>

Frukost på ks.

foto0073 (MMS)

Frukost på ks.


lördagskväll

ansiktsmask med syster...

I torsdags var det brynäs-djurgården med patrik och hans vän stoffe, trevligt trevligt.
Igår var det fredagskväll på IKEA... Som vanligt på Ikea får man bara med sig hälften av allt man vill, dvs halva sängen. Haha!

På väg till jobbet. Snart framme...

foto0066 (MMS)

På väg till jobbet. Snart framme...


kärlek

älskling, du gör mig så galet lycklig!
saknar dig varje minut när du inte är mig nära.
du och jag hjärtat, känns så himla bra!
jag älskar dig patrik daniel lindquist


nittonde september - valvaka

Ikväll/Inatt är det klart, vilka som vinner valet och får sitta vid makten fyra år. Det är valvaka(, eller valhets?!) på tvn just nu. Politik är rätt trist faktiskt. Menmen... :P
Just nu leder alliansen, iaf vad jag har förstått och det är väl bra!
 Godnatt

frukost på sängen...

... fick jag idag! :D

gott va?


regnig lördag

Jaha, idag är det den 18/9. Dagen innan valdagen, en helt vanlig dag innan röd dag egentligen. Idag har jag lagt min röst i alla fall, jag var och förtidsröstade. Det var inte alls spännande, jävligt trist faktiskt. Gick dit, tog vad jag skulle, lämnade in och åkte hem igen.

Jag har också hunnit med en sväng i Stinsens köpcentrum. :) Hittade mina skooor som jag ville ha men inte kunde köpa när de fanns i täby. Lyckligtvis fanns dem nu i Stinsen. Annars blev det inga fler inköp, vilket nog är lika bra. :DDenna vecka har jag även sagt upp mig från Riksserielaget, dam ett som vi kallar det. Det känns bra! Det var rätt val även där. :) Känns skönt att äntligen ha bestämt sig och nu kanske jag kan fokusera på mig själv och exakt precis vad jag vill när jag vill!

hjärtat svider, hjärnan blöder

mycket snurrar, kommer jag göra rätt val? jag kan ju alltid ångra mig javisst.
men nu har jag bestämt mig, det har gått tre dagar och jag känner fortfarande detsamma. idag ska alla få veta, och hur jag ska staka fram det får bara tiden avgöra, jag har inte inplanerat något tal eller något, det ska bara få komma. från hjärtat, för det är det allt handlar om. vad jag vill här i livet!

hejdå
ibland är det bra skönt att få skriva av sig. [:

Omg! Första gången jag flyger själv flyger...

foto0063 (MMS)

Omg! Första gången jag flyger själv flyger jag i ett propellerplan. Haha, hjälp!


Panik!

Jag bara superälskar mornar då du vaknar upp i panik av att du tror du försovit dig. När du fumlat klart och tillslut fått upp ögonen tillräckligt så du både hunnit vänt dig mot klockan och lyckats se den och inser att nej. Du har inte försovit dig, du har praktiskt taget vaknat innan klockan. Smått bitter vänder man sig ner i sin koma igen och inser, jag har panik i kroppen och jag kan inte somna om även om jag vet att klockan är ställd. Och lycklig som aldrig förr kliver man upp ur sängen, eller? Nej inte alls nej.Nu har någon timme gått sedan jag klev upp och jag börjar piggna till och bli lite mer glad. Skulle behöva äta men jag tror jag åker till jobbet snart för en fralla att mätta min mage med.

Äsch, nu är det dags för sminkstudion att sätta upp sina mekaniska armar så jag blir anständig tillslut.. Sedan jobbet!

Och juste, ikväll är det myskväll med mitt hjärtaaa!!! Längtar!
Hejsvej! :)

dagens outfit

fast snart byts den ut till jobbkläder.. tjo.....


älskar min "pippikofta", så otroligt mysig.
hejdå!

tröttis

Hej och Hallå.

Har haft en mycket trevlig helg, men lång har den varit... Match, bytardagar, kräftskiva, träning, myskväll med älskling. Mycket har hunnits med så idag var jag trött på jobbet. Men det var inge folk där så det var lugnt. :)

Bjuder på en bild från helgen.


Kanske kommer fler bilder någon dag om jag orkar....
Tjarå!

lördagsnatt

Här är tove, bara en update.


RSS 2.0