>

imorgon ska...

-990d27182a934958a436058f5a2283b.png

Kolla varifrån!

imorgon ska jag nog städa mitt rum, vad tycker ni? Inte så okej va!?


Känns bra....

.... när man blir dumförklarad av sin 3 år yngre syster. (förlåt sofia, 2½ år yngre..)

Påväg till stallet:

"Åh titta Sofia vilka söta små hästar!"
"Det är får Emelie..... " *djup suck*



Höstprojekt - vägen till vintern

Idag kom jag fram till att hösten är fin, varför inte göra ett bildprojekt av det hela ?
Sen insåg jag att detta med foto är inte min grej, men jag ska göra ett vettigt försök av det hela. Idag var jag ute med hunden, tog lite kort som jag tänkte våga mig på att publicera för världen. :)

Pärlan, haha!
(förlåt, jag kunde inte låta bli..)


svumpar, ganska ugly men vad fan.
det är väl höst i alla fall ? :)



Höstens färger är rätt så vackra faktiskt,
inte sant ?


Fortsätter med färger...
(bilden var finare i större format, men jaja)



The road of autumn



gräset är torrt och himlen är blåå





A la fotograf, med höstsolen i håret.




TJAAAAADÅÅÅ!

Amen tja!

Idag är det onsdag och klockan är 15.25 i skrivande stund.

Jag är trött, eller ganska iaf. Trots det har jag haft en bra dag. Började med matte som var helt okej imorse då det gick fort, efter det åkte jag martin och robert hem till robert för vi hade håltimme. Killarna käkade lite glass medans jag försökte plugga lite, men det blev väl halvdant gjort. :) Tillbaka till skolan för att käka lunch, hamburgare. Mums!
Efter det var det en lugn rättskunskapslektion vilket var bra, jag gillar min lärare i det också för hon är rätt rolig att lyssna på. Lite halvvimsig men rolig. :)



Sen hem och väl hemma tog jag ut min lilla voffsing, tog lite bilder till ett nytt "projekt" som jag kanske ska orka med till bloggen. :) Ni får se det snart tror jag . <3 tjofräs.

Bara för att vi kan

.. egentligen är det några få bilder från Ö-vik.








Dagen i alla dess former

Hej och Hå.

Dagen började med frost, ja det är sant. MINUSGRADER under natten resulterade i frost på bilen. Och jag har ingen bilskrapa. Med ett morgon humör som var sådär eftersom dagen skulle vara som den var så sprang jag frustrerat mellan bilarna för att hämta och lämna skrapan. Sen att jag är så förbaskat liten så att jag knappt når över rutan så jag måste hänga mig över hela bilen för att bli kall, blöt och smutsig på samma gång gör inte saken bättre. Sen till skolan blev jag också.... Men det gjorde inte så mkt för det var inget jag missade direkt. :)



Under skoldagen fick jag ett sms av min kära vän Jessica von Sivers, hon har tagit körtkort idag och det måste ju bara grattuleras så grattis gumman! :) Nu är det bara en grej som gäller, RALLY!



Efter skolan så åkte jag till jobbet, jävligt intressant va?! Skulle jobba till 23 men eftersom jag har världens bästa kollegor så tar en av dem min sista timme och jobbar den åt mig. Hur bra var inte det ? Jag fick gå hem en timme tidigare och det gör skillnad! :) Jag var glad!

Sen när jag kommer hem påminner mamma mig om att jag ska vara taxi åt henne och pappa på lördag vilket resulterar i att mina egna planer med några tjejer från klassen sprack.. Vi skulle ut till stan å röja lite, men icke sa nicke. Så blev det ej, aja. Det kanske blir en bra hemma kväll i alla fall.






Happ, så vare kväll igen då. Ska väl krypa ner under täcket nu. :)
Tjingeling och godnatt! :)

Klassfoto

Sånt de flesta inte gillar, men jag tänkte ändå att jag kunde hänga ut min kära klass litegranna. :) Så.. Här är vi!


BRA HELG

haha, olivia ville att jag skulle updatera.
men jag orkade inte updatera för jag har haft en grym helg! ;D

tack för mig, nu är det matte som gäller, tjofräs! <3

äntligen fredag

YEAH!


äntligen fredag

YEAH!


en tid i livet, en massa kärlek och annat




































Att försova sig..

... leder sällan till något bra.

Men hur ska man kunna veta det ? Även om dagen inte blev kris och katastrof så slutade den bra ändå.

Jag försov mig, fast jag hade hunnit med bussen om jag orkat skynda mig. Men fasiken vad lat man blir när man har körkort alltså. Det slutade med att vi, jag och min vän Elin, körde in mot stan på jakt efter en gratis parkering. Men icke sa nicke, det verkar inte finnas sånna i vårt avlånga land.. Vi hamnade tillslut vid universitetet och skrev en lapp att vår bil tillhörde Elins pappas byggfirma vilket gjorde så att vi kunde få stå där gratis. Nära tunnelbanan och grejer, kunde ju inte bli bättre egentligen! Sedan hittade vi perfekt till begravningsbyrån som vi då skulle till så vi var där med 5 minuters marginal. Kunde inte bli bättre, eller hur?


annars hade vi ju kunnat parkera såhär...


På tunnelbanan påvägen hem var det en lite allt för lustig kille där, och han sa något i stil med "Ska vi äta på mammas jobb?" men med en såndär barnröst som man inte riiktigt hör vad de säger jämt. I mina öron lät det som "Ska vi äta på mammas snopp?" och i elins öron var det som "Har mamma snopp?". Jaa, vi är jätteomogna kanske men det var jävligt kul. Jag sitter där och biter ihop för att inte skratta men sen när jag upptäcker att Elin sett att jag också uppfattat den där lilla killen så går det inte längre utan vi sitter där och småfnissar ikapp på tåger för att inte vräka ur oss allt för mycket för högt. Haha.

Sedan när vi kommit till bilen igen så drar vi förbi McDonalds hägernäs för lite lunch, haha. Ja, jag vet. Friterat är dåligt för magen och McDonalds blir man tjock av. Men vad fasiken, vad gör man inte för lite mat? ;) Efter McDonalds så åkte vi till skolan igen för att jobba klar vår presentation. Vi är nästan helt klara men vi hinner klart det sista imorgon. :) Kan bli okej.



Efter skolan följde majsan med mig hem, vi slängde oss ner i varsin soffa/fotölj. Hon tog fotöljen och jag soffan, det var otroligt skönt. Tittade på videor från Övik och sedan bara tog det lugnt och åt innan träningen. Träningen var okej, skönt att slippa fys efteråt. Var istället på gymet å tränade magen. Genom skratt och lite situps. Körde även lite bänk, men jag pallade inte mycket då jag skrattade så mkt så jag inte kunde hålla upp stången. :P Jaja, sånt händer.



Nu sitter jag hemma, helt färdig och tror jag fått någon som tar mitt jobbpass på lördag så jag får lira matchen. Najs skare bli! ;)


<3 puss och godnatt!

Fotbollskväll

Ja, ni läste rätt. INTE hockeykväll denna gång. Idag åkte jag och michaela först till burger king för lite mat, sedan tog vi med oss lite godis och lite varm oboy till bollstanäs ip för att titta på vår käre vän Sandra. Tyvärr i andra halvlek i förlängningen så gör motståndarlaget mål och bollstanäs förlorar. Men annars var det en trevlig kväll och en bra och spännande match! :) Tack för mig.


(bild lånad av sandras blogg)




GODNATT! <3

En onsdag av sitt slag.

Hej.

Egentligen har jag inget roligt att berätta, men jag ska iaf berätta vad jag gjort idag.
Jag var i skolan först, det var en rätt okej dag. Började med matte och sedan rullade det på med mestadels eget arbete, skönt! :) Dessutom fick vi sluta tidigt också, och sånt gillar ju jag! :D


Efter skolan slängde jag med mig en blond sak i bilen och så åkte vi hem och tog ut en krullig svart sak, Wilma heter hon. Haha, den blonda saken som egentligen heter Michaela och jag skulle på olika ärenden till täby. Hon skulle till rehaben och jag skulle leta efter ett par mysiga sockor, men nej.. De fanns inte kvar längre. Efter typ 1 dag.. Aja, istället blev det en, hör och häpna (!), pälsmössa och lite strumpor. Helt okej, ganska onödigt bara, men på fredag kommer lönen! :) Myys.


pälsimössi - indiska, 149 kr


stjumpor - indiska, 69.50 kr



Senare ikväll ska jag och Michaela till väsby för att äta lite och sedan se på Sandrews junior dm-final match som spelas på bollstanäs ip (och ingen annan stans Michaela) klockan 20.00. :) Har någon vägarna förbi kan man ju åka dit. Hahaha. Kan bli kuligt, var länge sen jag kollade på fotboll och jag troor att Sandra uppskattar om jag kommer. Michaela också för den delen för då får hon jääävligt trevligt sällskap, right ? ;)

Jag hoppas vi åker snart för jag är hungrig, även om jag vet att vi ska åka vid kvart, tjugo över 6. :P
Jaja, nog med ordbajsandet. Som jag förövrigt är bra på, visst ? Haha. Nu ska jag låta er göra annat vettigt.

Puuuss o hej!

Förbryllande ögonblick, eller nått...

Hejhopp.

Igår var jag först i skolan, hade en intressant första lektion. De andra orkar jag inte kommentera. Det var kul för vi hae en bra diskussion samtidigt som vår lärare gick igenom på tavlan, det var verkligen inte som man somnade som man annars brukar kunna vara nära på att göra på mornarna. Anyway.
Sedan på kvällen var det hockey, det var kul. Eller det blev kul! =)

(ja, jag orkar inte vara seriös med att skriva.)

Nu så sitter jag här nyduschad, har varit i skolan och jobbat idag. :) Kändes braaa. Pööss <3

Juste, skulle lägga in två vääldigt intressanta bilder.

Här är lina med huvudet i asfalten och raka ben, sjukt eller ?


Här har vi då Camilla som jag inte kunde motstå frestelsen att putta henne framlänges då hon stod och letade efter något i sin back. =D Detta ledde till denna konstiga position! :P
Notera huvudet!!!



Puss på er. & godnatt.

ÅH!

hatar fördomar.....



nu ska jag sova, bloggar imorgon istället. pöss.

var är brödet ?

idag sov jag länge, länge! det var superskönt.
sedan gick jag upp och gjorde två kalles randiga mackor, mums. :D har börjat tycka om kaviar igen, det är najs. sen var jag lite trött när jag skulle lägga tillbaka allting efter frukosten, och då kan vad som helst hända. det var då dagens händelse inträffade. Haha, min syster som skulle äta efter mig skulle ha mackorna. Men... De låg inte i brödkorgen och inte heller på bänken. hm.. Var kunde brödet vara ?!?.. Jo, WILMAAAA!!! Men nehe, ingen syn av brödpapper någonstans. Väldigt konstigt. Vi kollade i frysen för att se om jag lyckats lägga in det där. Men icke sa nicke. Tillslut hittade vi brödet.... i kylen av alla ställen! Hahahahaha, det var roligt. Typiskt mig!





på kvällen var det dags för träning, så jag slängde ihop tortelini med ostsås som förövrigt blev mjölig, som vanligt.... men träningen gick rätt okej ändå. var jobbigt som fan, det är jobbigt att ha uppehåll tror jag. whatever. sen när jag kom hem så hade mamma gjort oxfilé med klyftpotatis och beasås. mamma brukar aldrig göra egen klyftpotatis men idag hade hon gjort det och det berättade hon med någon sorts av avsmak i rösten, men jag tyckte dem blev jättegoda! :)

nu äre sovdags.
pöössis.

we are the happy ones.



jag och robert är glaaadaaa. :) det tycker vi om å vara . tjofräääs.



ikväll är det träning, känns konstigt. har bara tränat 1 gång denna vecka! vad händer med mig ?! :D :O okej att jag har haft det sjukt stressigt hela veckan med allt, men nu är det lugnt och helgen har varit bra. rent ut sagt mycket bra!

Thank god it´s friday!

Jajjemen. Jag hade verkligen sett fram emot denna fredag. Då skulle skolan vara slut och vi skulle avsluta vårt hyfsat stora projekt med en rapport på några sidor (10) och en muntligredovisning. Samt en SWOT-reflektion om hur vi är som ledare skulle vara inne. Trots allt detta så var det en bra dag, inte allt för stressigt då jag ändå försov mig till en halvtimme innan vi började, men syrran kom hem och tog hunden så jag kunde lungt och sansat ta mig till skolan. :) Sedan gick jag bara 10-13.40 och det är ju bara för underbart ?!

Efter skolan så åkte jag till täby centrum och mötte upp min nysminkade mamma, haha. Vi tog en fika sen var det min tur att bli fin. :P Vi var på sminkkurs på Make Up store, tog någon sorts vardagssmink. Försökte ta en bild från min mobil efter men.. Jag vet inte hur den blev asså, ser typ sur ut. Haha, sen blev den mörk.



Efter täby åkte jag direkt hem till en vän, det var mys. Vi tittade på film och åt pizza, mums! :D
En bra fredag, helt klart!!

nu äre lördag och ikväll blire jobb till 23. rätt otaggad!
puuusss.

oh fuck. what a destroyer


en paus från pluggandet, dags för övik

Hej och Hallå. Nu var det snart en vecka sedan då vi satte oss i bilarna tidigt på morgonen för att bege oss upp till sveriges norra del, Örnsköldsvik. En väldigt vacker norrländsk stad som man tyvärr får se på tok för lite av då man hänger i ishallen. Men vad gör det när man har världens bästa lagkamrater? Ja, inte så mkt faktiskt.

Det hela resulterade i en fet revasch mot Leksand, som vi förlorade bronset mot förra året. Detta år var det vår tur att ta emot bronsbucklan och dess tillhörande medaljer. Hur bra kändes inte det tror ni ? Helt underbart! De tidigare matcherna var resultaten hyfsat jämna, även om matcherna kanske inte var likaså.

Vi hade med oss en filmkamera, som jag tyvärr inte förstod mig på ordentligt. Så det blev inte så mkt filmning som önskat. Karin hade en annan med sig, därifrån finns det lite videosar. Tittade igenom det jag hade fått med igår, vilket var rätt fjuttigt men ganska kul ändå. Väldigt internt för vår bil tror jag. Hursomhelst, när jag känner mig teknisk och mogen nog ska jag försöka klippa och klistra lite så jag får ihop till en liten filmsnutt som jag kanske eventuellt kan lägga ut på bloggen vid ett senare tillfälle, men det kan dröja ett halvår. Så ha inga större förväntningar! xD



helt underbara tjejer. <3 tack för allt!



back to work.

Filosofi

Sitter fortfarande i skolan med rapporten.. Just nu håller jag på med filosofi delen, jäklarns vad svårt det är..


"Utan förmåga till kärlek kan vårt liv aldrig bli optimalt värdefullt"

Harald Ofstad


Skolan

Nu sitter jag här i skolan, jobbar på den förbaskade rapporten....

du betyder väldigt mkt för mig



en bästevän , lyssnar alltid.
ville bara säga tack!


att läsa..

.. att ens försöka

.. verkar helt meningslöst i denna stund då jag inser att vad jag än gör hinner jag aldrig.


1´m so confused, hiijeelp!





(rapport från helgen ska komma)

Tönnebro

28df7517a7733d7eea22cf93ec281975.png

Kolla varifrån!

Tönnebro


övik last year, here we go again!


justeee

glömde säga att min körkort kommit, wei! jag kan fortfarande inte förstå det asså.



ganska ugly men rätt okej ändå.


tooodaay!

 heeiijj.

idag har det varit torsdag, sista skoldagen för denna vecka då jag och laget sticker till övik imorgon för att äga loss. :) yay!



men idag har jag varit i skolan, en kortis och sedan bar det av till täby centrum med elin, jocke, robert, martin, marie och terra. :) vi käkade lite, shoppade lite och ja jag fixade lite saker inför resan imorgon. sedan var det hem, ta ut hunden. packa ihop saker för att lämna upp dem till den stora bilen som ska ta alla trunkar å grejer. :) jag tog mig upp.. MEN! i denna stora uppståndelse hade jag tappat mina bilnycklar, helvete. vad skulle jag göra nu ? tänka sig, kunde de ligga längst in längst ner i lilla lastbilen ? det kunde inte vara sant, jo det kunde det. fast de låg inte där vilket vi upptäckte efter vi rivit ut allt ur den. hahaha. ganska roligt faktiskt. de låg inne hos vaktmästarn. ganska kul också. det var ju inte förvånande att jag lyckats göra något sånt, och jag som inte ens haft körkort i en vecka. :D jaja, det gick bra och jag och bebbe tog en sväng förbi lidl också, sedan fixade jag luft i däcken. yeye. nu är jag hemma, trött. borde sova snart. majsan kommer förbi och hämtar upp mig 7.45 imorgon innan det bär av mot sveriges norra del.




pöööss!



nu ska jag ladda videokameran, fyfan va roligt!

i´m a bad bloggah

haha, yes i am.
men pallaaaa. :) jag försöker göra mig av med alla tvång därför bloggar jag bara när jag känner fört. ;) tänk att mitt liv kanske börjar ordna upp sig nu.


badrums update


idag labbade...

48fb4ad93387af588caa1e9dc98db39a.png

Kolla varifrån!

idag labbade vi i skolan.. Så här snygga var mina labbpartners. ;-)


jag har sovmorgon

och då passar jag på att göra pannkakor...



... det gillar jag!


jag var rätt lack imorse när jag upptäckte att jag redan glömt det min lärare sa igår typ 100 gånger.. jag hade ju sovmorgon, eller jobba hemma tid. skit också, morfar tyckte det var kul iaf. han skratta gott, men skratta bäst som skrattar sist. nu får jag pannkakor och det får inte han. mohaha! ;)



hoppas ni får en grym dag iaf, jag ska jobba till 23. är måttligt taggad faktiskt, HOPPAS jag får gå tidigare. vore underbart!!



hälj.

Haha, eller helg kanske.
Det har varit fredag, lördag och en seg söndag.

För att börja med fredagen så vaknade jag, åkte (bil) till skolan. =D Åkte hem igen, lektionen var inställd, för att sedan träffa niclas så jag hämtade upp honom påvägen också i samma veva som jag körde hem bobbi. Vi pratade ett tag å ja, kom fram till det som jag för tillfället tycker passar (oss/)mig bäst.. Även om det är ett tråkigt beslut att behöva ta så, ja. Men det har varit en underbar tid tillsammans med dig. :) Sen var det en kväll och den var också braaa. :) :)



Lördagen, jadu. Jobb 8-16, hem byta om, match. Mot Västerås Damlag. De gick upp i riksserien och om det inte kändes så innan så känns det verkligen som det nu, att de tog VÅRAN plats i Rikserien för i år. Vi vann med 5-3, men det är ju bara positivt för oss. :) Vi har en hel säsong att blicka framåt mot. Och det är alltid guld att ha något att verkligen vilja och sträva efter. Efter matchen åkte jag hem, la mig i sängen. Precis på samma sätt som jag gör nu. Det är skönt. :)



Bara för att jag började dagen på jobbet så börjag inlägget på jobbet denna söndag, tillsammans med Sofia och Helena, vilket var jävligt roligt imorse. Tänk vad kul det kan vara på jobbet när det inte är en jävel där. ;) Mohaha. Helena upptäckte något riktigt äckligt som blev riktigt roligt sen, vilket vi kunde roa oss med nästan hela dagen. Speciellt på morgonen när vi var trötta som fan. Lite senare kom Daniella det blev lika kul då. Haha. Orkar inte berätta för ni kommer ändå inte förstå, det får bli internt.
Direkt efter jobbet åkte jag till ishallen för träning, det var en lugn träning vilket verkligen behövdes. Det var en match som kommer hänga kvar länge i benen känner jag. Men det gör ingenting för matchen var kul och då är det värt det!


Jaja, nu orkar jag inte skriva mer.
puss på er.

KÖRKORT!!!!!!!!!

jag har inte fått det än i handen så, men jag har fått körkort. tralalalalalaaaaa jag är glaaaaaad! =D

Skolans dag

min älskade klass


cowgirls, nickie jenny & emelie



horsie and his mate



ja, hej ja

hej.
dålig update just nu beror på att jag har påtok för mkt att göra i livet just nu.

jag klarade teorin idag iaf, så en grej ur världen. även om allt inte är som det borde vara just nu, men vad som än händer blir det nog bra tillslut. :)

vi hade träning också, usch säger jag bara. det var en tuff sådan. skridskoövningarna i slutet samt benfysen innan säg rätt bra i benen måste jag säga. fick så galet ont i stjärten. haha! yeye.
 fast jag var på g idag enligt coach, det var väl kul att höra. det har varit en helt okej dag idag.

nu äre godnatt, imorgon väntar skolans dag. tjingeling!

RSS 2.0