>

Grupparbete

Halloooj!!!
Nu ligger jag äntligen i min soffa, detta har jag längtar efter enda sedan jag vaknade imorse. Men dagen har som vanligt gått i ett. Började med grupparbete här hemma hos mig, sedan åkte vi ner en sväng till skolan för att kopiera lite böcker. Väl hemma igen fik jag diska, packa och fixa lite inför hemgång.

Snart måste jag lyfta mig ur soffan för träning, känns ändå bra! Träning dag innan match, taggaaaa!!!


Kompisdag

Gårdagen spenderades med mina fina vänner. Först lunch med blomman och Wellen, och på kvällen blev det middag med Clara och blomman. Mysdag helt enkelt! :)


Viiiinst!!!

Weho!! Igår blev det vinst med 6-0 mot Göta/traneberg! :D äntligen en rejäl vinst.
Idag lossnade det verkligen för vår femma och vi stod för 4/6 mål. Inte så illa pinkat va? Trots det gjorde jag bara 1 poäng. Men inte en så dålig match för det! :)

Dessutom samlade vi in lite mer än 1200 kr till rosa bandets Cancerfond! Prettyyyy good! ;)


Gameday

Då var det söndag, vilket innebär gameday!

Idag är det inte vilken match som helst utan idag spelar vi till förmån för Cancerfonden. Vilket betyder att de intäkter vi får under matchen går direkt till Cancerfonden! :) så kom och kolla, matchen är 17.30 i Smehallen, Eskilstuna!


Ljushuvud

En sådär halvbra före och efterbild på håret! :) men det får duga!


Lördag

Började morgonen med träning. Inpass på uterinken. Gick sådär då isen höll på att smälta pga aggregatet var trasigt!

Efter det åkte jag och hämta upp Patrik för en sväng till Erikslund shoppingcenter, han köpte ett par jeans och en skjorta. Åkte även förbi bilia i Västerås men de hade stängt, sådeså pappa. Utan påminnelse! Som tur är så är det bilens dag imorgon så de har extraöppet så då ska jag åka och fixa nytt tanklock och ett lackstift! :)

På kvällen fick det bli hemmagjord pizza till middag. :) Mums! Blev faktiskt riktigt lyckat! :)

Nu ska jag sova och ladda om inför morgondagen. Godnatt!


Fridaay!

Fredag idag, blev en sleepover hos min vän då det blev lite sent med toningen av håret igår. :)
På eftermiddagen bytte jag sällskap och åkte hem till mina vänner som precis köpt ett nytt hus som behövde rustas upp lite. :) självklart kunde man bidra med det lilla man kan, fick en pensel och hade en trevlig målareftermiddag hemma hos familjen Robertsson/Jälkemo!
Sen var jag tvungen att åka för att hämta upp Patrik vid station, sen blev det lite inköp inför fredagsmyset som lite tacos, hyrfilm och ja ni vet allt det där som hör fredagsmyset till. :)
Nu ligger vi och ska sova, han snarkar redan så jag måste nog plugga i öronplopparna. ;)

Godnatt!


Onsdag - match

Onsdagar brukar i vanliga fall betyda "gameday". För mig blev det inte så då jag var och varit sjuk! :(
Fick istället titta på och se tjejerna kämpa arslet av sig och vinna åtminstone 1 poäng mot almtunas duktiga tjejer!

Fick premiära i speakerbåset med att vara klockansvarig. Kul hade vi och jag tror varje period blev sådär lite extra lång! ;)


2 dagars projekt

Nu har jag och min vän Clara hållt på att färga i 2 dagar eller ja slinga! :) har gjort massa annat också därför har bloggen legat lite på is! ;)

Resultatbild kommer när jag inte ser halvdöd ut! ;)


Förkylningsterapi

Är när solen skiner, man får åka en sväng till IKEA (och dollarstore) köpa sig fina ljuslyktor och få lite solljus på sig!

Minus är när man gör saker man måste, tvätta, diska och plugga. Men, måsten som sagt! ;)


Måndagssjukis

Igår hade ja skola på förmiddagen, eller grupparbete... Fick åka från Sthlm till Västerås. Träningen ikväll fick jag ställa in pga min jävla hals. Hatar att vara sjuk för allt blir 70000 gånger värre..

Lagade en god middag för att trösta mig... Det funkade en stund. ;)


Gårdagen

Igår var det match mot mitt gamla lag, SDE. Tyvärr förlorade vi efter en jämn och tuff match!

Sen försökte jag plugga på kvällen men då var jag för trött och sjuk faktiskt... Blev pangbom sjuk, fattar inte var det kommer ifrån men så är det. Imorgon när jag vaknar ska jag vara frisk igen!! :D

Så godnatt på er!!


Lite renoveringsbilder

Mer info om denna dag kommer imorgon när jag inte känner mig laddad med sprängmedel. Fy vad trött jag är!


Bästismys

Idag igen fick jag träffa en av mina bästa. Efter skolan var det dags för hemgång till Stockholm och då åkte jag direkt till vallentuna för fika med Michaela. Det var myspys! :)

Nu på kvällen har vi renoverat lite här hemma hos patrik. Försökt få bort tapet och satt upp duschväggar. Det senare gick bättre än det andra! ;)

Kramåhej! ;)


Bästevän-dag

Idag har jag varit med bästaste Clara efter skolan. Vi hade bestämt oss för att ha pannkakslunch idag och så fick det bli. Gott var det!! :D
Efter det åkte vi runt i lite affärer och slutade trott eller ej på IKEA... Haha. Blev en spegel som knappt fick plats i bilen!
Sen var det dags för att äta igen innan träningen, så fick det bli och nu ligger jag här i soffan å slappar.


Hockey!

Igår var det match, Vinst mot Järfälla i hemmapremiären!! Grymt brudar!


Finbesök

Idag har jag haft finbesök här i Västerås. Farmor, Farfar och Eva-Lena kom förbi för lunch på en indisk restaurang nere i stan för att sedan avsluta med fika hemma hos mig. Mysigt! :)


Dagens projekt

Förutom varit i skolan och sprungit har jag strykt gardiner med mitt resestrykjärn och mini strykbräda. Det tog sina timmar, ganska bra gjort av mig. Nu sitter de på plats det enda som saknas är att sy upp dem. Det får bli ett senare problem. Blev genast varmare här hemma! :)

Bilderna är på samma gardin fast släkt och tänt!! :)


Springeling

Kom hem från en löptur för en stund sedan, tränat lite bål och nu dusch sen laga middagslunch. Kom på att jag bara ätit frukost idag.... No Good!!


Bakakaka

Nu har bakfia varit i farten igen!! :D kolakakor och hallongrottor, mums!


Helgen!

Och den "lediga måndagen" var en ledig torsdag. Så det kan bli, där gick veckan snabbt för mig! Hahaha!

Hursomhelst, i fredags åkte jag (i min nya fina bil) och lämnade prover på ks och sen direkt till mammas jobb för lunch. :D mys!

Senare på fredagskvällen var det dags för ett kärt återseende av mina fina gamla vänner! Det var drinkkväll hos Josephine. Också mys! ;D Min snälla lillasyster körde hem mig, tack!

På lördagen, sov vi inte allt för länge. Trots att jag kanske behövt. Men det var bara upp och hoppa för att hämta bilen i vallentuna för att sedan åka till IKEA. Blev lite inhandlat nu när Patrik köpt lägenheten och är på renoveringsspåret. Kul! :D på kvällen fick vi god middag hemma hos mamma och stannade där en stund.

Söndagen, sov vi för länge på. Sedan gjorde vi allt vad vi kunde för att packa ner Patriks morbrors grejer i kartonger så vi snabbare får ut allt "skit" som inte ska vara här. En rejäl utrensning av grejer dvs. Efter det och en stund i soffan åkte jag och spana på våra motståndare, sde och Göta/traneberg. Kul att träffa några av mina gamla vänner! :)

Tack å hej!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/429113/images/2012/pic_507ba387e087c34d66c44a53.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/429113/images/2012/pic_507ba38a9606ee2c3cb7f952.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/429113/images/2012/pic_507ba38cddf2b32ce5003738.jpg" class="image">


Ledig måndag

Igår var jag ledig, så då var jag med pappsen en stund på förmiddagen. Vi tog självklart en tur i min nya fina bil och sen var det dax för vax. Vi vaxade även hela bilen, bra gjort! :)
Så nu är den om möjligt ännu finare! :D

Efter det blev det lunch och soffläge innan han åkte på fågeljakt. Jag och Wilma låg kvar i soffan och somnade en stund innan promenaden.

När vi kommit in från promenaden det fick jag för mig att jag ville baka kakor, sagt och gjort. Double chocolate chip cookies. Mums!


Träningsmatch

Igår var det träningsmatch! Vi startade med 4 femmor och efter två skador/avhopp blev vi 18 utespelare kvar. Sånt som händer!

Resultatet blev 4-4, men tycker trots det alla kämpade på. Det är svårt att spela med så många ibland. :) och fokus kanske inte alltid orkar vara 100 procent då..

Efter matchen åkte jag direkt hem till Sthlm för att överraska min pojkvän. :) han blev jätteglad. Kul! :D


Biltvätt

Idag mellan skola och hockey så fick jag tid över till att tvätta bilen! Se så fin den blev! ;)


Spelkvällsmåndag!

Idag har jag haft en riktig mysdag. Sov för det första på tok för länge innan jag åkte till min vän Clara och åt lunch. Efter lunchen tog vi oss ner till stan och bara gick runt, det var en jättehärlig höstdag!

På kvällen sen så kom Tove, Carro, leah och wellen över på lite middag och spelkväll hos Clara. En supermysig kväll även det! Sen avslutade jag och Clara det med en promenix innan jag åkte hem igen.

Så nu ligger jag i min säng. Har spanat lite inför kursstarten imorgon, känns ovärt med enbart 2 timmar skola imorgon men är det obligatoriskt så är det.. Godnatt på er!

 


Juste, tog även sista antibiotikatabletten idag, skönt!!!!!

 


Seriepremiärssöndag!

Idag var det dags, dagen alla väntat på. Seriepremiären för Vik/Linden. Jag taggade upp hos min fina wellen med brunch innan samlingen.

Tyvärr slutade matchen i förlust med 3-0 mot södertälje men siffrorna speglade inte alls matchen. Vi var mestadels det bästa laget men ibland måste man bara sätta sina lägen för att kunna vinna, och det gjorde dem!


Sjukt bra helg..

.. Har passerat och bloggen har fått legat och väntat på tid över. I fredags efter tentan, som jag tror gick galant, kom mamma och lillasyster till Västerås för att gå på ladies night. Jättemysigt, och dagen efter blev det en tur till Erikslund för liten shopping. Det blev nya blommor och nya gardiner till min lägenhet och en höst/tunn vinterjacka. Jag ska visa bild en annan dag! :)
Ja, sen åkte dem hem så då hade jag lite vilotid innan klassfesten vi hade. En trevlig kväll med bra människor. Kan inte klaga!


Ladies night med mammsen och systra mi! :)

Tentan gick bra så det firades med middag nere vid havet. Blev en jättevacker kväll nere vid Mälaren och god mat fick vi också. :) mamma och Sofia hade kommit hit för att se ladies night, och det var just det som det blev på kvällen. Och det leverera som vanligt! Så kul! :D


Antibiotika is a bitch

Har i 3 dagar gått med illamående till och från, och idag har jag haft sån sjuk halsbränna hela dagen.... Nä fy, och jag är bara halvvägs genom min antibiotikakur. Vad bra .. jaaaajaaaaaa
 
 

Kanelbullensdag

Hoppsan, bakade precis några fler bullar. Tar med allt till mina bästaste hockeybrudar! :)


Fixat!

Köpte korgar till hatthyllan. Det blev lite bättre va?


Förresten...,

Ber om ursäkt för dålig uppdatering. Haft en helg utan vidare internet då vi spenderat den hos Patriks mamma för att vara kattvakter. Har inget att klaga på, har varit toppen som alla andra mina dagar. Typ i alla fall! ;)

Idag började skoldagen 7.30 för att jag och Amanda skulle förbereda oss inför seminariumet, eller opponeringen av vårt PM. Det gick bra, vi överlevde med andra ord. Efter det åkte vi hem till mig för att skriva om lite i PM:et efter de förslag på ändringar som tagits upp idag. Och ja, sen handlade vi tillsammans innan jag körde hem henne och då vare dags för springrundan.

Gjorde sedan en lyxmiddag till mig själv och satte på mig myskläder.

Nu sitter jag och pluggar igen. Tenta på fredag! :(


På en vecka

Detta är sjukt!


RSS 2.0