>

Pappa ❤️ 50!!


Grattis älskade finaste och bästaste pappa! Skulle inte byta ut dig mot något i världen, även om jag ibland får tuppjuck på dina djävulskap. ;)

Du är en fantastisk pappa och vi älskar dig massor! Hoppas din dag, halvvägs till hundra, varit toppen och att mamma tagit väl hand om dig! (Inte för att jag är orolig för att hon inte skulle göra det)


Söndagsmys

Idag började dagen med en härlig promenad med min fina vän Sandra å hennes gullegris Malte i härligt men kallt solskensväder.


Sen åkte jag hemåt Vallentuna, förbi Ica och gick förbi detta söta blomarrangemang eller vad man kallar det, det fick bli en liten present till farmor och farfar för att jag skulle dit på lunch.

Fick som vanligt underbart god mat, trerätters lunch med fika.

Även Bertil (farfars bror) och Ann-Marie var där å hälsa på, trevligt! :)



Effektiv

Jaha, innan klockan var 11 idag hade jag hunnit springa en seg runda på 5,8km, tvättat och torkat 6 maskiner tvätt, varit ner på stan och haft invägning+möte hos viktväktarna. Klockan 12 hade en välförtjänt lunch i form av kycklingkebab och ris landat i min mage. Mums!



Nu sitter jag och ska ha ork över till att plugga, mamma hade rätt (som vanligt) att jag kommer dö på eftermiddagen. Haha ohja! Somnar hela tiden. Haha!

Men känns ändå jävligt bra att ha varit så effektiv. Nu gäller det bara att hålla sig vaken så jag får plugget gjort till imorgon. Både seminarium och halvtidsbedömning står på schemat! :D Och juste, nu är ytterligare en jobbintervju bokad!


Ikväll står hockeyträning på schemat! Ser halvhjärtat fram emot det då jag vet att det är kul när man väl är där men vet att det är mördarveckor just nu då vi har matchuppehåll. Massor skridskor och jobbig fys.


Happyyydaay

Hallihallååå!

Berättade ju att jag sökt massa jobb i fredags. Redan 5 har hört av sig och tackade nej till ett igår, det var i Huddinge så lite långt. Nu har jag bokat en intervju och hoppas lösa tider för 3 till intervjuer imorgon!

Idag var sista dagen på KUA Ortopeden, otroligt tråkigt men nu är jag ytterligare två veckor närmre examen. Veckorna springer förbi... Verkar som jag skött mig även denna gång då min handledare än en hon uttryckte att det var tråkigt att jag skulle flytta tillbaka till Stockholm. Kul att få så fin återkoppling på att man gjort något bra :)


Inte nog med detta, lämnade in bilen på vetkstan igår för att fixa en skruv i däcket som kunde orsaka punktering vilken dag som helst och den var klar lagom tills jag slutade. Gick direkt å hämtade den och sedan sa patrik att han skulle bjuda mig på resturang. Provade en nyöppnad sportbar/resturang nere i stan. AllStar hette den, typ O'learys. Mysigt sådär en vanlig onsdag!! :)



Söndag - trött dag

Denna söndag började inte alls lika bra som lördagen. Nej, det var bara att slita sig upp tidigt som tusan för att jobb stod på schemat. Tillbaka hos barnen 6.45... Kul att träffa mina gamla kollegor men jag var sååå trött och tröttheten släppte liksom aldrig. Inte ens när jag kom hem..


Däremot mitt i tröttheten fick jag ett litet ljuset i mörkret. Min nedräkning på mobilen skickade mig en härlig påminnelse idag. TRE ynka månader kvar till värmen!! Längtar!! Och som mamma sa 3 månader till Hawaii betyder 2 månader till examen!!!!

Ja som jag sa var jag trött som ett as. Orkade knappt komma ur soffan hemma hos patrik för att ta mig ut till bilen för att åka till Västerås. Tillslut lyckades jag, med lite draghjälp från patrik att komma ut till bilen. Resan till Västerås gick smärtfritt men sen....... En snål idiotjävel stod på MIN P-plats, OMG!!! Hade inget hellre velat än att bara få gå in och rakt in i sängen, kunde börjat gråta på fläcken där.... Blev en arg lapp, ställde mig snällt brevid trots att jag gärna skulle kunnat skära ett litet fint hål i däcket eller en liten döskalle i lacken?! Why not? Haha!

Nu, en arg lapp senare ligger jag i min säng och ska sova. Godnatt! 


Lördag - Surprise

Denna härliga lördag startade upp med 55 minuters spinning. Skönt!!


Hem och åt mina älskade kesoplättar till lunch! MUMS!!

På kvällen bar det av till mami och papi där Christine var å fixade till mina ögonbryn, det tackar vi för. Sen fick vi som vanligt smaskig middag.

Under middagen frågade pappa mig å patrik "vad har ni för planer senare ikväll då?" Haha då var tillfället framme att berätta att det var faktiskt han som skulle bli huvudpersonen. Pappsen såg lagom chockad ut till en början sen började han flina som ett litet barn och var nog nervös blandat med nyfikenhet. Haha! Vi lyckades hålla det hemligt vad som stod på schemat enda tills vi kom fram till arenan! Och innan hade han inte anat ett smack! Tror han uppskattade showen också, var vääääldigt mäktigt med massa häftiga tricks och sjuka idéer.



Ortopeden

Tjingeling!
 
Då har en vecka på KUA, klinisk utbildningsavdelning på ortopeden avverkats. Från att ha gått från helsnurrig till att känna att man faktiskt är med i matchen igen så måste jag säga att jag är nöjd med veckan som varit.
 
KUA innebär att det är vi studenter som är ansvariga för vården, vi håller i ronden och i planering av arbetet. Men vi har hela tiden våra handledare smygandes bakom för att fylla på eller hjälpa till om det skulle behövas. Jättebra tycker jag för man lär sig massor när man måste använda hjärnan själv, man får ingenting serverat utan de frågar istället "hur skulle du göra", "vad tycker/tänker du", "varför tänker du så". Denna vecka har jag ändå haft väldigt tacksamma patienter då de inte varit så tunga, varken medicinskt eller omvårdnadsmässigt. Utan de har varit bra patienter att starta med. Återstår att se vad jag får nästa vecka, eller om det är ungefär samma.
Ortopedens KUA ligger på den akuta delen av ortopedin, och det är väldigt bra än så länge. Har en vecka kvar där innan jag flyttas över till elektiva avdelningen, där är det mer planerade operationer. Så det ska bli bra att få se både den akuta och den planerade delen av ortopeden.
 
 
Ja, vad kan man säga mer. Har mest varit på sjukhuset, tränat lite och lagat mat som vanligt annars i veckan. Nu är jag hemma i sthlm och patrik lagar plankstek till oss ikväll. SKÖNT! Sitter i soffan och slappar. Har dessutom sökt 8 jobb idag. :D Som sjuksköterska, helt sjukt!!!!!

Halloweenpartaj

Igår var det dags för den årliga halloween-lagfesten! Blev som förväntat en fantastiskt rolig kväll med kanske dn gnutta för mkt att dricka. Men you only lives once som man ska säga nuförtiden. ;)

Jag var utklädd till lady gaga kvällen till ära, efter mkt om och men satt sminket där det skulle. Dock på fel öga men ändå!

Idag har jag legat och sovit i soffan exakt hela dagen, vaknat och vridit på mig för att sedan somna om igen. Det är dagar som denna man lovar sig själv att aldrig mer igen dricka, och man vet att man ljuger lika dåligt varje gång.

Tur att det inte händer så ofta. Hade en fantastiskt rolig kväll igår men kan inte längta mer till en förhoppningsvis piggare morgondag. Godnatt på er!



Fredagsmys

Idag fick jag ett hektiskt uppvaknande då jag vaknade 5 min innan skolan skulle börja. Bra jobbat kan man säga.. Hann ändå få vara med. Så nu är jag utbildad i både barn-HLR och sjukhus-HLR. :) vilket dessutom betyder att jag kan bocka av ännu en sak på denna termin. Lovely!


Efter skolan fick jag ett lättande besked och firade mig själv genom att ge mig ett nytt gymkort, så nu jävlar är jag tillbaka. Var så sköööönt att få vara där igen.

Efter träning förtjänar man en god middag, det fixade jag till idag. Jamen man tackar! Mums säger jag bara! Jag är nog minsann en liten hemmakock, iaf om jag får bestämma ;)




Teorivecka

Denna vecka har det varit en praktikvecka, eftersom jag varit dålig på att blogga så ska jag summera min måndag-torsdag. Kort och konsist. ;)

Vi har bland annat pluggat hårt med vårat grupparbete.

Jag har bakat en ljuvlig morotskaka till mina gruppkompisar, den var sjukt god!

Eftersom jag äter som en gris fick jag straffa mig själv med en 9kms löptur, inte för att det hjälpte på vågen men ändå! Har ju självklart hunnit med lite hockey också! ;)

Har känt mig lite koko av allt plugg....

Och som vanligt ätit mkt gott!






Lyxlördag!

3-rätters hos mami och papi i lördags, lyx! 






Ullared i bilder

Förra helgen var det då dags för Ullared resan tillsammans med min vän Tove och hennes dotter Leah! Efter praktik en hel dag begav vi oss ner till Örebro.
Där hade vi frdagsmys framför idol innan det var sängdags. Klockan stod på 04.30... Puh! Upp och hoppa var det och toves mamma fixade en lyxfrukost åt oss! Trött som man var hällde man yoghurten i glaset och inte i tallriken..
Vid 10-tiden anlände vi till Ullared, dags för shopping!!
En hel del folk och framförallt kundvagnar, som var i princip överallt!

Efter några timmars letande så var det dags för fika, välförtjänt sådan!

Hittade ett par byxor, precis i min storlek!


Och leah busade runt!

Blev lite fynd, men höll ändå nere notan på 778kr. Well done!

Äntligen framme vid stugan, en jättefin nästan ny stuga fick vi. Och sängen var inte mer lockande! Dock blev det lite tv och plugg innan läggdags!


Påväg hem stannade vi och åt vid Göta kanal. Ett perfekt avslut på en härlig minisemester!!



RSS 2.0