>

Jag är grym i köket!

Hahaha, hur bra ? :D lite brända kanske men gott vare! ;)

Post #3

Fick post idag igen, 3de gången. Fast denna gång var det en skolbok, en räkning (inte så kul) och ett linne från mami (mer kul). :D
Sen fick jag även smsavi från posten idag, har fått ett paket från bredbandsbolaget. Som jag är påväg att hämta just nu, så. Hörs!

morningface - något dugligare

älskade älskade före och efterbilder, se och njut gott folk se och njut!

Något nytt till garderoben

Tog en cykeltur bort mot Hälla, kunde inte låta bli att smita in på H&M som ligger brevid mataffären. :D
Blev denna söta topp. Lite ljusrosa på något sätt, 149:-

@ school


Sitter förmodligen just nu och försöker lära mig lite om bakteriologi, spännande va ? :)

En mer färgad promenad

Vädret började dra ihop sig, då var det dags för att börja vända hemåt. Såg en hög, bokstavligt talat med cyklar, här i Västerås cyklar man uppenbarligen. Och såg många härliga äppelträd på vägen, här är ett av dem.

Västerås promenad - Black and White


Studentmat

Hej och Hallå.
Idag var som tidigare nämnt skolans första dag, toppen! :) Denna dag inledde jag med nudlar till lunch, äkta studentmat. Skulle bara säga det.
Det är förövrigt en bild från google....
Nu ligger jag i soffan, trött som bara den trots att jag inte gjort något. Tror det är vädret som trycker lite på huvudet. Kan vara i alla fall. Får se om jag har något roligare att blogga om senare. :) lite mer bilder.

BREEEV!! :D

Idag kom posten inte bara med reklam utan även ett brev, wohoo! :)
Det var från mormor, tack så mycket!! :)
och jag lovar att fortsätta uppdatera med mycket bilder!

Lot´s living


Dessa fina muggar och skålar har jag fått av min älskade mamma! :)

Västerås igen.

Efter allt hårt slit igår har det varit en trött söndag idag. Vaknade och tog det väldigt lugnt på morgonen, åkte senare även idag till spånga ishall för att lämna nycklar till älskling och träffa några tjejer.

Men nu är jag i Västerås igen, det är så lugnt och tyst. Ganska skönt men samtidigt ensamt. Har äntligen plockat upp allt och har bara lite disk kvar innan jag är helt klar. :)
Imorgon är det skola igen, spännande!! :)

Tjohej.

Todays activity

Dagen började med lite snabbstäd hos Patrik, plockade undan lite från igår och satte på diskmaskin plus en tvätt. Sen åkte jag till Spånga ishall, mest för att lämna nycklar och så till Patrik som åkte tidigt på morgonen för att vara med på en distriktsuttagning för sthlms tjejer f-14 och f-17. Jag har ju en del lagkamrater och gamla ledare som var där så att få träffa alla var bara en bonus. Det var min förmiddag. Min eftermiddag får ni se i bilder...





Nu är du stolt va mormor ? Hahaha. Blev 4 påsar skräp minst.

Dåligt med bloggande.

Har inte haft tid, har försökt spendera mina dagar väl när jag ändå är hemma. :)
Igår hade vi (jag och patrik) en supertrevlig middag med min bästa vän Michaela och hennes pojkvän Alex. Trots att kameran låg framme blev det inte en enda bild den kvällen..

En gammal bild på dem två. :)
Det blev en trevlig kväll med god mat och massa skratt.


Em

Äsch, städar imorgon. Nu ska jag ta mig till väsby för lite pojkvänsletning. Vaaaar kan han va ?

Lat, jag? Neeeeejjeee

Haha, idag hälsade jag på mina gamla skolor. Älskade lärare, vad jag saknar er. De flesta i alla fall! :) Min kära vän josephine dök upp och gjorde mig sällskap, så där fick jag nästan 3 in 1. Jag fick ju träffa henne också, det händer inte varje dag. Tyvärr!

Jag insåg att det var ett tag sedan jag gick i gymnasiets trappor, de är dock likvärdiga med högskolans men.. Där går jag inte lika ofta. Väl uppe, då jag hade något i form av ett andningsuppehåll fick jossan ur sig ett skratt. Kul att man kan glädja några när man känner sig så nära döden. Haha. Men osch vilken dålig kondition man har. Herrejösses! Det är riktigt illa, men det ska väl bli bättre snart. Eventuellt, kanske....

Väl inne i lärarrummet.
Samuel frågade hur hockeyn går, om det blir något i västerås. Åhjo, men jag är ju lite lat sa jag. Han såg frågade på mig,  "men..." Då kommer jossan, som alltid är rak och ärlig (ni som känner henne vet) Emelie har alltid varit lat, jävligt lat. (Nu är konversationen inte ordagrann men det är så jag upplevde den.) Ganska bra, jag är lat ja. Haha.

Vart börjar man ?



Som ni ser har jag ett rätt så stökigt rum, what to do ? Vet inte vart jag ska börja...
Så jag tänkte börja med att smita ifrån allt och åka ner och hälsa på mina gamla lärare, nu när friskolan och gymnasiet är på samma ställe så blir det bra med 2 in 1. Så ciao! :)

ligger nere vid björnön på en brygga, fin ...

imag0675 (MMS)

ligger nere vid björnön på en brygga, fin utsikt, för mycket alger, lite kallt. är något irriterad efter en timmes letande efter tortunagropen.....


Översikt på det nygjorda


Close ups - some new and some old stuffs'


Dagens lilla incident!

Ja, incident kan man säga. Lilla, det avgör man själv. Haha!
Idag, jag och Sofia var på en liten shoppingrunda här i Västerås. Vi ställde bilen i ett av parkeringshusen nere i stan och gick runt i några timmar. Jag som vanligt stoppar in mitt kort för att komma in i garaget, inget konstigt med det. Efter dessa timmar är vi påväg hem för att passa tvätt-tiden som jag hade bokat för dagen, lite brottom men inte så farligt. Vid bomen påväg ut stoppar jag in mitt kort, OGILTIGT?!??!? Vad nu? Herregud tänkte jag, Sofia stirrade på mig med ögon stora som, ja ni skulle sett. Haha. Paniken spred sig, kommer vi komma ut? Vi kan inte backa, det är enkelriktat och man kunde inte köra upp i garaget igen. HELVETE!! Som tur finns det i alla fall 2 utgångar så vi blockerade inte hela utgången.
Enda utvägen var att skämmas ihjäl och ringa på den där bomvakten eller vad man kallar det. Man ringer väl någon central någonstans på något parkeringsbolag. Hursomhelst, där står vi. Bilen jag och Sofia, skäms ihjäl och förklarar att pengarna är slut. Hon undrar om vi har ett annat kort, javisst sofias kort som inte fungerar. Jaha, vad ska vi göra nu då. "Sätt på varningsblinkers och gå upp till takvåningen där ni kan betala kontanter". Det var då hennes ord blev till lag, varningsblinkers på. Upp till takvåningen kommer två tjejer röda som tomater skäms ihjäl i vetskapen om att där nere står vår lilla peugeot och blockerar en utfart. I början tar inte maskinen kontanter, sen sväljer den några kronor. Sen fungerar inte det. Helvete tänker jag, avbryter. Men pengarna är kvar och den jävla automaten tackar för de 30 kronorna. In sätter jag mitt kort igen, jag debiteras de återstående 18 kronorna (vilket förmodligen var de sista jag hade, stackars fattiga student). Tack gode gud hjälpte det oss att komma ut, vilket visade sig när vi var nere i bilen igen och bommen öppnar sig.


Jag har i alla fall lärt mig att betala innan om jag vet att jag har dåligt med pengar på kortet.

invigning av nya köksbordet! bättre bilder...

imag0674 (MMS)

invigning av nya köksbordet! bättre bilder kommer ikväll! :)


pakeeet!!

imag0655 (MMS)

pakeeet!!


nu har min snälla mamma hämtat mina köksmö...

dsc00712 (MMS)

nu har min snälla mamma hämtat mina köksmöbler, Wohooo! äntligen är de här. ska sätta upp dem nästa vecka, blir super!!


life


jag är kär!

Aftonbladet publicerade en artikel om hundarutanhem.se, så bra att de gör det dem gör. Stackars hundar, men de jävlas med en också. Vem vill inte ha denna skönhet ? <3

true


sugarsweet and blue as heaven


Mitt första paket!!

Äntligen lite post, detta kan jag lätt gissa är från mamma. Men vad gör det ? Lika kul ändå, :)

Två linnen från L&B, mihi. precis vad jag önska mig.

still working, never ending process


*


pluggar och pluggar, att jag inte känner mig smartare förvånar mig.


i´m a survival

hihi, hej hej jag överlevde och gud så roligt det var!
fattar inte att jag inte har saknat det!
jag längst till vänster.

I´m alive

kanske i alla fall, just nu har jag precis klivit av isen efter säsongen första ispass.
har tränat riktigt dåligt i sommar, eller vänta nu, jag har inte tränat alls i sommar.
så vi får se om jag överlevt. detta är ett tidsinställt inlägg.
kommer det ett till om hur det gått vet ni att jag lever.
ciao!

accesories'

vill ha typ allt, ja typ allt.

efter lite nätsurfing

så hittade jag denna igår kväll, från lindex. ganska najs va?

Första ispasset för säsongen, ikväll!

Ja, exakt. Hur ska detta gå för mig ? Återstår och se, hör av mig om jag överlever.
Det är trots allt bara en timme, bra start!
Kommer förmodligen inte se ut sådär idag, mera såhär:

vill ha!

en väska med fransar skulle inte sitta fel...

saknar dig


En regnig måndag

Hej och Hallå.
Här sitter jag, i soffan. Har pluggat mest hela dagen förutom den korta stunden jag var nere vid skolan och fixade mitt kort plus en sväng förbi jysk där jag köpte två filtar till balkongen. Vi går ju mot kallare tider och de hade extrapris. Great för en fattig student!
lite smygreklam för jysk, javet. haha.

Nu funderar jag på att gå ut i köket och börja laga middagen eller om jag ska gå till ica för de hade extrapris på lasangette. Hm.. Jag bör nog göra både och eftersom ica ligger 100 m härifrån typ. Haha.
Efter maten (beroende på hur mörkt det hunnit bli) ska jag nog ta mig ut på en liten promenix, behöver det efter att pluggande sen är det bra för den såkallade matkåman.

LGH 160 - Details


Checkar in i Västerås

Sorry för dålig uppdatering, är med michaela i min lägenhet.
Vi har supermysigt och så, tar bilder och grejar. Nu har vi druckit lite vin och så och är redo för utgång. Vi hörs senare, typ imorgon kväll för lite bilder och annat skojs.

Men tja, lite text bara.

Idag har jag jobbat, jobbat och jobbat. Jag har jobbat med hemtjänsten, jobbat med plugget, jobbat med att packa ihop massa saker till imorgon. Ska ju till västerås och sen bli kvar där i en vecka. Och sen ska jag ju faktiskt bo där så jag packar ner mitt bohag, både sorgligt och glatt. Det är många känslor i min lilla, eller stora kropp just nu. Haha.
Ångest, lycka, sorgsen.
Jag slutar ju jobbet imorgon också, kommer sakna alla kollegor och kunder. Har träffat så många fantastiska människor denna sommar och jag har verkligen fått prova på att jag är på rätt spår med min utbildning. Har aldrig någonsin tyckt ett jobb varit så roligt. :) Så tack till alla ni som förgyllt min sommar med massa jobb.

Gårdagskvällen

Ja, igår. Kräftskiva med mina underbara klassisar. Som jag kommer sakna en massa nu när jag flyttar till Västerås. Men vi kommer ses ändå, superkul att träffa dem igen även om vi bara var 4 st. Mysigt ändå, de åt räkor och drack vin + snaps medans jag åt rostbiff och drack cola för att jag skulle jobba. Menmen, det var trevligt ändå! :)

*

lekfullhet, nyfikenhet, rädsla, lycka, fundersamhet
en bild säger mer än tusen ord - så söt.

Kräftskiva med underbara vänner ikväll!

saknar er :)

.

Idag sköter bloggen sig själv, punkt slut!

Kliver upp, gör mig iordning, går till jobbet,
jobbar, går hem, duschar, gör mig iordning igen,
åker till sollentuna, träffar underbara vänner,
äter mat, åker hem, sover, jobb nästa dag.


colour up your life


Blev inge shopping alls idag...

Vi bestämde oss för att vi måste mäta innan det blir något badrumsskåp, och matbordet + stolarna har ännu inte kommit... Irriterande. Så snart blire väl plugg för hela slanten. Alltid något....

Hoppas detta kommer idag...

jag och mamma ska på en liten shoppingrunda till efter jobbet idag så det vore bra om lastbilen från sundsvall kunde komma till affären. bord och stolar från boomstore täby, 2995:-

Vi ska i alla fall köpa detta förmodligen
men allt beror på storleken, men billig var den. 695 kr från jula. (rabattpris)
som det såg ut innan så fanns det inget badrumsskåp under handfatet, och det ser så trist ut..

Tips!

Hej och hallå.
Vill du köpa billiga men handgjorda snygga smycken, kolla in http://marieal.blogg.se

tandblekning på g

hoppas det fungerar, och fort!

O´learys - Kista Centrum

Hej och Hallåpp.
Det blev inte någon bio igår alls faktiskt, vi var lite sena till den tidiga filmen för att hinna äta innan och för lata för att stanna kvar till den sena. Så istället lyxade vi på med en middag på O´learys. Inte helt fel! :)

CINEMA

BAD TEACHER ELLER PIRATES?!
only time can tell


jag, patrik och kerstin är på bio typ nu.
vet inte vilken det blev när jag skrev detta.
hörs ikväll eller imorgon, ciao!
<3


Snigelmaraton


eftersom det praktiskt taget regnat hela dagen har sniglarna (snäckorna, jag vet..) sitt paradis.
när jag var ute med hunden nyss så kryllade dem. stackarna, hälften är väl överkörda imorgon..


fan va snygg man va


fast spelar det någon roll, still friends! :)
<3


small and big ideas


TIPS??!?!?

Behöver tips eller hjälp att bestämma.
Jag har länge sagt att jag vill ha något slags ord som betyder något över min säng på en vägg som blir ganska kal om inget kommer upp där - Men helt plötsligt i en lampaffär.....




....Så hittar jag detta, nu har jag ritat bilden själv då jag inte hittar en bild på den riktiga. Det är alltså en bladkreatur i typ stål som är format som ett hjärta med massa (egentligen) genomskinliga glasformar där man har värmeljus. Superfin i verkligheten, något skev på min fina teckning... Haha!


Vad tror ni? Vad tycker ni ?
HJÄLP!


smarty and uggly

Hej och Hallå. :)
Idag har jag jobbat och varit inne i stan med mamma och pappa. Vi började vår stadstripp med att inhandla "smarty" och "uggly" på designtorget. Haha, kom på egna namn. Rätt dåliga men ändå.


här har ni dem, smarty (35kr styck) och uggly (65 kr styck)
funktion för smarty är en disktrasehängare eller hängare för kökshandukar eller annat och den har självhäftande tejp bakom så man behöver inte spika eller något. vilket passar mig perfekt då jag inte kan spika där jag vill att de ska hänga. och funktionen för uggly är en vinkork rent ut sagt. när man dragit ut korken men inte druckit upp allt. köpte en rosa såklart, matchar köket! :)

Senare blev det middag på T.G.I Friday´s! Supergod mat, och vi hade grym utsikt över prideområdet på kungsan. Man kunde sitta och kolla på allt roligt folk som spexat lite extra för dagen. Suverän kväll, men imorgon blire jobb igen.



Yeye, godnatt mina vänner.


före och efter bilder

Hallen - Före

Hallen - Efter
En lampa är uppsatt och väggarna är målade i vitt
Köket - Före
Köket - Efter
Vi ställde in alla mina söta rosa saker och rummet blev genast roligare.
en liten bild på min roliga tapet!
och en bild ut mot hallen
... gardinen på plats
Vardagsrum/Sovrum - Före
Vardagsrum/Sovrum - Efter
Toaletten, där har vi inga före bilder men där har vi inte heller gjort något mer än ställt in allting.
Ser ni vad duktiga mina föräldrar varit, :) Toppen va?!
Där kommer ialla fall jag trivas och det är det som är viktigast.
Vi väntar fortfarande på mitt matbord.

godmorgon

Jahaja, idag är ännu en solig dag och som vanligt ska man iväg till jobbet. börjar faktiskt känna mig rätt färdig med att jobba nu, hahah. Ja jag vet, sen när man jobbar på riktigt är man bara tvungen att göra det året runt. Menmen.
Igår var vi i Västerås, jag och min familj plus farmor och farfar. Mamma och Pappa hade fixat klart allting, det blev såå fint. Och tack så mycket för hjälpen och att ni gjorde det så fint. <3 Nu väntar jag bara på köksmöblerna sen är allt fix och trix. Förutom lite småsaker dåra, men sånt kan man hålla på med även om man bott någonstans i 15 år.
Pappa var duktig och dokumenterade allt, men eftersom jag ska till jobbet så får de bilderna vänta med att komma upp. Som sagt, superfint blev det! :) Enligt mig.. Hahah. Det blir lite före och efter bilder senare idag alltså!
Skepp ohoj!

Gardin i köket på plats. :)

dsc00705 (MMS)

Gardin i köket på plats. :)


kitchen :]

Jahaja, då börjar även väggarna i köket bli klara. Superfint va ? :) SOm jag ser det nu tycker jag det ser bra ut. Ska bli kul och se hur det blir med bord och allting. Men det skulle tydligen inte komma förrän fredag eller början på nästa vecka.. :/ Blir tokig på att vänta, vill bara ha allting klart nu på en gång!!
Imorgon ska jag, sofia, farmor och farfar åka till västerås, blir eventuellt bad och lite fika. :) ska bli spännande att se hur det ser ut på riktigt.

Nu ska jag sova då jag och sofia ska upp tidigt och ta en långpromenad med hunden. Är så mätta efter middagen, men tack så mycket farmor för din goda mat.
Ciaaoo!

Från röra till mysigt "krypin"

Badrum, hyfsat färdigt. Här har vi inte gjort någonting. Bara hängt upp draperiet, stjärnorna är lila. Hade tyvärr bara med mig min mobil så detta är bilder som får duga.
Köket, tyvärr blev bilden väldigt mörk. Här inne ställde vi saker som inte kunde stå i stora rummet när vi höll på att måla där inne. Här kommer det bli mestadels rosa, superfint! :)
Här var det plastic fantastic på alla möbler som fanns där inne. Men nu är rummet faktiskt färdigrenoverat då mami och papi har varit så effektiva idag. :) Bra jobbat!
Här höll mamma på....
Och här är ett färdigt resultat, fortfarande med mobilkamera men denna gång med pappas. Tapeten ser inte riktigt sådär silvrig ut.
Imorgon blire jobb igen. 7.30-16 ungefär. Sen på torsdag blire en dagstur till Västerås igen. :) Hoppas på ett så gott som färdigt resultat.

Hemma igen!

Jahapp... Nu är jag alltså hemma igen efter en eftermiddag + natt i min nya lägenhet. Igår var stora shoppingdagen, jag och mamma handlade i ca 5 timmar saker som var nödvändiga. Fantastiskt... ont i fötterna hade vi. haha!

Jag är hemma, tyvärr, för att jag måste jobba. Hade gärna varit kvar och hjälpt till. Är så nyfiken på slutresultatet. Men det kommer nog bli fint. Köksbordet och kökstapeten vi har beställt har ännu inte kommit. Sedan igår så ändrade vi vardagsrumstapet också, men denna är minst lika fin. Om inte finare. Jag tog lite bilder snabbt innan jag åkte. Tänkte jag kunde visa dem efter jobbet. Så typ vid 22.30 kanske det kommer bilder.


Nu säger vi godnatt efter en hård dags sli...

imag0605 (MMS)

Nu säger vi godnatt efter en hård dags slit och släp. nu ligger vi alla tre snart, helt utslagna. pappa på luftmadrassen, mamma i soffan och jag i sängen. haha! det kommer bli supermysigt här, ser fram emot slutresultatet. godnatt och hejdå


RSS 2.0