>

älsklingälsklingälskling

tänk att ord ibland inte kan räcka till
jag älskar dig, en god start i alla fall <3


Grattis på födelsedagen Pappii! :)Det är tur att vi är så lika, eller ? Haha. Vi älskar dig ändå! :D

Snöig onsdag

Gud vad dagarna bara flyger förbi, eller så är det för att det aldrig går några dagar. Åtminstånde går inte solen upp i alla fall. Snön faller ner på svealand och vi hör om snökaos och översvämningar (södra sverige, såklart!). Snön är förvisso fint, det är vackert när det lägger sig som en vit hinna och gör ett vettigt försök till att ljusa upp denna mörka vinter (höst?). På söndag är det första advent och jag såg några idag som hade börjat julpynta redan. Känns så himla tidigt men snart är julen här. Herregud! Men i och med alla ljus kan det bli ljusare. Men det fungerar inte om solen inte orkar tränga sig igenom molnen. Vi människor fungerar inte utan solljus, och det finns ställen på jorden där solen nästan aldrig orkar sig fram och de måste gå på solterapi. Visste ni förresten att sverige har högst antal självmordsförsök denna tid på året? Sjukt obehagligt, med en viss förståelse. Oja.
Nog om det.


en bild pappa tog förra vintern, vallentunasjön i bakgrunden.

Jag skulle bara berätta att idag har jag fått massage av min granne, hon är massörska eller vad man säger. Hur skönt som helst, jag har bara provat "brutalmassage" tidigare men denna gång var det mjuk/avslappnings massage. Mamma hade bokat för hon tyckte väl jag behövde det i guess. Jag höll nästan på att somna där på bänken som egentligen är ganska osköna överlag. Sedan fick jag ansiktsmassage också, det var lite annorlunda men fy vad skönt och ansiktet känns helt lent nu. Plus att jag kan le utan att ansiktet spricker sönder, fantastiskt! Så tack mammi! :) <3Ikväll kanske det blir bio med mitt hjärta men först måste jag göra lite nytta. Typ städa mitt rum & hela övervåningen. Som tur är ser det inte förjävligt ut som vanligt eftersom jag röjde upp lite häromdagen. Så det går nog förhållande vis fort mot vad det brukar göra.

Ciao!

En dag med farfar min

Hej och Hallååå.

Nu har jag äntligen fått min telefon! :D Jag är överlyyycklig. Har väntat så länge, känns det som i alla fall. :D

Idag blev det som jag trodde, en heel eftermiddag med farfar. Först hjälptes vi åt att fixa lite i farmor och farfars nya kök. Farfar är så duktig och fint blir det, tyvärr har jag ingen bild på det. :] Sedan gick vi ned till lilla resturangen vid dem och åt, väldigt gott var det. Farfar avnjöt en mousaka och jag en snitzel. Mums!
Sedan var vi även tvungna att dokumentera våran eftermiddag tillsammans med en generationsbild. :D

Snygga va ?
Tack för en bra eftermiddag farfar och tack för maten! :D


Utlovade SnöbilderDet blev som väntat inga snöbilder. Imorgo...

Det blev som väntat inga snöbilder. Imorgon kanske. :) nu är det medicin dags sen sovdags. God natt!


Bloggibloggi

Nej nu kan jag faktiskt inte skylla på att jag inte har tid att blogga. För jag var sjuk hela förra veckan och hemma från jobbet och denna vecka är jag sjukskriven, dvs fortfarande sjuk. Det kanske är dags att ta tag i detta igen för det är faktiskt riktigt roligt att gå tillbaka och läsa vad man gjort.

Om jag orkar senare ikväll ska jag nog lägga in bilder från "Första riktiga snön" då jag pappa sofia och patrik gjorde en mega snögubbe och en ljuslykta.

Det blev förresten ingen telefon från varken tele2 eller media markt. För den billiga på media markt var feltryckt, och kampanjen var slut när jag väl tog mig dit. Istället i ren frustration la jag lite mer pengar, men ändå mindre än tele2´s pris på en likadan telefon från Elgiganten. Tacka vet jag elgiganten! :D De har bra grejer för bra priser, oojjaa!

Imorgon på min andra dag som sjukskriven tror jag nog att jag ska äta lunch med min farfar. Farmor passar mina kusiner så farfar är helt ensam, och det ska jag ju orka med.
Michaela var här idag och vi hade mysstund med fika som jag bakat, kladdkaka med hallongrädde. Mums. :D

Hejdå igen.

Tele2 - The Phone House

"Det är vi som har det bästa erbjudandet"
"Dessutom får du..."

Fuuuck no. Jag betalar inte 3600:- för en telefon jag får för 1800:- på Media Markt. Nejnejnejnejnej, Aldrig! Imorgon får du minus i statistiken dumma försäljare som lurar en liten oskyldig flicka. Ooohjaa.

Det får nog bli den på media markt skulle jag tro!


Pappa i köket

Förtjänar en stor applåd, ställ er upp Sverige!Efter lite grädde på golvet och någon halv pannkaka hit och dit så ser dem faktiskt ut att bli ätbara. :)


nu har en lång tid i livet passerat

mycket har hänt, lite har gjorts. eller?Idag har jag varit hemma från jobbet och från träning för att min rygg håller inte. Det är alltid skönt att få vara hemma och vila upp sig. Samtidigt tråkigt att få vara helt själv och inte träffa folk vilket jag brinner för.
Jag bakade chokladbollar, lämnade igen filmer, handlade, lagade mat tog promenader med hunden och syster. Har inte gjort något som varit speciellt vettigt idag men fy vad välbehövligt det var.Jag har förövrigt börjat ett nytt liv, ett nyttigare liv. Jag har dragit ner drastiskt på sötsaker (jag vet att jag bakade idag, men vem sa att jag åt?). Jag skriver matdagbok och jag måste säga att det hjälper mig väldigt bra. För att jag vet att varje gång jag ätit måste jag skriva och då undviker jag att småäta hela tiden som jag gjort tidigare. Har gått upp ett antal kg detta år, dags att ta tag i dem och gå bort dem!

Finn något som motiverar dig, rör dig framåt!


RSS 2.0