>

Roadtrip!

Sista dagen i västerås spenderades i en stad lite längre bort. Vi tog vårt pick och pack och flydde det dåliga vädret och blev barn på nytt!
Tog oss till Örebro och deras äventyrsbad!
En fantastisk avslutning på en underbar minisemester hos bästaste Clara! TACK fina vän för all omtanke, alla skratt, all din goda mat och gästvänlighet och tack för att du är en sjujävla bra vän till mig. <3Bebismys!

Idag började jag å Clara dagen med en sovmorgon. Sen tog vi det lugnt hemma med våfflor och film medans ösregnet drog förbi.


På eftermiddagen var det dags att träffa min efterlängtade vän Sofia. Vi har inte setts sedan examen, mycket har hänt. Bland annat har hon tryckt ut en supersöt liten kille. Så blev lite bebismys också! Tack vännen för en trevlig stund med dig å din familj! <3

På kvällen åkte jag å Clara på en snabb shoppingsväng i Erikslund. Blev en fika och fick med mig en klocka och en kjol hem :)

Efter shoppingturen kom Wellen över på besök och vi fläskade på med lite marängswiss :) Tummen upp!

Toppendag overall! 😊


Västerås!

Efter en härlig lördag med 18-års firande och en sjukt trevlig kräftis vaknade jag upp på söndagen å kände att det var dags för en sväng till min tillflyktsort och bästa vän.

Tog en nostalgitripp ner till hamnen först, jag älskar detta ställe!


På kvällen blev det middag med mina fina brudar! Gott och supertrevligt!


Och en selfie på det! Kärlek! <3Mys med mami

Idag på eftermiddagen släpade jag med mamma ut till Vaxholm för bad och lite glass! För mycket getingar å hade nog glass i hela håret efter 2 minuter.. Men ändå, mysigt!


Blivit av med oskulden...

Ja, eller i alla fall allsång på Skansen oskulden. I tisdags åkte jag, mamma och pappa in för att titta. Det var programmet med bäst artister så det var riktig kul! Och mamma var ju extra nöjd när både hennes män i livet var där, ja Orup och så pappa såklart!Trevlig solig kväll på Solliden! ☺️

Kolmården!

Idag blev det en spontantrip till Kolmården med patrik. Härligt solig dag i branta uppförsbackar, svettigt! Djuren bjöd upp till show, de flesta åtminstone.
Tenö

Idag blev det en baddag med familjen på Tenöbadet. Plus farmor och farfar. Myspys!
Strålande sol, varmt i vattnet och i luften. Lyssnade på 2 sommarpratare, Börje Salming och Dregen. Sjukt bra!

Någon hade lite svårt att hålla tätt påvägen hem... Hahaha!

På kvällen blev det tacos med patrik. Och juste, innan det ett gympass med syrran! Första på alldeles förlänge!

Anmälde mig till midnattsloppet så nu gäller det att börja springa för livet. 2v kvar.....

Födelsedagsfika!

Idag hade vi lite fika för mig så större delen av dagen gick till att fixa för det. Köpa tårta och baka lite. 😊 fick jättefina serveringsskålar från iitala av farmor och farfar, TACK! :)
Festligheter!

Lördag, och det var dags för Prideparaden! Jag och michaela åkte in och satte oss i Berzelii park med lunch, mys! Sen kom Tove och mötte upp oss så vi skulle gå å kika på paraden. Massvis med glada festliga människor passerade i värmen!


På kvällen var det dags för middag som vi fått inbjudan till på morgonen. Tackar man inte nej till! :) Kvällen till ära serverades vi älg med palsternacksmos. Så himla gott!
RSS 2.0