>

Mösspåtagning + Valborg

Sitter nu här i Väsby hemma hos min älskling. Han är på jobbet, lika så hans mor. Det är enbart jag och katten, hon ligger på fönsterbrädan och tittar ut.
Ska snart pallra mig bort mot bussen, ska gå i tid eftersom jag har klackskor dagen till ära. Dock jätte låga men i alla fall! :)

Idag är det tal + muntlig redovisning i skolan, inte alls taggad. Men i slutet av dagen har vi mösspåtagning, det är man mer taggad över. Tänk att få ha en anledning till att använda mössan i alla fall en gång mer än på studenten. WOHO!Nej, nu måste jag sluta. Tjingeling!

:S

Sitter och fattar ingenting av filosofin, vräker ut mitt hat mot uppgiften, försöker välja mellan 2 klänningar som jag ska ha imorgon då det är mösspåtagning samt valborg, fick brev från banken idag funderar även på att åka dit. What should I do?


Update: Ska snart åka till Karlbergs militäranläggning för fys. Något onödigt långt att åka, behöver plugga.. Får plugga på tåget och hemma med patrik sen. Klänning vald, banken får bli någon dag med mer tid över.  Mat? Lite sent nu..

kärlek
jag älskar dig patrik, du är det bästa jag vet


SP3D´s Studentskiva


jag och linn, från samma kontinent men från helt olika länder

nu är det inte långt kvar i skolan, och det börjar kännas.
lärarna slänger in allt på en gång, eller så är vi jättelediga.
varför lär sig dem aldrig att lägga ut allting så det inte blir så mycket?


Måndag morgon

Ja, jag vet. Mer än hälften av alla Sveriges medborgare anser denna rubrik som ren ångest. Antagligen stämmer det.
Idag har jag en förbaskat lång skoldag, vilket inte hänt sedan jag började trean vad jag kan minnas. Det känns tungt och det värsta av allt är att jag måste pallra mig till matten.
Jag får inte träffa Patrik på 2 dygn, och det känns tugnt också förstås... :( Sen är det spinning ikväll, å fy vad jobbigt.
Men under natten så är jag i stan på min vän michaelas studentskiva, det kan bli okej. :)

Förresten, igår såldes min älskade moppe ut på blocket. Jag hade 25 missade samtal under ett tillfälle. Herregud!


SMGULD!!!!!!!!!!

En bild säger mer än tusen ord

NA-Provet i Svenska B

Idag var Nationella proven i svenska färdigskrivet. Patrik och jag upptäckte nyss ett eventuellt fel, men det gör ingenting. För just nu är jag bara glad för att det är över. Så otroligt skönt. Och idag har inge snö förekommit, däremot var det halt och frost imorse, i slutet av april, inte okej! Valborg nästa fredag liksom..

Skönt med fredag också förresten, sitter hos min älskling och gör just nu ingenting. Ikväll far vi nog vidare till en av hans vänner. :)

tack för mig!

Allmänt

Nu har tre träningar genomlidits. En på is, en fys med inrikning bål och axlar, en fys med backträning. Sista försöker jag glömma, men det är svårt då halva fysen sitter kvar i benen fortfarande... Men det känns bra att jag körde hela vägen igenom, jag är otroligt stolt över mig själv! :)Igår vann HV igen, det var skönt då de förlorade i onsdags. Det hade ju inte sett bra ut att ligga under med 3-2 i matcher när man åker till Stockholm igen.

Idag ska vi ha Nationella provet i Svenska B. Det får vi se hur det går också. Suck...
Wish me luck. Byeeee.

HV71 går mot Sm-guldet

Hv vann igår, Yay! =) Smguldet är nära.idag har jag själv träning dessutom, hej kom och hjälp mig. det lär ju bli något i stil med bambi.. hm.
puuusshej.

Match ikväll, Taaaaggaaaaaa!!!!!!!


Våååår! =)

Hej och hallå.
Nu har jag inte skrivit sedan mitten av påsklovet vilket var typ 2 veckor sedan.

Jag har inte skrivit för att jag inte gjort något, för jag har gjort maaassor. Tänkte rada upp lite bara. =)
- Jag har bytt däck, helt själv (på polon) och bytt däck på mammas bil........ tillsammans med pappa dock.
- Jag har varit och träffat patriks pappa hemma hos honom i lidköping, det var under lovet så det var ett tag sedan.
- Jag har sett HV71 spela på hemmaplan i Jönköping. :D (synd bara att det blev torsk)

Det bästa av allt med hela den här tiden är att snön har försvunnit, det har blivit mycket varmare och solen tittar fram oftare! :D Wooohoooo!

En vårbild på det.


Tussilago, ett riktigt vårtecken! :) Jag plockade förresten några idag när jag och farfar var ute på en långpromenad. =) Jättehärligt! Fast det blev en bukett till farmor. :D

Puss och Hej alla.

RSS 2.0