>

Fredaaagsmyyyys!!

Morgonen började med ett par spruckna jeans, mina favoriter just nu som satt bäst på min nya form... :p de andra är förstora nu. I frustration drog jag på mig mins nyinköpta mjukisharemsbyxor å tog mig till tentan. Och äntligen är äntligen är den över, det kändes helt okej faktiskt. Så nu får vi hålla tummarna!! :) fantastiskt. Nu har jag en heelt pluggfri helg å sen blir det jobb på måndag! :) sen börjar en ny kurs på tisdag, tror det är en Emelie kurs, tillbaka till vårdvetenskapens värld. :P

Firade med lite mys med min fina vän Clara, vi åt en supersmaskig å alldeles för onyttig mat så nu blir det knappt någon middag. Dock behövs inte det eftersom jag fortfarande är mätt typ! Ska gå bort lunchen lite, förhoppningsvis om inte regnet intar Väsby igen, ska träffa Diana som jag snart inte sett på ett år typ. Kul! Sen Ska vi ses imorgon också då hennes man fyller år på söndag å har bjudit på middag. Och de lagar alltid så god mat så vi får se hur det går med pointsen. Ska ju till min älskade farmor innan också som fyller år imorgon! :) mycket mat blire!
Ska i alla fall avstå all kaloririk dricka under helgen, fick tillräckligt förra. :)

Nu är jag hemma hos mitt hjärta, väntar på att Diana ska höra av sig så får vi se vad kvällen bjuder på.

Tjohej!


Skitdag!

image descriptionimage descriptionimage description
Hatar dagen innan tenta... Är grinig vilket leder till att jag äter för mycket, blir trött å vill inte göra någonting. Sitter mest å stirrar. Men nu har jag inte tid med det. Tog mig ut på en PowerWalk idag iaf, annars har jag bara suttit i min bil eller på viktväktarmötet. Gick ner 1,2 kg idag. Tack gode gud att siffror kan glädja en i detta tentamörker. Det har Förövrigt varit riktigt midsommarväder idag, regn, sol, regn, sol. Ja ni förstår. Det gör en inte på så mycket bättre humör inte. Nooope!
Nä nu har jag precis ätit och ska fortsätta där jag va. Plugget javisst. Och självklart mitt plugg "godis"
Goodbajs!

Tack för kortet!!

image description image description
Titta vilket fint påskkort som jag fick i brevlådan idag! :) kanske tidigare men kag kom ju hem idag. :)

Run your ass off

Kanske har jag överansträngt mig, kanske är jag inne i en svacka, kanske borde jag köra var tredje dag istället för varje/varannan. Men jag ger inte upp. Aldrig! Känslan när man kommit hem från en runda är fantastisk, i alla fall när spykänslan försvunnit, krampen under höger revben och andfåddheten släppt. Då man fått i sig lite vatten, sitter och strechar i lugn och ro. Amazing!!!

Springturen idag var jobbig, som fan faktiskt. Kan bero på milen jag sprang i måndags å strechade dåligt. Har dock haft det jobbigt de senaste rundorna... Borde komma igång med lite mer styrketräning också. Hm. Det kommer!

Nu, tillbaka till plugg. Ciao!


Min lillasyster älskar mig!

Det är lätt att smöra sig in hos henne.... ;D


söndagsbrunch

image descriptionimage description
I söndags åt vi brunch på waxholms stadshotell. Supermysigt!
(har försökt lägga upp detta inlägg 30 ggr men har inte lyckats därför blire lite slarvigt nu)

Ja, jag är grym!

Tog mig runt en mil idag, hur kul som helst förutom att det blev apjobbigt flera gånger! Men jag gjorde det så nu kan jag vara nöjd i en vecka!


Vårprommis


Underbara fredag!

Idag är det fredag, man kan ana sommaren i luften. Jag såg folk med shorts idag. Ja det är lagom varmt för shorts, i solen! Annars känns det tidigt. Det var massa tussilagos vid dikena så jag funderar på att hitta ett ställe att plocka några. Underbart!
Har precis avslutat en springrunda på 7 km. Wiho! Så skönt att den är över! :D innan det var jag på Ikea med min käre vän Clara för att inhandla lite ramar till mitt projekt, och sen råkade det bli ett glasstopp nere vid kajen. Vi hittade ett perfekt ställe att sitta på där det var vindstilla, fick nog kanske 375000 fler fräknar på den korta stunden.

Ja, nu ikväll kommer några klassrummet hit å sen blire ut i lilla staden Västerås. Kul!! Måste bara lösa klädproblemet!.... Man har ju aldrig något att ha på sig! :p kanske sticker till hälla, börjar ju bli dags att förnya lite i garderoben efter 8 kg minus. :D

Tjohej på er! Bjuder på bilden på mig, vilken skönhet!

 


Pluggtorsdag

Dagen har till större del gått åt plugg, har inte rört mig en meter knappt idag och det resulterar i att jag tror kag ska springa väldigt långt imorgon efter omtentan jag tänkt försöka göra imorgon... Eller ja först blir det IKEA för inhandling av ramar och kanske något annat. Man vet ju aldrig.

Efter skolan åkte jag hem till min vän Matilda, vi skulle plugga men just idag blev det lite mer snack än plugg. Jaja, trevligt var det i alla fall. Å jätte mysig katt har hon fått också. Hon är en sån bra människa så hon har tagit hand om den eftersom den förra ägarens barn blivit allergisk, annars skulle den blivit avlivad. Hur fint är inte det? Helt sjukt att många tänker att det är sista utvägen!


Innehåll

Mitt fina paket som jag hämtade igår innehöll detta:
underbara skor, strumpor, plastpåsar, olagligt göttis och en typ rouge. Tack mormor och morfar om du fått vara mormors svans! <3 puss på er!
Strumporna kunde inte kommit mer lämpligt, tog de sista rena samma dag!


Onsdagen, en härlig vårdag!

Min telefon har inte velat publicera några inlägg. Men jag får istället summera det kort.
Onsdagen bestod av:
- Morgonpromenad 3km
- Skola 9.15-15.00
- Vårprommis under lunchen ner mot centrum, in i domkyrkan. Den var fin!
- Hem å plugga på balkongen i det underbara vårvädret (plus hämta paket)
- Åkte till ishallen för att lämna min bil där för att sedan istället åka hem till Clara för uppvärmning med löpning från henne till ishallen. 5 km fick det bli. 33 minuter.
- Träning på is 1h och 20 minuter. Wei! Tänk att man aldrig tröttnar ? Linden (Eskilstuna) var med också, superkul!
- Hem och dö, eller egentligen fixa inför morgondagens plugg, äta mackor för jag ätit så bedrövligt under dagen.
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Pakeeet!!!

Påväg till centrum för att hämta paket. Kan inte komma mer lägligt! :) våren är här solen skiner och det är minst 10 grader och varma vindar. Underbart!


Longing for london

Uuhh.. Denna vecka är seg, längtar till helgen. Då händer massa kul. Fredagen ut med klasskompisar, lördag ska jag träffa å mysa med nåra av mina hockeyvänner, kanske utgång även då. Vi får se! Och sen på söndag får jag träffa mitt hjärta igen! :) <3 Hur bra helg är inte det ?

Men just nu känner jag bara för något nytt i vardagen, som en resa. Det är långt till Maj, då vi ska till London. Yä! Glad att jag ändå är 20,5. Hade det varit typ 2-3 år sedan hade jag kräkts på london tror jag, spatsera runt i storstäder var inget för mig. Nu kanske jag uppskattar det mer, ska i alla fall bli sjukt kul att åka iväg. Med familjen också. Kvalitetstid!
Äh, nu ska jag fortsätta pluggandet.
Tja!

<3

fina ni!

@ the bus

Skulle gått till skolan idag, såg ut och insåg att det kommit snö under matten. Jaja tänkte jag. Tog på mig ett par skor i hopp om finare väder senare på dagen. Insåg halvvägs till sjukhuset att det var hål i skorna. Bestämde mig för att ta en buss till skolan istället. Det sög. Invägning idag.... Exciting!


Mysbelysning

Eftersom mörkret tillslut tränger sig på såg jag till att fixa det med lite mysbelysning så jag hade något att titta ut på.

Har pluggat väldigt effektivt nu på kvällen. Tänk vad mycket man hinner när man väl ger sig fan på det. Ska höra lite imorgon hur de andra gjort. Hoppas det duger. Seminarium ska väl ändå vara till för att lära sig?


Godnatt på er. Imorgon ska jag INTE springa, har ont i varje kroppsdel idag och huvudet dunkar. Kanske går till skolan eller går innan. Vi får se! :) hörs!


Uppe med tuppen

Ja, idag gick jag upp tidigt för att hinna med en springrunda igen innan skolan. Idag gick det Inte så bra och det började dessutom hagla i mitten av turen. Och storma, de har det gjort hela dagen.

Det märktes tydligt när jag skulle försöka få parkeringslappen att stanna i bilen. Den första ramlade ner så jag inte kunde få tag i den så då fick jag köpa en ny. Väldigt ekonomiskt.... Nej!
Efter skolan åkte jag hem snabbt för att trycka i mig lunch. Sen blev jag upplockad av Clara å hennes mamma för jag skulle följa med å kolla på soffa å lite annat åt Clara. :) det var kul, fick jag se en liten del av Hallstahammar första gången i mitt liv. Haha!!

Sen dess har jag varit död, mått allmänt dåligt å ja inte gjort mycket alls. Har gjort halvklaras försök till att plugga men det har gått sådär... Jaja. Nu ska jag iaf ge ett ordentligt försök innan big brother. :)

Pöss å hej!


Fixarsöndag

Idag kom mamma och pappa hit för att fixa ihop mitt bord och avsluta det de börjat med för några veckor sen. Ganska många veckor sen. Modem och telefon har fått sin egen plats istället för att vara instängt under/i skostället ute i hallen! Det blev väl bra? :)

Juste min dekor hade kommit också så den satte mamma upp åt mig, sen gjorde jag fuskramar av papper för att få lite perspektiv på hur det kan komma att se ut. Fint va? :)

Innan de kom hann jag baka en supergod sockerkaka som tack för hjälpen, pappa måste iaf älskat den då han åt upp minst halva själv! Haha.
Annars har jag bara kört ett styrketräningspass på vardagsrumsmattan och pluggat litegrann, nu ska jag göra middag. Är inte så hungrig men jag vet att jag kommer bli! Så nu äre dags att sätta fart för ikväll är det big brotherfinal! :) har redan pyjamasen på, så nu är det söndagsmys på hög nivå!


Godnatt! Eller ja nästan iaf. Skulle kunna sova nu.


Härlig lördag

Hej och hallå! :)
Nu är lördagen snart slut, vi tog en lång sovmorgon gick upp och gjorde en brakfrukost bestående av en smoothie, scrambled eggs, knäckemacka med ost och gurka och kiwi. Hur gott som helst!!!

Sen tog vi oss iväg till Ikea, mest för att komma ut lite. Köpte ramar som jag ska ha till mitt lilla projekt. :) min dekor har kommit så mamma ska ha med den imorgon, spännande!!

Väl hemma igen var det hockey på tv, tittade en period men sen stack jag ut på en löprunda igen. Hittade ett springspår i området bredvid mitt, dit var det ca 1,3 och spåret var 2,5 km. Så idag blev det hela 6,1 km. Väldigt skönt, slog personbästa på 5 km igen! Underbart! Snart är jag nere på mitt mål 28 minuter.

Sen vare dags för middag, idag stod tacos på menyn. Det var så gott!! Gjorde en himmelsk guacamole, den får ni se på min matblogg om ni är intresserade! :)

Nu ska vi fortsätta titta på en film! <3 hejsvejz
M


5km sådär på morgonkvisten

Igårkväll bestämde jag mig för att ta springturen på morgonen istället för på dagen som jag brukar. Mest för att jag hade skola och skulle hinna innan Patrik skulle komma! :) jag trodde först inte jag skulle orka, men det gjorde jag! Ni ska bara veta hur underbart det var! Man känner sig så pigg och fräsch sen när man väl är i skolan.

Nu har jag dock ätit upp det med alldeles för mycket mat... Och godis. :/ men resten av helgen ska jag hålla igen! Vill ha gått ner -0,9 denna vecka. Då får jag en till stjärna, då har kg gått ned 6 kg med Vv.

Nu ska jag snart avsluta min fredagskväll som varit super. Om det går att somna dvs. Det är fest i huse ikväll!
Godnattis! :)


Dagens skämt

image description
Anna: min mamma berättade att en tupp som fått huvudet avhugget flög upp i ett träd
Jag: men hur gjorde dem då?
Matilda: ja, han måste ju trilla av pinn' någon gång.

Älskar min mormor!

Jag vet inte om jag ska tycka synd om henne då hon dragit på sig en skada pga strandpromenader på Maui. Haha. Lite får man väl tåla även om man lever lyxliv! ;)
image description

http://loveplate.blogg.se

Besök min renodlade matblogg. Nystartad idag. Kommer minst ett recept om dagen, det vill ni inte missa!!
Min nya matblogg kommer du till här!!
image description

Aktiv dag i solsken

Helluu!! :)

Nu har även onsdagen passerat, Michaela var ju på besök över natten så vi bestämde oss för att gå upp lite extra tidigt för en ordentlig frukost och en promenad i soluppgången. Hur härligt som helst, blev en halvraskpromenad på 25 minuter. Skönt! Kände mig pigg sen hela föreläsningen igenom som jag hade efter jag släppt Michan nere vid stationen. :)

Direkt efter skolan var det dags för invägning så det var bara att pina sig ner, nervös som vanligt, för att få nya siffror i viktboken. Tack gode Gud var set minus igen! -0,6. Allt minus ska jag känna som bra från och med nu! Vill ju egentligen att det ska gå över en natt.

Sedan var det dags för springrundan efter lite jobbsökande och lunch! Ca 5,5 km igen. Så skönt! :) Efter rundan satt jag på balkongen ett tag, så skönt i solen. Satt där tills jag blev hungrig och då tänkte jag prova göra pannkakor på havregryn istället för mjöl. Det gick super, man blev kräkmätt efter de 4 små jag åt. Så... Det är ett perfekt mellanmål om man typ äter 2. :) hade behövt en mortel för att mosa havregrynen lite mer bara.. Menmen, man kan inte ha allt! :)

Sen vare dags för sista träningspasset, ett ispass på 1h och 20 minuter. Så kuuul! Vi har bara is 1 gång i veckan nu. Det är skittråkigt men... Tur att det inte är helt borta.

Hursomhelst, nu har jag ätit mitt smaskiga kvällsmål bestående av knäckemackor, melon och te som ni kan se på bilden. Så nu känner jag mig redo för sängen. Godnatt!! :)

 


Make food not war

Blev en suverän middag och en nästan ännu bättre efterrätt. Måste säga att jag är en mästare på att laga mat. Mums!


Happy tuesday

Godafton alla mina nära och kära!
Nu sitter jag och michaela här med varsin dator i knät i min soffa här i lilla staden Västerås.
Dagen har bjudit på bilresa, sol, härlig lunch nere vid kajen och eftersökning av den perfekta "första" glassen. Självklart får jag inte glömma, stek på balkongen. Mina fräknar gångrades precis med 10 000. Amazing!




En förklaring på vår sökning av den perfekta "första" glassen för denna glass-säsong.
Vi var på alla affärer som möjligen kunde tänka sig att sälja den speciella glassen vi absolut ville ha här där jag bor. Gick även bort till konsum i området bredvid för att se om den fanns där, men där fanns inte en endaste glass. Grymt, ja jätte.... Nä. Hoppas den kommer snart. Det var för övrigt cornetto shots, bara 1 poäng. Och bara att gå och köpa den så gjorde vi av med 1 point. Hur grymt ? ;) Så det blir plus minus noll. Fast nu blev det ju bara plus eftersom vi bara gick utan glass.
Nejni, nu ska jag stänga ner det här. Kanske gå och laga lite gourmet middag för min vän. :D Idag blir det kycklingwok med smak av pad thai och cocosmjölk. Smarrrrrrrr.
Hejsvej!

Jobb-måndag

Hej och hallååå! :)
Nu var det länge sedan igen. Igår var det jobb, måndag. Det kändes som en gammal hederlig jobbdag, var inne på Rosengården hela dagen. Det var superskönt att slippa åka runt i bilen, men samtidigt jobbigt eftersom jag inte riktigt känner tanterna och farbröderna där inne. Det tar lite extra tid allting och sen blir det så "omständigt" för en del.. :p Men de skulle bara veta hur det är för mig.
Klantig som jag är så skulle jag egentligen jobbat idag, tisdag. Enligt min chef i alla fall, jag hade tydligen sagt fel datum. Men som tur var så var det någon som var hemma och vabbade så jag kom alldeles perfekt ändå. Förutom att jag inte kunde jobba idag dock. Men min chef som var så snäll sa att det skulle lösa sig, så då kunde jag sluta bekymra mig över det! :P Skönt!
På jobbet hann vi med 4 städningar, jag var bara inplanerad på 2. Herregud säger jag bara, något svettig man var efter ett tag eftersom det var eller skulle vara veckans varmaste dag och solen lös på så rosengården förvandlades till ett växthus.
Efter jobbet hade jag tänkt mig en springrunda, längtade nästan lite efter det dagen innan. Men jag var så trött efter jobbet så...... haha. Ni trodde väl inte jag struntade i rundan för det ? Nejnej. Ut igen 5 km. Så skönt när man väl klarat den, det känns som jag vunnit VM guld efter varje gång. Haha.
Ja, det var min söndag det. Ja förutom bigbrotherfinalen då med min älskling. :D
Hejsvej.

Mello-lördag

Ja, efter en springtur och ännu en sväng till stinsen tog jag och patrik och åkte hem till Vallentuna för lite melodifestivalstittning med min lillasyster. Mamma körde jag iväg till Stefan och bianca där pappa redan var. :) så Sofia lagade middag, kött och potatisklyftor. Jag åt det utan bearnaise! Det är ett stort kliv. Men sen blev det desto mer godis. Nu känns det som om jag ska spricka! Fy bubblan!
De jag tyckte var bäst var de som kom 1a och 2a. Danny och loreen. Rätt låt vann men jag lider så mycket med danny som kom 2a även förra året. :/

Nä. Nu är jag trött. Godnatt på er!


Friiiiday

Igår började dagen med skola, eller ja först en hundpromenad såklart, inte var jag vaken för det.. :p Vi började 8.15 och man är verkligen bortskämd med att börja 9.15 eller ännu senare. För bara den där lilla timmen kändes i varje del av min kropp.
Efter skolan, åkte jag hem. Tog ut wilma och packade mina grejer inför hemgång och sen var det bara att sätta sig i bilen och rulla hemåt. Påvägen hem sa mamma att hon skulle åka till stinsen, jag bestämde mig för att möta upp henne där.

Inget köpt, men det blev en fika på espresso house. En litenliten muffins för mig och en chailatte. Tur att man får äta vad man vill.


(bild tagen från google)

Sen hem till Patrik igen, vi åkte och handlade mat och sen gjorde vi inte mycket mer den kvällen.

Héjsvej!


Glömde!!

Fick ju den här presenten idag av farmor och farfar! Tack så mycket igen! :) köket kan inte bli så mycket mer komplett nu!


Trevlig torsdag

Idag började jag morgonen med en springrunda. 5km även idag! Skönt!! Upptäckte att jag ändå fått godkänt på läkemedelsberäkningen, woho! Sen hann jag inte så mycket mer än att göra mig iordning innan farmor och farfar kom hit på lunch! :)
Vi åt gulaschsoppa och fikande efteråt. Myspys. Och det är det roliga jag gjort idag. Annars har jag bara pluggat och sovit en timma i soffan.
Vädret idag är dåligt, snöblandat regn. Det började vid 15.00 kanske och det har lagt sig som en tunn snöfilt över marken... Men solen är tillbaka imorgon eller på lördag igen så man får väl stå ut!

Nu ska jag plugga lite till.
Hejsvej!


Sol är lycka

Tänk vad mycket gladare man är när solen skiner. Jag har inte känt mig så här glad och frisk på jättelänge! Så skönt! :)

Imorse när jag gick till bilen för att ta mig till skolan så upptäckte jag något underbart! Solen har orkat sig över taken så min bil stod i solen. Kolla på bilderna så förstår ni vad jag menar!!

I övrigt har jag varit i skolan, dammsugit ätit mat och tränat idag. Nu slappar jag i soffan. Pratade precis med mormor och morfar, det var kul! :) puss på er.

Tjohej! :D

image description

image description

(Detta inlägg ville inte komma in igår så jag lägger in det nu)


Aktiv tisdag

Japp, tog bussen till centrum imorse (promenad till och från busstationen. Innan blev det en hundpromenix. Sen raka spåret till föreningen för att diskutera några saker med föreningsvoluntärerna eller vad de är.... :P bl.a. Att mina proppar till köket går stup i kvarten. Jag kan verkligen inte hitta dem, super irriterande. Haha! Jätterolig va? Nä okejdå.
Sen ett problem jag har är fimpar och aska på balkongen, ajabaja. Plus trädet som står mitt framför balkongen, vad som kan göras åt det. Ingenting för det är så ungt och friskt tydligen... Haha.

Sen blev det ju springrundan. 5km på 36 minuter, då blev det lukt, kiss och bajs-pauser påvägen.. Haha. Det kändes trots min träningsvärk väldigt bra! Luften är helt perfekt, lagom varmt! :) sen på kvällen efter en supergod middag (lövbiffsgryta med potatis) så var det dags för kvällspromenaden som blev av tillsammans med Clara. Vi gick typ 3 km. Helt ok promenad.


Nu äre sovdags! Imorgon är det skola igen. :)
Godnatt!


What a Wonderful day!

Ännu en underbar vårdag. Vaknade av att solen letat sig in emellan persiennena strax innan klockan väckte mig. Har varit och vägt mig idag, "bara" -0,4. Alltid något men man hade såklart önskat sig mer! :)

Väl hemma igen gjorde jag lunch, kokade faktiskt havregrynsgröt med hallon. Det var okej men inte det godaste jag ätit! :)

Nu sitter jag och funderar om jag ska ta mig ut på en springrunda för jag kommer förmodligen inte hinna med det imorgon så som jag vill. Har blivit lite ändrat i planeringen. Har dock träningsvärk från igår när jag hade hemmaträning på vardagsrumsmattan.

Peppar mig själv, får nog bli några km. Den ska jag skaffa mig en matblogg, jag äter väldigt mycket och väldigt god mat om jag får säga det själv! :) ska lägga in lite recept och bilder som ska fungera som en matdagbok även om jag redan nu skriver allt jag äter. Men återkommer om det. Nu ska jag nog ut å springa i alla fall!

Tjohej!


Minusgrader

Imorse och nästan genom hela dagen har det varit kallt! Dagen började med en frisk morgonpromenad tidigt innan skolan. Det var alldeles frostigt och fint på träden och klarblå himmel.

Efter skolan fick jag ett bakryck bakade en plåt med kladdkaka med havregryn och en med hallon-kardemumma muffins! Gott, synd bara att jag inte får äta det där! Invägning imorgon dessutom! :)

Nu väntar jag på Clara, vi ska se Sofias änglar och sen gå på promenad! :)
Tjohej!

 


Inte en dag försent

 

 


Dimma

Idag vaknade jag upp med älskling. Vi började dagen med lite frukost och tittande på rederiet. Myspys. Sen var det dags för mig att ta mig ut på min 4 springtur på en vecka. Känner mig stolt! :) 5,6 km blev det idag!

På eftermiddagen åkte jag hem till Vallentuna för att hämta med mig hunden som ska bo här hos mig i en vecka. Så mysigt vi ska ha, förutom att hon piper lite. Som mamma looovade mig att hon INTE skulle göra denna vecka. Jaja, jag får ju sällskap i alla fall! :)

Påvägen till Västerås såg det ut som att jag skulle åka in i ett svart hål, det var en helt galen dimma! Sen äntligen såg jag ljuset, haha. Försökte ta bild på det hela. Sen var det fortsatt dimma under kvällspromenaden. Nu ska jag fortsätta titta på bigbrother! :D

Goodbye!

 


Ännu fler bilder från dagen






Min telefon vill inte lägga upp mer än ca 3 bilder i taget så det får bli dubbla inlägg ibland! :)

En dag i huvudstaden

Fint väder, museum plus nära och kära. När vi var påväg från parkeringen till Vasamuseet mötte vi farmor och farfar utanför entrén! Helt otroligt vad världen är liten ibland! :)

Nu ligger vi och slappar i soffan, tänkte nog köra lite styrka. Igår var vi ute och sprang tillsammans och fick middag av hans mamma. Jättegod kycklinggryta!! :)

Hej och svej!

 


Torsdag - examination

Igår hade vi praktisk examination på det vi övat på i skolan under dessa 2 veckor! :) jag var sjukligt nervös men det gick vägen ändå!

Efter det åkte jag hem och väl hemma väntade 3 härliga tjejer som redan inhandlat middag och som vanligt när de sover över får jag presenter! Vad jag fick denna gång kan ni se på en av bilderna!! :) så gulliga!
Innan maten hann vi ner till framnäs för en promenad längs Mälaren. Vädret håller i sig i någon dag till tror jag. Skönt!!

Istället för mer text får ni njuta av ännu fler bilder! :)
Godnatt!


Bildregn från gårdagen!


RSS 2.0