>

@ skolan

mms_img44203 (MMS)

@ skolan


Mälardalens högskola - Sjuksköterskeprogrammet

Hej och Hopp!

Inte nog med att jag får träffa min nya klass denna vecka, så har jag även fått träffa den nya. Det finns mycket trevliga människor där, dock har jag inte hunnit prata med alla ännu och det kanske man aldrig gör. Men vi har blivit indelade i grupper och jag trivs väldigt bra i min. Vi har redan haft två gruppträffar och jag började i onsdags. Det är bra gjort!

Nu väntar 3 års studerande tills jag blir färdig examinerad sjuksköterska. LÄNGTAR! :)

vi möts igen, äntligen!

Idag, efter ca ett halvår möts vi igen. Jag och min "gamla" gymnasieklass. Otroligt bra initiativ av Josephine Dethorey!
Vi har en helkväll tillsammans som kommer bjuda på god lokal middag, bowling och utgång. Fantastiskt är ordet! Kameran ska vara laddad så bilder kan möjligt dyka upp, antingen här eller på facebook senare.


Grattis på födelsedagen systeryster! :) ho...

mms_img28543 (MMS)

Grattis på födelsedagen systeryster! :) hoppas du blev nöjd med din dag och den lilla surprisen mamma fixat åt dig. Visst har vi suveräna föräldrar ibland? :) Det blev en trevlig kväll med god mat och bowling på o'learys i kista. :) Och redan imorgon ska pärlan in på något glasmästeri för att få en ny sidobakruta, känns bra. :) Jaja, nu är det godnatt då det inte blev mycket sömn igår natt...


Älskade älskade bil, bara en riktigt ond m...

mms_img33063 (MMS)

Älskade älskade bil, bara en riktigt ond människa kan ha gjort detta mot dig. Fyfan för den! Skamlösa människa/människor. Usch!


Hur gott är inte detta då?

mms_img32084 (MMS)

Hur gott är inte detta då?


tränatränaträna

yesyesyes, nu är det dags för matlagning så jag orkar med dagens träning.

är fruktansvärt otränad men det ska det bli ordning på ska ni veta, med ett tugnt nyårslöfte så finns det inte mycket annat att göra.
24 kgs projekt, hej och hå!

4de apoteket gillt

Ahapp, då har jag varit på piller jakt.  Började typ elva imorse var hemma vid tre. Inte ett endaste apotek hade det jag behövde, och det var ju något akut eftersom jag alltid är ute i sista sekunden med allt.
Hann ju med en upplevelse med en inparkerad bil som ni såg i det tidigare inlägget i alla fall. Det var ju spännande.
De hämtade kille på kille tillslut var de tvungna att putta bort bilen men sen fick jag inte ens backa ut min bil själv, haha jag såg väl ut som en liten plutt som inte kunde köra bil eller något. Men jaja.

Mitt sista apoteks stopp var på apoteket orion eller vad det hette, ja jag fick lära mig namn på apotek för att hitta något, och det låg tack gode gud i närheten av täby centrum så då passade jag på att träffa mina kära x kollegor och de hade som tur var lunch precis när jag kom så jag hann prata lite med dem. Saknar dem massor!!See you!

Något inparkerad..... Ägaren till bilen sp...

mms_img58272 (MMS)

Något inparkerad..... Ägaren till bilen sprang för att hämta nycklar och kommer tillbaka och påstår att bilen inte startar. UNDERBART!!!!


Något bränd... :P

mms_img51948 (MMS)

Något bränd... :P


Gott nytt år!

mms_img17719 (MMS)

Gott nytt år!


RSS 2.0