>

Ja ni vet...

Ni vet den dagen med mitt I-landsproblem? Ja, juste fredagen! Då var vi i stan halva dagen med klassen, mysmys eftersom det var fint väder. Tidigare hade vi någon trist lektion bara, inget att hurra för. Efter stan var det direkt till jobbet, det gick sådär att jobba var feeett trött i skallen. Men Laura kom förbi och sånt gillar vi! =D

Dagen i stan dokumenterades i alla fall i några få bilder så jag tänkte bjuda på dem.

Vi gick en del uppför...


Jag och Robert på mosebacke torg som vi redovisade om. =)



Vi lekte mycket också.


Fler bilder kommer upp på facebook i natt eller imorgon! <3 Tjingeling <3

Idag fyller min käre vän Michaela 18-år

G
R
A
T
T
I
S

S
Ö
T
G
U
M
M
A
N
!
!


Jag har fixat värsta coola presenten till henne, eller köpt som jag ska fixa. Jag lovar att visa den när den är klar och hon fått den. ;) Tjingeling. <3

Bara lite info.

Update om morgondagen kommer senare på eftermiddagen, håll ut! =)

Dagens i-landsproblem

Paraply eller solglasögon?>

Det var den stora frågan igår, men det ser ut att bli fint idag..
Kanske ska jag ta solbrillor i alla fall då det igår lutade mot paraply, eller nej förresten.
Om jag tar solbrillor så börjar det nog regna så det får bli ett paraply så vädret håller sig.

Stackars Daniel! & Kungahuset...

Alltså shit, nu har jag suttit här och pluggat ett tag och tvn har varit på bakom och det enda de pratar om är Daniels njurtransplantation... Stackars kille. Han är människa även om han nu råkat bli tillsammans med vår kronprinsessa Victoria. Usch vad synd det är om personer med för mycket publicitet. Låt dem vara, de är människor och blir också sjuka. Det är inget fel med att ha en sjukdom. BLÄ!


Hej, jag pluggar fortfarande...

Det var väl allt.

Eller juste, jag tränade. Vi gymade, kul va ? =)
Hör av mig ikväll om jag hittar något kul att skriva om. Jag minns att något kul hände i skolan idag, men jag minns inte vad... Hahah. Whatever. Ska tänka på det. =D

Bollarna börjar falla på plats

Eller ?
Jomen, de gör nog det. Fixade kartprovet idag, snart klar med hockeyarbetet sedan är det bara en grej imorgon och jag har börjat på agenda 21 arbetet. Det känns bra. =) Hockeyarbetet är jag mest nöjd med och jag tänkte fråga.

Ska jag publicera hela mitt arbete här så att ni kan få läsa det? =) Det handlar om damhockeyn i allmänhet, samt lite fakta om vår klubb och mina egna tankar om min hockey och förberedelser inom träningen. Kan vara intressant för folk som vill läsa, fast kanske inte.. =P Men jag tror jag lägger ut det i alla fall så fort det är klart.



Nu ska jag göra mat, har träning snart. Har pluggat fram till nu, samt haft lite tid tillsammans med min pojkvän. Det tackar vi för! :) Sedan har jag varit i skolan övriga dagen, hade kartprov och jag fick nog vg på det. Eller vad man nu kunde få. Haha.
Vi hörs kanske mer ikväll! =) Tjofräääs! <3

<3


nu blev det visst lite mycket här

Slutspurten i skolan, nytt jobb och ja livet i allmänhet ska hinnas med .. Det är svårt, tro mig! Hur bra man än skriver almenackan, VARJE DAG blir det ändå fel och massa ändringar. Men det är väl så det ska vara, det är kul när saker händer iaf.
Imorgon hann jag inte blogga nej, men jag gjorde exakt det som stod i förra inlägget. Alltså: Skola, sjukhus, vårruset och plugg. Sedan däckade jag i sängen, otroligt skönt.



Imorse ville jag verkligen inte upp, det kommer jag inte vilja imorgon heller. Kartprov imorgon, BLÄ! Sitter och pluggar nu på svt's hemsida. Ska väl sova snart, är feeett trött. Kommer nog ändå inte prestera så jäklans mycket bättre..
Idag har jag varit i skolan, lullade runt gjorde några försök till att typ lyssna men jag skrev ned allt istället vet inte hur mycket jag orkade uppfatta idag. Var grymt trött kunde typ börja gråta om folk jävlades för mycket med mig. Sedan så var det direkt iväg till jobbet. Öhm, där var jag typ den "mest erfarna" i kassan idag. Om man bortser från handledaren som skulle hjälpa de 3 nya tjejerna samt alla arbetsledare på plats. Men annars så. =) Det var typ kul men ändå lite jobbigt, haha. Eftersom de sa det typ 5 gånger så blev det ju som ett större ansvar än vad det egentligen var. Det gick bra och jag tycker tjejerna lärde sig snabbt! =) Det är fan trevligt på mcdonalds ibland, och mitt nya smeknamn är tydligen lillskiten och det verkar vara jättekul att putta på mig. Haha. Whatever, smällar man får ta!






Juste tog spruta idag också, sista livmoderhalscancersprutan, det gick bra det också. Det gjorde ondast av alla tre tror jag. menmen... =D haha.

Nu måste jag fortsätta fokusera på provet, tjingeling <3 

Sunny Monday

Jamen hallå på er alla glada.
Idag sken solen för första gången på ett tag nu, det var skönt. Även om jag jobbat de flesta regniga dagarna men ändå.. Det är underbart att få vara ute och känna på vår eller får jag kalla det sommarsolen nu ? =D Imorgon ska det också blir varmt och gosigt, MUUUMS! =D Time for summer!



Hursomhelst, hinner bara med en kortresume av dagen. Den kanske inte varit så intressant ändå. Haha. Men i alla fall, jag hade en extremt lång och gosig sovmorgon och sedan var jag i skolan och umgicks med mina kära vänner hela dagen. Kändes inte som vi gjorde något seriöst på hela dagen men det blir väl så med den läraren vi har ... Hm. Ibland iaf. =) Sedan bar det iväg till banken en snabbis, men jag fick bara slussas vidare till nästa bank som har stängt, får fixa det i övermorgon eller något för imorgon har jag absolut inte tid. Whatever, efter jag kommit hem har jag bara suttit och pluggat plus en paus med en spänstträning med mina kära hockeyvänner tillsammans med Elverkets spänsttränare, Rolle. =D Det var kul, bra träning som alltid.


Men.. Nu måste jag sticka, lång dag imorgon som sagt. GODNATT! <3
Och juste om jag inte hinner blogga imorogn är det för att:
1) Heldag i skola
2) Direkt till sjukhus
3) Hem, byta om, åka
4) Springa (gå) Vårruset
5) Hem å plugga om jag inte är DÖD!

jöööbbaaa - tjäna pängar! =D

Hej och Hallå.

Jag har ett jobb nu och jag kommer att få lite pengar. Det gör mig glad för varje enkrona gör mig fanimig glad! Jag är på just detta humör just nu, är trött och ja schleten som vissa skulle säga men jag väljer att använda ordet sliten. :) Sedan är jag väl på gränsen till övertrött också så allt jag skriver blir halft oseriöst... Men jag kände för att skriva litegranna.



Jag har jobbat idag.... igen! Som ni ser, jag har ju tjänat lite pengar.. Jobbade bara 3,5 timmar idag dock. Hade nästan önskat att det var idag jag var tvungen att jobba över sketalänge, för idag får man lite Ob. =) Jaja, fick lite pengar idag iaf. Pengar pengar pengar. Jobbet gick bra och ja, jag överlevde även denna dag. I bilen påvägen dit sa jag att jag hoppades att jag inte skulle få lobbyn för det är så mycket att göra med den, tror ni inte jag fick den då? Jajjemen, det fick jag. Men smällar man får ta, man får helt enkelt se framåt. Det var dock inte så farligt idag då jag fick hjälp av Rebecka, en jättegullig tjej på jobbet. Idag gick det nästan lite bättre än igår faktiskt, kanske för att jag bara blev tröttare och tröttare igår ju längre dagen går. Det sliter på kroppen att aldrig få sitta och bara stå och slå in massa mat hela tiden, samt hämta. Och juste, för er som inte vet har jag i huvuduppgift att stå i Kassan. Nöjd nu mormor ? :)

Jag missade bussen hem, så det skulle vara en timma till nästa så då kom min käre mor och hämtade mig, tack gode gud för det. Ville bara hem, hem, hem. Väl hemma var det plugg som gällde, men jag la mig först i 15 minuter och bara vilade i min säng. Det får mig att länga tillbaka till sängen just nu kände jag. Sedan har jag pluggat och ätit enda sedan jag kom hem. Rolig dag va ?.... Njae. Kom precis på att jag inte orkat hoppa in i duschen än så jag måste göra det innan jag får sova. Blä. Aja, man måste väl vara ren och snygg till skolan imorgon och inte lukta typ pommes... Jag tror mina kära vänner skulle uppskatta det, eller vad säger ni ? =D Har dock fått en ny parfym, den jag ville ha förut ni vet? Lancome Hypnose =D Fick den av mor och far eftersom de har varit i mallis nästan en vecka.



Nu är jag trött så trött, kanske blir duschen imorgon istället. Lutar åt det hållet i alla fall. Känns bättre så! =) Tjingeling fisring på er. ;) <3

Hej och välkommen till McDonalds

Ja, det är en fras jag har hört ett antal gånger idag. Samt typ "ledig kassa", "det går bra här!", "TACK!"... Och en massa andra upprepande fraser. Skulle jobba 11.00-15.30 idag, men det blev istället 11.00-19.30. Lite otippat men man får tänka på pengarna man kan få sen. Kan bli bra =) Hursomhelst, har inte så mycket att säga om dagen. Mycket jobb, lite stress. Men det gick ändå bra och var ganska kul.



Tänk om man såg ut såhär ?
Vad mycket lättare det skulle vara,
och vad mycket fortare det skulle gå.



Nu sitter jag i soffan, halft död och tittar på tv tillsammans med Niclas och min käre mor. Och hunden är emellan dem också, haha.

Tjingeling <3

Alla missade dagar - Fredag

Hej och Hallå.
Igår jobbade jag till en början, fick jobba längre än tänkt men det gick väl bra. =) Skulle till Johanna sen och ha myskväll med tjejerna, det blev lite stressigt men det gick bra och de änglarna hade gjort mat när jag kom dit. Gott gott! =) Tacooos till mat och sedan blev det en kladdkaka. Helt sjukt spymätt man blev sen så vi tog en sväng med hunden och sedan var det dags för att smälla i sig lite mer onyttigt som godis å chirre. Hahah. Olle slog mig i magen hela tiden så det slutade med att jag la mig på golvet slutet av kvällen.. Hahaha. =D

Tack för kvällen tjejer, <3
Här är värdinnan





Pööööss,<3

Alla missade dagar - Torsdag

Denna dag vaknade jag upp tillsammans med min pojkvän, men sen när han skulle hem en sväng åkte jag och min syster till Täby Centrum för att fixa lite saker. =) Bland annat student/födelsedagspresent till min pojkvän samt en födelsedagspresent till en kär vän som fyller 18 snart inom kort. Tänk att allt ska hända i maj och i början av juni... Gosch!

Bjuder på en fin bild bara =)

Alla missade dagar - Onsdag

Skoooola, jobb, och myskväll..

För att inte tråka ut någon eller något så bjuder jag bara på bilder från denna kväll. Men dessa kommer lite senare. =)
Det var förövrigt en jättehärlig kväll med mina kära klasskompisar i umgänget å några till. Tack för det hörrni. <3

BILDER KOMMER HÄR SNART! =D


förlåt..

Jag har bara haft massa att göra, jag ska uppdatera bloggen med en massa inlägg. Imorgon lovar jag att det kommer. Ska bara jobba först. Sen så! =)


Fystester

Idag var det dags för Fystester med laget dagen i ära. Trött som ett djur åkte jag upp, lite tidigare än vad jag egentligen behövde för att kunna vara översatsig och värma upp lite på gymet. Som tur var blev jag inte ensam utan jag kunde ha olle som höll mig vaken. =)
Fystesterna gick bra, kanske som förväntat men kanske inte som viljan.

Resultaten:
Benböj med skivstång på ryggen:
Förra året - 95kg
Idag - 105kg
Bänkpress:
Förra året - 45kg
Idag - 50kg
Dips:
Förra året - 9st
Idag - 13st
Spänst hopp framlänges:
Förra året - 196cm
Idag - 187cm



Det var allt för mig i think. Måste bara nämna att jag och min syster hade sjukt kul vid matbordet idag åt så sjukt tråkiga saker... Men det blir väl så när två systrar sitter i ett kök, lika trötta båda två. Hm...


Godnatt <3

Hagaparken med min älskade klass....

En blöt dag i Hagaparken, rätt trist faktiskt.
Tur att man har en sådan gullig klass. =)











Det bästa med bilderna är att det faktiskt ser ut som om solen skiner. xD

Tisdag. The day the earth stood still... Or not.

Skit vad dålig jag känner mig på att blogga nu, orkar liksom inte. Har inte tid. Vet att det är så mycket annat som måste ta tags i nu. Usch. Ja, jag kanske är en bloggnörd men vad fan. Det är rätt kul när man kommit igång. :P

Hursomhelst, det var en måndag. En regnig sådan, men efter solsken kommer regn. Eller hur är det man säger? Men därför borde det vara så att efter regn kommer solsken. :) Så det är bara att stå ut. Niclas sov över i natt så jag vaknade upp tillsammans med honom, det var myspys. Jag hade förberett scones till morgonen kvällen innan så det var bara att lägga in det i ugnen och sedan vips så hade vi nybakat till frukost. GOTT! Det du mamma!



Sedan åkte vi iväg till skolan, där haed vi en rätt långtråkig dag med prov på morgonen och sedan geografi. Blä! Efter skolan gick jag å robert och beställde klipptid till honom och sedan mötte vi upp de andra vid fiket. Där blev jag sittande på tok för länge, men jag kände att jag inte kunde dra mig därifrån. Jag hade väl inget bättre för mig trodde jag ? Efter fiket lämnade jag igen en bok och sedan handlade matsäck för imorgon då vi ska till haga parken.. Kul va ? *not*. Sedan när jag kommit hem får jag mess av Olivia, shit.. Jag hade helt glömt bort träningen. Det var bara att slänga upp sig på racern och komma upp till ip på nolltid. Hursomhelst, det var en lätt och skön fys idag. Skönt eftersom jag var rätt otaggad. Menmen..

Nu är det dags för mig att plugga litegranna det sista innan jag kan tillåta mig själv att sova. Så pöss på er. <3

Juste hagaparken imorgon, i regnväder. Vill någon byta med mig ???....

Jag älskar dig!



haha, förlåt älskling.
men det var en så sötful bild så jag var tvungen <3

En helt (välj själv) söndag.

Vaknade upp, gjorde frukost, var en sväng på arlanda, åt och fixade saker på jobbet (mums), tränade (jobbigt), åt hos farmor och farfar (wei!), körde moppen hem (KALLT), bloggade.. Ja, det är väl det jag gjort idag.

Nu måste jag pluggilugga till Naturkunskapen imorgon. (BLÄ!BLÄ!BLÄ!BLÄ!BLÄ!BLÄ!BLÄ!)


Såhär kan det bli när man inte orkar blogga. See you tomorrow.

Lördag, en dag full med överraskningar. Kanske inte överraskningar, men händelser. Absolut!!

Vaknade upp tillsammans med min älskade pojkvän, för att min käre syster kom och väckte oss. Vi skulle tydligen sjunga för min mamma som fyllde år igår. Uscha tänkte jag och efter det ville jag bara sova igen. Fast så blev det inte, utan det blev ett långt blogginlägg och sedan umgicks jag med pojkvännen min innan jag skulle iväg och ha fys och sedan ispass. Det var en bra fys, bål. Sånt gillar vi, Beach 09 eller vad säger ni brudar? Haha. Sedan var det ispass, det var ett skönt sådant, inte jättejobbigt men ändå jobbigt såklart. Speciellt skridskoåkningen i slutet, start och stopp. Usch!


Efter träningen åkte vi till mina kusiner som vi skulle fira. På mammas födelsedag och allt, lite skumt men det gick väl. =) Det var god mat och en grymt god tårta, bra gjort Charlotte! =) Sedan var det hem, fixa iordning en present till min käre vän malin som jag och niclas skulle till senare på kvällen, hon hade 18-års firande hemma hos henne. Kul! Jag tror hon uppskattade min lilla present ändå. Nu har jag ångest.. Har presenter kvar till Niclas student + födelsedag och Michaelas födelsedag.. Herregud!

Här är Malin förresten, och jag.. När vi var småttisar! =)


Nog om lördagen.. Tjofräs! <3

Friday

Hej alla glada! =)

Igår var det en dag iallafall mamma kommer att komma ihåg.

Dagen började med skola, lite geografi med Rickard samt ett besök i NVs studiehall där någon Ella Bohlin från Kristdemokraterna var där och försökte övertyga oss om att vi var Europeer vi också och att vi borde rösta i valet nu som kommer. Tyvärr var nog majoriteten under 18 men annars var det väl bra. Haha!
Efter skolan fikade vi lite eftersom vi slutade tidigt, och eftersom gurra tyckte jag skulle skriva vad som hände ska jag väl göra det. Jag spille ut min 20kr cola över hela mig plus lite på robert elin och martin. Hahah. Det var väl kul ? =)
Efter det var det hem, gå ut med hunden och sen bli upplockad av pappa. För då skulle vi köpa present och mat till mammas trerätters middag för dagen.
Som presenter köpte vi ett halsband på Lilla Ztenen, en söt blus från Flash och 2 stycken böcker.
Maten har vi faktiskt i bildform också. Så jag tänkte bjuda er på ett smak-titt-prov! =) Se och Njut.

Förrätt: Croustader, några med löjrom och några med olivtapenad i.

Varmrätt: Kyckling Paella



Efterrätt: Chokladfondue med olika frukter såsom Kiwi och Jordgubbar






Nu ska jag ut i solen och mysa med min pojkvän, tjingeling <3

Första jobbdagen

Tjofräs.

Idag var jag i skolan, trött och grinig gick jag upp. Var trött så jag lätt skulle kunna börja gråta vilket jag höll på att göra när mina kära bordsgrannar satt och jävlades med mig. Gustav petade in pennor i örat eller blåste i det och jag antar ni vet hur jobbigt det är, medans Martin på andra sidan om mig satt och petade in sitt finger mellan revbenen på mig hela tiden... Herregud.

Sedan efter skolan var det snabbt hem hämta de saker jag glömt som jag behövde till jobbet. Sedan direkt till jobbet. Fick skjuts av farmor och farfar, tack så mycket för det! Hade aldrig hunnit annars.

Jobbet gick bra, det var sjukt svårt till en början och jag var faktiskt ganska nervös innan. Men tillslut började allting lossna och jag klarade det hyfsat. Finns mycket kvar att lära men detta var en bra bit på vägen. =) Hade en mycket trevlig handledare idag och det var en bra stämning. Kul! =) Så här såg jag ut, kanske inte riktigt lika löjlig som jag ser ut på bilden men den bjuder jag på.. Haha.



och här är mina skor som kostar 350 kr och jag jobbade för enbart 300 idag. känns tugnt men sånt är livet. ;)


töntigt va ? hahaha.



När jag kom hem var jag trött som ett as, inte så konstigt kanske eftersom jag var trött redan när jag vaknade. Hursomhelst, ska snart träffa michaela. Kan bli bra. Så tjingeling på er <3

ömh, en onsdag.

Onsdag, en seg dag. Jag var skittrött när jag vaknade i morse, ville verkligen inte upp. Men det var man ju tvungen till. Iväg till skolan.. Blä. Sedan var jag i alla fall med niclas!! =) Det var dock kul. Sedan var jag tvungen att skynda mig iväg till träningen som vanligt och jag är alltid någon minut sen. Träningen var jobbig som fan och nu har jag ont i höften. Hm.. Aja, det går alltid över =)



Ska jobba imorgon, ser fram emot det. Men det är väl enda gången man ser fram emot att jobba. Eller ? =D
Hursomhelst, sova var det. Därför ett sådant kort inlägg. Ni får njuta av det från gårdagen istället. ;)

pöss på er.

Tisdag - nostalgitripp + skiva.

Heldag med Våfflan, det var det man trodde i alla fall. Men det kom sedan fram att vi skulle få sluta redan vid 10.50. Gud så skönt tänkte jag, och det var det! =) Vi åt lunch i skolan sen stack jag iväg till min gamla skola. Det var roligt typ, liten nostalgitripp sådär. En av mina gamla lärare blev så stolt över mina mattebetyg så hon nästan började gråta och jag med, haha. Det var kul i alla fall! Och med en annan lärare satt jag och pratade bilister med, hur galen man blir på dem som kör 60 på 70 etc. Som idag ....... Gah, jag blir tokig på sådant.

Hursomhelst, när jag var klar med besöket åkte jag hem. Jag tajmade bussen ovanligt bra! =D Sedan så började jag göra mig iordning för Niclas skiva, en otroligt trevlig kväll blev det med ett förstopp hos benni innan vi alla drog iväg till Engelen i Gamla Stan. Rätt mysigt ställe, dock trångt och det blev dåligt med luft efter ett tag. Men det gick väl att överleva eftersom jag inte skulle vara där så länge. Är ju minderårig och det suger rätt hårt! Jag antar att det bara var att gilla läget och sedan gå hem, hade som tur var Mikaela med mig så jag slapp vara ensam. Nu är det på detta vis att min kamera var inte med plockad och bilderna på mig är på syrrans kamera, men jag ska väl hämta dem så ni i alla fall får se hur jag såg ut. Kommer lägga upp lite mer bilder senare när jag kan sno av några. =) Men de flesta är på en skiva till idag så.. Det lär väl dröja.








Detta var en bra dag, en nostalgitripp först sedan upptäcka något helt nytt. Kul med variation! =) Något ni bör testa. Weho!
Got to sleep, goodbajs allihopa. <3

Ursäkta...

... För dålig uppdatering igår.

Internet laggade igår och jag kom hem sent ifrån Niclas skiva. Det kommer inlägg från igår. Men nu måste jag "skynda" mig till skolan.

Tjoofräs!

Måndag kväll

Besöket hos farmor och farfar gick sådär, fick endast med mig en hatt hem. Vilket kanske inte var så jättelyckat för niclas ringde och ändrade i alla fall. Men vi får se vad han tycker om det jag lyckats hitta! =D Kan bli kul. Hihi. Men jag fick iaf fika och en mysig stund hemma hos dem, det är alltid värt något. =)

Efter dem var det hem, käka sedan åka iväg och träna gott. =D Spinning var på schemat idag, jobbigt som f-a-n. Som vanligt. Haha. Svetten bara rann, också som vanligt. Denna gång hade jag en liten svetthandduk till mig som jag och Sara delade på. Fattar ni vad äcklig den trasan blev sen? Hahaha! Hursomhelst, nu är jag hemma. Sitter död och trött. =) Gjorde en god middag nummer 2. =) Så här gott såg det ut:



Nej, nu är det dags för mig att sova. Godnatt!

From hell to heaven

Jahaja, denna dag började inte bra. Kanske inte skitdåligt, men inte bra! Allt började när jag skulle ut med hunden. Hon får syn på en katt och drar åt helvete. Jahaja, tänkte jag. Men jag reagerade snabbt och hann rycka till innan hon ryckte till mig. Bara 10 meter fram så mötte jag upp en hund, jag stannade till för jag antog att antingen matte eller husse skulle dyka upp bakom buskarna. Men nähe, det gjorde dem inte. Fan också.. En hanhund och Wilma (min hund) löper. Shit, hur ska jag göra detta ? Tog tag i den andra hunden, försökte släpa de båda hundarna en bit ner mot husen i hopp om någon som var ute och letade efter sin bortsprungna hund. Men det var utan resultat. Så jag stod där, trött och arg på folk som inte tar hand om sina hundar tills det kom ut 2 byggarbetare som hjälpte mig med att ringa på ett hus där de visste att det bodde hundar. Men ingen var hemma, sedan frågade vi andra grannar men de visste inte. Nehe tänkte jag, jag börjar skolan snart och jag har inte tid med detta. Snälla som de här två männen var så höll de i hunden tills jag och Wilma hade kommit bort en bit så vi hann springa hem. Tack gode gud! Inte nog med denna lilla incident, när jag väl var klar för att åka till skolan, alldeles för sent än vad jag borde hade det börjat regna.... Jävlar vad less jag var då. Jävla måndagar som mamma brukar säga. Jag kom till skolan iaf, och där började vändpunkten.



Jag var i skolan, det var god mat och självklart trevliga människor. Det är det alltid, men ändå. Sedan fick vi gå hem tidigt, det är anledningen till varför jag är hemma nu. SKÖNT! När jag kom hem blev jag skitglad för paketet jag väntat på hade kommit! =D Wehooo! Mormorspaket!!! Jag nästan slet upp det och blev glad även när jag öppnat det. Det var en massa fina klänningar till mig. Här är dem:


(det var en klänning till, en blå v-ringad både fram och bak. men dessa var mina favoriter) 
TACK MORMOR ! <3


Nu ska jag sticka till farmor och farfar för att leta saker till Niclas studentskiva. Tjingeling <3

En kall söndag

Ja, det var precis de det var idag. Jag och Niclas, nåja.. Åtminstånde jag sov alldeles för länge idag. Niclas hade ett litet uppehåll i sitt sovande då han skulle hämta hem sin pappa på flygplatsen vid 08.00. Men sen sov han dock lika länge som jag.

När vi väl kom upp var solen nästan borta med vinden, inte riktigt men det var för blåsigt för att sitta ute så vi var inne och spelade kort istället. Som två pensionärer typ. Haha, ta inte illa upp mormor, farmor, farfar och morfar och alla andra pensionärer som läser min blogg. Det är inget illa menat, det är faktiskt mysigt att spela kort =)



Sedan skulle niclas ut och gå med sina militärskor tillsammans med Jesper, så de var borta i någon timma medans jag satt och sydde en kjol. Kanske att ni får se resultatet någon dag. Den är dock inte klar.. Kanske aldrig blir det heller. Men jorå, det ska den nog bli. Only time can tell.

Hursomhelst, sedan åkte jag upp till niclas igen för att vi skulle sedan iväg till Brottby för att kolla Brottby-Moif. Typ sämsta serien som finns, men det skulle vi allafall se. Det var väl.. Trevligt ?! Anna var där också så jag kunde sitta och småprata lite med henne också medans Niclas var med hans nya lagkompisar. Juste, han har börjat spela fotboll nu tydligen. =)



Dagen avslutades med lite hockeytittning och letande efter studentskivematerial. Skivan är på tisdag och vi båda har smått panik. Men det kommer nog bli bra i slutändan i alla fall.

Nu ska jag inte ta upp mer av er värdefulla tid så .. Tjingeling! <3

Isträning en sommardag

Ja, visst låter det konstigt? Det är precis vad det är också. Att få på sig de 1000-tals skydden för att sedan gå in i en kall ishall då du nästan bara kan gå i bikini i den varma sommar/vår solen, det är en konstigt känsla faktiskt. Man blir nästan lite ledsen, förstår du hur mycket sommar vi hockeyspelare missar egentligen? Vi lever i celebat, fast på vårat sätt. Vi är liksom inte nunnor.



Träningen började med fys, mums vad jobbigt det var! Dags att börja ta i lite nu vid fyserna, har ju varit ledig de två senaste fyserna pga saker i vägen.. Kommer bli lika mycket nästa vecka. Well, well... Ispasset var däremot roligt, jobbigt men roligt. Tycker vår femma fick in hyfsat bra spel på 3-mot-2. Hade vi spelat ett mer organiserat 5-5 spel hade det nog gått bättre där också! Men det var bra ändå, då vi orkade ta i dvs.

Nu sitter jag här hos Niclas igen, vi ska ner och se på tv. Jag röstar för Se upp för dårarna, den är bra. Eller vad säger ni? Nu måste jag gå ner till Mästerkocken, tro det eller ej men det är niclas! han gjorde en utsökt måltid. ;) Notera ordet usökt.

Tjiingeling <3

Gårdagskvällen

Sverige förlorade, vilket jag redan innan kunde förutspå. Sverige sög också, slarvade som fan i försvaret. Menmen... Så kan det gå. Det var i alla fall en trevlig kväll som spenderades hemma hos Dennis eller Myhran som han är mest känd som. Mycket trevlans! =) Sedan var det dags att åka hem till Niclas igen, väl hemma gjorde vi ingenting fram tills vi gick och la oss och somnade nästan direkt. Trötta jävlar. =P

Nu har morgonen varit och vi har hunnit äta lunch och så. Just nu sitter vi ute utanför Niclas hus och myspysar ute i solen samt passar Nokky, the little cute rabbit.

Så, nu ska jag lägga ifrån mig datorn en stund, tjingeling! ;) <3

En fredag

Hej och hallå, dags för uppdatering igen.
Idag var det nationella i engelska, läs och hör, som ni redan vet, iallafall alla 91or eller tja.. De som går i 2an. Hur gick det för er ? För mig gick det sådär... Måste säga att just vissa delar är svåra! Speciellt skottlänningen, blä! Menmen, det får gå som det går.
Sedan var det en bättre dag, det var soligt vi var ute och mös på lunchen och sedan en kortare svenska lektion då vi läste, lyssnade på lite knäpp musik och så. Sedan fick vi gå hem. SKÖNT! Fast .. Juste, innan vi fick gå hem så skulle vi skriva ut lite saker. Och jag och kopieringsskrivare går inte ihop, i alla fall inte när man vill hem från skolan.. Så det tog lite tid också tills Robert och Ingrid kom och löste allt.. Tack! =)



Väl hemma sprang jag runt och plockade ihop grejer för att sedan komma till niclas, trotts en bra packning glömde jag ändå mitt pluggmaterial.. Men jag sitter och gör mitt bästa nu enda tills jag kommer hem. Och juste, som ni förstår är jag hos Niclas nu, myspys. Jag ska sova här också.
Ikväll är det Sverige-Canada, vi ska väl se den. Var och hur vet jag inte men det kommer nog bli bra ändå tillslut! =)

(Nu hoppar sofia in i duschen, var bara tvungen att skriva det för att hon nämnde det typ 10 gånger....Haha)

Goodbajs. <3
Back to the Book Report. Blä...

Morgontrött

Nu sitter jag här, klar alldeles för tidigt trots att jag snoozade i en halvtimme... Hm, konstigt ?! Är trött som satan också. Usch..
Kollade precis en av mcdonalds hemsidor som man kan boka in sig på jobbtider. Ömh, den verkar lite knasig ? För jag fattar inte så mycket, kanske ska jag inte börja använda den än.. =P Vem vet? Får fråga någon som vet.
Snart ska jag till skolan för nationellt prov i Engelska, tror det är hör och läs idag... Blä, men det är sista delen så det är bara att kämpa på till sista. Tror iaf de andra två gått bra, men det är det här som är svårt. Lyssna på typ Irländare. VARFÖÖÖR ? =(
Whatever... Det är väl bara att gissa antar jag.


Tjingeling! ;) <3

Gillingebanan

Jahaja, det var idag det var dags alltså, för Gillingebanan. Riskutbildningen del 2. Från början var jag helt galet nervös men det visade sig att det inte var något alls att vara nervös över. Det var riktigt kul faktiskt, i alla fall körningen. Eller nej, allting var roligt för min grupp fick en as bra instruktör. Han skämtade om typ allt trots allting var väldigt seriöst. Det var någon annan instruktör där innan och han var fett stel, blev nervös för att jag skulle få någon sådan men nej nej. Sedan fick jag köra med en tjej, snarare kvinna som hette eller heter Julia. =) Jättetrevlig tjej på 30 år som nu skulle flytta till London och hade 3 veckor på sig att ta körkortet, lycka till!! Sedan var det ju faktiskt mycket annan info och inte bara köra som jag nästan nämnde tidigare, vi fick prova på att krocka i 7 km/h. Det var faktiskt en ganska bra krock. Hursomhelst, mycket bra information!


Jag körde på banan länst till vänster på bilden där "isen" är som vitast.. =D




I alla fall, får man chansen igen skulle man lätt ta den! =D



På kvällen var jag med min älskade niclas. Vi har knappts ses eller pratat på hela veckan, jättetråkigt faktiskt. Men nu i helgen får vi ändra på det. =) Så mycket vi kan iaf..
Nu är det dags för sängen, nationella imorgon. Godnatt <3

Projektarbete

Idag började vi med vårat projektarbete. Jag och Anna är såhär lagom taggade, ska bli så jävla kul! =D Så okej, vi är grymt jävla as taggade. (Ursäkta språket mormor.....)
Vi fick upp vår budget och den låg på 9000 per person stort räknat och ja det är mycket pengar. Någon som känner redan nu någon som vill sponsra? ;) Sedan hann vi skriva hela 2 gånger i loggboken. Detta kommer bli bra, vi bokstaverar det U-N-D-E-R-D-U-N-D-E-R B-R-A! Haha, fattar ni ?

Goodbajs.

McD

Hej igen allihopa.

Kul att se att det är så många som börjat läsa min blogg! Kanske beror det på att jag uppdaterar mer ofta nu? Det är lätt att det blir så när man sitter hemma och har tråkigt. Ibland har man bloggdagar och ibland inte. Hursomhelst. Det var inte detta jag skulle prata om, utan McDonalds.
Jag var ju där idag, alldeles för en liten stund sedan faktiskt. Det gick bra, vet inte hur många gånger jag har hört ordet LE (!) just under denna introduktion. Men det var kul, det var iaf massa gulliga människor som ska börja jobba där samtidigt som jag och det är skönt att man får bra arbetspartners eller vad det nu heter. :) Vi gick igenom nästan allt som stod i de böckerna vi fått lite tidigare, har nog inte nämnt dem men det är iaf en himlans massa. Sedan fick vi en massa mera papper att gå igenom, även där står det LE (!). Haha. Ganska ironiskt faktiskt, men människan tar upp bäst när det är repetition. Så jag antar att det är ett måste..




Nu är jag hungrig, det fanns tydligen ingen mat. Så jag ska åka till sibylla och köpa mig något stort och gott.
Hörs sen! ;) tjingeling <3

Todays outfit

Passar på att lägga in min outfit för dagen. :) Är det okej att åka så första dagen till jobbet ?



Tjingeling <3

Idrottslektion

Det blev som jag trodde eller snarare som jag ville i alla fall, jag kom ca 10 minuter sent till idrotten, perfekt till att springa de där värdelösa varven runt gympasalen... Idrotten var, hmm..., TRÅKIG!!!!!!!!! Som vanligt. Men man får sig ändå en hel del skratt när man har sköna personer runt sig. =) Well... These are my classmates! Okej.. Inte alla... Men några sötisar!



Så här ser vi ut varje dag, åtminstånde beter oss. Hahah! <3

Nu ska jag snart göra mig iordning för att sen åka på introduktion på donken! Weho! ;) Därför ska jag nu skapa en kategori som ska få heta "Jobbet", eller nått. =P Berättar sen hur det var !


Hemmastudier... Igen!

Tjollahopp i stugan!

Nu sitter jag här hemma igen, fast vid datorn och detta jävla hockeyjobb. BLÄ! Det är verkligen trist men samtidigt är jag glad att jag valde det för annars hade jag inte varit ledig de två tidigare dagarna. =) Så, jag får väl säga att det är ganska okej ändå. Får kämpa. Jag har bara 10 tillfällen kvar... Suck.

Nu måste jag fortsätta, sen ska jag åka till skolan.. Ännu mer Suck. Insåg precis att jag kört in bilen så jag får inte ut moppen så det blir till att springa till bussen idag. Eller så får jag göra om allting, vi får se vad jag väljer... Kanske kommer lite sent till idrotten så jag slipper uppvärmningen, det vore skönt! Aja, tjarå! =)

wiiihooo!

Vilket bra slut på denna dag jag fick!! Min älskade niclas kom och hälsade på en snabbis, det var ruuuligt! =) Sedan fick jag för mig att jag var hungrig så jag gjorde mig ett ägg och två tacosbröd typ. Det var riktigt gott, tänk att mat smakar som bäst mitt i natten.

Detta är en lånad bild och absolut inte i närheten av vad jag fick i mig.. Menmen. =D


Förresten, det är kolsvart här hemma. Jag menar inte i huset utan utanför, någon säkring hos kommunen måste gått eller något. Inga gatulampor fungerar, och jag menar... Det är ju inte sommar än så det blir rätt mörkt! Whatever, jag är glad att det inte är så här inomhus också. Eller kanske inte, för då skulle jag sovit vid denna tid. Har dock nästan ingen skola imorgon. Hinner nog inte med gymet imorgon heller, måste plugga hemma en massa. Men godnatt på er <3 Nu ska jag äntligen gå och läsa min bok. Kul kul! =)

detta är boken min. ;)

tuut tuut

Jag älskar Nickelback! De har verkligen hjälpt mig med min koncentration, tänk om alla gjorde lika bra musik som dem. Här är en bra video, se och lär! =) Räcker med att titta de första, hm 30 sekundrarna, max!


Tjingeling <3

Trött på seriositeten

Hej igen!

Rostbiffen var underbar!!! Lika så potatissalladen. Mums!! Kan verkligen rekommendera den lunchen, blev lite sugen på grillad kyckling när jag var i affären också. Jag antar att man inte kan få allt man vill ha.. Förresten, pluggandet gick bra. Det var jobbigt dock, blev till och med frussen till middagen bara för att jag blivit så trött och utmattad av allt seriöst jag har gjort. Det är inte bra att vara för seriös har jag märkt, haha. Eller så kanske det är bra träning inför senare liv? Jag håller i alla fall fortfarande på.



Fick dock en paus då jag åkte upp till träningen, woho! Det var roligt, vi började med att lyfta lite skrot för att sedan bege oss in i B-hallen för lite landhockey. Ingen speciellt jobbig träning, men i alla fall. Björne sa att det skulle bli jobbigt som fan imorgon, men då kan inte jag vara med. Antar att jag får köra på gymet imorgon, om jag hinner så långt jag vill med plugget. Efter träningen bjöd Lina och Olle på saft och tårta. MUMS! Tack för det brudar! Lina fyllde år igår och Olivia idag, så GRATTIS på er ! =)

Nu måset jag fortsätta plugga, tjingeling <3

Juste...

Kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle visa en bild från när jag lekte forrest gump med hans skor sittandes på hans bänk? Här kommer den i alla fall. =)



Back to plugget. ;)

Tuesday Update

Igår natt gjorde jag upp en planering för hur denna dag skulle se ut, exakt med tider och sådant. Redan då visste jag att den inte skulle hållas. Men jag har gjort ganska så bra ifrån mig i alla fall. För att

- Rummet är städat, näst intill i alla fall. Hinner inte med allt småplock just nu
- Övervåningen är dammsugen
- Jag har läst halva boken

Det är ganska bra, snart. Efter lunchen ska jag börja jobba med hockeyjobbet. Men först ska jag kila iväg och köpa lunch, rostbiff och potatissallad blire nog, MUMS! Ville inte ha några rester, tyvärr mor min de ligger kvar i kylskåpet ännu en dag.


Tjingeling. <3


?

Om ni ber mig, gör jag det
Jag gör det, ni misstycker
Jag vill, ni inte
Jag ska, bara inte nu
Ni kommer gilla, jag misstycker


'

Tack för mig, back to cleaning!

Tha neuw dress

Ja, här är då den enda klänningen av säkert 20 st som jag provade idag..
Vad tycks ?..


efter ett antal klänningar

Hej och Hallå! =)

Idag var jag skolledig, gudars vad skönt det är! Tänk om det kunde vara så hela tiden. Eftersom jag då var ledig och min käre vän bebbsan också så åkte vi in till stan och spenderade mesta delen av vår dag där. Det var kul och mysigt, vädret kanske inte var det bästa men det gjorde ingenting för vi stod i ungefär 1000 provrum istället och försökte hitta "The perfect summer-dress". Fastän johanna bara skrattade åt mig så gav jag inte upp. Men helt ärligt... Alla söta fina sommarklänningar passar verkligen inte på en biffig kort liten tjej som jag. Nej nej nej, det går bara inte! Hoppas det mormor skickat över atlanten till mig blir en positiv överraskning i alla fall. LÄNGTAR efter det! Hursomhelst, vi började med att springa runt lite här och där, sedan var det dags för mat. Vi höll på att hungra ihjäl men det blev tillslut en visit på donken. MUMS! Efter det var det dags för de där 1000 provrummen, men det vart inte så lyckat. Trots 10 olika plagg på varje butik typ så naej. Tillslut, när vi skulle åka hem, hittade jag iaf en klänning som fick duga. Blev ett tröstköp nästan, fast nu när jag kom hem inser jag att den faktiskt duger ganska så bra. Jag lovar att visa er i ett senare inlägg! =) Först ska jag visa en bild på min käre vän Bebbsan, också kallad Johanna! =)



Hahaha, kunde inte låta bli.... <3
Puss på dig, och er andra! ;)

Kommer inte på någon bra rubrik så det blev ingen..

Söndag, den dagen det aldrig händer något. Citerat av min vän Robert Nilsson.
Men johodå, det hände visst saker på söndagen. Jag fick för det första en skön och välbehövlig sovmorgon, tack gode gud för den! Sedan satt jag mest vid datorn, okej.. Hittills har du rätt Bobbi. Men sedan, då jävlar började det hända grejer. Jag åkte till Danderyds Gymnasium också kallat, DAGY. Det var en riktigt rolig träning faktiskt! =) Vi körde en väldans massa olika bollsporter på bara 1 och en halv timma, plus en kort stafett. Vi hann med, Innebandy, Basket, Fotboll och handboll. Basketen var riktigt roligt faktiskt, mitt lag vann. Vi vann i slutändan också, så vi slapp göra den lilla mesiga straff-fysen som förlorarna behövde göra. =D Anyway.. Sedan var det dags för mig att åka hem för att fylla på kaloribehovet så fick jag mat, och glass !!! =D Mums. Sedan var jag med niclas resten av kvällen tills han åkte hem och jag gick och satte mig vid datorn igen. Konstigt nog hann/orkade jag inte blogga. Haha. Anyway.

Detta var en liten sak jag upptäckte förra söndagen ute på våran uppfart, fin va ? Hahaha. BLÄ!



goodbajs! <3

Lördag

Det blev en lugn dag, ganska skönt dock. :) Jag och niclas var hemma hos honom och bara mös typ, ute i solen och inne framför tvn. Kan väl inte säga att det hände så mycket denna dag faktiskt. Planerna var först att träffa några vänner vid sjön och grilla lite, men så blev det inte. Utan först blev det träning, ispass faktiskt. I Stockhagens ishall. =) Det var en träning av sitt slag kan man säga, en ganska seg sådan..
Sen blev det myskväll med familjen. Jag och Sofia, min syster, åkte till Ica Kragsta för att köpa lite gott. Det var kul! Efter det slappade vi ner oss i soffan framför tvn som visade först Forrest Gump och sedan The Haunted. Första filmen var mer i min smak. Menmen.. =P The Haunted var väl spännande också.



jag har faktiskt en bild då jag sitter på "hans" bänk och har "hans" skor på mig. Haha. Kan bjuda på den lite senare. =)

pöööss! <3

1 Maj

Sedan var det en dag efter Valborg också, 1 Maj! =) Också en härlig dag med massa sol, kanske lite för mycket för lilla solkänsliga mig. Jaja, man blir väl brun en dag också. Dagen började med en skön sovmorgon och sedan åkte jag och Niclas till Ica för att inhandla olika saker till våra hamburgare. Väl i matkön ringer vår vän Jesper väldigt passande och han blir inbjuden för att äta hamburgare med oss, gott var det och dagen fortsatte med fotboll på flygfältet med några ifrån Moifs U-lag. Bland annat Jesper, Niclas och Benni. Anna kom dit också, och det var skönt så jag slapp vara med och vara sämst. Hahaha! Nu när jag läste detta kände jag att det såg ut som om anna kom och var sämst, så var det inte. Utan hon och jag satt och pratade istället. =)



På kvällen så tog vi det mest lugnt hos niclas, det var jätteskönt! =) Så tack för den dagen alla som var med, haha.

Tjingeling! <3

Det var Valborg...

Och en mycket trevlig sådan! =)
Först var det en slapp dag i skolan också. Dagen började som tidigare nämnt med att lyssna på BV3ornas projektarbete, många hade rätt intressanta grejer samtidigt som några andra inte riktigt fått till det humoristiskt sätt. Samtidigt kanske det var bra det med? =) Jag fick inga konkreta idéer om vad jag skulle göra, men det kommer vl när man låtit det smälta in. :P

Sedan var det dags för middag hos mig, efter ett antal timmar som gick åt för förberedelser så blev vi tillslut klara. Och gästerna kunde komma. =) Det blev en trevlig kväll med god grillad mat och en hel del övning inför studentsånger. Haha! Underkvällen hade vi mästerfotografen Fabian Spennare där som tog lite kort. =) Tänkte jag kunde bjuda på några..

I väntan på maten...



Mästerfotografen fabian framför kameran och hans vän Martin.



Anna och Hunden, är de inte söta ? Haha.



Äntligen var köttet på grillen, snart var det mat och sedan tog bilderna slut..


Sorry..

Jag ska ta tag i bloggen, snarast. Imorgon sker det. Jag lovar!


RSS 2.0