>

3 arbetsveckor som heltidare..

Jaha, nu var det dött här igen.. Haha.

Idag eller just nu är det lördag förmiddag, och sist jag blogga var det lördag, eftermiddag? Det betyder att det har gått en vecka. Ännu en arbetsvecka dvs, jag har jobbat igenom 3 veckor som heltidare. Det känns bra, jag trivs med tjejerna. Natalia och Johanna. Det är super!
Just nu:
Jag håller på att fixa frukost åt mitt hjärta, hoppas han blir glad. :) It´s his favorite.

Och det som hänt denna vecka, ja.. Jag har blivit beordrad långa promenader istället för hockey tack vare bajskortisonet. Blä! Dopingpapper skulle fixas, men det verkar inte hänt något? Hm, jaja. Det löser sig nästa vecka. :)

Sitter gå spökbaren gasten på liseberg och...

foto0047 (MMS)

Sitter gå spökbaren gasten på liseberg och avnjuter en helt vanlig cocacola. Haha.


På väg mot göteborg med älsklingen. Mobilk...

foto0026 (MMS)

På väg mot göteborg med älsklingen. Mobilkameran är sämst så jag bjuder på en pluttebild på mig istället. :)


bilder är allt kul att ha...

Nu håller min kära syster på att fixa min blogg. :) Och för att lyckas med detta har vi tittat igenom gamla bilder, så himla kul hur man såg ut förr.. Haha!

Den klassiska fjortis "spegelposen".


Klassiska, "hej jag mår så himla dåligt men är egentligen bara i tonåren bilden"


Japp, jag hade också tandställning.


På jobbet. Har precis tryckt i mig lite Fo...

foto0040 (MMS)

På jobbet. Har precis tryckt i mig lite Focaccia till lunch. Super gott! Nu väntar sista delen av dagen sen blir det hem och vila, längtar!


En vecka och lite till...

... Har gått sedan jag landade på svensk mark. Jag är otroligt glad över att få vara hemma igen, men man måste erkänna att det var skönt utan jobb och denna fruktansvärda träningsvärk jag nu samlat på mig.


Detta har varit min första jobbvecka, jag förstår mammas sug efter vin varje fredag. Ooja! :/ Jag skulle vilja festa natten lång bara för att fira in helgen, men jag orkar inte. Så istället var jag och älskling på bio och såg Bröderna Karlsson. Ännu en tragisk komedi, den var rolig. Men mycket tragedi som skulle vara det roliga om ni förstår. :) Kanske en film man lika gärna kunde sett hemma, men så säger jag varje gång jag sett en film på bio typ. Men det var inge fel på en kväll i biosalongen med mitt hjärta. <3

Har hunnit med att träffa doktor denna vecka. Inte det bästa som hänt mig, men det har iaf hänt. Och tränat har jag också gjort. Så nu kan jag inte ens komma ner och upp från toalettstolen, det är ganska illa med tanke på omständigheterna... Haha!

Äsch, nu ska jag joina Syster och Patrik i tv soffan med lite Super Mario Galaxy som han köpt idag bara för att jag råkade nämna att jag ville ha det. :D

Hemmaaaa!!! :)

Hej och hallå!

Nu är jag jag äntligen hemma hos min älskling igen. Detta varma bemötande fick jag när jag kom in i mitt rum imorse!


Packat och klart

Dax för hemresa. Om exakt 24 timmar landar vi på svensk mark! Om alla flyg går som planerat.. Åskväder i både Stockholm och Chicago, tjohoo..

Snart hemma hos mitt hjärta igen!!! :D <3

Day twentytwo - Minigolf

Eftermiddagen spenderades pa narmaste minigolfbana, en mysig gron liten bana. :) Sjalvklart var min nya kamera med aven dar. :)
Day twentytwo - PackarJaha, nu har packningen borjat! Har mest slangt upp det mesta i hogar pa sangen dock men det ar i alla fall en borjan. Det ska bli otroligt skont att fa komma hem till Sverige och allt dar hemma igen. Framfor allt komma hem till Patrik, en lugn oas helt enkelt.

Jag har haft en bra tid har, inget snack om saken, men att vara med familjen dygnet runt tar pa krafterna maste jag saga. Och vi borjar nog ga varandra pa nerverna... Hemma har vi alla varat eget om dagarna.

Nu ska jag ut och sola lite, solen har antligen tittat fram. Och ata lite lunch kanske. Hejsvej!

Day twentyone - Fikabesok

Hej och Halla! :)

Imorse blev det sovmorgon, gud sa skont! Anda till klockan 10... Haha!

Sedan slappade vi lite och efter ett tag akte jag mormor och sofia for att hitta lite saker vi inte hunnit kopa en, det borjar ju dra ihop sig for hemresa nu. :) Vi akte pa en lyckad tripp, jag hittade det jag skulle ha och sofia hittade ett par nya shorts fast hon hittade inte sin klocka som hon ABSOLUT ska ha. :/ Men sa kan det ga nar tunnelseendeogonen ar fastklistrade..

Denna ring fick jag av mormor, fin va? :)


Sedan sa kopte jag en liten present till min "svarmor", haha!


Hoppas hon tycker om den, annars far val jag ta den till mig sjalv. :D Hihihi.

På eftermiddagen kom en vän till mormor och morfar över, det var en gammal dam med humor. :) Hon började med att presentera sig. "Hej,det är jag som är Ulla. Uulalaa." Haha. Det var ganska kul! :) men det låter nog inte så just nu.. Haha.
På kvällen fick vi oxfilé till middag!!!! Weeeii. Med beasås!! Sedan blev det lite slappis i soffan och sen sovdax.

Day twenty - Northgate Mall

MERA SHOPPING!!!!!!!!!!!!! :D

Detta blev fynden idag! :)


Trosor fran Victorias Sectret, Ring fran Forever 21

En tunika, en klanning och ett linne fran Forever 21

En troja, och tva tunikor allt fran Forever 21

En tunika/ett linne fran Nordstroms


RSS 2.0