>

In the cab! :)

mms_img16127 (MMS)

In the cab! :)


Ibland jublar man åt sitt körkort... 25 mi...

mms_img54901 (MMS)

Ibland jublar man åt sitt körkort... 25 minus. Brrrhhh...


En härlig skogspromenad med hunden på efte...

mms_img49761 (MMS)

En härlig skogspromenad med hunden på eftermiddagen. Visst ser det fint ut? :)


Visst borde Wilma få en vän?

Har fått ett ryck och vill verkligen ha en hund till. De är verkligen sällskapliga djur och man märker att så fort man är hemma med Wilma lite mer än vanligt så får man så himla mycket kärlek. :) Så nu vill jag ge Wilma en vän.

Har hittat två perfekta, som jag vill ha. :D
Är dem inte söta ? Vilken tycker ni ?


Gud, jag är helt såld!!


Då kör vi då.....

mms_img54895 (MMS)

Då kör vi då.....


Tisdag - plugg

Hej och Hå.
Igår var jag i skolan, skit jobbigt måste jag säga. Vi satt och hade föreläsning i ett ganska stort men ändå helt galet instängt rum. Det var kanske inte grundförutsättningarna för att orka lyssna en hel dag då, speciellt inte med denna förkylning jag har åkt på...

Idag måste jag plugga arslet av mig känner jag, det är massvis med böcker jag måste hinna med att läsa!
Sen blir det gulaschsoppa till lunch, mums! Kanske är något onyttig och kör lite varm choklad med vispgrädde också efter hundpromenixen.

Hejdå från mig.


Lunch med älskling i stan, efter ett snabb...

mms_img75224 (MMS)

Lunch med älskling i stan, efter ett snabbt ärende. Nu till vallentuna ishall för match.


Lördag - Sjukis

Jahaja, så åkte man dit. Mamma och syster har influensan och självklart rök man med in i sjukstugan. Synd. Har inte riiktigt tid med detta, måste till skolan på måndag igen så jag får se till att friska på mig snabbt. Annars får jag plåga mig dit i alla fall.

Dagen började med hockeyskolan, jag var bara vid sidan av idag och patrik fick köra själv. Då jag inte ville spendera sådär jättemycket tid i ishallen...
Sedan körde jag hem honom, hem igen för att börja plugga. Har inte kommit långt men ändå känner jag mig klar. Hm.. Vi ska skriva 3-4 A4. De menar inte 3-4 stycken, eller om möjligt rader??! :p

Sedan blev det lite melodifestivalen klockan 8. Nu sitter jag här igen och försöker få något gjort. Men med såhär mycket snor i näsan är det inte lätt... :/

Får försöka plugga lite mer imorgon också, måste dock in till stan för att köpa ännu en bok. Herregud!

Fredag - Ovädret som lamslog mellansverige

Vilken underbar fredagsmorgon man fick då klockan ringde 05.30, kämpar mig upp. Med lite hjälp från Patrik, som var nära på att sparka ur mig ur sängen. Kände mig inte hundra procent frisk, men jag var tvungen att ta mig till skolan. Tittar ut, oj vad det snöat. Jaja, vi bor i Sverige att det är snö i februari är inget ovanligt. Klär sedan på mig kläderna, borstar tänderna, sminkar mig och allt vad man gör på morgonen. Juste, drog upp pappa ur sängen också. Han skulle köra mig till centralen då tåget skulle gå 07.07 mot Västerås. När vi var klara med allt morgonarbete, var det på med skorna och jag tog första klivet ut. I ca 35 cm snö, vinterskorna tack och hej. Javisst att dem är någolunda höga men snön vann. Fantastiskt tänkte jag och pulsade ut mot bilen som hade minst lika mycket snö över och runt sig. Skottade en gång till min pappa med kostymskorna. Vi borstade av bilen, skrapade rutorna. 10 minuters projekt. Klockan är nu 10 över 6 och vi ska börja ta oss in till centralen. Resan hann inte bli lång, bara 5 meter ner från garageuppfarten. Och där stod vi, hjälplösa som bara den. Tragiskt, jag hade ju brottom till tåget i detta väderlag. Efter ett antal försök få bilen att flytta sig åtminstånde någon centimeter och vi var nära på att ge upp och gå in igen kom ett monster upp med starka lysen. PLOGBILEN! Bara 20 minuter försent, fan. Men ändå, YES! Efter att han försökt skotta fram en väg ur oss gjorde vi ytterligare försök att ta oss loss, men icke sa nicke. Vi var fast! Den trevliga mannen i monstret kom ut och frågade efter bogserlina, han fick helt enkelt dra oss loss. Och vi kom loss, och vidare!


I panik messade jag min klasskompis Ellinor, tåget skulle vara i tid (förmodligen det enda som var i tid denna dag). Helvete! Klockan var 06.45 när vi kom hemifrån, jag skulle aldrig hinna. När vi är nästan framme får jag ett sms till. 10 minuter sent, hinner du? Oja, jag sprang från centralens dörrar i största förvirring. För det var inte direkt så att jag hittade där inne. Som tur var stod tåget och väntade när jag kunde springa in. Och jag hann med det beräknade tåget och behövde inte vara sen. Lite tur måste man väl få ha.

Väl i Västerås hade vi lite tid över så vi tog en frukost på mcdonalds, och sen började föreläsningen. Som tyvärr inte var helt värt allt slit idag. Hem igen, gick ovanligt bra. Kom med tåget 11.53, som var försenat till 11.58. Gick till t-banan åkte till tekniska, såg till min största skräck att alla tåg hem var inställda, tills jag insåg att jag tittat fel, Kårsta tågen gick fortfarande. Skulle få vänta lite, men inte allt för farligt. Sen när jag kom fram till vallentuna tajmade bussen perfekt.

Hemma igen, och kunde pusta ut. Vilken dag!


Projekt snöskottning.....

mms_img19928 (MMS)

Projekt snöskottning.....


Ute med wilmis. En paus från pluggandet är...

mms_img20059 (MMS)

Ute med wilmis. En paus från pluggandet är välförtjänt idag! Även om jag hade en paus när jag var och lunchade med min vän anna idag. :)


Fröken fluff :)

mms_img48566 (MMS)

Fröken fluff :)


Männsikans bästa vän. Åtminstånde trognast...

mms_img15220 (MMS)

Männsikans bästa vän. Åtminstånde trognaste! Måste säga att detta bilsällskap är något jag rekomenderar. Klagar inte på radiokanalen, låter en sjunga hur högt man vill och myser lite på vägen genom att krypa upp med huvudet i knät och lägga av en liten snarkning. Så söööt!, visst? :)


Dagens vackra väder... Fantastiskt!

mms_img52317 (MMS)

Dagens vackra väder... Fantastiskt!


RSS 2.0