>

Tuessssssssday

Hej och hallå.

Jag tänkte skriva att jag är nyss hemkommen från jobbet, men det är jag faktiskt inte .. Har varit hemma ett tag och nyss slog det mig tanken att jag inte alls hade behövt sitta här och tråka ett tag, även om jag behövde ta det lugnt så hade jag kunnat ta mig upp till ishallen för laget har matchservice idag. Hade ju varit nådigt skönt att få den delen avklarat! Menmen.. Lite efter i hjärnan som man är får man skylla sig själv.Idag har jag jobbat för er som inte förstod det, 10-17 blev passet då jag egentligen skulle jobbat till 16, fick vänta 4,5 h innan jag fick min första rast, var hungrig och helt slut. Inte nog med det så var storcheferna där också, åhnej... Det var i princip kaos på jobbet och typ ALLA arbetsledare var där, hm.. Då gäller det att man sköter sig typ. :P Jaja, det gick väl ganska bra och ändå ganska fort då det aldrig var en lugn stund, det var superskönt att få rasten sen och sitta och prata av sig lite med Sofia, en snäll pys det där asså.

Hursomhelst, det jag väntar på är mördarpasset. 21.30-23.... INTE OKEJ! Men, efter kommer patrik hit så .. :) jag klarar mig nog. Förresten, hans hår blev jättefint det lilla jag såg imorse innan jag var tvungen att åka till jobbet. Jag sa ju att det skulle gå fin fint! ;)

Pusselipuss.

nu är...

0-4e78a24d0f6d5d71af8685b46da05e65.png

Kolla varifrån!

nu är han tillbaka från duschen och det syntes knappt, fast vi får se hur det blir när det torkar. Det är i alla fall en liten förändring mitt på huvudet. Haha.


nu ska...

-96df1b6e04ad4e5e0da82bb558a8284.png

Kolla varifrån!

nu ska vi bli snyggare än vanligt, har precis slingat håret på älskling. Haha, väntar med spänning på resultatet. Det kan ju bara gå på ett sätt när jag är i farten, Superbra! :-D


Söndag.

Idag vaknade jag upp med mitt hjärta, igen!! :)
Och han fixade frukost/lunch på sängen till mig. Hur bra är inte det liksom ? Och ser det inte för gott ut ? :DDagen började superduper bra, men slutade helt förjävligt. Både att vi förlorade mot aik och att livet är sjukt orättvist ibland, men det orkar jag inte gå in på. Det bara är så. Jag var skitlack, men nu är jag lugn och ska åka och träna. Idag är det måndag och jag har pluggat och varit med Patrik.

Tjofräääs, nu äre middagsdags. Sen försvinner jag till Väsby! :)

Depplördagen

Ja, idag var jag depp. Vaknade upp kände ångest... Ångest för att det skulle bli en sjukt trist lördag, större delen av de vakna timmarna i alla fall.. Började med att man skulle upp tidigt, uscha. Inte kul, aldrig kul!! Det bar iväg från Väsby till träning, blev donken frukost. Någon som är förvånad ? :D Men gött vare iaf. Träningen gick helt okej, var lite trött men det berodde enbart på att det var tidig träning. Sedan var det bara för min del att ta sig hem, duscha och sedan åka till jobbet igen. Superkul va? Skulle jobba 16-23 men det blev bara 16-21.30 ungefär, puh så skönt. Tack Znappi för att jag fick gå hem tidigare, det behövdes!!!

Efter träningen åkte jag hem till Patrik, skönt med nära hem från jobbet!! :) Det kunde inte bli bättre, han bjöd på massage å skönt vare! Behövde verkligen det efter dagen. Så det tackar jag för hjärtat!

Vi bjuder på en bild från fredagskvällen, PUSS!


fredagsmys

Har inte bloggat sen i fredags, detta beror på att mitt datasittande har varit väldigt lite, sen har jag som vanligt prioriterat lite annat. :) Men nu har jag lite tid och tänkte jobba ikapp. Vi börjar med fredagskvällen som skulle avslutas med en middag, remember?

I alla fall, jag åkte och hämtade Sophie och vi tog oss till Ica för att köpa lite choklad till kvällens värdpar. :D När vi ska ta oss därifrån så går jag bakom en bil som skulle backa men hade inte ens lagt i backen än och jag hade full koll på att bilen var där, sedan när vi går förbi den för att komma till vår bil så vevar han ner rutan och säger helt seriöst "Du gillar att leva farligt du?!", jag blir lite chockad men svarar "Ja, det kanske jag gör". Sedan får jag och soffan en galen liten fnissatack, så det var tur att vi hade nära till bilen.
Nu var vi äntligen påväg till (Vilda) Väsby, stolt nu älskling?, haha. Men!! Vi upptäckte av fasa att vi skulle komma dit tidigt, så kunde det ju inte vara. Fint folk kommer alltid sent så vi bestämde oss för en liten tripp och tog bakvägen. DÄR, hände det mest oförutsäga bara. Okej.. Jag bor i vallentuna så det kanske inte alls var det, men jag såg någon klump som stod vid vägkanten och undrade vad det var enda tills vi kom så nära så vi kunde se att det var en älg. Fattar ni?! En livs levande!! Jag börjar skrika i panik på Sophie att ta upp kameran, haha efter som det var panik tog det ju lite längre tid än tänkt... Men kameran kom upp men fan, det var för mörkt... Jaja, när vi precis skulle åka kommer det ut en till och sedan EN TILL! Herrejävlar, vi var omringade, jag hade körberedskap hela tiden. Tillslut gick dem så vi åkte vidare. :) Väl i väsby så träffade vi patrik först för att leta upp en parkeringsplats vilket inte alltid är det lättaste. Hursomhelst så fann vi en och sedan tjipp tjopp så var vi hos johan där vi bjöds på lite tacos och lirade lite wii och så, det var en trevlig och mysig kväll. :)


 


 


this was my freiday, to be continued...
puss.


en person som har växt i mina ögon

som faktiskt är värt att nämna här i bloggen mycket för informerande syfte och för att bara säga det är Sophie Johansson.

Ja Sophie, jag har i princip hatat dig och du förmodligen mig. Vi har haft otroligt svårt för varandra och vår hatkärlek kommer nog alltid finnas kvar, det är en del av oss nu. Men som jag sa till dig så har du växt som människa i mina ögon i alla fall och det står jag fast vid. Jag har nog sagt en heel del dumma saker och ja, jag kan tröttna på dig ibland lika så som jag tröttnar på alla andra och du på mig. Whatever. Detta känns som värsta kärleksförklaringen, det är det verkligen inte. Utan det är ett bevis på att min åsikt om dig ändrats och att jag inte vill att folk ska gå runt och snacka bakom ryggen. "Varför umgås hon med henne?" "Hatade inte de varandra?" Blablabla.. Folk kan ändras därför måste man vara öppen för sådant och det har jag varit och det är jag glad över.

Idag ska vi rocka soffan! TjARÅ!


vi bjuder på den!


OM Carola var idolen...

... skulle jag nog se ut ungefär såhär minst hela tiden.. Eller nått.. Hahahaoj oj oj, ni får titta sen glömmer ni denna bild. okej ? :)

Jag älskar fredag!

Ja, det gör jag verkligen. I alla fall denna fredag, herregud! :)

Började med en underbar natt som spenderades med älskling, de flesta kanske vet hur sjukt mysigt det är att bara ligga där och bli omhållen en hel natt för att sedan kanske dreggla ner den andra litegranna under sin drömsömn. Haha, förlåt hjärtat... ;) Sedan att vakna upp vid den personen som du tycker om mest´s sida är ju inte heelt fel det heller!
Javisst att jag var skitgrinig på Pappa som sa massa konstiga saker imorse som tex:
"Väsnas så mycket du bara kan, Emelie har sovmorgon", till elektrikern
"Håll käften Emelie, Wilma menade jag..." Wilma är typ skendräktig och gnäller som en gnu, ja vad vet jag, jättebra att han säger åt henne men han kan väl använda rätt namn någon gång? :)
Sedan avslutar han med att säga
"Vart tog hunden vägen?" Då han några minuter tidigare släppt in henne i mitt rum för att ligga och trängas med mig och Patrik. Hallååå! Det roliga är att han faktiskt går ner för trappen för att leta efter henne. Haha, använd hjärnan!Sedan när jag kom till skolan var det FN-dag, eller a en lektion på 50 minuter i alla fall och då passade vi och vår systerklass Sp3b på att ha FN-rollspel lett av våra mentorer, det gick väl galant då man kunde sitta där och hålla med sin smarta grupp. :) För att sedan ha lunch, med en ganska äcklig mat för övrigt. Över till Svenska C, då vi först fick fika som Frida i min klass tagit intiativ till. Hon fyllde 19 i onsdags och sen ville hon visa sin kärlek till klassen, bra gjort! Hon vet hur man charmar mig iallafall! Hahah! Perfekt tänkte jag då jag kände att jag verklgien inte hade någon lust med att ha diskussion om kommunikation.
Vid 12.30 var det dags för mig att springa över till kiropraktorn, hon berömde mig först för oss tjejer i Ormsta/SDE, tjoho! :) Och för våra galanta matchinsatser. Efter det var det fullt fokus på mig och hon började med att oja sig väääldigt länge innan hon sa något speciellt vettigt. Då mitt högra ben hade låst sig vid höften så pass mycket så det dragit upp sig 5 cm mer eller mindre. Det knäcktes och knakades och tillslut fick vi bukt på det hela, ska tillbaka nästa vecka för återkoll. Hon är bra min kiropraktor hon. :) Efter det gick jag tillbaka till skolan som ligger 50 m därifrån och fick ändå "redovisa" min del. Jaja, tänkte jag .. Men det gick bra, helt okej iaf! :DNu sitter jag här hemma, när jag kom hem var huset fullt då mina 2 kusiner och farmor och farfar var här. :) Det är också ett plus i vardagen att få träffa dem. Ikväll blire lite middagsbjudning av Patrik och hans vän Johan. Kan bli riktigt trevligt! :) Jag har lovat att komma ihåg kameran, så det kanske kan bli lite bilder någon dag. (om jag kommer ihåg den dvs)

Nej, nu är det dags för lite fredagsplugg (MINUS) men det är ett måste.
KYSS!

frida bjuder...

0f71529bf375c3877a4128391cff2a41.png

Kolla varifrån!

frida bjuder på fika, tänka sig vilka underbara klasskamrater man har. :) det är fredagsmys på hög nivå, och detta är bara början!
puss.


MATCH IKVÄLL!

Höll påå att glömma bort det nästan mitt i allt ledarskapstjaffs. Jag ska ju upp till hallen om en och en halvtimme och träffa mina ledare för match! :D
Det blir nog målfest ikväll så det kan bli kul!

Vi möter Tullinge 20.10 i Vallentuna ishall, har du inget för dig så kom dit och kolla vettja! :)
Ormsta/SDE's preliminära laguppställning för kvällen:
1a femman.
Hanna Åström (9) - Michelle Löwenhielm (13) - Anneli Orrsveden (14)
Sophie Johansson (20) - Lina Andersson (21)
2a femman.
Maria Jernnäs (19) - Johanna Eidensten (22) - Emelie Karlsson (12)
Emma Jonasson (16) - Laura Johnsson (3)
3a femman.
Ninni Räty (15) - Emilie O'konor (17) - Olivia Nyström (18)
Linnea Dynesius (40) - Tove Mattsson (11)

Starkt lag med 3 bra femmor, nu äre bara å gasa! Vi ses där va? Tjaråå! :D


svårt..

att leda en grupp är svårt, att skriva om ledarskap är ännu svårare.

"jag ser mig själv som en demokratisk ledare, jag vill se att alla är delaktiga och kan få känna sig det... någon form av planering av struktur är en bra sak, men att vara kreativ och flexibel under tidens gång är inte någon nackdel snarare en fördel för dig och din grupp.... då du leder är det viktigt att du.... efter du genomfört det du gjort som ledare så kan du ställa dig frågan vad som gick bra eller dåligt och det är du gemensamt med gruppen som kan svara på det då kommunikationen däremellan också är en viktig del i ledarskapetsfunktion blablabla, någonting." (nej, det står inte med något av detta i min text, men det kunde gjort. hoppas bara det är mindre luddigt där...)


kan någon plugga åt mig är ni söta ? :)


jag som ledare för hockeyskolan förra året, yay!

Tjopp!

Nyss hemkommen från Täby C, köpte två olika koftor typ. :) Martin och jag hade tråkigt och jag kände att det var nödvändigt. Men nu är det råplugg som gäller! :D

Sitter och myser i en av koftorna, syns inte men jag var sugen på en bild. Haha


sitter på...

6ad462eb439ebbbd0985c65e7ea2d955.png

Kolla varifrån!

sitter på biscotti och pluggfikar med några vänner från klassen! :-)


detta är min systeryster

...och henne är jag stolt över.

syrran, du kommer klara det här. jag vet att det är tufft men jag lovar att finnas här alla gånger! :)


Kapplöpning på bloggen

Herregud, jag är verkligen skitkass på att blogga nu. Kan som sagt bero på att jag prioriterar andra saker i mitt liv just nu, det lilla liv jag har. Men nu ska jag försöka att berätta lite kort, eller långt om vad jag sysslat med. :)

För det första har jag tränat, det var väl inte så ovanligt va ? Nix, verkligen inte. Även om det varit rätt kul och flytit på de senaste träningarna så känns det ändå tugnt. Den gnutta trötthet börjar sakta men säkert växa sig fram och jag vill inte att den ska ta övertaget över mig, för då vet jag inte hur jag kommer klara av detta. Samtidigt har jag gjort 4 mål på 3 matcher då jag blev matchens lirare på en dam2 match, vilket är ganska kul det med.För det andra har jag varit i skolan, väldigt lite kanske. Men jag har iaf varit där och att hänga med där går rätt segt, känner mig totalt omotiverad och då är det faktiskt inte så lätt.. Temat vi har haft nu har jag tyckt varit skitkul ändå så har jag så svårt att motivera mig själv till att faktiskt göra alla uppgifter. Men det går sakta men säkert frammåt. Min lärare sa att han förväntade sig ett bra betyg från min sida i detta ämne, det är väl ändå han som avgör det.

För det tredje har jag umgåtts mkt med min pojkvän trots vårt tajta schema, det har varit jättebra och allt flyter på. Som blommorna ni såg som jag fick, han bara öser på med snällhet och är så jävla bra! Ni skulle bara veta! :) Han offrar sovmornar för min skull, trotts att vi båda är helt döda så hjälper han mig med att komma upp på mornarna, tack älskling. <3För att inte bli allt för långrandig ska jag försöka avsluta här, med ett tjohej.

TJOHEJ!


se här...

1ca5e5bc9258d7df489b8a9bed36cd0d.png

Kolla varifrån!

se här vilken underbar pöjk jag funnit, köper blommor och allt. Dessutom ger han dem på ett otroligt gulligt sätt! :) <3

har inte bloggat på länge då jag har haft fullt upp med annat, ska försöka imorgon. :)
godnatt!


älskling sitter...

119ccb8a67e4146d876c5cdbda015213.png

Kolla varifrån!

älskling sitter och försöker skriva ett blogginlägg, han ger nog snart upp. Puss.


great day!

Helloj! :)

Dagen började med att jag vaknade av min väckarklocka, helt otroligt! :) Rätt pigg kände jag mig också, det har nog aldrig hänt. Men det var bara upp med datorn i knät och börja plugga svenska, inte så givande men det var väl tvunget.
När jag var klar så tog jag mitt pick och pack och åkte till hjärtat mitt. :) Vi tog oss sedan vidare till Barkarbys outlet på jakt efter en vinterjacka och det fann vi också, eller aa han.. :D Men jag var lika glad för det, sedan tog vi en lunch på mcdonalds. Och jaa, jag vet det är inte ovanligt men gott!.. ;)

mitt hjärta!På kvällen var det dags för "tha game", seriepremiären mot Järfälla. Vi vann med 6-0 och jag fick göra 2 mål. Det var riktigt roligt faktiskt även om vi inte gjorde någon dundermatch direkt så var det kul.För att sammanfatta dagen har den varit riktigt bra måste jag säga! :) <3
Praktik imorgon, dags för sömn kanske?!
Tjofräs!

SERIEPREMIÄR IKVÄLL

Ormsta/DE - Järfälla HC
Vallentuna Ishall 19.40


Onsdag eftermiddag och kväll

Sitter just nu med en skittråkig svenska uppgift, men som måste göras även den...
Tänkte ta en snabb paus och berätta om gårdagen, inte morgonen för den har ni ju redan hört om. Det var en låång morgon och en kort kväll kan man väl säga. :)

Jag gick ju till praktiken, kände mig skit duktig men anfådd och svettig som en gris när jag väl kommer fram. När eleverna kommer så frågar en efter en "VEM ÄR EMPA?" Typ skriker. Redan där anade jag onåd.. Åh herregud, hur skulle detta sluta kände jag? Lite smått nervös började man bli, undra vad de sagt om mig egentligen? Som tur var hade jag marie där, hon var tok lugn förutom i typ 1 min då hon också var nervös. :P
Men det gick bra, det enda jag kände av var att det gick lite småsegt framåt. Första klassen var jobbigast att hantera men jag tror ändå de tyckte det var roligt att ha lite andra idrottslärare. Jaja, det är dags på fredag igen, då ska vi se till att göra det riktigt bra! :) Då har jag min systers klass också, mohahaha! :D
Efter praktiken var det bara att hoppa på bussen mot vallentuna för att sedan byta till tåget mot täby, påväg dit ringer pappa och säger att bilen är klar. Yes, då var det bara att åka dit då istället för att spendera pengar. PRECIS vad jag behövde, eller hur ? ;)
Åkte hem, la mig i soffan och slappade väntade på mat och åkte sedan upp till ishallen för att träna. Yay, bara 50 minuters pass. Jag personligen älskar dem medan jag vet att vissa tycker de är för korta, men de skiter jag i. Haha. Det gick helt okej på träningen och idag är det seriepremiär mot järfälla, kom dit vettja ?! 19.40 i vallentuna ishall!

Efter träningen åkte jag upp till farmor och farfar en stund för en fika och jag skulle lämna farfars vantar. :) Hursomhelst, nu måste jag plugga vidare.Puusssheeej! :)

påväg till...

084dec2d7b22c879fada19bb8bedf773.png

Kolla varifrån!

påväg till praktiken. Jag tänkte vara duktig och gå eftersom jag inte har någon bil. Bra va? Behöver nog konditionen. Övervägde att ta moppen men nej, så blev det ej. :-) puss.


What a morning!

Hej och Hallå! =)

Jag vaknade upp av att två av mina väckarklockor ringde, woho. Första gången på länge jag faktiskt vaknade av dem!! Sen att de ändå fick ringa och pappa fick komma upp och dra mig ur sängen kan vi glömma. Haha.. Jag skyndade mig som en tog (stress) för att köra bilen (och pappa) till verkstan. ;) På väg dit började det snöa och herrejösses vad halt det var, i en sväng kändes det som att bilen lyfte typ. Inte nog med det så precis när vi svänger in till verkstan så kommer mitt tåg, fan också. Nu skulle jag bli sen till skolan som vanligt.
Jag och pappa lämnade bilen där, sedan tog vi vårt pick och pack och gick mot tåget. När vi kom till stationen stod pappas tåg där och han fick springa sista biten, sedan stod han som ett fån och stirrade på tåget enda tills tågföraren öppnade sitt fönster och sa åt den där puckade medelåldersgubben att trycka på knappen. Hahahahahahahaha.Efter att ha suttit och fryst tårna av mig på stationen så kom äntligen mitt tåg, väl i vallentuna var jag 40 minuter sen till lektionen. Jag kände för att skita i den, men nej jag skulle nog dit ändå. När jag kom in i skolan märkte jag att jag glömt nycklarna hemma. Fuck också, det betydde att jag inte hade några matteböcker att hämta heller. Där var det bra nära att jag vände på klacken och gick hem igen, men nej jag var en stjärnelev och gick upp för alla dessa trappor i skolan.Sen påväg hem så kom jag på att hur fan ska jag komma in hemma om jag glömt nyckeln, det här är inte sant. Tycker inte ni att det räcker nu ?? Men som tur var har min syster tappat bort sina nycklar så mamma hade gömt ett par utanför, yeehaa! ;)


Nu sitter jag här, klockan är inte ens tolv och allt detta har hänt idag. Detta bådar inte gott, haha. Kvar idag återstår praktik och träning.
PUSS OCH HEJ! <3

sitter på...

0-4d2d1a316f5691386c509a4335bb1910.png

Kolla varifrån!

sitter på tibble station i kylan. Bilen är lämnad på verkstaden och det har precis slutat snöa. Galet halt var det också, så kör försiktigt! :)


assåå, det typ snöar numen vad gör det, vi gillar ju vinter. right ?


happ..

.. då var man uppsatt på priolistan till svininfluensavaccinet.

känns ju.. stabilt typ. :p


nu gör jag mig i ordning, ska hämta fars rock hos tandläkarn som han så klantigt lämnade kvar där.  :) sedan ska jag nog fara över till min lilla pöjk, det är ju aldrig fel. eller juste, hunden ska ut nu också och lite mat tänkte jag försöka trycka i mig också, mums.

tjingeling , <3

när hjärtat säger till får hjärnan säga vad den villdu är du, och det är precis det jag tycker om med dig <3


Furudal 2009

Nu är vi hemma från lägret. Det har som vanligt varit väldigt roligt att spendera några dagar med mina älskade vänner och lagkamrater, som de egentligen är.
Vi har, ätit sovit och spelat hockey. Men vi har också provat Easton grejer, haft genomgångar i delar utifrån fysiologi och även haft väldigt roligt som sagt. Bilder finns uppe nu men jag har inte orken att lägga upp några än. Eller jo, en kan jag bjuda på. The winning team från femkampen! :D

nu kommer nog patrik hem snart
kyss å hej! :)


Furudal år 2

Imorgon åker vi (laget) till furudal för andra gången. Det ska bli kuligt. :) Får se hur förkylningen klarar det men det ska fanimig gå! =D Tänkte bjuda på lite bilder från förra året! ;)

YEAH! tungviktarn helene, haha! (till höger i bild)
teorifrulleeedags, fin morgon va ?schysst lampaspinning, fy bubblans vad jobbigt det var!Sjukt najs skottramp, jag och tove till vänster i bildFörläggningen, skitafint!Ishallen som har allt!... Typ.


jag säger som sophie, "typ GLAD! :D"

Hej och Hallå.

Jag tänkte skriva ett inlägg och berätta om allt jag gjort och sånt, men det orkar jag inte för jag insåg att jag inte bloggat ett piss om vad jag gjort eller vad som hänt på jättelänge. Och då kände jag, nej det är inte värt det. Istället kan jag göra ett försök till att skriva om vad som hänt idag. :)

Jag vaknade, jag och Patrik var ute med Wilma. Väl hemma igen så bakade vi scones och sedan åt vi dem framför Ellen Degeneres show, sjukt bra men nej det är inte mitt favoritprogram. Sedan tog vi ut Wilma igen på en långpromenad i höstsolen längs sjön, det var riktigt fint där nere nu kan rekomendera ett besök! :p Vallentuna är faktiskt fint ändå, trots att det luktade bajs. Haha!När jag skjutsat hem patrik så åkte jag till Bobbi och vi satt å pratade å käkade godis, haha. Sånt vi är bra på helt enkelt. :) Var bara där en kort stund då han skulle iväg och lämna sin skärm och jag behövde vara hemma och packa då laget åker till furudal imorgon. :)

När jag packat klart var det dags för mat och sedan stack jag upp till ishallen för att lämna grejer och hälsa på tjejerna som hade träning, är nämligen förkyld så jag har inte tränat på hela veckan.. Så kan det gå, har dock haft en jäävligt bra vecka ändå!Nu ligger jag här i min säng och bara myser med mig själv och en kopp te. Riktigt bra det med! :)
Pusshej! <3

min nya höstjacka <3

Har faktiskt köpt en jacka och ett par skor, tänkte att jag kunde göra en dagens ute outfit. men mina nya skor fick dock inte vara med. Jackan är köpt på Åhlens. :) Notera mina raggisar.


nu ska jag vara lite social igen, pöss.

Höstprojekt - vägen till vintern del 2

Asså, detta gick det ganska dåligt med .. Men jag kommer iaf med lite bilder nu. :)


Glädje trots höstmörker, tror dock det var en fin dag. haha!


Martin poosar ;)
Ett supergott äpple från martins tomt, mums!Brandövning, tja skolan! =Ddear classmates, kolla vilken underbar dag och vilka underbara människorLUUUNCHITIME! =DDetta fick jag syn på då jag drog upp persiennerna, underbar morgon. Inte sant ?

min käre vän runevad vore jag utan dig ? :D

du, du är iaf en hyvens kille. lyssnar alltid och du ser mig på ett sätt ingen annan gör.
att du ens kunde komma på tanken med rune, det gör mig glad.
tack för att du finns. :)
bloggar inte för jag anser att jag har annat som är viktigare just nu typ :) vad det nu skulle vara ?!

<3 pöss

magkramp, magpirr

ibland är skillnaden inte alls så stor, vad är det nu jag känner?

jag tycker om, jag hatar stress


RSS 2.0