

Idag var det match + träning och middag med hockeylaget.

Vi började med matchen, vilket var en ganska såå enkel match med tanke på att vi vann med 13-0. Min egen insats var inte perfekt, vilket den inte kommer att vara på ett tag. Men huvudsaken är alltid att man försöker. Gjorde iallafall några bra grejer och jag spelade betydligt bättre än vad jag gjorde mot Västerhaninge. Sen lyckades jag få in pucken en gång iallafall också. Efter målkalaset var det matkalas i ormboet. Laget, eller vi som var kvar som skulle träna sen käkade i vårt klubbhus eller vad man ska säga att det är. Pastasallad, mums!

Sedan var det dags för träning, det slutade med att vi var 5 pers. Och det ja.. Sög. =D Menmen....
Nu är det match imorgon igen då äre bara att tagga järnet. Motståndet kommer vara betydligt mycket bättre än det var idag. Då är det segeltorps 94or som står på tur. =)puuusss <3

Match mot Kallhäll idag. 12.30 Vallentuna Ishall


Vän


Skolans dag

Jahaja, nu har skolans dag varit. Igår faktiskt, av alla dagar. Det var skit dåligt väder så finalerna var tvungna att ställas in. Inte för att det gjorde mig så himlans mycket eftersom min klass nästan spelar för att förlora. Haha. Vi är inte så mycket till sport klass. Det är synd... men ja. Så kan det gå.


Såhär såg jag och jossan ut. Mums!


RSS 2.0