>

Älskade vänner

Igår tog jag mig till Västerås, första gången på hela sommaren!

Jag träffade Clara under dagen och vi gick ner på stan och åt lunch, shoppade lite och ja. Hade en bra dag på stan helt enkelt :)

Senare åkte vi hem till varsitt håll innan vi skulle ses igen med några fler goda vänner för lite käk å dricka. En mysig kväll på claras balkong. Sent blev det, så istället för att cykla hem sov jag kvar å fick toast och juice till frukost. Så det där med att skärpa till maten har gått sådär. Men nu kanske :)

Juste, så hann jag med en liten springtur för att prova mina nya springskor jag köpte igår morse. Sofia gav mig presentkort på xxl och sen la jag till lite. Wehu! Var verkligen välbehövligt!!


Tjockiiiiisss

Helloj! Nu har jag verkligen bara tryckt i mig onyttigheter på senaste tiden, men innan jag skärper till mig (imorgon) så ligger jag just nu och njuter av min paradisask som var en av presenterna från farmor och farfar :D

Imorse började jag dagen med att baka kakor innan jag tog mig bort till parken för att njuta av solen. Sen hem och duscha innan födelsedagsfika för mig :)

När man kände sig sprickfärdig så är det klart att en löptur är på sin plats, 6,6 km fick det bli idag med patrik. Heja oss! Och juste, en snabb utflykt till riala för att spana in ett bad som pappa fått syn på under en av alla hans cykelturer hanns med också. :)

Tack Mormor och morfar för mina fina presenter <3 Perfekt med bra smink och en hollistertröja. Mihihihi!


En dag för 2

Idag har jag spenderat dagen med älskling. Vi startade dagen med att dra oss in mot stan, planen var femkamp på grönan men halvvägs in på Djurgården så börjar det åska så vi vänder och åker till Naturhistoriska istället. Tar en lunch där på deras innegård och tittade på utställningarna.

Sedan åkte vi hem, jag tog en sväng till Väsby centrum för att köpa en tårta till imorgon. Råkade även köpa ett par psandaler och svarta shorts, hihi.å

Senare blev det en löprunda. 8,9 km fick vi ihop. Det var bra gjort. På 52 minuter :) Borde kanske blivit milen på under timmen.

En bra dag, imorgon är en ny en. :) Godnattis!


Stockholmsvädret fortsätter leverera!

Medans akuten i Jönköping stängs pga översvämning orakad av regn?!

Hallelujah, vi har haft det för jävla bra denna vecka! Tipptopp! Igår njöt vi av vädret på Tenö ute i Vaxholm, man måste ju prova runt lite olika stränder! :D


Ännu en varm dag

Dagen startade med en löptur, klev ut genom dörren och kände hur värmen gjorde att svettporerna öppnade sig redan innan jag börjat springa. En tung och varm morgonrunda blev det iaf :)

Senare åkte vi till Vaxholm igen, la oss på ångbåtsbryggan. Det var så varmt så det blev disigt. Senare mot kvällen så åkte vi till infra city i Väsby för middag. Blev bjuden av Patriks pappa som födelsedagspresent, det tackar vi för :)

(Och juste, hann även med att tvätta bilen också) ;)


Biiirthdaaay!!

Jahaja, idag var dagen jag skulle bli ett år äldre och klokare (?)... Jag vettetusan! :P

Jag har i alla fall haft en fin och solig födelsedag som spenderats på karlsuddsbadet ute i Vaxholm. Fick med ett helt gäng, jag, patrik, hans pappa, syster + pojkvän och farmor och farfar. Mysigt! Sofia hade med sig ett fint kort också, tack mormor och morfar <3 Väldigt sött! Hihi!

Väl hemma från badet kom jag hem till underbara blomsterbud från min bästa vän michaela och hennes storasyster. STORT TACK!!! <3

Men vi var bara hemma och vände för jag och patrik åkte vidare mot täby centrum å jag fick köpa lite nya kläder i födelsedagspresent :) Wehu! Ett par shorts, en stickad tröja och en hoodieväst!

(Det enda jag saknade under min dag var mammsi och pappsi såklart men det är väl sånt man får ta när man blir gammal ;) )


Tisdagen

Idag var det sämre väder än vad vi haft på väldigt länge. Inget regn men kallt och blåsigt som tusan! Då passade det bra med en lunchdate med två saknade vänner från Västerås <3 Vi åt på pizzahut och avslutade med en mjukglass! Mums!
Senare blev det träning, spinning och axelpass på gymet och sist men inte minst fyllde jag på med lite mer mat. :D gött!


Härliga dag!

Med gofrulle och mys i Vaxholm med farföräldrarna och wimpen. Myselipys!


Ingen rast, ingen ro

Dagarna rullar på, helt sjukt vad fort det går! Denna sommar har sprungit iväg, snart är den slut. Buhu! :( Det enda som är bra med att dagarna går fort är att det blir närmre och närmre till lön. Lovely!

Idag vaknade vi upp i vallentuna, hyfsat tidigt för att ha gått och lagt oss så pass sent som vi gjorde. Tog oss ut en liten stund på altan men packade snart ihop och åkte till Väsby igen. Fick bli lunch på mcdonalds, blev en av deras nya sallader. Supersmaskigt!!! :D Det är bra att veta om det skulle råka bli fler svängar förbi donken.

Sen låg jag heeeela eftermiddagen i parken igen. Det var underbart!!!! Tills jag var tvungen att ta mig iväg till gymet för lite träning. Sprang dit, gyma och sprang hem. Well done av mig. :)

Nu är det sovdags, natti <3


Dinner with friends

Igår var det halvdant väder men jag tog mig ändå bort till parken för några solglimtar. :)

På kvällen var det dags för grillkväll med några vänner, blev en bra kväll ute på altanen med god mat, kubb, musikquiz och trevligt sällskap :) Mys!


Sommardag

Första dagen på semestern och solen sken även idag. Det är underbart väser här hemma nu!! Who needs croatia? ;)

Började morgonen med en joggingtur, den tredje på 3 dagar så det var otroligt tungt! Mina ben skriker efter vila nu så det ska dem få! Sedan vidare iväg på vägning. Dock 0,2 plus men jag har verkligen inte skött mig så det får jag ta..
Eftersom solen sken åkte jag, Fia, farmor och farfar till skavlöten och badade lite :) Myspys!

Nu ligger jag i soffan tokmätt efter stt jag slängt ihop den fetaste måltiden någonsin. Haha! Men gött vare! :D

Ciao bellaaaass!!


Grillat och allsång!

Nu börjar kvällen lida mot sitt slut, jag är mätt i magen. Inte bara från idag utan från hela veckan. Har inte varit en bra Viktväktarvecka. Förstår inte hur svårt det ska vara att sköta sig 2veckor i rad. :/ Jaja, någon gång når jag målet. Äter och lever oavsett mer hälsosamt nu än vad jag gjorde för några år sedan.

Maten var god, allsången bra. Nu är det tydligen fotboll, eller ja damfotboll. Är inget fan av att titta på fotboll om jag inte känner någon och tyvärr gör jag inte det i detta fall. ;)


Tisdag

Imorse gick jag av mitt sista nattpass, har onsdag kväll kvar att jobba innan semester. :D
Gick direkt till sängen när jag kom hem, sov till 12, halv 1 och gick upp och la mig i soffan och käka fruktsallad och läste en tidning. Perfekt "morgon". :D Nu några timmar senare har jag trotsat min hemska träningsvärk med lite jogging på 5,7km. Tummen upp för mig!

Ikväll ska jag och patrik grilla, längtar redan till maten! Puss på er


Tråkväder, en perfekt söndag.

Igår var första dagen på länge som det va lite kyligt i luften och sämre på himlen. Det tackar jag för då jag var helt slut efter mina 2 nätter och förlite sömn däremellan. Sov till 16, så skönt! Sedan drog jag iväg till gymet och körde ett benpass. Känner av det idag kan jag säga. Ajajaj!

I övrigt har jag och patrik bara haft mysdag hemma :) Slappat i soffan framför tvn och film. En perfekt dag för tråkigt väder!

Nu ska jag åka och träna innan det är dags för nattjobb igen :D 10+8h jobb kvar innan semester. Tjohhooo!!!

<3


Nattjobb, sol osv..

Nu sitter jag i soffan på jobbet, slöglor på tv och väntar på att klockan ska bli lite till innan det är dags för kokning av nappar och lite sånt småfix inför dagen.

Sov alldeles förlite idag då jag "missade" min eftermiddags powernap pga min käre kusins konfirmation. Så kan det va.. Imorgon är jag i alla fall ledig då är det dags att sova ikapp :) SKÖNT! :D


Härliga lediga torsdag!

Idag har varit en bra dag. Den har bestått av sol med min fina vän Anna och som sedan avslutades med en middag med familjen på Vallentuna golfbana för att fira att mamma och pappa har semester. ;) Grattis till dem. Patrik får imorgon, Sofia på lördag och jag har 4 arbetspass kvar varav 3 nätter och onsdag kväll, så 21.30 på onsdag har jag semester i 2,5 vecka! HÄRLGT!! :D


Milen med bästa sandra

Igår var det en regnig dag. Men den startades ändå med en mils löptur med sandra innan det var dags för invägning -1,1, kanske gjorde milen lite nytta ;)

Sen direkt från vägning till jobbet :) Och ännu en lugn kväll på sjukhuset.


Lediga måndag

Idag var jag ledig, sov dock till typ 12 eftersom jag jobbat natt. Lite kort men jag måste kunna somna nu eftersom jag börjar 6.45 imorgon. Puh!

Vaknade och gjorde mig själv frukost. Helt otroligt vad duktig jag blivit på att äta frukost! Love it!!! Klarar mig inte utan frukost nu! :D Senare fick jag tråkigt och blev sur över att vädret inte var som jag velat så jag tog mig en sväng till arninge. Råkade komma hem med ett par nya träningsbyxor, de fick invigas på en gång med löpning till och från gymet och ett gympass såklart!

Nu har jag å patrik haft myskväll med tacos och film. Sovdags, godnatt <3


Sommarsöndag

Igår var det en riktig sommardag. Varmt och klarblått. Vaknade upp i vallentuna och gjorde plättisar till mig och mamma innan jag åkte förbi Väsby och hämtade upp Patrik innan vi hamnade vi Rösjöbadet i Sollentuna. Underbart!! Där låg vi några timmar innan vi var tvungna att åka hem för att jag skulle sova innan nattens jobb. :/ Menmen..


Myspyslördag

I lördags träffade jag några gamla gymnasieklassisar. Underbara tjejer! Vi åt tapas, drack sangria, pratade minnen, tog igen försvunnen tid och hade det allmänt bra!

<3


Fantastiska farföräldrar

I torsdags var jag ledig, var ute och sprang och åkte jag upp till farmor och farfar för en promenad med Wilma. Vi avslutade det hela med lite melon, så gott!! (Och det var enbart för att jag skulle kunna fortsätta vara duktig, farmors bullar är gudomliga som typ alla vet)

Mysigt att umgås lite :) Tiden är knapp när man jobbar mycket! :)


Skärpning

Har faktiskt skärpt till mig nu, med maten. Var två veckor av konstant ätande av allt sånt man inte borde. Så himla lätt att falla tillbaka i gammalt ätbeteende, det borde vara lika lätt att komma på spår igen men tydligen inte. Nu är jag på god väg i alla fall! Har skärpt till mig 2 dagar, igår var ett undantag men idag fortsätter jag igen! Nu ska målvikten fan nås!!!


Finbesök

Förra lördagen till i tisdags förmiddag denna vecka har jag haft besök av min bästa vän Clara, vi har hunnit med massvis. Därför bjuder jag bara på lite bilder från den "helgen". :)

Tack för denna gång bästa du! <3

(Har haft lite problem att få iväg inlägg, därför kommer detta en vecka försent typ)


RSS 2.0