>

Söndag

Tog en lång, välbehövlig sovmorgon till klockan 10?! Haha! Vaknade skittidigt av någon anledning när jag väl kunde få sova. Jaja, låg i alla fall kvar i sängen för jag var fortfarande trött. Sedan var det bara att ta sig upp för att åka hem till Vallentuna och fira min kära farbror Lars som fyllde år i veckan. Trevligt att träffa en del av släkten igen. Efter det blev det Täby C med bästa vän Michaela, blev lite nyttigt inhandlat plus en fika. Skönt att få träffas och prata ut lite igen. :)
Snodde en bild från michaelas blogg!! Har varit dåligt med bilder över helgen..
På kvällen blev det true talent och mys med älsklingen.

En toppen söndag helt enkelt!

Sandviken - VIK Dam

Även denna lördag bjöd på match igen, men tyvärr blev det förlust med 2-0.
Har inte så mycket mer att säga än tack för skjutsen mamma och pappa. :)

Batman Live

Torsdagen bjöd på skola fram till 12, sedan var det hem och sova lite med hunden igen. Var helt slut! Efter det var det bara att fixa och hämta ihop allt för att sedan åka hem, det hände inte sådär jättemycket mer denna dag. Kom hem och överraskade Patrik lite, försökte lura honom att jag skulle komma hem en dag senare men han kände på sig att jag skulle komma. Tråkigt!
Fredagen då, då hade jag och patrik på torsdagen kommit på att vi skulle åka in till Globen och titta på Batman Live, en helt okej show med många olika moment såsom magi, pyroteknik, skådespeleri och cirkusprogram. Det var lite för små barn också så det blev lite barnsligt ibland, men det var en kul omväxling från vardagen! :) Tack älskling för det!

Pluggpaus med middag



Nu blire en pluggpaus efter en väldigt intensiv eftermiddag.
Pluggpausen spenderas med Clara & Johanna för lite middag.
Me like, Smask!



Förresten, sorry för dålig uppdatering, har varit hemma i Sthlm. Tänkte försöka komma ikapp lite när jag är hemma igen.

min nya tischa!


for sure!

Soulmate!

Med sorg i hjärtat letar vi efter nytt hem till våran yorkshirterrier tik Róza.
Hon är 3 år gammal., frisk, problemfri kelig och vacker hund. Snäll, van vid katter. Róza tycker inte om långapromenader men sitter helst gärna hela tiden i soffan och gosar.

Jag dör, kan detta vara sant ? Vi är soulmates!
Bild och text kommer härifrån!!

Pumpkins

Snart är det halloween och idag har jag roat mig med att fixa med lite pumpor. :) Visst blev det fint ?

Sen har jag ju varit i skolan och besiktigat bilen (den gick igenom och jag är världens lyckligaste!!).
Nu ska jag ta mig ut med Wilma om ett tag. Hon ligger och sover hela tiden. :P

Bye.

pumpkin!!!

imag0814 (MMS)

pumpkin!!!


Bilprovningen Bäckby

Nu rullar jag och pärlan in på bilbesiktningen, nu håller vi alla tummar och tår.

villeru nå elle' ?


Fix och trix måndag


Hello my dears!
Idag har jag haft en slapp förmiddag, gjorde ingenting förrän jag kände vid 11 att hunden förmodligen ville gå ut. :p Så det var det dagen började med. Efter lite frukost så hämtade Clara upp mig. För det var dags att göra lite nytta, vi skulle fixa en skohylla till omklädningsrummet. Så vi var på Rusta 3 gånger, Ö&B, IKEA, m.m. Runt hela Västerås i princip. Haha, tillslut blev det en på Rusta, med en mellan landning med lunch på IKEA. Smask!
Senare hämtade vi upp Blomman som hade varit i skolan, hon var med och köpte och byggde ihop. De är de två som ni ser på bilden, tyvärr suddig för någonting har hänt med min mobilkamera.. När den var ihopbyggd tog vi Wilma och skohyllan med oss till ishallen för lite gym och promenad. :)
Nu är jag äntligen hemma igen, däckad i soffan.. Ska ta mig ut med Wilma för en sista promenad om en stund. Sen är det mer däckning, kanske lite tända ljus och te. Det låter väl bra ?
Imorgon är det skola igen. Godnatt!

"present"

Jag har ju glömt att visa detta snygga handsmycke jag fått av Suddan. Tack gumsi! :)
Synd att jag har så fula feta händer bara... hahaha. It´s all natural folks'.

VIK Dam - Sveg

8-1

Efter en halvduglig match, ganska dåligt spel från vår sida vann vi ändå med 8-1, ska se om vi kan åstakomma lite mer finlir imorgon, kanske öva på det vi behöver öva på och lira lite bättre. Sätta chanser och dra ner på stressen, jag tror vi behöver det. Återkommer om resultat imorgon. Nu är jag så trött, så trött så jag tror det blir sängen snart! :p Upp redan vid 7 imorgon för att vara vid ishallen tidigt (8.30). Matchen är redan 10.20. hua!

Imorgon kommer förövrigt mami och papi hit och tittar på matchen, tror tillochmed min kära lillsyster pallrar sig med. Och juste ja, Wilma också! Hon ska bo här nästa vecka med mig. :) Det blir mysipysi!
Jaja, godnatt världen!

the key to success


lycka!

Kära vänner, familj och läsare (om jag har några sådana) måste jag säga att idag är jag lycklig.
Dagen började med total ångest över tentan som skulle skrivas, men efter varje fråga lättade den
tunga stenen från bröstet och jag började slappna av. Detta kändes bra, för bra ?! Kan vet verkligen
vara sant ? Nu längtar jag galet mycket till 4 veckor framåt efter ett reslutat som jag är 99% säker på
att det för en gångs skull är ett väldigt bra resultat! Kan anatomin fått vara så, uttryckt enkelt? I liked it!


LYCKA! <3

surprise!


Titta vad som väntade så fint på mig när jag kom hem! :) Wihii vad glad jag blev!

Och detta är bland annat vad som var i paketet!




Det är bara en tröja som inte fick vara med i detta inlägg, en lite längre vanlig tröja med lite svart mönster och gråsilver färgad.

Tack så jätte mycket Mormor och Morfar! :) <3



Nu är det åter till tentaplugget, bara några få timmar kvar nu. Imorgon 8.10 stänger dörrarna och då ska man sitta där inne och vara ett nervvrak.


great grade



Juste, har ju glömt att skriva här att jag fick G på Mikrobiologin, är så lycklig! Det kändes verkligen bra, nu längtar jag, typ i alla fall, till senast nästa fredag då dödsdomen kommer. Får svar på Anatomitentan del 1, och imorgon är det dags för Anatomi del 2 att skrivas. Mycket nu.


Jag får i alla fall leva på detta G i en vecka, sen får vi se. :)
På måndag börjar vi med farmakologi och läkemedelsberäkning, ska bli riktigt spännande det också. Som sagt, mycket nu och termin 3 kommer bli ännu bättre!



Ikväll, när patrik slutat jobbet går bilen mot Västerås igen. Längtar faktiskt lite till min lilla lya. Ska bli mysigt med lite sällskap i helgen även om jag har träning fredag och match lördag + söndag. Grym helg, right ? ;)


Ciaaaoo!

Stormigt höstväder



Det är inte alls såhär fint ute nu, det är stormigt, regnigt och iskallt. Inomhus också för den delen. Den där värmepumpen var inte särskillt effektiv måste jag säga.. Men mamma och pappa verkar tycka det.


gårdagen, alltså måndagen

Igår pluggade jag, tenta på fredag. Men jag hann även med en lunch med fina Malin.



Nu måste jag återgå till pluggandet igen, sen kanske min vän Michaela kommer förbi, hon har också massa plugg så vi ska plugga ihop och peppa varandra.
<3 Ciao


Det börjar bli kallt och vintrigt i luften...

... och det är då man saknar sommaren som mest!

dags för bio med älskling

imag0796 (MMS)

dags för bio med älskling


SKOGSBO - VIK DAM

Nedsläpp NU!

till death do us part

Världens finaste vän <3

the world's greatest


fredag

Tyvärr, blev jag ensam ikväll då lilla söta johanna blev "sjuk". Inte så kul för mig, och absolut inte för henne. Så nu har jag myst ned mig i soffan ensam istället, helt okej det med då hon lämnade en stor godispåse på min plats efter träningen. Snacka om att veta vad jag gillar! ;) Haha.
Nej nu äre mer idol, det har varit sådär idag....
<3 hejsvej!

Fridaaaay

Idag har jag tränat på morgonen med hockeygymnasiet, det var en bitter gubbe som var tränare denna gång för dem. Inte lika kul som sist, men jag har iaf tränat. Nu sitter jag och pluggar innan det är dags för att springa förbi affären och handla lite extra innan den riktiga träningen ikväll. Har finbesök av den här söta damen som ska ha kvällsmat och måste därför handla lite extra, haha. Det blir film/idolmys och göttis!
Hoppas ni får en bra fredagskväll med lika fint besök som jag får! ;)

Äta lite kanske jag bör klämma in någonstans innan träningen också ? Det låter som en bra ide. Ikväll blir det potatis, kött, gräddsås och lingonsylt. Detni! ;)
Goodbajs!

Ursäkta ?

Vi är inte sambos, inte särbos utan kulbos.
Vi har liksom bara kul när vi är tillsammans.
- Håkan Juholt

Det är kul då de som gör och jobbar för lagarna bryter dem, och sedan myntar nya uttryck för ja, många förstår vad.
Men vad i hel*ete menar du med det smartface?

fruitsalad



smarrigt kvällsmål


torsdag 13 oktober

Torsdag, lång tråkig dag innan fredag. Snart över, toppen!
Idag har det varit en lång skoldag, med fortplantning och näringslära på schemat. Sedan cyklade jag även förbi ICA efter skolan för att inhandla lite allt möjligt. Mest frukost/mellanmålsgrejer. Även så jag har middag 2 dagar. Skönt att det är gjort. Har bara städning kvar nu och jag tror det får bli imorgon.
Men, det jag vill komma fram till. Efter en lång och seg dag i skolan så hade jag fått detta fina brev från mina grannies. Det piggade upp en aning! :) Tack så mycket!

gårdagen var...

Känner mig ganska lättad, fast man ska inte ropa hej förrän man sett en förändring.
Nu håller jag alla tummar och tår, kom igen nu!

plugg


pluggar, galet. i skolan på föreläsning nu, sen hem och plugga mer.
någon som har bra tips på vad man ska göra på sina pluggpauser?

knowledge

Jag må vara i skolan hela dagen, men jag har laddat upp med blogginlägg under dagen.

Härliga höstmorgon

Härlig höstmorgon resan mellan Stockholm-Västerås. Visst är det ändå lite härligt med höst ? Alla färger. Frosten som gör det såhär klart på himlen?
Idag (onsdag) klev jag upp tidigt tillsammans med min pojkvän för att ta mig iväg till Västerås igen, träning på kvällen och skola imorgon. Han börjar jobba 7, så jag körde honom till jobbet och åkte direkt. Väl hemma igen gick jag och la mig, var trött. Såklart! Jag avskyr att gå upp tidigt, verkligen avskyr det.
Hursomhelst, denna dag har varit spännande. Kvällen i alla fall, men det löste sig ganska bra faktiskt. Känns bra! :)

Ursäkta för dålig bildkvalité förresten, tog bilderna i farten med mobilen...
Godbajs kära vänner!

nu går det utför

Haha, bloggandet alltså.... Herregud jag har så mycket att göra så ni anar inte. Men jag ska försöka rycka upp mig! Det behöver ju inte vara några långa inlägg, men lite bilder och sånt är ju alltid kul. :)

www.vallentunafria.se

Är med i Vallentunas nya Webtidning som kommer handla nästan ENBART om Vallentuna, lite om stockholm norrort, lite kost och hälsotips och mycket sport. Läs och njut!

endokrina systemet

Morgonen började med ett besök på provtagningen på Endokrinmottagningen, KS Solna. De ska börja en "undersökning" om mina förhöjda sköldkörtelvärden. Idag var det bara provtagning, med en herrans massa rör, vikt och längd. Så om en vecka ska jag tillbaka för att först träffa en eller flera kandidater och sen en professor, det kommer förmodligen ta lite längre tid.
Hursomhelst, efter mitt lilla besök på Karolinska tog jag mitt pick och pack och åkte hemåt mot Västerås. Denna dag har bestått av att plugga på Endokrinasystemet, alla endokrina körtlar. Så det har varit en endokrin dag helt enkelt.
Ikväll äre träning, woho! Lite variation på vardagen!
Ciao vänner.

Idol 2011 - Första fredagsfinalen

Molly - Lätt bäst ikväll.
Roshana, hm... Hon sjöng nog sämst av alla ikväll. Men var absolut ändå inte sämst.

Lång natt.

Hej kära ni.
Idag har det varit en trött men ändå bra dag. Tentan är över, och hade härlig lunch med fina Wellen! :)
Sedan var det dags för hemfärd mot sthlm igen. Men vägen till fredagen var lång. Först en lång skoldag från 9.15-17,30 var jag hemma igen på torsdagen. Väl hemma blev det lyxmiddag och sedan var det bara att sätta igång att plugga igen. Satt till 4.30 imorse, somnade vid 5 efter någolunda hjärtklappning. Var förmodligen för stressad och för uppe i varv utan att kunna somna. Vaknade till vid 6 igen och skakade i hela kroppen, frös som bara den fastän det var varmt, mådde riktigt dåligt. Jag funderade då på att ställa om klockan, strunta i tentan. Men det gjorde jag inte och tack gode gud för det. Klockan ringde vid 7 och då var det bara att ta sig upp. Mådde inte som en gud direkt men jag tog mig upp, hela vägen till tentamenslokalen. Och nu har jag skrivit och det kändes, hör och häpna, faktiskt ganska bra!
Tummen upp för det.
nu tittar jag på idol, heja molly och moa!
ciao!

Lista

Du märker att du har lite hemlängtan när du...
... nästan hoppar ur sätet av lycka när du ser en Taxi Stockholm bil i Västerås
Du märker att du är trött när du...
... blinkar innan du kör in på din egna parkeringsruta på parkeringen
Du märker att du är en slarver när du...
... senast igår plockade undan lite så det såg fint ut och det idag ser värre ut än någonsin
Du märker att du pluggat lite för mycket när du...
... drömmer om hjärtats anatomiska delar på nätterna
Du märker att du är less på att laga mat till dig själv när du...
... hittar färdiga matlådor i frysdisken på Ica och tar med dig flera stycken hem

getting started

Är just nu i skolan och har föreläsning fram till 2. Sen stannar jag och pluggar till omtentan imorgon.
Ciao.

höstligt fantastiskt

en helt vanlig frukost på balkongen, 5 oktober 10.00

höst


Mormor, Seniors eller Pensionärer. Välj själv!

Hahahahaha

5

Nya Iphone 5 lanseras idag, för 10 minuter sen om jag förstod det hela rätt.
Jag har faktiskt blivit väldigt sugen på en iphone, ett julklappstips vettja! ;)

Apple lurades, det blev ingen Iphone 5, utan Iphone 4s. Men, jag tror kanske att de kommer ut med en femma snart ändå. Det ryktades ju om att fler telefoner var påväg ?

Anatomi del 2.

Förresten, har precis börjat med del 2 av den underbara anatomikursen. Idag handlade om de endokrina körtlar som finns och vilka hormoner dem producerar. Spännande va ? Underbart, och jag som inte ens är klar med första delen. Omtenta på fredag igen, ska verkligen kämpa denna vecka ut för att kanske klara det. Går det inte så går det inte, då äre bara på´t igen!

tisdag - bajk

Idag utanför skolan gick min cykel sönder. Cyklar hem på ettans växel för att det inte går att växla till en annan växel på det stora drevet, eller vad det heter. Så sjukt jobbigt, kunde bara trampa typ när cykeln var helt still, så det tog väl nästan dubbelt så lång tid att ta sig hem.. Nu har jag skavsår må ni tro, oj oj oj.. Det var helvetet själv. Fantastiskt vilken bra vecka detta är.
Kan ju bara gå åt rätt håll nu! Därför fick jag ut min bil idag, den var heeel och helt underbar! <3<3<3 Ratten satt rakt igen, inga läskiga ljud och jag kunde faktiskt släppa ratten utan att åka ut i diket. Fantastiskt!

white room


Största skräcken....

Någon driver med mig... Jag vill inte mer idag... En geting i mitt kök som grädden på moset. och jag är helt ensam, vilket betyder att jag måste ta tag i problemet helt själv.... Den måste dö innan jag ska sova.....

Update: Getingen är död!

dinnertime

Ceasarsallad a la Emelie
Parmaskinka, icas ceasarsallad och halloumi.



har halva kvar och är kräkmätt, och jag som inte ville bli det....

Skitmåndag

Hej kära vänner.

Idag har det varit måndag ut i fingerspetsarna. En riktig skitdag med andra ord.

Morgonen började däremot bra, jag blev upphämtad av pappa för att han skulle köra mig in till stan. Tyvärr är det alltid köer i Sthlm, så jag missade ett tåg till Västerås med ca 10 minuter. Så jag skulle få vänta ca 50 minuter tills nästa skulle komma... Jaja, det gick väl att svälja, men sedan när de ropade ut att tåget är, 5 minuter, 10 minuter, 20 minuter, 30 minuter, 40!! minuter försenat blev det inte lika lätt att svälja längre. Var så jävla trött och irriterad på att tågtrafiken ytterst sällan fungerar.

Tåget kom till slut och då kunde jag koppla av en stund, frid och fröjd. Tills jag insåg att jag hade en buss som skulle gå hemåt om ca 2 minuter. Fick småspringa lite bort till hållplatsen för att hinna med bussen, puh. Jag hann, fan va bra tänkte jag. Snål som jag är, eller arg på VL som inte har studentrabatt köpte jag i protest enbart en Skolungdomsbiljett, det visade sig att min helvetesmåndag inte var slut. Stationen efter hoppar 2 biljettkontrollanter på bussen.... Fantastiskt och tänkte precis hoppa av när dörrarna stängs igen. FAN! Nu äre kört. Jag åkte dit på 524 kr!!! böter. (Tur att det inte var i sthlm, för där är det ännu mer). Tråkigt jobb de stackarna har tänkte jag och var så frustrerad så jag höll på att börja gråta. Det kunde ju bara inte gå sämre för mig. Och tidigt var det ...

Väl hemma igen så var det dags för att hämta bilen för att köra den till verkstaden, puh! ÄNTLIGEN!!!! :) :) :) Jag saknar min pärla så mycket!!! Körde bilen dit och gick sedan hem, gick faktiskt förbi en resturang som låg längs vägen som hade dagens lunch för 55 kr + dricka 5 kr. Det passade mig bra eftersom jag fortfarande var lite arg. Det var en supertrevlig kille i kassan som gjorde alla gäster glada, tack för det! :) Välbehövligt.

Sedan satte jag igång att plugga lite här hemma, inte så jävla upplyftande det heller.... Jag får ta mig i kragen och fanimig klara detta!!

Har även fått svara på några intervju frågor idag, till www.vallentunafria.se, en webbtidning som kommer ut någon gång nästa vecka vad jag förstod det som. Superkul ju! :) En tidning där det inte är enbart politik och andra helt ointressanta nyheter för en vallentunabo, utan mer lokalt! BEHÖVS!!!!

Efter en stund ringer pappa och berättar att de behöver byta eller ja, justera framaxeln (??), tror han sa det i alla fall, på bilen så jag får inte den klar förrän imorgon fm.

Efter allt som hänt tidigare idag kände jag att det är fanimig okej, hade mer än gärna haft min bil här idag. Men det är HELT okej att vänta en dag för att få pärlan renoverad och redo att köras igen. <3

Tack för mig och min härliga måndag! :)

Söndag, med älskling

Igår blev det en älsklingdag, vi åkte till Kista och kollade på deras 5D bio. De är väldigt korta och ja, barnfilmer. Men det är alltid häftigt med 5D. Undra vad som kommer härnäst ? 6D, vad ska det vara ? Haha.


(en matglad patrik hemma hos mig för någon helg sedan)


VIK - Hällefors/Lindlöven


Lördag, match. Seriepremiär. Vaknade redan 10 minuter i 8. Denna gång var det ingen som hammrade eller spikade, seriepremiärsnerverna väckte mig. Som tur var kunde jag somna om ett tag, annars hade jag varit död. Matchen gick sådär, efter 10 minuter in i första skadar sig en av våra få spelare så vi blir bara 9 tappra tjejer kvar. Vi kämpar så gott det går på lite folk och en utebliven fysträning hos de flesta, haha. Med 4-0 i baken mot förra årets serieledare tycker jag inte är fy skam. Absolut inte! Snarare bara en förbättring sen förra året då resultatet blev 11-2.

:) Alltid kul med match!

härlig middag med härligare klass



Blivande sjuksköterskor på Bill och Bob, Västerås. God mat, trevligt sällskap. Synd bara att man var tvungen att gå hem tidigt eftersom det var seriepremiär dagen efter... Yeye. Sånt är livet! Tack för en trevlig kväll!

RSS 2.0