today, just a day passing by

Idag var vi lediga från skolan för att lärarna skulle packa ihop lite saker och vara på någon utbildning och lite sånt tror jag. De packar pga omflyttningar av klassrum och ombyggnationer. Vi ska tydligen flytta läängst ner. Jag vet inte vad jag tycker om det faktiskt... Menmen. Det som är skönt är väl att slippa de förskräckliga trapporna.

Tack gode gud så går Niclas i min skola, så att jag spenderade dagen med honom. Vi tog en sovmorgon, gick ut med hunden och sedan gjorde frukost. Mummsii! Sedan spelade vi lite spel och tittade på tv. Bara tog det lugnt liksom, nästan alltid skönt det med. Även om jag kände mig ganska uttråkad och ville hitta på något idag.
Vid halv 3 skulle jag till sjukan och ta spruta, gardasil, livmoderhalscancer förebyggande grej. Hursomhelst, det gick också bra. Spände lite i armen och man känner av det lite nu också. Men sånt som måste göras, eller kan vara bra iallafall. Sjukhus är ju min grej, eller ? Man börjar ju undra... Sedan när jag kom hem så var Niclas där fortfarande han pluggade, duktighan! =)


vi bjuder på den, haha kolla niclas söta öron. :D (förlåt älskling)

Sen efter ett tag kom mamma hem, helt galen eftersom hon hade fått parkeringsböter i täby. Det var typ som om världen gått under för henne. Vet inte varför, men hon var sur idag. Vilket händer lite då och då, smällar man får ta. :P Det är nämligen så att vi har en elektrisk p-skiva som var inställd på sommartid dumt nog. Så egentligen var det inte rätt.

Och idag har jag hunnit med att träna också, det var skönt! Det var hyfsat roligt idag också, kände mig lite segare idag än de två tidigare passen. Men det är lugnt, match imorgon så nu ska jag sova och tagga! =D NATTII! <3

Kommentarer
Postat av: Niclas

Sluta racka ner på mina öron! dem är snygga ju.Du kommer också vara helt GALEN när du får din första P-bot. haha ! Jag vet ju bara hur jävla galen jag var!!! :D (oops!)Mysigt och vara med dig idag! :) Saknar dig! <3

2009-01-29 @ 00:19:36
Postat av: Sus

Ååååh, sommar! Hoppas ni kommer över till oss även denna sommar! Och låt solen lysa över oss då! :-)/Niclas mosterPs. Vi har ju en viss äggtävling att ta revansch på också... Ds.

2009-01-29 @ 08:46:39
Postat av: Mamma

Du är rolig du!

Kram från mamma

2009-01-29 @ 14:37:19
Postat av: Emelie

hihihihihihihi :D

2009-01-29 @ 16:08:00
URL: http://emlixx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0