>

steg för steg...

.... här är den tränarn som lyfter fram budskapet så jävla bra. Så sjukt sevärt! =)


Imorgon är det vår absolut viktigaste match för säsongen, och då är det dags att plocka ut allt!
Som tränarn säger; "It´s the guy who´s willing to die, who´s gonna win that inch"


Nu gäller det tjejer, match mot Västerhaninge imorgon, Torvalla ishall 12.30.

Taggaaaaa!!!


 


Melodövfestivalen

Tack för den bidrag nummer 8, nu är det självklart att vi alla som tittade på melodifestivalen idag måste skaffa hörapparater. Det var i alla fall gulligt att det var det sista bidraget så vi fick höra de andra låtarna först i alla fall!
Var har slagern tagit vägen? Det är ingen operakonsert i alla fall. Fast det är sant...  Man ska inte diskriminera någon för deras musiksmak eller något annat heller för den delen. Men melodifestivalen blir bara sämre och sämre.





Nu är utslagningen och jag tror jag går och lägger mig, detta är galet! Agnes och Piloterna är veckans favoriter!

En kväll vid havet

Jahaja, det var igår vi skulle äta på portobello och sedan avsluta med en mysfilmkväll hos olivia. Kvällen dokumenterades i bilder, här kommer några av dem.

På restaurangen



Sedan var vi på språng hem mot olivia...



Sedan tittade vi på film



En städad kväll men med mycket skratt och flams som vanligt med de bästaste. Tack för ännu en dag med er! =)

Todays special


Idag är det vaxholm som gäller, några tjejer ska till ristorante portobello och äta middag ihop och sedan bär vi av till olivia och där ska vi ha lite myspys. =) Har inte så mycket mer att säga, hör av mig inatt igen om hur det var. =) Eller imorgon blire nog.




Puuuuss. <3

Lite shopping har aldrig skadat

Hallååå i stugan!

Nu är det time för lite bloggning igen, jag har verkligen kommit igång igen med bloggandet känner jag. Det drar i fingrarna hela tiden. Haha, kanske måste hejda mig lite? Men jag har hört en liten fågel i ett öra att det faktiskt finns folk som tittar in fler än 1 gång per dag. =D

Idag vaknade jag, för tidigt igen... Pga ngn från trygg hansa ringde. INTE OKEJ! Jag gick iaf upp sedan och tog en sväng med hunden. Gjorde mig frukost och sedan bar det av från hemmet. Skulle till Centrum först och ta ett blodprov, ska göra det varje vecka som jag kanske sagt? Det gick inge bra för henne där idag, för det tog slut på blod i min vänstra arm så hon var tvungen att sticka i höger arm. Haha. Så nu har hon stuckit mig i båda. Har faktiskt lite ont i armvecket på vänster arm, men det går nog över! :)



Efter sprutan så blev jag upphämtad av mamma, vi skulle in till stan och "titta runt lite" enligt henne, men det blev lite shoppat iallafall! =) Yay! Det här är vad jag köpte.

Från Topshop



Två vanliga bomullslinnen, ett svart och ett grått.

Från Kappahl



Två sporttoppar och ett par mjukis träningsbyxor. =)

Från Åhléns City.
att. kollektionen



En somrig vit klänning och en glansig svart kjol, båda har fickor vilket är en mycket bra uppfinning om jag får säga det själv.



Nu är det snart mat och sedan dags för spelar/ledarmöte och träning! =D
Så tjingeling fisring! <3

Nickleback, <3

Världens bästa låt alltsåå, åååh!


en dag med bebbsan

Aloha!

Idag vaknade jag upp med min älskling, "gubben" som han även är kallad i förra inlägget. Haha. Det var mys, jag var på roligt humör, men det var inte han så a, jag vet inte. Tror han var lite trött på mig. :D Men det sketer jag i, för han gör alltid så med mig. (Alltså, han jävlas med mig på mornarna när jag är trött!!)

Hursomhelst, sedan blev det lite stressigt. Som vanligt när jag är på g med saker... Jag skulle iväg med johanna till täby c ju för att göra våra bussaker. Förklarar mer om det senare i inlägget. Hursomhelst, hann inte äta mitt ägg till frulle. Menmen... =D Så får det bli ibland. Jag offrade mig för att hunden skulle få gå ut och a, göra lite annat onödigt som vanligt. Det slutade med att jag höll på att glömma plånboken och så höll jag på att missa bussen också. Men jag fick med allt, tillochmed mig själv. =)
På tåget träffade jag bebbelito, och vi fortsatte vår resa till Täby C. Där vi började med att bara gå runt lite och så, prövade lite olika småsaker å så. Sedan beställde vi tid, för vår lilla grej. Men innan jag avslöjar vad det är ska jag lägga in en snygg bild på min käre vän bebbs.



Okej, nu är det lika bra att erkänna. Vi tog två nya hål i öronen.
Medans vi satt och väntade på vår tur satt vi och skrämde upp varandra, haha, det var ganska kul. Sen har våran käre vän sara sagt massa dumma saker om det där så a, det gjorde oss inte på bättre humör. Men sedan var det klart och då vare ganska chill.



Utan ngn större tanke på hjälmen som skulle över på kvällen då det var dags för match mot kallhäll.... Då var det LIIITE värre. Det är ganska tryckömt liksom, och sedan i period pausen då ska Lina fram och pilla och ba , pluppen sitter lite fel. Det kommer fram ett skrik från mig och sedan ett förvånat tryne från Lina. Men det var det värt. Haha.
Matchen i sig var en hyfsat rolig match, fast det lossnade aldrig riktigt för mig idag. Vet inte vad det var faktiskt! Men man kan inte vara bäst jämt tyvärr..



efter matchen hade folk väldigt roligt åt detta...


Juste, jag köpte en blus eller tunika eller nått. Tog en bild, men den blev ganska dålig. Men hursomhelst, den är köpt på Gina Tricot. (Det där svarta bandet vid midjan har jag satt dit själv.)




Nu är det dags för sängen, ska till stan med mamma imorgon. Så att a, natti! =)

Mobilen

Hejhopp.

Har massa bilder från mobilen jag inte orkat lägga upp som passar bra till denna vecka! =)
De kommer nu.


Här är jag, nyslingad å blir masserad i håret. Det är det bästa med att gå till frisören. Det är så jävla skönt!!! :D



En bild från klippningen, lite mörk men a lite seriösare än den förra jag bjöd på! Haha.


Gubben i provrummet.....


Gubben frös så jag gjorde en korv av honom, hihi!



Myyyyssiiii! :D

Fettisdagen

Eller semmeldagen som dagen så flitigt kallas! :)



Idag vaknade jag alldeles förtidigt pga att min lilla voffsing stod nere och skällde som satan för ingenting... Jag gick ner tillslut för hon vägrade sluta, och då var det inte ett piss där nere. Usch vad jobbigt det är! Sedan försökte jag somna om, men det blev mest att jag låg där i sängen och tänkte "Sova", för jag sov aldrig.... hursomhelst, tillslut ringde min klocka och då kände jag att det ändå var dags att gå upp. Skulle ringa sjukhuset, för deras telefontid stängde inom 10 minuter vid det läget, men jag hann. Fast nu har de inte ringt tillbaka, och det är inte så bra! Minuspoäng till dem!



Hursomhelst, sedan satt jag och försökte plugga lite. Det gick sådär, matten är ganska svår om man inte förstår från början faktiskt. Måste bara få någon att förklara för mig så kommer det bli så bra så! =) Sedan kom niclas och hämtade mig för att vi skulle åka till täby och hämta ett par byxor han beställt hem. Fast det blev inte något köp av dem, det blev ett par andra som också var fina! Så det blev bra. Sedan blev det såklart donken till lunch, mumsit. Fast kanske inte sådär jättebra att träna på det. Men så blev det, träning på kvällen. Guuuud va hungrig jag var!! Haha. Mcdonalds mat gör en spymätt till en början men sedan när det sjunkit ner i tarmarna så blir man så galet hungrig. Träningen var rolig idag, vi började med att spela lite fotboll på isen. HAHA, det är galet farligt egentligen! Iaf med michan på isen, hon typ kastar sig som gud vet vad. =D Men det är kul! Sedan var det en bra träning i övrigt med blandade övningar men ändå samma tema ungefär. Imorgon är det match så nu är det dags att ladda!




Nu är niclas påväg hit, så hejsvej.
Juste, imorgon ska jag och johanna till täby för att göra en bus-sak. Ni får se imorgon! =D
puuuuss på er.

Ännu en underbar kväll på slottet.

Okej, kanske inte. men en underbar kväll blev det med världens bästa tjejer! ;D
Kvällen dokumenteras i några bilder enbart, vi låter dem tala för sig själva med en liten kommentar såklart!


Först var det film, vissa förstod aldrig att filmen börjat....


Det var till en början en lugn och fridfull kväll, nästan i alla fall!


Ju längre in på natten vi kom desto vackrare blev vi, haha!


Sen tog vi kompisfoton, eller bara nya spelarfoton kanske ?
Först ut blev.........
 
....Olle & Bebbe! Tha bubbles.


Efter kom....

... Soffan & Goofy! =D Tummen upp!


Efter denna vackra duo kom.....

.... Tampan & Sivurt! öh, ingen kommentar.... :D


Sist men inte minst......

Lillepöjk med luggen & Speceling!




Det är så mycket internt över detta, men det struntar jag i. HAHAH! <3 Ni äger!

Solsken

Idag lyser solen igen tänkte bara lägga upp en otroligt mysig bild.



En helt vanlig dag i februari. snölandskap + sol, åh så mysigt!



pöss på er.

promenix med en vän

Hejhopp.


Nu har jag kommit in från promenaden med min käre vän michaela! Vi möttes upp i centrum för en inhandling för lite gottis inför kvällen, då jag som sagt ska till sophie med hockeybrudsen. ;) Det blev lite blandat, lite vindruvor, lite chips, lite godis. Muuumsii!


min käre vän skridsko-michan!
Hahahaha.
Snön på armarna visar hennes skridskotalanger!



Puss. <3

Skriva av sig

Det är det jag älskar med bloggen, att mna bara kan skriva av sig. Egentligen vad man vill. Sen att man får ta konsekvenserna av det, det är en annan fråga. =)

Men nu har jag inte skrivit på länge vilket betyder att det inte hänt något speciellt intressant i mitt liv. Inget annorlunda på något sätt som är jättevärt att skriva om. Jag har varit med niclas, det är alltid kul. Men det kanske inte är så roligt att läsa om "idag har jag varit med niclas, vi vilade lite och var ute med hunden ihop". Typ varje dag. Så då låter jag bli. =) Sedan spelade vi match igår, vi förlorade, och det vill jag itne heller skriva om. För om jag skriver om det kommer all min besvikelse rinna ut och det är INTE så bra. =)  Men jag kan iaf bjuda på lite bilder från matchen.

Vi börjar med en bild från matchens glada del.
Här gör vi då vårat första mål tror jag det är, sån jävla lycka så jävla nära!


Saker och ting gick inte riktigt som vi ville, men vi visade iaf vilja långt in i matchen. Här visar olivia sin vilja, hon ska bara igenom!!!


Även om resultatet blev 5-2, så ska vår käre målvakt Sara Besseling ha en stor eloge för sitt jobb i kassen. Säsongens, seriens, världens bästa målvakt! =D Du är grym!!!




Ikväll ska vi, hockeytjejer, några iaf.. Hem till Sophie på filmkväll! Men först ska jag träffa michaela, så tjingeling! =)

Idag var jag hos frisören....

.... och såhär blev resultatet.




Okej, den där "crazy looken" fixades inte till hos frissan, den bara kom..... =/


Solljus gör dig glad!

Hej. Orkar inte skriva om denna dag för det har inte hänt något speciellt alls egentligen. Så det verkar onödigt. Men en sak som jag tänkt på idag är hur solljus påverkar oss människor. Man märker direkt i skolan tex när det är soligt ute, folk blir mycket mer glada och positiva, de gnäller mindre och är trevligare mot varandra. Det är mycket mysigare och då blir man ännumer glad själv. Jag är väl inte ensam om att vara trött på mörkret och då tänker jag mest på min käre vän Elin.



Hon, denna kvinna!!! Åker hela vägen från Högdalen till Vallentuna varje vardag. Det är galet starkt av henne, iallafall då hon är där i tid. Herregud alltså, jag tycker det är jobbigt att gå upp halv 8 då jag tycker det är "mörkt". Det är nästan svart då hon går upp. Det ska hon ha cred för!! Hursomhelst, det var hon som fick mig att tänka på att man blir så glad av sol. För hon strålade verkligen idag, mer än vanligt iaf! :) Ibland är hon en trötter, men idag var hon verkligen glad! Jag blir glad när mina vänner är glada! =)



Hursomhelst, dagen i ära fick jag ta ut hunden. Och idag var det faktiskt okej med tanke på det fin fina vädret! =) inte långt från mitt hus träffade jag två jättegulliga damer, haha!, som älskade min voffsing. De var helt fascinerade över hur duktig och snäll hon var. För de tyckte det var helt otroligt att hon bara gick om dem utan att ens göra ett försök till att rycka sig fram till dem och att hon var så lugn och försiktig. Just då var jag en stolt matte! =) Sedan tyckte de att vi hade gjort ett bra jobb med att hålla henne i form, för hon var tydligen välformad. HAHA, bra jobb mamma! Då berättade jag att det var min mammas förtjänst eftersom hon var ute med henne så mycket och länge. Då sa de att Wilma hade det bästa livet en hund kunde få typ. Haha, jättegulliga var dem! =) Sedan för en gångs skull så kom Wilma när jag ropade på henne för att hon skulle komma fram och hälsa på de två damerna.




Nu ska jag snart på match för att möta min pojkväns lag... HJÄLP!


Pöss på er! =)

Juniorlaget, seriesegrare!

matchen i några få bilder!


galen lycka efter sista målet, 4-1 slutade matchen


jag och sofia smusslar med "skumpan"... haha!


Några av girlsen
Övre raden från vänster:
Teresia, Malin , Hanna
Nedre raden från vänster:
Sofia, Magda, Filippa, Jag (Emelie), Henny


Tillsist vill jag tacka för de matcher jag fått lira med er, ni är också ett jävligt skönt gäng och ni peppar alltid varandra. Se till och fortsätt jobba på och ha viljan och glädjen livet ut så kommer ni en dag upp till damlaget vilket jag hoppas är ett av era delmål!

/ Emelie.

Dagens utstyrsel


Halsduk: Lindex
Väst: Frk, Åhlens
T-shirt: Zara
Jeans: att. Åhlens

Jullematch idag!

Hejhopp.

Idag var det en kort dag i skolan. 8.20-13.00, skönt som fan! Sen försov jag mig inte idag heller, bra jobbat emelie! Tog tillochmed bussen till skolan, kors i taket. I skolan hände det inte så mycket, vi gick mest runt och pratade och skrattade som vanligt, om vi inte satt på lektion och pratade och skrattade. Haha!
Vid lunchen gick jag till korallen och skulle ta blodprov, jag skulle kolla så att en av mina mediciner inte påverkar blodet eller nått. Jag gick dit, jag är glad som vanligt och de hade steget där med det stora reportaget om laget och det gör mig ännu gladare. Men något jag inte förstår är otrevliga sjuksköterskor alltså, hon som tog sprutan idag. USCH vad otrevlig hon är, hon var likadan förra gången. Om man försöker skoja till det eller något så bara fnyser hon tillbaka typ. Förstår inte att folk som jobbar med så mycket människor inte kan vara mer pedagogiska eller bita ihop speciellt om det kommer en trevlig liten tjej in liksom. HAALLÅÅÅ! Om man ska bli något där man jobbar med människor borde man iallafall få göra ett trevlighetstest.




Nu är jag hemma igen iaf och idag hade jag nyckel!!! WOHO! Sitter här, dricker redbull och bloggar. Vill plugga matte, men jag orkar inte börja riktigt. Sen vill jag inte missa att göra mat i tid så att jag inte blir så stressad idag igen. Idag ska jag åka till Segeltorp och spela match med Juniorerna, fett skoj! Vinner vi/de idag så vinner vi/dem serien! Kan ju inte bli bättre? 2a året i rad i sådana fall! =D



Puss&Kram

Utelåst

Hejhopp alla kära, glada, arga, kissnödiga och a alla andra också! =)

Idag vaknade jag alldeles försent! Klockan var kvart i 8 när mamma kom upp och väckte mig, shit. En stressig morgon till tänkte jag! Fast vi tog det ändå rätt lugnt, så a. Var i skolan typ 8.40, började 8.20.
Väl där kom jag på att jag glömt plånboken, så jag hade inga egna pengar att köpa mellis för. Tack gode gud så fanns niclas där som räddade mig. Inte heller hade jag lyckats få med mig medicinerna, fan också! De fick jag helt enkelt ta när jag kom hem.. Grejen är den att när jag väl kom hem så kunde jag inte komma in.... Wilma (hunden) fick vänta lika så jag, bara det att hon var inomhus och jag ute... Buhu. =( Fick vänta i 30-45 minuter ute i kylan. Brrhh... Jag hade alltså glömt nycklarna också. Det var bara att vänta på min syster, för ingen annan svarade eller hade nyckel till mig.



Väl i skolan så hade jag matte 2 lektioner, det gick bra. Vi gick över till sannolikshetslära, det är enkelt! :) Så idag var det lite roligare iaf. Sedan hade vi idrott, usch! Fast idag behövde man inte anstränga sig så mycket förutom att det var as jobbigt i händerna.. Vi hade HRL, hjärt och lungräddning. Det var bra, kanske jag ska säga istället för roligt. Det är väl alltid bra att kunna ifall att. Bara det att ifall jag skulle träffa på en medvetslös skulle den typ inte överleva. Kunde verkligen inte få dockan att göra klickljudet. Hahaha. Hur mycket jag än tog i. Fast sedan efter många försök så lyckades jag, så kanske kanske att jag klarar det! Hallelujah!



Efter skolan vare bara att sticka hem som sagt, fast jag kom ju inte riktigt in. När jag väl gjorde det bytte jag dojor till en varmare modell. HAHA! Fötterna var liksom genomfrusna. Sedan tog jag en sväng med vovven sen satte jag mig vid datorn och skrev tisdagsinlägget. =) Jädrans intressant! Efter det var det dags för träning på vallen, uscha. Uterink, kallt idag!! Hursomhelst, det var väl en rolig träning med några mindre roliga saker, men så är det kanske alltid!

Väl efter träningen så fick jag höra av pappa att farmor råkat ut för en olycka idag då hon åkt skridskor på sjön och fått åka in till sjukhuset och vara där hela dagen. Hon hade tydligen ramlat och slagit i huvudet, tappat minnet och blödit jättemycket. Blir alltid jätteorolig och nervös när jag hör sådant. Det suger verkligen när farmor eller farfar mår dåligt. För de är bäst i hela världen och de betyder så sjukt mycket för mig.
Så farmor, krya på dig! Och farfar, jag älskar att du tar hand om farmor. JAG ÄLSKAR ER BÅDA JÄTTEMYCKET!
Farmor är hemma nu och mår förhållandevis bra tror jag. Har inte pratat med henne eller något tyvärr.


Nu är det sängen som gäller, natti på er! =) <3

Tisdag

Igår var det en seg dag i skolan. Javisst, vi hade samuel skolans absolut bästa lärare, men det var seeegt ändå. Var trött också, det känns att lovet närmar sig. Det är efterlängtat och behövligt!!!

Efter skolan åkte jag hem, tog det lite lugnt. Pluggade litegranna. Sedan skulle jag göra mat. Ringde min käre mor och kollade vad jag skulle göra för något, korvstroganoff skulle det bli. Och det var såååå självklart att det fanns ris i kylskåpet. Jag gör korvstroganoffen, brände korven lite och löken smakade skit, men annars blev den bra. Sedan öppnar jag kylskåpet och ser förtvivlat det enda som finns är en burk äckliga linser och några gamla potatisklyftor. USCH! Jag tycker inte om linser och det värsta jag vet att äta som rester är gamla potatisklyftor, de är hårda och sega... Hursomhelst, det fick bli de där fruktade potatisarna eftersom jag hade 7 minuter på mig att äta något innan paulina och hennes pappa skulle komma och hämta mig.... Efter jag hade svurit högt och skrikit och haft damp ett tag klarade jag tillslut av att få mig själv för att sitta ner och äta. Jag var GALEN just då. Här hade man kämpat och sen blir allt förstört. Inte heller blev det bättre av att mamma sa sedan att hon råkat ta med sig riset till jobbet. BRA JOBB!
Jag var egentligen mer galen än behövligt, men det var för att dagen innan denna dag så hade jag köpt bröd påvägen hem från niclas... och när jag kommer hem så har någon ätit upp mitt godis som jag suktat efter typ hela dagen! Då lackade jag också.... Hursom.



Jag åkte iväg på matchen, stressad å ganska jätte irriterad.
Matchen började, och man insåg tidigt att detta var en farlig match. Vad jag menar med farlig är att Almtuna var inte där för att spela hockey, utan för att döda oss typ... De hade säkert 100 utvisningsminuter då 3 spelare fått gå och duscha och massa missconducts och annat. Det var trist... Menmen, alla har väl sådana matcher.
Vi vann tillslut med 7-0 och jag insåg idag att jag hamnade på protokollet 4 gånger. 1 utvisning, 1 assist och 2 mål. Formstark nu tror jag, har gjort 4 mål på 2 matcher, det är najs. =D Hoppas det håller i sig till på söndag också för då är det en viktig match mot segeltorp som absolut MÅSTE vinnas!!! Vinner vi den så är vi ett steg närmare SM-slutspel. WEHO!

mina kära kollegor efter mål!

allt möjligt

Heeejhoopp!

Nu är det sent, det är kväll. Jag är övertrött! Förstår inte vad jag gör vaken. Men jag måååste blogga!! =D

För det första, Vi vann matchen igår! =D 11-1 mot göta/traneberg. Jag fick göra 2 pytsar. Och eftersom tami tycker bilderna är roligast så bjuder jag på två från den matchen. Den andra kommer vid min hyllning till tami lite senare i inlägget.

Den här bilden symboliserar bara hur domarn bär sig åt för att inte få nackspärr då han pratar med mig. Haha!


Sedan har det varit en dag idag också, fylld med äventyr.. Eller ? NJAAAAAAAAAA!
Vi hade matte större delen av dagen i skolan. Ja, matte är mitt favoritämne och nej, jag är inte dum i huvudet som tycker så! Hursomhelst, idag gick det typ inge bra. Jag var för ofokuserad och min lärare är totalt slut i huvudet... Man blir galen, han tar rast när han vill och gör som han vill, petar sig i näsan, lyssnar aldrig, det tar år innan han tar sig fram till bänken för att hjälpa till. Han är totalt värdelös, precis som hans 20000 kråkor i näsan som han petar ut stup i kvarten. SNÄLLAAA låt bli!

Och nej, min lärare har inga tuttar, men bilden passade bra ........


Dagen avslutades ändå bra tack vare att jag fick umgås med min älskling! Tacktack sötnos. Det var mysigt, vi tog det mest lugnt, hade en brottningsmatch hit och dit. Men det blev iaf inga snorkråkor här eller där. tack för det. Fick räkna lite matte också, behövdes!! Med tanke på att jag inte klarat av att räkna så mkt i skolan.



Och sedan måste jag passa på att tacka Tami för hennes fina ord! =D Tack darling! De finns på hennes och sivans blogg, länken hittar ni under rubriken "länkar" till vänster i min fina lilla bloggis. Det är en sida värd att besöka kan jag med gott samvete säga!

KRAM
till tamsson! ( bild från matchen igår också)



Nu är sängen lockande. Godnatt på er! <3

Och juste, btw så fyller vår söte lilla coach 40 år iår. GRATTIS BJÖRNEEE!

gammal bild på mig å coach. =D

Match ikväll

Sista hemma matchen i Vallentuna ishall ikväll.
BE THERE!
20.10


Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag och det började med att vakna upp brevid världens bästa pojke. :) Vem är inte det om inte min? Sedan tog vi det mest lugnt enda tills jag blev hämtad av mamma för att jag skulle iväg med laget till GIH för att träna koordination och kroppskontroll. Det var riktigt roligt faktiskt! Lägger nog in lite bilder sen då pappa lagt in dem på datorn.
Väl hemma igen väntade en härlig mat kött och potatis, med en förätt som förövrigt är mycket god.


    

Nu sitter jag här tittar på Petra Mede som ska hålla i melodifestivalen, säga vad man vill om det faktiskt.. Själv tycker jag hon suger. Hon är så tråkig så klockorna stannar..... Synd att låtarna också suger. Vad höll Markoolio på med liksom? Det var inte ens ett roligt bidrag !? :S

Whatever, nu väntar jag bara på Niclas som ska komma hit och göra min kväll lite bra.
Pusshej!

de nya, de fina, de oslagbara

SKORNA! =D WOHO!



Pluggpluggplugg.

Mycket nytta för hur mycket?

Jag tror faktiskt jag sitter och pluggar arslet av mig för ingenting. Eller för ingenting är det, anledningen till att jag sitter här nu är för att jag vill åka till Tullinge och titta på vår match vi har imorgon mot dem. Är fortfarande sjuk alltså... Men pappa sa att han kanske kunde åka med mig dit imorgon, och då måste jag verkligen ha gjort en bra bit på detta för att kunna! Men just nu känns det som han ångrade sig i samma sekund han sa det till mig. Vi får se hur det blir! Den andra anledningen är för att jag ska till husläkarn imorgon och kolla sänkan och fixa hostmedicin och lite sånt mest bara för att ha en hemma ifall att och för att min käre lagledare tyckte att jag skulle göra det ifall jag drar på en hemsk bakterie, vem vet? Och då missar jag faktiskt en lektion, usch och fy!



Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till för att få det här bra och klart. Får jobba imorgon också, fast då måste jag fixa annat. Herrejösses! När det väl är något så är det alltid mycket. Men eftersom jag är så smart så fixar jag det här, eller hur?




Btw, jag fick mina efterlängtade skor igår också. Har jag sagt det? =D Anyway, lägger nog in en bild imorgon eller något på dem!!! Wohoo.

Pu

jag hade värsta planerna...

... men de blev aldrig av.


Jag är fortfarande sjuk. Och jag har inte bloggat ett piss sen i lördags. Dåligt av mig! Jag har bara tänk att jag ska göra det. Hursomhelst, det här är vad jag gjort i korta drag.

Söndag: Låg i soffan, hostade, tittade på tv alternativt film, snöt mig, satt vid datorn, nös, sov, åt. Sedan fick jag det roliga på kvällen, tack gode gud! Jag åkte upp med min mor och syster till ishallen, pappa var då redan där. Tjejerna hade match mot Hässelby/Kälvesta! Underbart! =D Vi vann, sköntskönt!! 4-0


denna försvarsteknik kan diskuteras.... stackars målvakt....


Måndag: Sov länge, otroligt länge, läskigt länge... Iallafall för att gått och lagt mig i hyfsad tid å andra sidan hostade jag halva natten. Whatevah! På eftermiddagen så kom min älskade hit, åååh vad jag saknat honom! =) Han har ju jobbat på LG sedan onsdags, då sverige för övrigt vann hela den turneringen! Grattis!


Tisdag: Skola! Idag fick jag faktiskt gå till skolan. =) Även om jag vet inte om jag borde gjort det ?! Alla tyckte jag skulle gå hem, tack för den. Förutom Gustav och Robert som faktiskt välkomnade mig lite mera. Tacktack! Sen åkte jag hem, har varit ensam hela kvällen typ för pappa har jobbat och mamma och sofia har varit och satt in tandställning, Wow. Hon blev jättesnygg med det också! =)



lägger in bilder imorgon eller senare, för nu kommer niclas. puuuuss

Melodifestivalen

Hejhopp! =)

Igår var det lördag, och dags för första delen av Melodifestivalen. Vilket jag tyckte var sådär... Alltså, den enda låten som jag tyckte var godkänd var Alcazars låt. Färgsprakande och bra dans!!




Mer orkar jag faktiskt inte skriva. Niclas är fortfarande och jobbar på LG hockeygames och jag liggar här och är sjuk.
Kraaamiis! :D

Sjukis

HejHopp.

Idag är det fredag, woho. Eller ? Nja, jag ligger hemma sjuk. Har inte kollat febern idag, igår låg den iaf på 38.3, inte så högt men tillräckligt.

Var i skolan första lektionen idag iaf, eftersom det var redovisning. Det gick väl sådär, fick fram allt men jag typ stammade. Som jossan sa, " Din hjärna är full av snor". Haha, lite konstigt uttryck, men det kanske stämmer ? Efter lunch åkte jag hem igen, tog en sväng med Wimpis (Wilma), vår hund. Skönt, men jobbigt...
Och nu ligger jag här nerbäddad i soffan med datorn och tvn på. Mest tråkigt på tv så just nu är det MTV som gäller, det är väl ändå okej. Älskar låten som är nu, det är If I were a boy - Beyoncé, eller alltså, det är Videon som är uppbyggd så jävla bra. Tänk om man hade en sådan bra fantasi till att göra massa musikvideos. =D Det vore awesome! Skulle lägga in videon, men icke sa nicke... Det fanns ingen sådan länk. Så jag lägger in en annan bra låt istället! =) Eller snarare GRYM!! låt! :)


Fel video som ni ser, men låter är i alla fall grym och det är Greys också, så det gör ju inget!


Har precis ätit ett äpple nu, det sved i halsen för att det var så surt, lite läskigt. Men ändå skönt, hostar inte just nu iaf.
Tog en bild på mina mys-sjukis kläder. tänkte lägga upp den också.




Haha, måste bara säga att detta inlägg har tagit snart 2 timmar att skriva. Bara för jag gjort massa annat samtidigt.

Hejdå så länge !! =)

Match igår

Almtuna borta.
Vinst med 5-0
Skotten blev 60-17 till oss.





Jadu, har inte så mkt att säga. Har feber och hostar, är trött.. saknar niclas å a. :P Var på sjukhuset idag och träffade min doktor. =) Det gick bra, ganska onödigt som vanligt, tycker jag .. Kanske inte mamma. (A) Sen efter det var jag pappa och syster och åt hos farmor för att mamma var på teater inne i stan med hennes jobb.
Nu ska jag väl ta å vila lite, måste bli frisk ganska omgående.. Till typ imorgon ?!

Heeejsveeej! =)

dag med älskling

HejHopp.

Tänkte berätta lite om gårdagen, var så trött när jag kom hem så jag orkade inte blogga något då! :) Hursomhelst började dagen, eller snarare natten med att jag inte kunde somna.... PANIK! Jag var ju jättetrött, anyway. Jag somnade jättesent, så jag var sjukligt trött dagen därpå, inte mysigt. Inte nog med det så vaknade jag jättetidigt av att jag behövde kissa... Suck. Aja, sånt är livet. Jag tog mig upp i allafall, och gick till skolan. Vårt nya klassrum är för övrigt svinkallt!

Efter skolan så åkte jag och niclas hem för att vänta på mamma, vi skulle få låna hennes bil till täby eftersom bion som vi skulle se slutade så sent.. Vi skulle se Benjamin Buttons otroliga liv. Det var en bra film, lite för lång kanske. Men de sista 20 var toppen! ;) Psykologisk och sorlig i guess. Tror den hade varit 1000 gånger bättre om den var lite nerkortad.


(bild hittad på google)


Vi hade ju ganska lång tid i täby som skulle fördrivas, så niclas passade på att klippa sig och jag handlade litegranna. Vi tittade såklart på massa mera, men a.. Ibland räcker tyvärr inte plånboken till. =( Tänkte däremot lägga upp bilder på det jag köpte. =) Myspys.

  

Vad tycks ? :)



Idag är det match i Almtuna, borta alltså.. Är trött som fan, men det ska nog gå vägen. Nu måste jag verkligen plugga lite, hejdå! =)

Friluftsdag

Hejsan hoppsan!

Idag var det egentligen friluftsdag i skolan, några hade stuckit iväg för att åka skidor, andra för att spela tennis och så vidare. Men eftersom jag hade träning på vallen så tyckte mamma jag kunde få vara hemma och ta hand om min vovve. Och det var precis det jag gjorde.
Men först tog jag ännu en välbehövlig sovmorgon, enda tills mamma ringde och väckte mig då hon sa att jag var tvungen att gå ut med hunden. Jaja, tänkte jag. Hon sover lika gott hon, så jag tog mig upp i lugn och ro och gjorde mig lite frukost, muummaa! =) som ni märker nu så har mitt nya frukostliv hållt i sig, väldigt nöjd är jag för det! =) Jag är duktig!!

 
kräm & ägg med kaviar, mumsi.

Efter frukosten så tog jag på mig mina ytterkläder, för det var dags för hunden att få sin morgon vandring! =) Det var underbart att gå ut idag, vädret var enormt bra, solen sken och snön glittrade. Weii! :) Här bjuder jag på 3 bilder jag tog, första är ganska dålig pga solskenet.








Efter promenaden kom min käre pojkvän till mig. Vi satt lite vid datorn ett tag, eller jag gjorde det.. =P Och tittade lite på tv å så, efter det tog vi en skööön powernap på 30 minuter. Sedan så var det dags för att göra mat, jag skulle iväg till danderydsvallen för träning. Det blev pasta med ost och skink sås, blev som vanligt förmkt mjöl. menmen...
Träningen gick bra, det var roligt idag. Vi började med att spela lite fotboll på isen, wei! =) Lite flum och så, men det behövde vi tror jag!

Hursomhelst så sitter jag här, eller ligger snarare, som vanligt på vardagskvällarna och småäter på något. Ska alldeles strax lägga ifrån mig datorn, så godnatt så länge så hörs vi imorgon! =) KRAAAM!


2 år



tiden bara springer iväg tillsammans med dig älskling

Trääning!

Hejhopp bloggen! :)

Orkar inte skriva så mycket, men igår var det teori och uppladdning inför matchen idag. =) Jag skickar in lite bilder därifrån.








MATCH IKVÄLL
ORMSTA/DE - VÄSTERHANINGE!!
20.10 Vallentuna ishall, kom och kolla!

RSS 2.0