>

Hör och häpna!!

OLIVIA NYSTRÖM HAR BÖRJAT BLOGGA!!!!
Hajar ni vilket genombrott för samhället?
Detta ska firas med en bild


Ollebolle bjuder på den!

Sicken dag!

Hej ! =)

Idag började dagen med nationella, tror/hoppas jag klarade sista frågan. Det vore ascoolt! =D Eller roligt kanske... Hursomhelst. =)
Efter det hade vi låång håltimma, då åkte jag robban och gustav hem till mig för att ta ut min söta lilla vovve och hämta min telefon som jag glömt hemma. AAH! Robert satt å spelade guitarr, gurra satt vid datorn och jag satt och kollade på tv. Haha. Sen åkte vi tillbaka till skolan igen, då var det inte min lektion iaf.. Så jag träffade elin, marie, danne & olivia en stund. Innan jag åkte hem.

Och juste, under nationella proven så hörde vi en smäll och några polishelekoptrar en stund efter.. Det var alltså ännu en tågolycka här i Vallentuna, en gammal man hade blivit påkörd av tåget då han satt i sin bil och förmodligen fastnat emellan bommarna. Ganska läskigt faktiskt. Såhär såg bilen ut, fattar ni att han klarade sig eller ? Den här killen hade änglavakt för det var bara hans säte som var hyfsat normalt!!


Detta är då en toyota avensis med regnummer SEY 911, om ni vill veta. =)
Och jag ser nu att även jag har fastnat på bilden. I höger hörn. =)


På tal om mig ska jag visa er min "uteoutfit idag". Mysmys med vårväder!


Pyss & Kram

The day after today...

Haha, vilken titel jag fick till. Igår alltså, jag kom till skolan. Folk frågade vad jag gjorde där, och liksom jag undrade liksom "va?" Här var jag typ 10 min sen och folk undrar vad jag gjorde där.. Det var tydligen så att jag började 11.40. ajaj, men en lektion extra skadar väl inte? =)

Efter skolan kom niclas hem till mig mig, vi började med att käka våfflor, och sedan var det dags för att plugga till nationella provet i matte. Bläae, jag pluggade skitlänge och skitmycket. Hursomhelst, finns inte så mkt mer att säga om "the day after today"..



Tjingeling! ;)

Dagens aktiviteter

Ja, som sagt. Dagens aktiviteter var det...
Ömh, det blev typ inga förutom en träning i morse, eller a, typ vid 1.

Får se fram emot en vecka med vårväder iaf.



Sen har vi nationella ja, juste .. Det är vad jag har gjort idag. PLUGGAT! Uscha! Det har verkligen inte gått bra... Känns som om man har glömt allt och boken är sämst när det gäller sånt här. Hursomhelst, hoppas det löser sig till på tisdag då provet är..


Goodbajs <3

Ibland avskyr jag...

MATEMATIK


A little bit of Shopping

Hej alla! =)

Idag sov jag lääänge, och det var skööönt! =D


Efter det fick jag skynda mig upp, ut med hunden, göra mig i ordning och äta lite. Sedan åkte jag till täbban. Mamma var där med hennes jobb idag igen, så jag passade på att titta runt lite samt se deras catwalk. =) En kille var jättesöt, han körde värsta movsen, haha! Efter det var det hem, käka sen träning. Har inte så mkt mer att säga om det faktiskt. Nu är jag äntligen hemma och har niclas brevid. :) Woho!

Detta köpte jag. Vad tycks ? :)

Sjalen köpte jag idag på Dea, under är det min nya skinjacka som jag köpte tidigare i veckan.


Två par örhängen
 
Indiska                             Ur och Penn

VILL HA SOMMAR NUUU!

Bläddrade igenom lite foton, och usch så härligt det är med sommar och sol.



   

Dagens..

Väder: Jättefint, innan eftermiddagen iaf
Träningspass: Var ganska dålig faktiskt, men gymet var skönt som alltid
Bästa: Kvällen med älskling
Dryck: PAGO!! <3
Vän: Elin & Co
Godis: Choklad
Sämsta: Snöhelvetet, VARFÖÖR ? :'(



Tidsfördriv kallas detta. Borde typ sova..

en dag, fylld med möjligheter.

Yo maan!

Idag var jag i skolan, en heldag på en fredag. Vad har hänt ?? Har ni märkt att jag varit mkt i skolan på senaste tiden ? =D Iallafall, i skolan började vi med boksamtal på engelskan. Vad ska man säga om det ? Ingrid var inte och lyssnade på min grupp så hur ska hon sätta betyg på en sådan sak ? Sen hade vi en individuell uppgift där vi skulle utvärdera vårat tidigare samtal, det sög också. Tyvärr... Sedan var det matte, wåfflan hade faktiskt en hyfsad genomgång för en gångs skull. Så man behövde inte totaldö av tristdess, bara nästan. =) Efter dessa två, ganska trista lektioner var det dags för 2 lektioner med samuel i pedagogiskt ledarskap, vi har börjat ett nytt tema "Makt och ledarskap" heter det. Kan bli kul, tog på mig ansvaret att skriva en rapport... Får se hur det kommer gå, fett mycket jobb. Men det är bara att ligga i! På lektionen såg vi Die Welle, det är en så fruktansvärt bra film på det sätt att den har ett sådant starkt budskap. Så den lektionen var chill, plus en kort och rolig diskussion på slutet. Sen fick vi sluta tidigare också, ännu ett plus!!



Åkte hem och vände för att åka direkt till gymet och sedan ha ispass. Han dock slänga i mig lite mat, mums! =D Sedan drog jag upp till gymet, körde mage och rygg med lite uppvärmning på det tillsammans med olivia. Majsan ville inte hänga med upp för hon skulle äta och tejpa sina stackars handleder. Anyway, det var trögt idag på träningen alltså. Kändes som om det inte var mycket som satt där det skulle faktiskt. Hm, är trött. Å andra sidan fick vi massa godis av coach efter träningen, det är alltid gott! Sedan så kom stefan på något med aliens och det säger tydligen Blääuurgh. Jag undrar vad han får allt ifrån alltså.. herrejösses, jag förselog en psykolog, men han trodde den stackarn skulle hänga sig själv i princip.. Och a, så kanske det skulle bli. Haha! Efter att ha läst http://sivanotamsson.blogg.se så såg jag att han även glömde att hämta sivan innan träningen, haha. ganska virrig.

snart där!!

t

Dagen borde ha ett slut där, men det har den inte. För efter träningen åkte jag till niclas, myyysii. Vi tittade på Let's dance, så jävla bra!! Och a, svårt att avgöra vem som var den värdiga vinnaren!! Jag hoppas det var jämnt i röstningen och det var det nog. Kul för annika efter att ha varit i final 3 gånger få vinna en gång iaf! =D

En av de danser de genomförde under lets dance!

Alla missade dagar

TJUUUUEEE!

Jag har antingen inte hunnit, orkat eller haft tid att blogga.
Pappa och syrran åkte till fjällen i onsdags, igår rättare sagt. Det var vad dom gjorde, jag å andra sidan blev kvar här hemma med mamma. Så onsdagen spenderade jag först i skolan, sedan åkte jag och min vän michaela till täby. Det blev några fynd, en tråd, några pärlor och en fin fin skinjacka ! :) Alltid kul! Fast nu är plånboken ganska tom, mamma skulle dock sponsra lite, tack gode gud! Efter täby åkte jag hem för att sedan åka och spela match mot öhlinslaget. Vi förlorade med 6-1, så nog om det. Haha!


Första bilden är på mina pärlor, andra en dålig bild på min nya jacka, den tredje är på en ganska komisk bild från matchen. Om ni kollar kanske ni förstår, klicka för större format! =) Bättre bild på jackan kommer, I promise!!

Idag däremot var jag i skolan, slutade 13.40 det var skönt. Då gick jag gurra elin och martin runt i lite second hand butiker. Hittade inte det jag ville ha men det blev en söt liten kopparask till mina pärlor och sådant! =) Mysmys.
Solen sken idag ocskå, det är så himlans härligt!! Men det var kallt.
Efter våran lilla rundtur så åkte jag och niclas hem till mig och var där en stund innan det var dags för träning! Det var väl kul, men det var segt som fan. Jag och majsan gymmade innan.
Har dessutom fått höra att jag är "tjejen med låren". Haha, tack så hemskt mycket. Det värmer! xD


Min lilla söta kopparask.



Anyway, goodnight fellas! <3


Någon som vill ta över...?

Jag drunknar!!!


Detta är vad jag ska hålla på med innan jag beger mig till hägernäs ishall för träning.
Kanske hör av mig efter den träningen igen, för nu har jag inte tid.

Puss!

många bollar i luften

Hejhopp bloggen!
Idag är det måndag och en massa saker har hänt. Jag har för övrigt världens största läxhög med mig hem och allt måste göras imorgon typ.. Suck. Men det ska väl gå om man verkligen fokuserar sig.
Sen ringde en från distriktslaget och sa att jag var första reserv och en tjej hade tackat nej. Och jaha, då fick man fundera på det ett tag också. Som om jag inte hade nog att tänka på? Men jag svarade tillslut ja i alla fall. Vi får väl se hur det  blir med det valet senare.
Sen var mamma sur när jag kom hem, hon har en sur dag idag. Men jag gav henne lite godis och satt och sjöng i bilen, så hon blev nog lite gladare. =) Som tack köpte hon mitt gymkort på vallentuna träningscenter så som det nu heter, fd Take Care i alla fall. Så då gymade jag med majsan ett tag, typ två timmar, men det var väl egentligen en timmas gym typ. Haha!
Sedan åkte jag hem till niclas för han skulle tydligen inte plugga till universitetsprovet som han ska göra på lördag idag. Så jag fick en stund med honom, det var mysipysi. =) <3

Juste, mitt i allt gjorde jag ett armband! =) Fint va ? Syns lite dåligt och det blev ett ganska misslyckat armband egentligen. Men för att vara första gången var det fint. Jag ska bli pyssel-emelie framöver! =D

och juste, ursäkt min bleka och typ håriga arm... men så ser hockeyspelare ut på vintrarna, eller året runt eftersom vi spenderar större delen av vår tid i en kall ishall.



Haha, hejsvej! =D


Rimbo

Hejdär!

Idag var en sådan dag man fick sova ut, skönt! Niclas gnällde som vanligt på att jag tog plats, jag gav honom förslaget att lägga sig över mig men nej det tyckte inte han lät bra. Så han fick ligga där inklämd in emot väggen. =D Så det kan gå! Efter frukosten, vilket var ganska sent.. Så åkte vi hem till mig för att hämta pollen. ;] Vi skulle till Rimbo ishall för att titta på min käre far som spelade div 4 turnering. Det var väl sådär, eller det var kul att se. Men de var inga bra lag direkt, haha! Sorry papps. Vi såg 1 och en ½ match, där sedan åkte vi hem.

BILD KOMMER!

Väl hemma sedan låg vi bara och slappade i soffan, jätteskönt!!
Nu är niclas uppe och dömer Vallentuna Vets +55 orna. Hoppas det går bra för honom. Nu ska jag duscha, sedan sova. Natti! =)


Mamma, en dagshjälte!

Hejsan hoppsan!

Idag började jag dagen med träning, såklart frukost och väckning av niclas också. =) Träningen var rolig, det var mycket spel och det äger!! Sen blev jag sur på Björne och det tyckte han tydligen var jättekul så han fortsatte att jävlas med mig! Men, sånt får man ta I guess.. :P Efter ispasset var det dags för första springturen, för min del alltså. Första på typ 3 år!!! Vi skulle springa i ca 30 min för att skaka av oss allt vi hade i benen. Det var skönt ett tag, men nja.. Springa är INTE min grej tror jag! Vid en uppförsbacke fick jag kramp i allt nedanför höfterna och ner, haha! Inte skönt!!

I alla fall, sen skulle jag hem och jag trodde jag skulle till niclas direkt efter. Men icke sa nicke för så blev det inte. Han skulle gyma eftersom gymmet stängde tidigt. Så efter jag tjurat ett tag kom mamma och räddade min dag. Vi tog vårt pick och pack och åkte till täby C å shoppade litegranna. Det var trevligt det med! =) Mamma köpte ett par leggins och ett par jäätte söta, men helt vanliga skor till mig. Tack mammi!




Nu är jag hemma, ligger och myser i min säng. Ska snart äta och sedan åka upp till ishallen där niclas är. Han skulle fixa myskväll till oss eftersom han inte kunde vara med mig idag. :) Det ska bli mys iaf!!
Men , puss på er! =D


Fredag

Jahaja, det här var en fredag alltså.
Jag kom hem, öppnade kylskåpet och blev lite smått chockad. Kolla vad jag hittade!

Jag hade full koll på vad det var, men det var ändå en annorlunda känsla när man skulle ha mjölk och så var det helt fel färg som var där. Och andra sidan, varför inte ha mjölkpaketen sådär jämt ? De var ju mycket snyggare än de tidigare!!


Detta var en fredag, lite annorlunda mot de andra. Jag var med niclas efter skolan och sedan var det dags för träning. Det känner ni igen va? Det som skiljer sig är att jag faktiskt gjorde något efter träningen!! Jag åkte till niclas vän benni, för de hade pokerkväll och söta som de är så var jag bjuden! =) woho!
Vi var där ett tag och sedan åkte vi hem och sov, eftersom det var tidig träning på dagen där på!


Just a Outfit.
Det här hade jag i skolan i fredags bara för att snart är det vår!!! =D



pösss

Äntligen färdig!!

Nu är jag äntligen klar med arbetet jag har hållt på med. Sitter i skolan, ska bara förbereda min muntliga presentation. känns sååå skönt! Helt crazy. Känns som det blev ett bra slut faktiskt. Så nu är hela storyn klar enda fram till då problemet är som värst, kanske i alla fall. Det är ingen som vet. ;) Det är en bok med öppet slut helt enkelt.

Kom knappt upp ur sängen imorse dels för att jag var så trött men den största orsaken är att jag har sån förbaskad träningsvärk. Så att så fort jag suttit still en liten stund så kommer jag typ ingen vart sedan. Skitjobbigt! Men ganska kul, jag ser ut som en bajsnödig tant när jag försöker gå. Haha.



Nejni, nu är det dags för att jobba med den muntliga presentationen litegranna! =)
Pusshej! <3

Längtan till våren!

Nu har jag kommit i säng och har precis kört hem älsklingen! =) Det var mysipysi att vara med honom, vi tittade på Mamma Mia filmen och a, pluggade lite och sedan var vi ute på en skön promenad i vårsolen. Eller iaf skymningen! =D


Visst ser det härligt ut ? Tänk bort snön bara.. och den där fula killen mitt i bilden, jag förstår inte var han kom ifrån? Haha, skoja älskling! =D



Tänkte bjuda på en dagens outfit idag eftersom jag älskar blått och svart! =)
Det är en hyfsat dålig bild men ändåå.

Halsband - Efva Attling (eller hur hon nu stavas)
Halsduk - Lindex
Dragkedjströja - Lingon och Blåbär
Svart linne - Gina Tricot
Blått linne - Gina Tricot
Leggins - Sunshine, MQ
Strumpor - Lingon och Blåbär



That´s all folks!
Goodnight!

Sol och Blåst

Tack gode gud för att solen skiner annars hade jag fryst ihjäl, eller bara som man brukat säga "dragit täcket över huvudet och somnat om". Är för trött för att sitta, är för trött för att stå. Usch.
Det är faktiskt en fin himmel idag, tänkte skriva väder men jag ångrade mig för då skulle jag ljuga! Det är en fin himmel, och så är det bara. I övrigt blåser det som f-a-n. Det är riktigt obehagligt uggigt, håret blåser i ögonen och händerna ilar av kylan. Kanske är jag bara känslig, men jag är trött som sagt.

När jag kom hem pratade jag med min käre vän michaela i telefon enda tills jag insåg att jag borde gå ut med hunden, då la vi på och jag sprang ut ett varv med hunden. Ganska ruggigt. Buhää. När jag kom hem och in i värmen igen så tittade jag igenom posten och älskade steget hade kommit. Jag hittade mig själv där, och det är ju alltid trevligt! =)





Nu är det dags för lite mera plugg innan älsklingen kommer, ska bli så mysigt att få en stund med honom idag. Det var länge sedan!! Eller det känns så iaf! =D
Kram&Puss

Spruta

Jahaupp, nu sitter jag i skolan. Skriver på min andra blogg som faktiskt blir ganska bra, eller rolig, knäpp, intressant kanske ? Ja, välj själv! Hursomhelst, det går segt fram. Jag är för trött och helt galet hungrig och tänk så svårt allting blir då. Inte nog med det, jag har en galen träningsvärk i armar och ben. Det gör ont att sitta på denna förbaskade trästol och armarna orkar sig knappt över till tangentbordet. Ännu värre än att skriva. Men jag blev så sugen på att blogga när jag såg min fina blogg. Haha!
Jag skulle upp tidigt imorse för jag skulle till doktorn som jag sa igår tror jag ?! I alla fall, så tidigt som det var tänkt blev det såklart inte. Det blev typ halv 8, fast jag skulle upp vid 7. Det gick bra, jag hann hyfsat iaf. Eller egentligen hade jag ingen tid att passa. Jag kom ändå 20 minuter försent till skolan eftersom det var kö hos doktorn. Whatever, jag ligger ändå hyfsat till i arbetet så a.  =) De andra satt och höll på med lokaliseringsteori delen, vilken jag redan är färdig med! =) Weho, dutti emelie!

Hittade en gammal bild på skoldatorn, tadaaa!
Klicka för en större version!



Nej, nu måste jag plugga. Snart rast, tack gode gud för det. Rast = MAAAAAT! Iaf för min del! Haha.

Goodbajs! <3

Plugg

Ja, en massa plugg. Men faktiskt som sagt ganska roligt. =) Längtar lite till träningen idag faktiskt, lite neggo över att den är så sjukt sen bara. Fast man borde ha vant sig vid det här laget, eftersom vi nästan alltid har sena tider på onsdagar.
Hursomhelst, idag var jag i skolan och jag kom i tid!!! Kors i taket! Jag och mamma jublade över att vi varit så duktiga för en gångs skull, haha! Det var ganska kul.
Skolan, ja vad ska man säga om den? Vi pluggade på med det jag håller på med än. Den där bloggen ni vet? Anyway. Dagen slutade med idrott och idag var det Jossan och Emma som höll i idrottslektionen, det var dans på schemat alltså. Med stor fasa gick jag in till idrottssalen och a, timmen gick och jag överträffade mig själv varje minut av lektionen. Måste ärligt säga att jag var bättre än vad jag trodde, oerhört! Såhär såg vi ut, eller ? :D



Sedan var det dags att åka hem, plugga..... Så kul har jag det. =) Nu ska jag upp till ishallen om 2 timmar. Först fys 20.30-21.30 sedan is 21.40-23.00. Herrejösses! Sedan är det doktorn typ 8 imorgon bitti, ska lämna in bajsproverna... Bokstavligt talat. Haha.

Nej ni, nu är det tillbaka till plugget. Hejsvej! <3
Om ni vill kan ni följa den bloggen;
enannorlundaresa.blogg.se

Dagens.. Ja, jag vet inte vad jag ska kalla det

Det är iallafall taget från en roman av Gunnar Ardelius som jag läste i skolan idag då vi hade vårat läsprojekt när vi läser 40 minuter varje tisdag efter lunch.
Romanens namn: Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket.





"När vet man att det är slut?"
"Kanske när man känner sig mer kär i sina minnen än i den man har framför sig."


Tycker att detta citat, eller vad man ska kalla det, är något alla ska ta åt sig och tänka över någon gång i livet. Jag fastnade verkligen för det och det stämmer in väldigt bra på en jag känner. Och a, that's reality folks!

Läsar antalet stiger...

... och stiger mer och mer denna vecka. Kul!

Vilka är ni ? =D

Eftersom jag pluggar så hårt ska ni få ta del av det här kommer:
*BAADAAAM*

Maslows behovstrappa!

Happy face!

Igår var det måndag, lika jobbigt som alltid att komma upp. Eller kanske värre, det blev nog lite för mycket för mig på söndagen då jag åkte upp och kollade på pappas match på kvällen också! Så jag försov mig, oj oj oj då. Men sånt händer och det händer faktiskt inte mig så ofta, inte att jag kommer så sent. Söt som min pojkvän är så hämtade han mig så jag kom till skolan någolunda i tid, eller nej. Jag kom tidigare än vad jag skulle kunna komma med bussen dvs.



Vi har börjat ett nytt tema denna vecka som handlar om olika lokaliseringsteorier och psykisk ohälsa. Det gjorde mig faktiskt på hyfsat bra humör, för övrigt så har vi skolans bästa lärare, min mentor, i ett av ämnena. Och sedan har vi en annan bra lärare, en kunnig jävel, geografi-lärarn. Allt blir mycket roligare med bra lärare, sedan var uppdraget ett roligt sådant också! Psykologi är kul som fan, trist att geografi är tråkigare bara.. Vi får redogöra uppgiften hur vi vill, och jag har valt att skriva en blogg. Kan ju tipsa om den iaf! =) http://enannorlundaresa.blogg.se Där kan ni även läsa om hur vi ska gå tillväga och så, om ni är intresserade dvs.



Har faktiskt inte så mycket att berätta faktiskt, så det får bli stopp här. Måste fokusera på den andra bloggen ett tag. Ska få in typ 1 år på 3 dagar, haha. Lycka till! =D

Och juste, jag lägger ju alltid in en bild. denna gång får det bli en på mig. mohaha!



Pusshej! <3

Min kära syster

Är hon en blivande modell kanske ?











Hittade bara lite bilder och a, de var snygga. Sen varför inte tillägna ett inlägg till min käre syster ? =D
puss på dig syrran!

Som ni ser...

... har jag en ny design på denna "underbara" blogg. Haha.
Tänkte bara lägga ut lite information om den, bara för att få blogga lite till.

Foto: Mats Karlsson (Pappa)
Kamera: Nikon D80
Plats: Karpathos, Grekland

Design: Sofia Karlsson
Program: Adobe Photoshop Elements 6.0

Kreatör: Emelie Karlsson


Och så undrar jag självklart vad ni tycker om den, skriv en kommentar!

Guld 2009

Alltså, nu har jag skrivit om rubriken 5000 gånger... Det känns aldrig bra för det är en sådan obeskrivlig känsla att vi faktiskt vann. Att det var vår tur iår!!! =D
Sådan glädje vi hade när vi vann är liksom obeskrivlig. Ska ge er lite vackra bilder att njuta av och självklart några förklaringar. ;) Kan ju inte låta bli att skriva litegranna!

Uppladdning och avcheckning av grejer, Publiksiffran var stor.

 

Dags för match!




Ormsta/DE storspelade och fick därför göra första målet.
En otrolig glädje spreds då bland alla Ormsta/DEare.

 

Sara storspelade i målet och vi kunde göra vårat tredje mål vilket blev sista målet för matchen.

 

Glädje (&/eller böghög) efter vinst med 3-0 mot AIK.



Dags för prisutdelning....
Jag tar emot bucklan och jublar ikapp med publiken




1. Hanna får pris för matchens bästa hockeyspelare
2. Sophie får pris för ormsta/de's bästa spelare för dagen
3. Jag ( =O ) får pris för matchens slitvarg från Ormsta/DE


Efter prisutdelningen var det dags för "Skumpan". Mohaha!



Jag med bucklan och tjejerna i tunnelbanan

 

Påväg tillbaka till hovet för att heja fram B-tjejernas seger mot Segeltorp



Grymmaste hejarklacken!



Snyggaste tidningspappret! =D





Hoppas ni fick njuta lite, för det fick iallafall vi! =D <3

(de små bilderna kan man klicka på så att de blir större)

Tack för ert älskvärda bidrag! :)


Melodifestivalen

Orkar inte ens sammanfatta skiten... Det var det värsta jag varit med om!!! Att af ugglas kom 2a är inte ok, och första låten ?! Opera är inte ens svenskt. Melodifestivalen in my ass.


Hejdå!
Välkommen sverige ner till graven

Konfirmation

Nu har även min syrra gått och blivit kyrklig. Haha. Och såhär söt var hon idag.


Efter kyrkan avslutade vi hemma med lite paj och fika. :) Gottigott. Men usch så mätt man blev. Det slutade med att jag hängde på en rask promenad med Charlotte, Mamma och hunden, efter det släppte maten. Sköönt!

Nu tittar jag på melodifestivalen, återkommer om det kanske någon annan gång... Usch säger jag bara!!


Thank god I´m still alive

Jahaja, igår var det Fredagen den 13de, otursdagen. Inte bara det det var också Jasons födelsedag.
Ja, jag och tjejerna var och såg fredagen den 13de igår. OMG vad läskig den var, det var nära att jag nockade Sara ett antal gånger. xD Eller klämde sönder Majsans ben eller knä kanske det var. Haha! Det gick ändå ovanligt bra att somna igårkväll, trotts a Filmen..




Men en dag består ju inte bara av en kväll,  så jag ska börja från början istället.
Jag vaknade, åkte till skolan. Kors i taket! Haha. Sedan efter skolan så åkte marie, jag och martin hem till mig för vi var tvungen att fixa till mitt cv in i det sista för att sedan åka till donken för att lämna in det. Gud så nervöst det var. Men tjejen vi träffade var snäll förutom att hon babblade på om hur liten jag var och blablabla.. =P Hon avslutade med att "jag ringer dig sen".


Sen efter ett övervägande om jag skulle åka hem igen eller hänga med martin, marie och nu var robert med också till väsby centrum en sväng så hängde jag i alla fall med dem. Då jag insåg att om jag skulle åka hem skulle jag bara göra ingenting för jag skulle inte hinna åka till niclas en sväng tyvärr. =/ Men i allafall, vi kollade runt lite snabbt  sedan var det bara att åka hem igen. Hemma gjorde jag ingenting, satt mest och väntade på att tiden skulle gå så jag kunde få gå till bussen. Var inte hemma länge, men det kändes som en evighet. Tillslut gick jag iaf iväg till bussen, eller snarare sprang. För ni som hänger med vet att jag inte är så bra på att passa bussar eller tider. =P Hursomhelst, jag hann!
I mörby möttes vi upp nästan alla tjejer som skulle närvara för kvällen. Vilket var: Jag, Sivan, Tami, Majsan, Bebbe, Sara, Olivia! Vi åkte till kungshallarna för att äta, då vi först hämtat ut biljetterna. Det var goott med mat eftersom klockan var mycket och man var ganska hungrig då. Sen bar vi av till biografen och a, där skulle insläpparn typ legga mig... Men ingen annan. Jag förstår inte varför jag ska vara så liten jämt ?!? :( Buhä. Men man vänjer sig. En dag kanske man är tacksam...



Aja, nu måste jag hjälpa till. Min syster ska konfirmeras idag. =D Heeejdååå! <3

Vinst mot Hanviken

Jahaja, nu var semifinalen spelad och det blev vinst med 9-2. =D Vilket betyder final i hovet på söndag!



Igår vaknade jag upp tillsammans med min pojkvän, hade en låång sovmorgon och sedan drog vi iväg till skolan. =) idag skulle vi titta på skolans musikal, jag tyckte den var bra så jag bestämde mig för att se den idag igen. Så det var det jag gjorde.
På kvällen igår hade vi träning också, det gick helt okej. Det var jobbgit som fan. Vi körde typ 3 mot 3 hela träningen. Uscha. =D
Idag var jag ledig från skolan också, då med ett undantag jag var där för musikalen. =D Efter musikalen gick jag till massagen. Gud så skönt det var!!! Hon tyckte som vanligt att jag var så stel och för muskulös och hon förstod inte riktigt hur jag kunde röra mig så smidigt ändå. Haha, det var ganska kul för är jag smidig ?! Nej, inte direkt! Haha! Efter det gick jag och hyrde en film och sedan skulle jag ta spruta, men när jag kom de första stället hade de stängt för en halvtimma sedan och sen när jag kom till det andra stället så hade de stängt för 10 minuter sedan. Det var lite surt så jag fick åka hem. =P Får ta sprutan imorgon istället.



Idag är det bara hockeyledigt som gäller, har ingenting förrän söndag! =D Ska bli skönt att vara ledig lite, känns behövligt!


Pusshej!

Hallååå i stugan! =D

Hann inte skriva igår heller, herrejösses vilket hektiskt liv man lever. Kanske inte men ändå. Det enda jag gjorde var att vara i skolan en stund, sedan träffa niclas och sen träna. Som vanligt ungefär. =P Grejen är den att min gulliga lilla skitdator pajade igår så jag fick inte igång den. Nu har jag inte ens orkat försöka starta den igen så jag sitter vid pappsens. =)



Efter skolan gick jag och niclas hem, bra va ? Värsta miljösparandet för oss båda och pengasparandet för Niclas del! =) Sedan så slappade vi till oss litegranna och a, tittade på tv och bara mös. Det var skönt, jag var trött och frussen.
På kvällen var det dags för träning igen.. Vet inte om det gick bra eller dåligt, hyfsat kanske ?!  Det var iaf en hyfsat rolig träning. Vi får se hur det går ikväll helt enkelt då det är slutspels match med Juniorlaget. =) Vi möter hanviken i ekerös ishall. Fett långt att åka men det är bara att göra det. Haha. Vinner vi ikväll går vi till final och får lira på/i (?) hovet. Kan bli intressant, 3dje året irad. 2 silver. Nu jävlar, det borde få bli tredje gången gillt!!! =D

Nu måste jag läsa lite i min bok innan niclas kommer hit. =) Skriver om matchen ikväll eller imorgon! =D Tjingeling!

En söndag, ja .. Vad mer egentligen?

Precis, idag var det söndag. Dags för hockeyskoleavslutning för våra små flickor damlaget har tränat under en tid nu. =) Det var kul, vi fick blommor av en söt liten tjej och a. Tjejerna verkade ha kul. I slutet spelade vi match, Damerna mot Hockeyskolan. Damerna förlorade. Haha.



Sedan åkte jag hem, oroade mig för hur dagen skulle bli. Skulle förmodligen ha skitråkigt. Men så blev det icke, jag och pappa tog ut alfan ur garaget och tog en sväng till farmor. Där var pär och pontus, alltså min kusin och hans pappa, med deras nya vovvsing. Den var jättesöt. =)
 

Efter farmor blev det städning, alltså.. Jag städade klart det sista och såhär fint blev det! =)





Sådär ja, nu var allt bloggat och klart. Nu är det dags för pappa och mig att transportera oss upp till ishallen där pappa har match. Jag fick hänga med och niclas ska döma. =)
Så tjingeling, vi hörs imorgon! =D <3

herregud..

Nu börjar besökar antalet sjunka, så fort man slutar blogga litegranna. Hm, ibland önskar man att man hade någon som bloggade åt en. Eller att tankarna gick in i bloggen direkt, fast det skulle ju bli lite konstigt också. Haha. Om man typ skulle tänka, eller a. Skit i det förresten, haha!

När bloggade jag sist ? Det var i onsdags va ? Då tar jag vad jag gjort ifrån torsdags.
I torsdags var jag ledig, hockeyledig alltså. Och hade faktiskt bara en lektion så det var en superduper skön dag! =) Först tog jag sovmorgon, vaknade. Fick brottom som vanligt, haha. Fröken tidsoptimist kan man också kallas.. Sedan så gick jag i skolan som sagt, efter det tog jag en fika med min käre vän Michaela. Det var gött! Vi båda var trötta och det blev inte sådär jättemycket sagt. Men lite iaf! =)
Efter fikat blev jag upphämtad av min älskade pojke, eftersom jag var trött och han också fick vi inte mkt gjort vi heller. Vi pluggade lite tror jag om jag inte minns fel. =p Minnet sviker ibland ..



På fredagen slutade jag tidigt, vilket resulterade till att min knäppe vän olivia kom till vallentunas stora och fina centrum där vi åt lunch, pizza. Mums, men fyy så mätta vi blev. Efter det åkte vi hem till mig, bytte om och packade ihop till allmänhetens i kallhälls ishall. Vi skulle köra med björnes jobb. Björne är våran coach, eller a föredetta tydligen. =D Det var as skoj, som vanligt med dem. De är knäppa på sitt sätt. =D
Efter det åkte jag&olivia hem, med sophie i förarsätet... hm, suck. Det kan bara gå på ett sätt. Hahaha, nejdå. Det gick så bra så, jag sitter ju här fortfarande! =) När vi väl kom hem så fick vi mat sen var det dags att åka till nästa ishall, för träning och fys. Det gick bra, lite missar här och där. Men det är det alltid. Har inte så mkt mer att säga om just det. Eller på kvällen åkte jag hem till niclas och sov där. Vi tittade på Wall-E, den var hm, söt ?!



Lördagen resulterade i städdag, så jag var tvungen att åka hem vid tre på eftermiddagen för att hinna städa undan innan vår träningsmatch mot niclas lag, jag hann inte klart... Men en god bit på vägen. Såhär såg det ut innan...

Kan ni se min fotölj?, Nej inte jag heller typ.



Här hade jag faktiskt börjat städa.... =P



Genier behärskar kaos, eller hur var det?



Jag blev inte riktigt klar som sagt eftersom jag var tvungen att sticka på träningsmatch. Vi förlorade den med 6-3, jag fick göra matchens första mål. Det var en rolig match och det var faktiskt jämt! =D Men vi hade inte riktigt allt med oss. Hursomhelst, efter matchen åkte jag hem och fortsatte städa. Städade från 21-01.. var ganska slut. Jag rensade kläder och hela klädkammaren, det var skönt att få det gjort. =)

 

Det var min lördag och a, nu måste jag göra ett nytt inlägg för dagen.
Pussis. =)

Daim

Igår var det träning på vallen efter skolan och a, det finns inte så mycket att säga om det. Det känns skönt att bara träna nu faktiskt! =) Även om det är tråkigt att det är över. Men nästa vecka börjar mitt i cup slutspelen, det kan bli intressant. =)

Det jag tänkt att nämna var att jag har världens bästa tränare, och snygg är han också. Se själv!

han gillar dock inte att vara med på bild, därför är han väääldigt suddig.


Sedan fick jag typ hur mycket daim som helst! =D Mummsiii. Han är gullig han, och hans syster som jobbar på marabou! =)





Nu sitter jag här, helt utslagen efter ännu en dag i skolan. Vi hade idrott idag, visst det var väl roligt. Men jobbigt!! Jag förstår inte att man ska bli så seg i kolan av det. Jag fick en boll rätt i ögat också, uscha. Nu är det bra men det var typ rött och tårarna bara rann. Haha. Sånt som händer. Några hjärnceller mer eller mindre bara. ;D
Just nu väntar jag på besked från niclas för att se hur vi ska göra. Jag vill att han ska hjälpa mig med lite plugg, men vi får se. Jag orkar typ ingenting just nu känns det som. Allt är bara blääää. Vill sova.
och ikväll är det träning också, hm. undra hur det kommer gå. plus spelarmöte typ. herrejösses, om jag håller mig vaken då ska jag ge mig själv en guldstjärna!!

Mys

Igår gjorde jag inte sådär jättemycket, var i skolan. Det var måndag, usch!
Å andra sidan hade vi debatt, om religiösa problem typ. Det gick nog ganska bra ändå, trotts förutsättningarna. Haha. Roligt var det iallafall! =D



Efter skolan så åkte jag först hem, och sedan nästan direkt till niclas. Där jag var hela kvällen, förutom en snabb sväng hos Steven för niclas skulle behandlas av stevens pappas flickvän eller vad det är. =P Där spelade jag steven och hans lillebror Erik lite innebandy, hihi. Erik äger!! =D Hursomhelst, annars så låg jag och niclas mest och tittade på tv. Jag typ halvsov hela tiden haha. Hade inte sovit någe bra natten till igår. Kanske var det tanken på matchen som tog ut sin rätt.


här har vi grabbsen! :)



Inatt sov jag iaf som en gris och vaknade vid 12. Uscha vad skönt det var!! Men nu måste jag plugga och inte sitta här!
Hejsvej, <3

vinna eller förlora, plus eller minus, all or nothing.

För att på något sätt försöka förklara dagens händelse. Det var vår vinst, det var vårat slutspel (!) som vi snöppligt förlorade på bara någon minut.. På 2 måls målskillnad ska man lyckas förlora det man velat så mycket, det finns få ord för en sådan sak.
Det är inte med sorg jag skriver detta inlägg, utan med besvikelse och en jävla stolthet. Tänk att 2 juniorlag från ingenting, slogs ihop kämpade tillsammans då vi började i junior serien och vann den serien första året ihop och samtidigt parallelt spelade div2 damserien östra och spelade så bra att vi kunde ta oss vidare till div1 fortsättning. Där fortsatte vi dundra på och vi klarade oss tillräckligt bra för att få stanna i division 1. Där vi spelade iår, där vi tyvärr snubblade på mållinjen. Men vad gör det.. egentligen? Vi har ett ungt lag och vi har mycket kvar att lära, kanske var det inte vår tur att gå upp, kanske var det det. Men nu kan vi inget göra så vi får helt enkelt ta en omstart. Och vad som än händer kommer vi alltid göra allting vi gör tillsammans, för varandra! För ingenting kan stoppa vår glädje och vår lagmoral och vår kärlek till varandra och sporten. Sen att pucken inte alltid studsar vår väg, sånt händer men vi laddar alltid om för nya tag.

Och nu gäller det tjejer, nu ska vi fortsätta jobba tillsammans som ett lag. Steg för steg ska vi ta oss till toppen. En för alla alla för en!




(För er som vill veta slutade matchen 2-2, men resultatet är oviktigt. Vår kämpainsats får ingen gå miste om!)

RSS 2.0