>

Lite lätt uttråkad

Japp....


Piffelipuff

Tjollahopp!
Idag har jag varit i skolan, direkt efter åkte jag å köpte en blomma till balkongen. Tycker den är så tråkig! Men nu blev det genast bättre! :)

Vädret suger idag, har åskat och regnat.. Var fint på förmiddagen, då jag var i skolan. Awesome......

Nu är det mer plugg som gäller för lite senare är det hockeymöte och sen ska jag åka hemåt till Sthlm igen! :)

Tjingping!


Pysselonsdag

Idag har varit en riktig fix å trix dag. Har nog hunnit med det mesta. Det enda som blev lidande vart lunchen, proppade i mig en chokladboll istället... Inte så bra menmen. :/ ;) det var det värt för jag firade att det för en gångs skull flöt på lite igen med vikten. -0,7 ner. Set behövde jag! Har känt mig så seg å trött för jag inte har kunnat träna pga halsont, inte alls kul!

Idag har jag däremot varit ute och både sprungit och promenerat, älskar det!!! Först en 5km's tur med min käre lillasyster, fick peppa på henne i backarna hihi. Kändes bra! ;) sen nu på kvällen blev det en promenad med bästaste malin (wellen), vi har inte setts på megalänge! Myselipys! :D

Vad har jag mer gjort idag? Jag har fyllt i min första skadeblankett å varit hos hon som körde på mig, hämtat min jacka på jobbet, ätit frukost och sprungit innan klockan blivit 10!! :D sen packade jag ihop för att ta mig till Västerås, hämtade mitt USB minne påvägen som mamma hade innan jag åkte för att kunna framkalla mina bilder till mitt lilla projekt! Trodde det skulle ta någon timme men bilderna kommer inte förrän tidigast tisdag :( menmen, nästa vecka i alla fall! Längtar!! :D

Handlat mat, födelsedagspresent och studentpresent har jag också gjort. Är nöjd med dem båda! :) sen har jag pluggat å lagat en lyxmiddag till mig själv. Plus packat upp alla kläder som snart ska packas ner igen eftersom jag åker hem imorgon. Ska bli skönt att få stanna på ett ställe ett längre tag sen över sommaren faktiskt. Det är ett väldans slängande hit å dit med grejer och med mig. Hursom..

Nu sitter jag halvt utslagen i soffan, ska försöka plugga på lite till sen är det sovdags. Skola imorgon, tjingping!




Å sen får vi ju självklart inte glömma att bästevän fyllt hela 21 år, tänk vad tiden rullar på. Grattis igen hjärtat! <3


2days

Hajhaj! :)

Har jobbat i två dagar nu, igår totaldäckade jag i soffan. Idag är jag lite piggare! :) men nu är det färdigjobbat innan tentan nästa torsdag, åh vad jag längtar tills den är klar!!

Annars har jag bara fixat småsaker och varit hundvakt på mina luncher. :)

I söndags (morsdag) var jag och Michaela nere vid gustavsudde en sväng, solade å åt jordgubbar. Mums!
Kram

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/429113/images/2012/pic_204566086.jpg" class="image">


Mormor!!!!

Om du ser detta snälla snälla skicka en bild på dig och morfar över Mailen!!! :) det ska vara bara ni på bilden!!

Min mail är: [email protected]


Mamma

Tack för att du ställt upp för mig, & vår familj hela tiden. Du tar hand om oss som om du inget annat hade att göra. Fast jag vet mycket väl att du har massvis att göra. Och det märks ju nu!... ;) Du ger mig och min syster 100 % uppmärksamhet, om så behövs. Du har lärt oss bli bra människor, tillsammans med pappa. Inte för att jag kan komma på vad han lärt mig, köra bil kanske. Positivt eller negativt?! Haha! Skämt å sido.
Du och pappa är de bästa föräldrarna man kan ha. Även om ni tjatar, gnäller och kan vara pain in the ass ibland. Jag ska vara ärlig och säga att jag förstår varför men jag är er dotter och det är min plikt att inte lyssna! ;)

Mammsen, jag älskar dig och skulle aldrig klara mig utan dig! <3


Presenten!

Såhär fint blev det! :) en blomkruka med genomskinligt papper runt å fina snören som innehöll te, chips, choklad å mousserande!

Nu är det läggdags!!:D godnatt <3


Skön lördag

Sovmorgon!!!!! Underbart! :) sen gick Patrik över och köpte frukost på Statoil, fantastiskt! När frukosten var uppäten och vi vilat på maten så åkte jag till Stinsen för att hitta present till kvällen. Ska fira min fina vän Diana som fyller 23 på tisdag! :) är rätt nöjd med vad jag kom på när jag inte fick en enda hjälp... Haha! Å fint inslaget blev det också men det kan jag inte visa förrän när jag kommer hem! Eller under kvällen! ;) får ju inte avslöja ifall hon skulle halka in på min blogg.. Hihi!

Nu är jag redo för att gå över till henne, skönt att hon bor bara typ 2-300 meter ifrån! :D
Ha en bra lördagskväll allihop för det ska jag ha!


Ensamma fredagen

Hejsanhoppsan!

Igår jobbade jag, var ute i norr- och sörgården vilket var skönt eftersom det var strålande sol! :D var även en snabbis till läkaren för att kolla rygg och nacke efter påkörningen, allt såg bra ut! :)

Efter jobbet trodde jag att jag skulle vara med Michaela men så blev inte fallet så jag tog mig hemåt till Patrik men när jag satt mig och började åka ringde han å sa att han skulle ut så jag vände och åkte hem igen. En vända förbi centrum för att köpa mat till mig själv, även lite gottigott som jag dock inte åt sådär jättemycket av för jag var rätt mätt. Kanske lika bra det! :P

Jag och Wilma hade gosigos i soffan men jag kunde ändå inte låta bli att tycka det sög att vara ensam. :p

Sen åkte jag hem till Patrik när han var "färdig" på krogen... Haha.


Min första "krock"..

Denna dag har bjudit på lite av varje. Gick upp tidigt då jag glömt mina nycklar till Patrik och skulle själv till vallentuna för att vara hundvakt. Gick å la mig en stund när jag kom hem för att sen gå upp å äta frukost i lugn och ro ute på altanen. Sen fixade jag lite med plugget, försökte organisera upp litegranna!

Senare blev det en löptur på 5km, fick bara håll en gång sen fixade jag att springa resten hem. Varmt men skönt! :) snabbt hoppade jag in i duschen för att sedan åka och hämta min pluggbok hos Sofie i edsviken, tog med mig Wilma så vi tog en sväng längs med sjön. Superhärligt! Sen hände det som inte var så bra under denna dag... Jag blev påkörd!!!! Bakifrån i Väsbyrondellen... Jahapp, ännu en av familjen Karlssons bilar som ska in på verkstan inom en månad.. Vad kuuul! Det gick bra med mig. Bilens skyltbelysning ploppar ut så jag varken kan öppna eller stänga bakluckan och lite repor i bak, men de smälte in med alla andra repor.
Ja ja. Det var min första påkörning det.

Nu sitter vi i soffan, har nyss ätit middag. Blev en lätt sådan idag. Gott men enkel! :) senare blir det nog picknick med min vän Diana! :)

Tjingeling!


<3


Skola och invägning

Helloj!

Idag har jag mest varit i skolan och hann med en invägning på lunchen. -0,2 ner, känns okej med tanke på att jag inte tränat lika mycket som vanligt, inte skrivit checklista på hela veckan plus varit i London. :D efter invägningen blev det lunch på stan med några klasskompisar, tog en GI tallrik, det ni! ;)

Efter skolan åkte jag hem och fixade lite med bland annat ett lysrör som pajat i badrummet, och spikade upp lite tavlor till mitt lilla projekt! ;) kommer nog bli toppen när ramarna får fina bilder i sig! Sen åkte jag till Väsby igen. Och nu sitter jag och Patrik här mätta och belåtna efter min "lyxmiddag". Haha. Gjorde någon kyckling med pasta.. Blev gott faktiskt. :) jaja.. :P

Imorgon är jag "ledig". Ska plugga en hel del sen blire promenix med bästaste Michaela! :) Skönt!


Sjukt trist början med grymt avslut

Idag kändes det inte toppen att kliva upp.. Det var dags för ännu en föreläsning i eskilstuna... Sjukt dåliga föreläsare, men det var bara att stå ut. Hemåt så åkte jag med Anneli och sofie. De skulle sova över här i natt. De ligger faktiskt och snarkar just nu.. :D
När vi kom hem så tog vi oss ut på en
Powerwalk på 7 km. Skönt!!

På kvällen åkte jag, annhild, Anneli och Sofie ner till kajen för att avnjutna en fantastiskt god middag nere vid kajen på resterande REAL.
Hade en trevlig kväll på deras uteservering.

Nu ligger man här halvt utslagen å peppar inför morgrbk
Godnatt!


Låt mig presentera....

My very handsome friend! :D


Vårruset i härligt vårväder!

Kändes sjukt bra att springa idag, kanske berodde det på att man hade fullt fokus på alla människor runt sig för att undvika att meja ner någon eller att bli nermejad. :P fick inte håll, det var bara hälsenorna som spökade men tror inte riktigt de är gjorda för att springa på kullersten... Tillochmed tiden blev hyfsat bra. En av mina bättre tider i alla fall!! :D

Kul att träffa några från laget igen också, long time - no see. Underbara människor! <3


Måndag - balkonghäng

Idag var sista "lediga" dagen för mig innan nästa kurs drar igång.. Har varit så sköönt att få vara ledig, framförallt idag då jag fått vara utomhus hela tiden! Nästan... :D
Jag gick upp hyfsat tidigt för att åka tillbaka till Västerås. Väl hemma började jag snabbt packa upp allt jag hade med mig och sen tog jag ut en solstol på balkongen åt lunch och somnade sedan sött i solen. Så skönt! Haha.

Eftersom jag har ett fettoträd framför min balkong som tar solen från mig i 1-2h mellan 12.30-14 typ så passade jag på att storstäda hela lägenheten. Behövdes verkligen städas å varför inte göra det ordentligt? :D tvättade fönster gjorde jag också. Dock bara utsidorna eftersom jag inte vet när de kommer och ska byta fönster! :D men det blev jättebra ändå!

Nu sitter jag fortfarande här på balkongen och har avnjutit en stört god middag komponerad av moi! :D
Så då vet ni! Ikväll blire vårruset med några av mina lagkamrater. Funnyyyy!! :D


Londons shoppingfynd! :D

Allt detta + en bikini å ett par svarta jeans var det som fick flyga med mig hem efter londonresan. Me like! :D


Jobbsöndag

Idag var det dags för ytterligare lite jobb! :D det var kul men mycket att göra..

Trist bara att man jobbar när det är så varmt ute, blev uppåt 23 grader. Så skööönt!!!


Hemmaaaa!

Skönaste var att sova i sin egen (Patriks) säng igen ! Utan en betong kudde och madrass.. Haha!

Dagen spenderades inne på Grönalund, kollade mest runt å åt lunch. Ganska mysigt å bra väder! :) det är härlig stämning inne vid grönan!

Sen tog vi oss hem igen för lite slapp i soffan innan jag tog mig ut på en misslyckad löptur. Sprang bara 3 km innan jag dog typ. Ena armen nästan domnade bort av hållet jag fick i axeln. Skit äckligt... Måste verkligen komma på något att göra åt det.. Så tråkigt när man väl är igång å bara vill springa!!! :/
Gick i alla fall hem de sista 2 km...

Nu sitter vi i soffan och slappar igen. Så skönt! Jag är fortfarande trött å sen börjar jag jobba om 8 timmar. Kanske dags för sängen.. :p

Godnatt!


Dag 4 i London

Det var denna dag pappa ville vara kulturell så vi tog taxi till the tower of London. Ett gammalt slott med massa olika funktioner. Bland annat så förvarades kronjuvelerna där, sjuuuukt stora diamanter å massvis med guld!
Sen blev vi även guidade av en beefeater som berättade lite om historian bakom slottet å lite så.

Efter det var vi less på det kulturella men kanske mest hungriga så då tog vi taxi bort till Covent garden, typ en liten marknad i en gammal saluhall! Där fick vi i oss lunchen, å det var så gott när man var så hungrig!
Efter det promenerade vi runt lite på shoppinggatorna nere i London igen, hittade ett fint linne denna gång men sen var pengarna slut! :P tur att det var dags att åka hem på kvällen då, och det var väl vad vi gjorde efter den sista shoppingturen.

Det var egentligen 3de och sista dagen i London men kändes som 7de, vi var trötta och har hunnit med massor. Var skönt med en break från vardagen! :)

Tack för julklappen!!


Dag 3 i bilder

Denna dag var stora tunnelbanedagen, vi började morgonen med the London dungeons, en skräckvandring som avslutade med hängning, dvs typ ett litet fritt fall. Därav den snygga bilden på oss!
Sedan va det dags att ta oss bort till tower bridge, häftig konstruktion. Och gick även förbi utanför the tower, vilket skulle bli morgondagens aktivitet.

Sen blev vi så hungriga så det blev lunch på ett superhärligt ställe. Mums!
Efter det tog vi oss till Camden Market, en enorm marknad med massa skit men även några fina saker. Köpte dock ingenting. Det blev istället senare då jag köpte nya jeans och en bikini, men det var när vi var tillbaka i oxfordkrokarna. :P sen sponsrade även mamma mina vita Converse <3 tack.

På kvällen var det dags för jamie's Italian. Vi väntade på bord
I 1h och 30 minuter men det var det värt, oj vad god mat det var! Efter det var det långt över sovdags å vi åkte hem till hotellet för att ta igen lite sömn inför morgondagen.


Andra dagen i bilder - del 2

Efter lunchen var det dags att inta shoppinggatorna i London, lovely! :D
Vi startade i m&m's shopen. 4 våningar med m&m's varumärke i olika former, godis, kläder, smycken, nyckelroman. ALLT! Sjukt rolig butik! :D
Sedan blev det ca 2 h inne i forever 21's butik. Kändes så i alla fall men 1h minst! :D kom ut med en stor kasse med massa nya fina kläder! Weeiii, kärlek! Pappa orkade inte med oss så han tog sig bort till en pub! :D

Sen på kvällen var det dags för musikal, Phantom of the opera, tyvärr var Peter Jöback sjukskriven. Men det var bra ändå! :D kul att se en musikal i London!!

Sen var vi helt slut och tog oss hem till hotellet!


Andra dagen i bilder - del 1

Denna dag blev en lång dag och vi gick och gick och gick!
Vi började dagen med lite kulturellt genom att passera massa kända byggnader såsom slottet, parlamentshuset med Big Ben och skymtade även London eye!

Det tog oss hela förmiddagen tills vi blev så hungriga så att det blev dags för lunch innan shoppingen skulle börja!


Första kvällen i bilder

Vi hamnade på en pub efter flygresan.. Och det kunde se ut såhär:


Det sket sig...

... Det där med bilder. Appen vägrar fungera som den ska... Så tråkigt men jag ska försöka fler gånger.

Idag har vi gått runt och kollat på lite kände byggnader och avslutade med lite shopping. Har rensat forever 21 nu. Haha. Inte riktigt! :p kunde säkert köpt mer om man fått gå runt där lite till. Tyvärr tog tiden slut för vi skulle försöka hinna hem innan vi nu ska ut igen och kolla på musikal. Phantom of the opera, med förhoppningsvis Peter Jöback! :D

Tjingtjong! <3


Tenta, invägning och London!

Idag började dagen med tenta, efter tre timmars sömn. Men det kändes faktiskt väldigt bra ändå! :D så jag hoppas på ett positivt resultat nu!

Sen vare invägning, bara -0,1 men det finns en ganska god anledning till det dåliga resultatet men det tar jag inte här! ;)

Nu i alla fall ligger jag och min lillasyster under samma täcke, eller faktiskt bara ett lakan i en dubbelsäng i ett hotellrum i storlek med vår klädkammare. Haha! Supermysigt. Vi har hunnit vara på en pub i alla fall, så då kan man checka av det på to do listan! ;)

Det finns i alla fall wifi på mobilen så att det kan bli nått blogginlägg om kvällarna, bra va? ;) tänkte dock försöka bjuda på mestadels bilder! :)

Ciao!!


Plugg och PW

image descriptionimage description
Fick panik imorse när jag provställde mig på vågen. Det var inte alls som jag hoppats på. Helvete! Jag ska försöks hinna med att väga mig imorgon emellan tentan och London men mötet kanske blir lidande. Jaja... :p
Jag är hundvakt hemma i Vallentuna och har under dessa timmar varit hundvakt, tagit en 7kms lång PW på 1h vilket jag själv tycker är bra tempo! :p och faktiskt bastat, lite för att förlora vätska i vikt men jag har nog druckit upp allt igen. Å andra sidan fick jag mycket gjort i bastun eftersom det var inget som störde mig där inne. Skönt!
Hursomhelst, tjingtjong!

Söndag

Helloj!

Idag har det varit en ganska vanlig dag, en löptur avklarad, hjälpt mamma med hennes lilla missöde (tankat bensin i dieselbilen) och faktiskt gjort lite ärenden!

En annan sak jag gjort är att tagit en promenad med Diana, vi har nog säkert pratat om det i 2 månader men våra scheman har inte riktigt passat ihop. Det får det bli ändring på för vi bor ju faktiskt bara typ 200 m ifrån varandra. Lägger upp en Superfin bild på henne från hennes bröllop i somras. Som en prinsessa!! :)


cute


Regnig lördag

Idag har inte vädret visat på sin bästa sida. Eftersom Patriks pappa och lillasyster är kvar så blev det besök på olika museum och avslutade med att åka upp i kaknästornet. Har aldrig varit där, det var en häftig upplevelse. Högt som bara den!!

När vi kom hem och regnet ville ha ett kortare uppehåll så tog jag och min vän laura en promenad på 4km. Så skönt!

Nu sitter Vi och tittar på hockey och jag gjorde i ordning bästa lördagsgodiset! :D


Lång dag!

Idag har det varit en lång dag. Var uppe tidigt för att åka hem till Vallentuna och vara hundvakt och plugga. Hann även med en löprunda! Så skönt, satt fint efter gårdagens våfflor.

Idag gjorde jag mig en sjukt god kycklingwok till lunch, recept hittar ni på http://loveplate.blogg.se

På eftermiddagen kom Patriks pappa och lillasyster upp till Sthlm för det var dags för ännu en hockeymatch på Globen. Tyvärr förlorade Sverige stort men det var bra drag i början iaf, alltid kul! :)

Nu sitter vi utslagna i soffan och ska väl krypa till kojs! :) hejsvej!


Emelie 2009



ca vikt 60 kg.



Emelie januari 2012: 82,8 kg
Emelie 2012: nuvarande vikt 68,8 kg


Våfflor!

Det blev middagen idag. Absolut inte nyttigt men så jäklans gott!!! Det var så värt just då men nu gör min mage revolt kan jag säga. Haha! Jag tror jag ska dö vilken minut som helst. Förhoppningsvis gör jag inte om det i alla fall!!!! :p

Nu ska vi sova här i huset, godnatt på er!

 


Jobba, handla, städa

Det är vad jag gjort idag, och ja faktiskt förberett maten. Nu sitter jag å pluggar, helt slut men vad gör man inte. Pust..


Trög utdelning

Nu känns det som att det börjat plana med vikten lite och det blir svårare att hitta motivationen till att fortsätta. Men jag får inte ge upp!

Bjuder på en tre veckors bild, jag ser inte någon större skillnad mer än kanske vid höfterna och midjan men jag vet att den första bilden är för 3 veckor sedan och den andra för bara en dag sen ungefär. -2,4 kg är det som skiljer.
Nej nu måste jag öka, har ca 9 kg kvar till min ungefärliga målvikt!

Ska bara passa på att tacka er alla som stöttar mig med snälla ord. Ni anar inte hur mycket det betyder för mig. Tack!
Är också jätteglad för er jag själv lyckats inspirera som jobbar på hårt själva nu, det kanske är lättare att förlika sig med mig än med en redan fullfjädrad fitnessmänniska. Puss på er!


Födelsedagsbarn och operation

Hej och hallå!

Idag har det hänt massa saker, jag började dagen med frukost på sängen innan skolan. Det var seminarium idag men det gick bra.

Efter skolan tog jag mig iväg till ViktVäktarna och efter förra veckans fiasko så kände jag mig sådär halvpeppad, men tack gode gud så var det -0,9 på vågen. Skönt! Och min 4de stjärna med ViktVäktarna. Efter invägning och möte packade jag ihop mina saker åkte hem, mellanlandade på affären för att köpa lite tårta till mitt hjärta som blir hela 26 år gammal idag. Lite gubbvarning, hihi!
Han fick sina presenter när han kom hem dock var skorna lite förstora så dem får vi byta.

En annan sak som hänt är att vår lille gullegris har opererat bort livmodern idag. Men allt hade gått bra och nu är hon helt slut tydligen. Det får hon allt va! :)

Nu ska jag plugga stenhårt tills matchen börjar. Sverige-Tyskland idag! :D


Tisdaaaag

Idag har jag hunnit med en lunch med mammsen på Arninge GK. Åt tortelinisallad, som mammas VD sa "det här var något nytt". Det var det verkligen, men gott! Kanske inte det bästa dagen innan invägning men så får det va ibland! ;)

Sen har jag varit en hundvakt tills jag åkte tillbaka till Västerås och väl där stack jag ut å sprang på en gång. Sen har jag pluggat och ätit en underbar middag bestående av mjölk, blåbär, jordgubbar och flingor. Smask!

Senare ska jag träffa Clara, om typ 30 min när hon slutat. Det är rutin varje gång jag är här bara såhär 1 gång i veckan! :p

Juste, råkade pyssla ihop ett peacemärke också. Haha. Såg ståltråden ligga där hemma åsen fick det bli som det blev!
Ciao!


Solig måndag

Nu är klockan sisådär halv fyra och det är dags för mig att bege mig hemåt mot Väsby igen efter att ha spenderat hela dagen i Vallentuna med hunden. Det fantastiska vädret håller i sig och alla är glada och soliga. Men snart vänder det väl. Hope not!

Jaja, tja på er! :)


Kväll

Nu tittar vi på big brother i soffan. Innan det hann jag med en löptur fast bara 4 km innan krampen infann sig. Blir tokig!! Då fick jag gå hem sista biten.

Sen fick det bli middag, fiskpinnar potatis och stuvad spenat. Mums! ;)


Söndagsprommis!

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Idag när solen stod som högst hörde min käre vän Sandra av sig å undra om vi kunde springa. Jag kände att springa med henne skulle vara lika med att ta livet av sig så vi bestämde oss för en promenad istället. Vi gick längst med sjön i bollstanäs. Superfint! :)
Tack för det, ca 6 km fick vi nog ihop! :)

50-års firande och löpning

Imorse blev det ännu en runda. Mest för att få kännas lite bättre innan man skulle trycka i sig tårta och annat. :P

Sen bar det av till Åkersberga för att fira min farbror som fyllde 50 i veckan. :) god mat å trevliga människor brukar vara en bra kombo! Vi var där länge innan vi tog oss hem. Var hemma vid 20.15 igen och det var då Sverige Tjeckien spelade, så dagen kunde inte bli mer perfekt tajmat! :D


Grymt bra fredag!

Imorse när jag vaknade sken solen, det var faktiskt skönt ute även denna dag. Tills kvällen kom och regnet föll ner.
Dagen innehöll besök hos veterinären med lilla älsklings wimpen, en löprunda tillsammans med bambi och hockey vm på Globen med Patrik och hans mamma.

Grym dag om jag får säga det själv. Sen bakade jag ju även några fler morotsfrallor så min familj kan sluta gnälla på att dem inte fått några! :)

Nu är det sovdags imorgon väntar 50-årskalas! :)


Studentskiva

Några bilder från igår (torsdag) från studentskivan på collage! :)


Torsdag - matmatmat

Idag har jag varit hemma hos sofie på grupparbete. Vi blev i stort sätt klara. Skönt! :) till frukost å jag yoghurt med blåbär och äpple + icas fullkorns flingor. Mådde så illa efteråt kan jag säga, blev kräkmätt! Men gott vare! :D

Lunchen åt vi utomhus, Sofie bjöd på omelett med broccoli och skinka. Mums!
För att tala om ännu mer mat så sitter jag just nu vid matbordet och har precis ätit upp min middag bestående av fiskpinnar, potatis och stuvad spenat. Det var också gott! Tror jag aldrig ätit stuvad spenat förut men nu har jag provat och det var ätbart! :D

Det var min dag i det stora hela, mycket mat blire.. ska iväg på studentskiva ikväll så det ska bli kul! Får dansa mycket så att ja blir av med kalorier jag råkar få i mig... :D

Ciao!


Ny älskling



Denna fina kom pappsen hem med idag, dock ska han få pengar av mig sen när jag fått mina försäkringspengar. Men jag är så glad! Äntligen en dator som fungerar och fin är den också <3


Solig morgon med sketen invägning

Jahapp, då sitter jag på en parkbänk utanför Clara och pumpar d-vitamin i solen. :) så skönt det är, välbehövligt efter ett dåligt resultat på vågen. +0,6. Ajabaja! Denna kommande vecka blir det strikt följande av programmet som gäller!

Tjohej!


1a Maj

Idag var det fortfarande grymt väder! Dock sov jag å Patrik till typ halv ett men sen tog vi oss upp och åkte till Vaxholm. Tänkte först åka in till kungsträdgården för att kolla in körsbärsträden vi struntade i det pga demonstrationerna. Blev lika bra ändå!

Blev en grymt god lunch men alldeles för mycket. Ser inte fram emot invägningen imorgon.. hualigen! Vi får
Se hur det går...

Efter Vaxholm åkte jag till Västerås igen. Väl hemma här så har jag hjälpt min vän Clara med hennes sängstomme. Hon kommer få så fint!!! :)

Godnatt!


Valborgsmiddag och jobb

image description
Igår jobbade jag igen, dock bara 7-15. Skönt! :) sen åkte jag förbi affären för att inhandla lite mat till kvällen.
Det väntades en trevlig middag hemma hos herr och fru Westerlund. Hade trevligt som vanligt och åt alldeles för mycket god mat, även det är standard hemma hos dem. Tack för trevligt sällskap!
Blev tyvärr inga bilder under kvällen eftersom jag inte alls tänkte på telefonen.. Underbart väder som fortsatte hela långhelgen!

RSS 2.0