>

Bra dag

Som bestått av lunch nere på byn, en tur i springspåret som resulterade i en ny bästa tid och avslutade kvällen med bio.

 

 


Lidköping


Dagen


 
 
Idag har jag, Patrik och hans pappa varit i Vaxholm och solat, jag är röd som en död kräfta men skönt äre. Första gången iår som huden får känna på sommar, bränt vare häär! På kvällen fick det bli lite löpning, var dags efter 2 dagars ledighet. 6,1 blev det. Kändes helt okej men det hade gärna fått gå lite snabbare.
 
 
Imorgon drar vi till lidköping, och blir eventuellt skara och göteborg i veckan. Only time and weather God´s will tell.
 
Pussåhej!
 

Finaste vännen på besök

Har haft min bäste vän från Västerås här under veckan. Ons-fre, alldeles för kort! Men vi har ändå hunnit med en hel del, tack för dessa dagar.
 

Firande!

 
Jag blev firad av mina underbara vänner med fina presenter, en dag på grönan och en supertrevlig middag. Tack alla underbara! <3

OS Invigningen

Nu sitter vi i soffan och glor på OS invigningen. Det är bra mycket land som man aldrig hört talas om....

En populär bild

En resultatbild som blev väldigt populär.

Första semesterdagarna i bildform


Hattigt

Ja, nu är det sommar - mindre tid för bloggen
Mobilen inlämnad för service - också mindre roliga bilder att dela med sig av
Inte så mycket till internet hemma hos pojkvännens mamma där jag just nu befinner sig. Ska försöka återkomma till det normala. See you!

Beachbody

Idag skiner solen, första semesterdageb. Weho! Kom på att det var länge sen ni fick veta hur det går för mig med ViktVäktarna och så. Eftersom det knappt finns några möten att gå på under sommaren så går det väldigt trögt. Tror jag stått still på vågen ganska länge nu. Men jag gymar på ganska bra så jag tycker ändå jag ser resultat på en fastare och mer muskulös kropp. Kanske kan jag säga att jag blev klar direkt efter beach 2012? Sen gäller det att hålla i till 2013 och framåt! ;)


Semesteeeer!!! :D

Äntligen! 15 timmars arbetspass avklarat med träningsvärk från gårdagens benpass. Nu har jag semester i 2 veckor och jag ska bara njuta!!!! :D


Torsdag - Jobb och Gym

Denna dag har jag jobbat, näst sista dagen innan semestern. Imorgon blir det dubbelpass och sen har ja 2 heeela veckors semester! :D ska bli så skönt! Efter jobbet åkte jag och gyma, körde benpass eftersom jag förmodligen inte kommer träna imorgon. Det var skönt men jobbigt. Nu är det i alla fall sovdags! Godnatt!


Onsdag - sol, åska, löpning och jobb!


Dagens 2 outfits

En för gymet och en för brunchen! ;)


Brunch!

Idag är en ledig dag! Det firar jag med att bli bjuden på lunch hos min fina vän Diana! :) <3 och som vanligt hemma hos Westerlund "family" bjuds man på fantastisk mat! :D


Inflyttningspartaj!

I fredags var det dags för lite inflyttningspartaj hos My. :) Det var helt klart en lyckad kväll och kul hade vi! Många bilder blev väldigt suddiga men jag ska bjuda på några mer stabila. Haha!


Betalt!

 
 
 
 
Sådärja, då var resan betald och klar. Lite fattigare men som sagt, en upplevelse rikare. "Bara" 43 dagar kvar... :D

Kreta bokad

 
 
Kreta bokat med bästa vän, vi har inte betalt men hoppas det blir av idag så vi kommer iväg. SIsta veckan i augusti! :)

Morgontrött

Kanske dags för mig att gå upp. Börjar jobba om 35 minuter. Tjoho va kul.... :P


Äntligen!

Jag har äntligen fått ut och springa, gick jävligt bra dessutom. Tror jag fick ihop ca 4,3 km, iaf enligt distansen.se. Kunde tyvärr inte ha mobilen med mig idag då den var helt utladdad, men jag gissar att jag sprang på ca 28 minuter. Ska springa där en annan dag för att se vad Endomondo appen säger och hur det känns då. =) Varje dag är den andre olik kan man säga, i alla fall när det gäller träning och form.
 
Har lite panik efter 2kg plus och 2 veckors sjukdom. Men det tar jag snabbt igen, får väl skylla på värmen också. Haha!
 
Ciaociao!

Spotskare till Västerås

Nu är jag äntligen i fas i bloggandet och är redan framme vid helgen som var. Då föreslog min käre pojkvän att vi skulle ta en natt i Västerås över helgen. Och det var precis vi gjorde, vi försökte ta oss till power meet. Men efter en halvtimme i bilkö kändes det som att vi fick nog i värmen och sett tillräckligt med raggarbilar. Så vi tog oss hem istället. Söndagsmorgonen vaknade vi av spöregn... Västerås skulle senare under dagen fyllas på med vatten. Det var helt sjukt, har aldrig sett så mycket regn! :p Vi kom hem helskinnade i alla fall. På måndagen väntade jobb (idag med andra ord) annars hade jag kunnat stanna en hel vecka! Lätt!! :) älskar min fina lägenhet!


Sommarkvällar del 2

På ett berg vid en sjö, något glas rose, jordgubbar och en bästa vän. Oslagbart!


Sommarkvällar del 1

Med klassvänner och god mat samt på jobbet. Klagar inte!


Sommardagar

Äntligen har sommaren börjat visa sig. Det har resulterat i bad och bränd hud. Precis som det ska vara! :D (fortsättning på missade bloggdagar följer imorgon)


Jag har varit sjuk...

... Och säkert just nu gått upp två kilo då jag haft lyxmåltider i två veckors tid utan träning. Bland annat hos min fina vän Diana och hemma hos mor och far, fast det är det värt! ;)


Under dessa missade bloggdagar har jag...

... Varit en sväng till mitt kära Västerås och hälsat på mina underbara tjejjor Clara och Wellen <3. I samma veva kom mormor och morfar hit för andra gången och fixade till min garderob! :D grymt!


Midsommarhelgen

Bjöd på mestadels jobb men jag hann trycka in lite partajande också med traditionsenlig 5-kamp och smarrig mat!


Ännu en liten reunion!

 
 
 
För några veckor sedan fick det bli en liten hockeyreunion. Jag var bland annat och åt lunch med Maria och Sophie men träffade samma vecka Tove och sa hej till Frida en snabbis. Plus att jag var och tränade med Ormsta. Så kan det gå!

I'm back!!!!

Appen fungerar äntligen!!!!!!!!!!!!! :D tjoohoo!! Ska se till att göra några uppdateringar idag.


RSS 2.0