>

Hej mitt vinterland!

Hej hallååå! Idag har jag gjort det, idag har jag varit på möte med anonyma alkoholister. Haha inte riktigt, men jag var på viktväktarmöte. Så nu börjar det, påriktigt!! Köpte även en köksvåg, passande nog! :) förstår varför man måste gå på mötena, eller varför det är bra. Samtidigt som det kändes lite töntigt. Vi får väl se om det ger mig något resultat! :) man vill ju att det ska gå på en dag..

Annars har jag inte gjort så mkt mer under dagen mer än några promenader med hunden och försökt lära mig om deras poängsystem. På kvällen tog jag och Clara även ikväll en lååång promenad längs med Mälaren. Västerås är så fint!! Där vi går har vi utsikt mot stan som är fint upplyst på kvällarna. Supermysigt! Man får prata av sig och Wilma får en långpromenad, det är toppen!
Nu är jag trött så trött så nu måste jag sova. Godnatt!!

Lägger till några halvdåliga bilder men iPhonen är ingen systemkamera direkt... :P


Idag gratulerar vi min kära morfar på födelsedagen!

happy birthday granpa <3 kramar från mig!

Vackert väder, massa kläder

Ca 7.45 på morgonen tog jag mig i kragen och åkte hem mot Vallentuna. Somnade aldrig om efter att patrik åkt, vilket var bara bra så jag hann med allt under dagen. De var ju tur annars hade jag missat detta vackra väder!
Väl hemma i Vallentuna så var det dags för hundpromenad innan vi skulle ta oss vidare hem till Västerås.
Wilma tyckte det var tråkigt att och ville mysa istället! <3
Äntligen framme efter Sveriges förmodligen tråkigaste strecka, en utav dem i alla fall....
Då hann jag packa in alla grejer sedan var det dags för nästa promenix. Blev en tur i skogen, Wilma åt massa pinnar. Varför ? Ja säg det.. Knäpp är hon i alla fall.
Sedan var det dags för skolan igen! :) Bästaste föreläsaren, Bertil, gör det hela lite lättare och mer intressant. Idag handlade det om metaboliska sjukdomar, Diabetes mellitus, struma, hyper- och hypotyreos. Spännande!
Väl hemma möttes jag av en fet blaffa spya, av dessa j*vla pinnar............... Den ena halvan var på köksmattan, andra på hallmattan. KUL! Jaja, fick fixa bort det bara.. Stackars hund, eller nej. Det var självförvållat!
Sen, trots att matlusten inte var den bästa var det dags för mig att äta middag innan nästa promenad...
... som förövrigt blev 2 timmar lång. Jag och min vän Clara gick nere vid hamnen/kajen, vid viksäng. Superfint där nere verkligen! :) Mycket roligare att ta bilen ner dit och gå än gå runt här i betongblocken eller bort till sjukhuset, verkligen upplyftande. Eller inte. Haha, skämt å sido bor jag ju inte direkt så illa här heller. Men att promenera längs med mälaren med stjärnklar himmel eller på asfalterade gångbanor, vad skulle ni själva valt ? :)
Nu brinner det i mina ögon, mycket för att jag är trött men jag tror att 2 timmar i typ 10 minusgrader skadar ögonen lite.. De är överhettade!
Gooooodbays!

Allt i allo söndag!

Jaha, då var även söndagen över. Vad helgerna går fort!!
Igår (söndag) tog jag och min älskling en lång sovmorgon! Sen bestämde vi oss för att åka och kolla på lite hockey, det var några av mina kompisar som nu spelar i Järfälla som hade match! :) kul att se!
Sen åkte vi hem och slappade lite till innan det var dags för en promenix med min käre vän Laura i det fina kvällsvädret! Tänk vad lite snö och sol kan göra!! :)
Sedan tog jag en sväng förbi Vallentuna för att hämta min dator och skriva ut lite papper för att sen åka tillbaka till Väsby och laga middag. Mumsmums! :)

Det var en bra söndag, helt enkelt! :)
Tjohej!


Jubileumsrevy!

Robert Gustavsson, vilket geni!
Nu är vi hemma från showen, det var verkligen skitkul !!! Till och med en av skådespelarna började asgarva. Hahaha, en riktig blooper!


Mot city och cirkus

Just nu står det 2-0 till mitt lag efter 2a perioden, som spelar mot skogsbo idag. Samtidigt är jag påväg in till stan med Patrik och hans pappa. Vi ska äta middag och sedan blir det Robert Gustavssons 25års jubileum på Cirkus! Kommer bli toppen!

Tjohej!


Dåligt med bloggande!

Hej hopp!
Har haft mycket skola veckan som varit, har även hunnit träna 5! pass! Superkul och skönt!

Nu är jag dock hemma i Vallentuna igen, kom hem igår kväll och då åkte jag spontant till min bäste vän Michaela. Vi gjorde inget särskilt höll bara varandra sällskap och pratade lite. Skönt att bara få vara sig själv med sin vän.


Egen "läsk"

En nyttigare variant om inte annat, inga färgämnen eller sötningsmedel.
Köp en Loka och några frukter eller bär du tycker om lägg dem i ett glas och häll på lokan! :) blir toppen!


@ School

Jahaja, nu har skolan dragit igång igen. Kul! :)
Nu gäller det, efter denna termin är jag ½ sjuksköterska. Haha!


Dagens middag!

Skala och hacka lite gul lök, så mycket som du behöver/vill ha.
Klipp några baconremsor till mindre bitar + skär en kycklingfile i bitar

Fräs sedan löken, tills den blir mjuk.
Sen häller man i kycklingen och baconbitarna, även dem ska fräsas.
När de har fått någolunda färg häller man i matlagningsgrädde eller liknande.
Sen kan man välja att bara ha det så, servera med ris eller annat. Men jag tog frysta grönsaker som jag tinade lite och la ner i pannan. (glömde fota det)
Glöm förresten inte salt och peppar!
Resultatet blev detta, kanske inte ser så jättesmakligt ut. Men gott var det! Herreguuud!

Blogg fixat, eller nästan.

Nu vet jag vad problemet är, kontaktade de som jobbar med blogg.se och det är den nya mobilappen som gör att man inte kan kommentera. Eftersom jag nu struntade i att spara min gamla design kommer det fortsätta vara rörigt ett tag till, men så får det va. ;)
Vissa inlägg kommer alltså gå att kommentera och andra inte, beroende på om jag bloggar från min mobil eller dator. Kan göra de tillgängliga för kommentarer men jag kanske inte sätter mig vid datorn direkt.
Så nu vet ni, mormor och morfar framför allt! :) Kramochhej!

Fixar och trixar

Ska försöka fixa så att man kan kommentera igen, vet inte hur lång tid det kommer ta men det kommer bli rörigt! Ciaaoo så länge


Update: Går inget vidare, nu ser man kommentarsrutorna men man kan inte posta något. Irriterande, någon som vet hur man gör ? :P


Update igen: Har kopierat allt från en annan fungerande blogg, det blir ändå ingen knapp för kommentarer.... Tar en paus, ger kanske upp och startar upp en ny.

Snövitt

Några bilder från idag, har jobbat kväll annars har jag bara tagit en lång sovmorgon tillsammans med älskling!

 


Problem

Jag har haft lite problem med att både lägga upp inlägg och kommentarerna, vet inte om det funkar men inläggen verkar komma in i alla fall. Nyss fick jag in gårdagens! :)
Idag har jag jobbat. Sen åkte jag hem, hjälpte till och lagade mat och hämtade Fia efter stallet. Efter maten var det hockey på schemat, jag pappa och Sofia åkte upp till Vallentuna ishall och kollade på a-lagets match mot värmdö, nu är jag tillbaka här i Väsby och imorgon blir det sovmorgon. Skönt!!


19 januari - syster 18 år!

Idag har hela min dag gått åt min lillasyster, indirekt eller direkt. :P
Jag vaknade åt min frukost och sen åkte jag och handlade present till henne, blev en rosa sporttop och ett rosa träningslinne! Hon blev nog glad. :)
Sen så åkte jag hem till Vallentuna och Tog hand om hunden och sen bakade jag en kladdkaka som systern min beställt. ;) sen hämtade jag upp Patrik från jobbet för att åka och äta födelsedagsmiddag. Där blev det lite presentöppning. Nu ska vi ta oss tillbaka till Väsby, imorgon är det jobb igen! :) godnatt!
(Sofia ska försöka fixa så att det går att kommentera igen)

 

 


Promenada

Ja, idag har jag gått, gått och gått. Hade inte någon bil på jobbet idag så jag fick gå runt med både mat och tvätt med min söndermalda kropp. Men det gick bra! Blev faktiskt lite rosig om kinderna trots att vädret inte var någe vidare. Efter jobbet hämtade jag Wilma hos farmor och farfar, fick fika och en dvd med första säsongen greys anatomy! Tacktacktack!! <3
Efter jag dumpat Wilma åkte jag hem till en väldigt gammal vän, vi konstaterade att vi inte sett varandra sedan vi tog studenten vilket är snart 2 år sedan. Ändå var det som om det var igår vi sågs och babblade på om allt och inget, fick även se hennes och hennes pojks nya lya. Superfin! :) det var kul att träffas igen, så tack för den korta men värdefulla tiden Sandra! :)

Nu ska jag sova vidare i soffan. Haha, är död!


Sönderslagen

Ja, jag har träningsvärk i hela kroppen typ. Känner mig smått misshandlad efter kiropraktorn idag. Men skönt är det ändå! Man flyttar ju runt lite på sig själv efter alla knäckningar. :D


Kiropraktik på schemat idag!

Idag ska jag till kiropraktorn, vi får se vad hon kan åstadkomma! :) hoppas hon får bukt med min ömmande nacke och rygg!
Den äre även lite hundpassning annars inget mer.. Så skönt att vara ledig!


Måndagsfika

Med denna fina dam, tack för det! :)


Promenix med vovven en snöig måndag


Lördag - en trip till Dalarna!

Matchdags!
Lördag och som rutin vare dags för match! :D denna gång vare Malung och en revansch skulle hämtas. Så blev det och vi vann med 5-1, var inne på alla fem framåt och gjorde 2 mål + 1 assist!


Fredagen den 13!

Helooo! Nu har det gått många dagar sedan vi hördes sist! :P Idag är det söndag. Men det har ju varit både fredag och lördag emellan! ;)

Fredagen började iaf med tidig uppgång då mina vänner som sov över skulle upp och skriva tenta. Jag gjorde scrambled eggs och bacon till dem. Vilken värdinna! ;)
Sedan slappade jag och städade undan lite innan Clara kom och hämtade mig. Då skulle vi åka och träna med hockeygymnasiet, efter det bowlade vi med Tove och Carro, också två tjejer från laget. :)
Sen var vi tvungna att åka men när vi skulle åka blev det inte så bråttom längre så då åkte vi hem till Clara, åt lunch, kikade på grannarna (haha), sen vare nästan en powernap i varsin soffa och sen vare dags för träning med laget. Efter det förberedde jag med mat inför lördagens tur till Dalarna sen Däckade jag i soffan. Så skönt!


Lyxmiddag med fina vänner!

Idag var det tentadags, det gick ganska bra faktiskt. Känns som st jag klarat den men man ska inte ropa hej förrän det är över. Nu är det bara att vänta att se.
Efter tentan åkte jag och två vänner och handlade middag då de ska sova över här till imorgon då dem har omtenta på morgonen! :)
Vi gjorde eller ja typ Anneli gjorde supergod middag. Kyckling pasta med spenat och pesto. :) plus lite tomat och oliver! Smarrismarr!! <3


Pluggpluggplugg

Jag SKA lära mig! Har satt upp forskningsprocessen i hela lägenheten... Imorgon smäller det. Tenta sen jullov!!!!!
Skönt för nu har jag nackspärr, träröv och skrivkramp...


Är så trött, kvalitativ metodteori gör en inte direkt piggare. Satte på kaffebryggaren, drack en klunk. Insåg ännu en gång att kaffe enbart (!) luktar gott. Att jag aldrig lär mig?... Får bli forever trött.. Borde också gå till affären och handla frukost (till imorgon, såklart!), orkar inte för det är ju faktiskt 200 m dit. Har träröv också så jag borde lyfta på mig. Men nej! Inte gör jag det heller. Ändrar enbart motvilligt sittställning.
Än en gång, kvalitativ metodteori äter upp din själ och motivation! Hejdå!


Yesyesyes

Godkääänd på hemtentan från praktiken! Jag är glad!!


Mysse

Nu när det faktiskt börjar likna något som kallas vinter kände jag att det var dags att skaffa en ny mössa!


Let's take a walk in the sunlight!

En härlig promenad med en väldigt bra vän!


02.30 på natten efter kalas

Mormor, du kommer aldrig tro det! Igår hade jag ca 15 personer i min lilla lägenhet. Klockan 02.00 gick de sista gästerna, såhär såg det ut en halvtimme senare. Soporna och flaskorna utburna, allt diskat. Det trodde du aldrig va? ;)


Onsdag

Idag blev det lunch med mamma och lillasyster. Myselipys!
Sen har det blivit lite plugg och tv tittande!


Jaaaaaaaa

Update: Sverige till junior vm finaaaaal!!!! :D


Just nu:



Junior VM



I övrigt har jag bara haft en värdelös skoldag i Eskilstuna, det är bara långt och tråkigt att åka dit..

2 Januari 2012

Tänk vad mycket lite snö kan göra, så såg det ut när jag kom hem igår vid middagstid..... Idag har det regnat hela dagen, så här såg det ut när jag kom hem från skolan.
Jag försov mig till skolan lite, kom dit och sen fick vi sluta jättemycket tidigare än tänkt... Ganska värdelöst.
Snart ska jag åka och bowla med två vänner och sen äre träning ikväll! :D Mihihi, det var år och dagar sedan nu när jag varit sjuk. Undrar hur konditionen är nu, när den var heeelt värdelös igår..

Tillbaka till Västerås för några dagar


Gott nytt 2012!!

Nytt år, nya möjligheter, nya mått... Det är mitt nyårslöfte! :) nu ska jag skriva in mig på vikt väktarna Västerås! Välkomnar det nya året med öppna armar!


RSS 2.0